haklisin canim bende olsam etkilenirdim. Ama iyice dusun oyle karar ver canim. Şöyle duusn benim ilk denememde baskentte olmustu ancak tam gebelik olusmamisti. Allah.in ol demesi lazim. Yoksa tum hastahanelerde olur. Sana uygun, rahat edebilecegin guvenebilenebilecegin bi yer olmasi onemli.Hayırlı olsun kararın canım. Ben de yaza inşallah karar vericem.Beth18 senden çok etkileniyorum başkent konusunda ne bileyim sıcak geliyo o hastane. Senin minnoşlar yüzünden.
Al benden de o kadar bende kimseye dememe taraftarıyım.Zaten kimseye demiycez kesinlikle. Ablamlara bile demiycem. Bi kişiye bile desen o kulaktan kulağa yayılıyor. Eşim ve ben stressiz bi şekilde en az hasarla atlatıcaz inşşş
Haklısın biraz bi bakarım tabi görüşürüm canım ama senden dolayı sanki direk gidip orda başlıcakmışım gibi bi his var . Zaten Ankara’ya haziran da gidebileceğim temmuzda ancak başlanır herhalde.haklisin canim bende olsam etkilenirdim. Ama iyice dusun oyle karar ver canim. Şöyle duusn benim ilk denememde baskentte olmustu ancak tam gebelik olusmamisti. Allah.in ol demesi lazim. Yoksa tum hastahanelerde olur. Sana uygun, rahat edebilecegin guvenebilenebilecegin bi yer olmasi onemli.
anladim insallah hakkinde hayirlisi olur.Haklısın biraz bi bakarım tabi görüşürüm canım ama senden dolayı sanki direk gidip orda başlıcakmışım gibi bi his var . Zaten Ankara’ya haziran da gidebileceğim temmuzda ancak başlanır herhalde.
Endişe etmeyin belki sayıda bir düşüklük olur ama hız genelde hep aynı olur şuan bizler için önemli olan hız ve morfoloji onuda perhiz süresi etkilemez.günaydın arkadaşlar ,
bugün üniversite hastanesinde eşimin test günüydü..biliyorsunuz sperm testi öncesi 3-4 gün cinsel perhiz gerekiyor.. ama ne yazıkki bizim başımıza şöyle talihsiz bir olay geldi ilk defa..çok afedersiniz eşim dün sabah uyandığında gece rüyalanması olduğunu farketti.. üniversite tüp bebek merkezi sperm testi için randevuyu 40-45 gün sonraya verdiğinden bugün mecbur verdik test..
benim merak ettiğim bu dediğim olay test sonuçlarımızı etkiler mi acaba ? çok moralimiz bozuldu ikimizin de...
Canım hamileyim ben :) dusuk tehlıkem var onun ıcın dua edersek cok sevınırımArkadaşlar sizler özel bir dua söylemediğiniz için ben kendim belirliyorum bilginiz olsun. İsteyen dua isteyebilir ve onu okuruz.
Hayırlı olsun inş pozitifi görürsünüz. Nerde başladınız cnm???Merhaba kızlar, ben de bu hafta tüp bebeğe başladım. Bu ikinci tedavim olacak. Kaan hocanın tedavisi ile spermleri hızlandıramadık, eşime yapılan iğne de işe yaramadı, sorun genetik olduğu için çözüm bulamadık bir türlü. Kaan hoca içeriği iyi dedi ama bakalım iyi spermi seçebilirler inşallah.
Cnm endişelenme inş devam eder gebeliğin. Kötü düşünme hiç. %60 yükselmesi yeterli deniliyor. Seninki de % 60 üstü illa % 100 olacak diye birşey yok. İyi düşün iyi olsun inşşşşş10 ğün deerim 4.68 12 ğün 7.27 ckdı yarn bda kan vercm cok korkuyorum 2 katın a artmıo dıs gebelk veya kımyasal olmsnan cokkoruyorm lutfen dua edremsnz bna yalvarımm
yuzde 60 kac oluo canım pek anlamıom deger 7 mesela dundu yrn yuzde 60 kac olması lazmCnm endişelenme inş devam eder gebeliğin. Kötü düşünme hiç. %60 yükselmesi yeterli deniliyor. Seninki de % 60 üstü illa % 100 olacak diye birşey yok. İyi düşün iyi olsun inşşşşş
Canım bence dış gebelik değildir çünkü bende değerler çok yüksekti dış gebelik olduğumda.Ama kimyasal olabilir10 ğün deerim 4.68 12 ğün 7.27 ckdı yarn bda kan vercm cok korkuyorum 2 katın a artmıo dıs gebelk veya kımyasal olmsnan cokkoruyorm lutfen dua edremsnz bna yalvarımm
inşallah canım, Ankaradayız biz, burada genartta başladık. Mikrogen labaratuarının olduğu yer.Hayırlı olsun inş pozitifi görürsünüz. Nerde başladınız cnm???
Yani yaklaşık 10 çıkarsa %60 artmış olacak. %100 artması içinde 14 olması lazım.yuzde 60 kac oluo canım pek anlamıom deger 7 mesela dundu yrn yuzde 60 kac olması lazm
Hmm iyi yapmışsınız Rabbim yar ve yardımcınız olsun inş. Çok dua et. Pozitif ol eşinde aynı şekilde.inşallah canım, Ankaradayız biz, burada genartta başladık. Mikrogen labaratuarının olduğu yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?