Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yuzde 60 kac oluo canım pek anlamıom deger 7 mesela dundu yrn yuzde 60 kac olması lazm
Seni üzmek istemem ama benim geçen seferki tüp tedavimde önce 5, sonra 25, sonrada 32 çıkmıştı, kimyasal gebelikti malesef. Ama tutunup giden örneklerde var. Bu süreçte dinlen, pek iş yapma, sadece evde yürüyüş yap.

Hmm iyi yapmışsınız Rabbim yar ve yardımcınız olsun inş. Çok dua et. Pozitif ol eşinde aynı şekilde.
Bu seferki tedavide çok pozitifim, kendimi üzmüyorum. Ben elimden gelen her şeyi yaptım, şimdi elimden gelen sadece dua etmek,Allah ol derse olacak inşallah, bu birazda şans işi. Diğer yandan biz zor bir vakayız olmazsa da kendimi yıkmayacağım.
Sende yapacağın yere karar vermişsin, hayırlısı olsun sizin için de. Tabi en güzeli inşallah ozamana kadar sürpriz olur, kendiliğinden gelir.

Valla komik ama akapunktur,nöral terapi ve hacamat yaptırıyoruz eşimde bende şuan da çok rahatım pozitifim. Bize çok iyi geldi. İnş olacağına inanıyorum. Evet karar verdik çok didiklemek istemedim kendi evimden gidip gelmek istedim. Başkasının evinde rahat edemezdim bide herkes duyardı. Gerek yok dedim nasipte varsa her yerde olur yoksa da ne yaparsan yap olmaz. Fiyatta uygun geldi bize. Araştırdım pozitif şeylerde duydum zaten geçen sene açıldı araştırmada tüp bebek merkezi. Laboratuvarları da iyiymiş. Gerisi Rabbimde inşşşş

Başka yerde kal- gel- git zaten ayrı stres, bizim bir tanıdıkda İstanbul'da epey denedi, tutmadı, sonra tayinleri Malatya'ya çıktı, birde orda deneyelim demişler, tuttu. Şans işi işte, bir de yeni kurulan merkez diyorsun, makineler hep yenidir, olur inşallah.

Valla canım bence merkez çok da önemli değil teknolojik olsun yeter.Çünkü bu işler nasip işi Allah nasip etmişse orda da olur.

Evet yeni. Zaten Güneydoğudaki devlet bünyesinde yapılan kurulan tek tüp bebek merkezi. Başarıları da çokmuş. Pgtyi bile kendi bünyelerinde yapabiliyorlar sanırım. Mikroenjeksiyon falan varmış. Hakkımızda hayırlısı olsun ya.

Kesinlikle öyle. Nasipten öteye köy yoktur. Allah büyük.... sen nerde yaptırmıştın cnm???
Ben daha önce de Trabzon medical parkta yaptırmıştım bu defa da orda deniyorum kısmet bu işler burda micro çip de uygulandı spermler için.Bu defa benim yumurtam az oldu ama hayırlısı olsun.

D Duygu1701 okudum Rabbim kabul etsin inşAllah. Rabbim bebeğini sağ salim sana bağışlasın inşAllah.

Okudum cnm rabbim gebeliğini daim etsin yavrunu sana bağışlasın inş. Bizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin :)

Kizlar merhaba .Yeniden tedavi sürecine giren arkadaslar yolunuz açık olsun .Gectiginiz yollar ne kadar engebeli olsa da sonunda insallah kocaman bir çiçek bahçesi bekliyor sizi .Hep dua ediyorum size .

Bir melek gelsin sana bi sorum varcanm sen dna hasarina baktrdn mi ? Bi yerde mikrogen lab icin iyi demisin ben de orayo dusunrm hassr testi icin sence duzen mi mikrogen mi

Genetik derken canim ? Sorununuz neydj tam olarak
Testiste Fsh hormonunu kullanan hücreler genetik olarak bozukmuş, yani fsh kullanılamadığı için sperm yapımı bozuluyor, eşimde spermlerde hiç hareket yok.

10 ğün deerim 4.68 12 ğün 7.27 ckdı yarn bda kan vercm cok korkuyorum 2 katın a artmıo dıs gebelk veya kımyasal olmsnan cokkoruyorm lutfen dua edremsnz bna yalvarımm
Allah yardimcin olsun canim. Insallah devam eder ama bana da kimyasal gibi geldi.

canim hayirli olsun insallah. Bu sefer bana olur gibime geliyor cunku baya takviye aldiniz.

Allah yardimcin olsun canim. Insallah devam eder ama bana da kimyasal gibi geldi.

canim hayirli olsun insallah. Bu sefer bana olur gibime geliyor cunku baya takviye aldiniz.
Teşekkürler canım, bakalım 6-7 aydır takviye alıyoruz, herhalde olumlu etkisi olmuştur. Ama bugün eşime çok sinirlendim, soğuk su içmiş, üşütmüş, antibiyotik falan vermeyeceğim. Kaç aydır bekliyoruz, Tam tedavi öncesi hasta oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…