Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar diyorsunuz ya arastirdik ettik tup bebek merkezleri icin. Ben ilk yaptirdigimda hic arastirmamistim. Ben tup bebek olacagini bilmeden baskentten randevu aldim. Bebegimiz olmuyor dedim. Sekreter gogsen beye yonlendirelim sizi dedi. Bende tamam dedim. Ilki tutmadi. Sonra biraz tup bebek merkezlerine baktim. Hepsi cok pahaliydi ve rapor gecersizdi. O yuzden yine gogsen beye gittim. Bize yakin oldugu icinde cok cazip geliyordu orasi. Hatta Novaart.taki Ahmet Erdem bile (ankaradakiler cok iyi bilir cok unlu bir dr.) Gogsen beyi birakma neden arastiriyorsunki dedi. Bende tekrar oraya donus yaptim. Herseyden once tevekkul edin insallah olacak...

canim benim senin enfeksiyon kapmaman lazim bosver esini. Sen kendini dusun. Bosver derken yanlis anlama tabiki hasta olmasin ama seni dinlemiyorsa hicte ustune gitme moralinizi bozma bosuna. Eger stresliysen ondan bile uzak dur.

canim benim senin enfeksiyon kapmaman lazim bosver esini. Sen kendini dusun. Bosver derken yanlis anlama tabiki hasta olmasin ama seni dinlemiyorsa hicte ustune gitme moralinizi bozma bosuna. Eger stresliysen ondan bile uzak dur.
Saol canım ya, rahatım diyorum ama içten içe de bir stres var galiba. Üşütünce sperm değerleri bozuluyorya o yüzden canım sıkıldı biraz. Neyse olacağı var ise zamanı gelmişse olacak inşallah. Yoksa ben ne yaparsam boş.

oyle tabiki. Bak ben tedavideyken progestan ilacini 200.luk vermis dr. Ben liaclari karistirip 400.luk kullanmisim. Nasil yaptim boyle bir hatayi hala anlamis degilim. Ama oldu ne yapalim. Dr. Bir sey olmaz dedi. Fazlasini vucut atar dedi. Bende cok endiselenmistim ama cok sukur simdilik bir sey yok. Yani icini rahat tut. Esini de uzme bosvermeye calis.

Kızlar benim donmus embryolarim vardı onları koymaya karar verdim gibi (hala kararsizliklarim var)Kaan hoca kaliteleri iyiyse koydurmanizda bir sakınca yok dedi.
Mayıs'ta mi koydurayim yoksa Haziran'da mi kararsızım birde Mayıs'ta ramazan vat.dua edin Rabbim hayırlı olanı nasip etsin bana hepimize

Bende mayıs mı Haziran mı diye düşünüyorum???? Orucumu tutmak istiyorum galiba Haziranda yapıcam.

Bir melek gelsin sana bi sorum varcanm sen dna hasarina baktrdn mi ? Bi yerde mikrogen lab icin iyi demisin ben de orayo dusunrm hassr testi icin sence duzen mi mikrogen mi
Ben mikrogende daha iyi sonuç aldım içim rahat kafamda soru işareti kalmadı
Düzende sayı için abartıyor hız için abartıyor falan dediler cidden hızımız uçuktu bizim düzende ama mikrogende beklediğimiz gibiydi öyle olunca düzene güvenim kalmadı hasardada mikrogeni tercih ettik bide bizim düzende 2.hasar testi 29 dan 51 e çıktı
3.mikrogende 8 e düştü biz bida düzene hiç gitmedik gitmeyide düşünmüyoruz aynı fiyat nasısa

Canım sende anlara düzen için diyorsun değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…