Aynen cnm dua ediorm rabbim inşallah kucagımı doldurur peki cnn progesteron yüksek mi bazı arkadaşlar yüksek dedide belki dondurulur dedi başka ay transfer olur dedi senin kaçmış cnm progesteronBenim e2 1000’di hastanedeki laboratuvar bin üzerini göstermiyordu cuma mübarek gün toplanacak yumurtan mübarek aylardayız bol bol dua et tevekkül et inşallah hayırlısı ile emeklerinin karşılığını alırsın gönlünü ferah tut
inşallah cnm Allah razı olsn150 -200 değere 1 yumurta çıkıyormuş yani şu an yaklaşık 8 yumurta var, cumaya kadar daha artar
Hakkinda hayirlisi olsun cnm. Devlete de guveniyorum ben, insallah cok iyi bir dr a denk gelirsin . Burda birbirmizden o kadar cok sey ogreniyoruz ki bilincli olup dr.u sen yonlendireceksin. Hayirli guzel sonuclar alman dilegiyleKızlar merhaba. Biz tüp bebeği yaşadığım şehrin araştırma hastanesi tüp bebek bölümünde yaptırmaya karar verdik. Raporsuz ilaçlar dahil 6 bin, raporlu da 3 bine yakın tutuyormuş. Hastaneyi araştırdım özelde yapılan tüm yöntemleri kullanıyorlar genetik araştırmayı bile yapıyorlarmış. Evimden git gel yapıcam rahat ederim. 10 haziran gibi düşünüyoruz inşşş
Hakkinda hayirlisi olsun cnm. Devlete de guveniyorum ben, insallah cok iyi bir dr a denk gelirsin . Burda birbirmizden o kadar cok sey ogreniyoruz ki bilincli olup dr.u sen yonlendireceksin. Hayirli guzel sonuclar alman dilegiyle
aynen canim bende bazen dokundugumda bi sızı hissediyorum sanirim burada diyorumBen 17 haftaya doğru gidiyrm kasıklarmda kenarda köşede hissetmeye başladım artık çok güzel bişey
Allah rn kaliteli yumurtayla en kaliteli spermin birlesmesini nasip etsin. Tedavin hayirli ugurlu olsunAynen cnm dua ediorm rabbim inşallah kucagımı doldurur peki cnn progesteron yüksek mi bazı arkadaşlar yüksek dedide belki dondurulur dedi başka ay transfer olur dedi senin kaçmış cnm progesteron
yaaaa zeynep nasil sevindim bir bilsen. Allah yolunuzu acik etsin. Evinde rahat rahat stressiz gececek bak boyle. Obur turlu daha zor olacakti ankara ve istanbul yolculugu olsaydi. Insallah pozitifleri gorursunuz canimKızlar merhaba. Biz tüp bebeği yaşadığım şehrin araştırma hastanesi tüp bebek bölümünde yaptırmaya karar verdik. Raporsuz ilaçlar dahil 6 bin, raporlu da 3 bine yakın tutuyormuş. Hastaneyi araştırdım özelde yapılan tüm yöntemleri kullanıyorlar genetik araştırmayı bile yapıyorlarmış. Evimden git gel yapıcam rahat ederim. 10 haziran gibi düşünüyoruz inşşş. Rapor için eşim işlemleri başlattı. İnş rapor çıkar. Bi arkadaş 3 tane denemesi olmuş özel yerlerde ama 4. Denemesini bu araştırma hastanesinde yaptırmış ikiz bebişleri olmuş. Bi de test işleri ücretsiz olur rahat ederiz. Tüp bebek bölümü yeni açıldı burada laboratuvarlarındaki kullandıkları aletler son modelmiş imsi icsi vs kullanılıyor. İçiniz rahat etsin dediler
İnşşş cnm rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. İnş hayırlı bi karardır...aynen canim bende bazen dokundugumda bi sızı hissediyorum sanirim burada diyorum
Allah rn kaliteli yumurtayla en kaliteli spermin birlesmesini nasip etsin. Tedavin hayirli ugurlu olsun
yaaaa zeynep nasil sevindim bir bilsen. Allah yolunuzu acik etsin. Evinde rahat rahat stressiz gececek bak boyle. Obur turlu daha zor olacakti ankara ve istanbul yolculugu olsaydi. Insallah pozitifleri gorursunuz canim
İnşallah cnm Allah razı olsun cuma günü bana dua edinaynen canim bende bazen dokundugumda bi sızı hissediyorum sanirim burada diyorum
Allah rn kaliteli yumurtayla en kaliteli spermin birlesmesini nasip etsin. Tedavin hayirli ugurlu olsun
yaaaa zeynep nasil sevindim bir bilsen. Allah yolunuzu acik etsin. Evinde rahat rahat stressiz gececek bak boyle. Obur turlu daha zor olacakti ankara ve istanbul yolculugu olsaydi. Insallah pozitifleri gorursunuz canim
R rvydmrt İnşallah güzel sonuçlanır cnm bir sürü kaliteli embriyoların olsun aminİnşallah cnm Allah razı olsun cuma günü bana dua edin
Allah bence seni oyle yonlendirdi. Hayirlidir insallah icini ferah tut.İnşşş cnm rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. İnş hayırlı bi karardır...
