Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayırlı olsun kararın canım. Ben de yaza inşallah karar vericem. Beth18 senden çok etkileniyorum başkent konusunda ne bileyim sıcak geliyo o hastane. Senin minnoşlar yüzünden.
haklisin canim bende olsam etkilenirdim. Ama iyice dusun oyle karar ver canim. Şöyle duusn benim ilk denememde baskentte olmustu ancak tam gebelik olusmamisti. Allah.in ol demesi lazim. Yoksa tum hastahanelerde olur. Sana uygun, rahat edebilecegin guvenebilenebilecegin bi yer olmasi onemli.

Haklısın biraz bi bakarım tabi görüşürüm canım ama senden dolayı sanki direk gidip orda başlıcakmışım gibi bi his var . Zaten Ankara’ya haziran da gidebileceğim temmuzda ancak başlanır herhalde.

zeynepppppppp canım bir şey soracağım sen çatlatma iğnesi kullanmıştın demi. Bunu söylemek için doktora ne zaman gittin yani geç kalmayım da. Nasıl bi süreci var hiç bilmiyorum ne zaman vuruluyor?

Endişe etmeyin belki sayıda bir düşüklük olur ama hız genelde hep aynı olur şuan bizler için önemli olan hız ve morfoloji onuda perhiz süresi etkilemez.

Arkadaşlar sizler özel bir dua söylemediğiniz için ben kendim belirliyorum bilginiz olsun. İsteyen dua isteyebilir ve onu okuruz.

Kızlar Allahım hepimizin yardımcısı olsun yıllarca uğraştım değerleri düzelsin eşimin diye.Bir boş gebelik,bir dış gebelik bir kimyasaldan sonra ameliyat ama sonuç değişmedi.Ama şunu anladım ki tüp bebek için bile değerlerin düzgün olması gerek, ve her vitamin ya da ilaç herkeste aynı sonucu vermiyor.

Merhaba kızlar, ben de bu hafta tüp bebeğe başladım. Bu ikinci tedavim olacak. Kaan hocanın tedavisi ile spermleri hızlandıramadık, eşime yapılan iğne de işe yaramadı, sorun genetik olduğu için çözüm bulamadık bir türlü. Kaan hoca içeriği iyi dedi ama bakalım iyi spermi seçebilirler inşallah.

Hayırlı olsun inş pozitifi görürsünüz. Nerde başladınız cnm???

10 ğün deerim 4.68 12 ğün 7.27 ckdı yarn bda kan vercm cok korkuyorum 2 katın a artmıo dıs gebelk veya kımyasal olmsnan cokkoruyorm lutfen dua edremsnz bna yalvarımm
Cnm endişelenme inş devam eder gebeliğin. Kötü düşünme hiç. %60 yükselmesi yeterli deniliyor. Seninki de % 60 üstü illa % 100 olacak diye birşey yok. İyi düşün iyi olsun inşşşşş

Cnm endişelenme inş devam eder gebeliğin. Kötü düşünme hiç. %60 yükselmesi yeterli deniliyor. Seninki de % 60 üstü illa % 100 olacak diye birşey yok. İyi düşün iyi olsun inşşşşş
yuzde 60 kac oluo canım pek anlamıom deger 7 mesela dundu yrn yuzde 60 kac olması lazm

10 ğün deerim 4.68 12 ğün 7.27 ckdı yarn bda kan vercm cok korkuyorum 2 katın a artmıo dıs gebelk veya kımyasal olmsnan cokkoruyorm lutfen dua edremsnz bna yalvarımm
Canım bence dış gebelik değildir çünkü bende değerler çok yüksekti dış gebelik olduğumda.Ama kimyasal olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…