edicem canim insallah hayirlisiyla guzel olacak sonuclarİnşallah cnm Allah razı olsun cuma günü bana dua edin
Canım hayırlı olsun Rabbim pozitif sonuclandirsin kararsızlık kötü bişey çok iyi yapmışsın evinden gidip gelmeden de iyi olur hatta kimse söylemene bile gerek kalmazKızlar merhaba. Biz tüp bebeği yaşadığım şehrin araştırma hastanesi tüp bebek bölümünde yaptırmaya karar verdik. Raporsuz ilaçlar dahil 6 bin, raporlu da 3 bine yakın tutuyormuş. Hastaneyi araştırdım özelde yapılan tüm yöntemleri kullanıyorlar genetik araştırmayı bile yapıyorlarmış. Evimden git gel yapıcam rahat ederim. 10 haziran gibi düşünüyoruz inşşş. Rapor için eşim işlemleri başlattı. İnş rapor çıkar. Bi arkadaş 3 tane denemesi olmuş özel yerlerde ama 4. Denemesini bu araştırma hastanesinde yaptırmış ikiz bebişleri olmuş. Bi de test işleri ücretsiz olur rahat ederiz. Tüp bebek bölümü yeni açıldı burada laboratuvarlarındaki kullandıkları aletler son modelmiş imsi icsi vs kullanılıyor. İçiniz rahat etsin dediler
R rvydmrt İnşallah güzel sonuçlanır cnm bir sürü kaliteli embriyoların olsun amin
zeynepppppppp cnm Rabbim nasip ettiyse bu tedavide sana bi yavru nerde olursa olsun tedavin zaten olur içini ferah tut evinin rahatlığında daha iyi dinlenirsin eminim şimdiden hayırlı olsun
Canım hayırlı olsun Rabbim pozitif sonuclandirsin kararsızlık kötü bişey çok iyi yapmışsın evinden gidip gelmeden de iyi olur hatta kimse söylemene bile gerek kalmaz
İnşallahh cnmmR rvydmrt İnşallah güzel sonuçlanır cnm bir sürü kaliteli embriyoların olsun amin
zeynepppppppp cnm Rabbim nasip ettiyse bu tedavide sana bi yavru nerde olursa olsun tedavin zaten olur içini ferah tut evinin rahatlığında daha iyi dinlenirsin eminim şimdiden hayırlı olsun
İnşallahh cnmmm çok heyecanlıyım bakalım nolacak
Toplamadan önce en son bakıldığında 1,3 tüAynen cnm dua ediorm rabbim inşallah kucagımı doldurur peki cnn progesteron yüksek mi bazı arkadaşlar yüksek dedide belki dondurulur dedi başka ay transfer olur dedi senin kaçmış cnm progesteron
İnşallah transferide bu ay yaparlar bana il dışından gelsigim için çok zor oluoToplamadan önce en son bakıldığında 1,3 tü
Hayırlı olsun kararın canım. Ben de yaza inşallah karar vericem.Teşekkürler cnm inş hepimiz için güzel şeyler olur. Hayırlı haberler alırız. Psikolojik olarak rahatım kızlar akapunktur gerçekten psikolojimi düzeltti bi nebze. Bazen şaşırıyorum aaa bi hafta öncesi gibi değilim stresim yok o kadar diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?