canim benim senin enfeksiyon kapmaman lazim bosver esini. Sen kendini dusun. Bosver derken yanlis anlama tabiki hasta olmasin ama seni dinlemiyorsa hicte ustune gitme moralinizi bozma bosuna. Eger stresliysen ondan bile uzak dur.Teşekkürler canım, bakalım 6-7 aydır takviye alıyoruz, herhalde olumlu etkisi olmuştur. Ama bugün eşime çok sinirlendim, soğuk su içmiş, üşütmüş, antibiyotik falan vermeyeceğim. Kaç aydır bekliyoruz, Tam tedavi öncesi hasta oldu.
Saol canım ya, rahatım diyorum ama içten içe de bir stres var galiba. Üşütünce sperm değerleri bozuluyorya o yüzden canım sıkıldı biraz. Neyse olacağı var ise zamanı gelmişse olacak inşallah. Yoksa ben ne yaparsam boş.canim benim senin enfeksiyon kapmaman lazim bosver esini. Sen kendini dusun. Bosver derken yanlis anlama tabiki hasta olmasin ama seni dinlemiyorsa hicte ustune gitme moralinizi bozma bosuna. Eger stresliysen ondan bile uzak dur.
oyle tabiki. Bak ben tedavideyken progestan ilacini 200.luk vermis dr. Ben liaclari karistirip 400.luk kullanmisim. Nasil yaptim boyle bir hatayi hala anlamis degilim. Ama oldu ne yapalim. Dr. Bir sey olmaz dedi. Fazlasini vucut atar dedi. Bende cok endiselenmistim ama cok sukur simdilik bir sey yok. Yani icini rahat tut. Esini de uzme bosvermeye calis.Saol canım ya, rahatım diyorum ama içten içe de bir stres var galiba. Üşütünce sperm değerleri bozuluyorya o yüzden canım sıkıldı biraz. Neyse olacağı var ise zamanı gelmişse olacak inşallah. Yoksa ben ne yaparsam boş.
Anladm ins bebegine kavusursn tez vakitteTestiste Fsh hormonunu kullanan hücreler genetik olarak bozukmuş, yani fsh kullanılamadığı için sperm yapımı bozuluyor, eşimde spermlerde hiç hareket yok.
Bende mayıs mı Haziran mı diye düşünüyorum???? Orucumu tutmak istiyorum galiba Haziranda yapıcam.Kızlar benim donmus embryolarim vardı onları koymaya karar verdim gibi (hala kararsizliklarim var)Kaan hoca kaliteleri iyiyse koydurmanizda bir sakınca yok dedi.
Mayıs'ta mi koydurayim yoksa Haziran'da mi kararsızım birde Mayıs'ta ramazan vat.dua edin Rabbim hayırlı olanı nasip etsin bana hepimize
Bende Ramazan'ı düşünüyorum dua edeyim orucumu tutayım Rabbim güzel kapılar açsın hepimizeBende mayıs mı Haziran mı diye düşünüyorum???? Orucumu tutmak istiyorum galiba Haziranda yapıcam.
Ah ya yazarken bile tereddütlü yazdım çok aktif olmayanları kestiremiyorum k. Bakma lütfen muhakkak telafi edeceğim. Çok üzgünüm.Canım hamileyim ben :) dusuk tehlıkem var onun ıcın dua edersek cok sevınırım
Ben mikrogende daha iyi sonuç aldım içim rahat kafamda soru işareti kalmadıBir melek gelsin sana bi sorum varcanm sen dna hasarina baktrdn mi ? Bi yerde mikrogen lab icin iyi demisin ben de orayo dusunrm hassr testi icin sence duzen mi mikrogen mi
Canım sende anlara düzen için diyorsun değil miBen mikrogende daha iyi sonuç aldım içim rahat kafamda soru işareti kalmadı
Düzende sayı için abartıyor hız için abartıyor falan dediler cidden hızımız uçuktu bizim düzende ama mikrogende beklediğimiz gibiydi öyle olunca düzene güvenim kalmadı hasardada mikrogeni tercih ettik bide bizim düzende 2.hasar testi 29 dan 51 e çıktı
3.mikrogende 8 e düştü biz bida düzene hiç gitmedik gitmeyide düşünmüyoruz aynı fiyat nasısa
Evt cnm benim kuğulu parktaki düzen için diorumCanım sende anlara düzen için diyorsun değil mi
Rabbim yuzunu guldursun dualarini kabul etsin ins . Mubarek gunler hurmetine canmKızlar yarın sabah yumurtalarım toplanacak ilk tüp bebek tedavim dua edin bana
İnşallah cnm Allah razı olsunRabbim yuzunu guldursun dualarini kabul etsin ins . Mubarek gunler hurmetine canm
Biz devlette hiç baktırmadık cnmSagol ben de mikrogene gideyim bide ankara tipta hasara bakrlr mi sence gerci blmyrm Ankaralimisn :)Bir melek gelsin
Bol bol kaliteli yumurtaların olsun cnm Allah emekleri mükafatsız bırakmasın sağlıkla hayırlısıyla yavrularına seni kavuştursunKızlar yarın sabah yumurtalarım toplanacak ilk tüp bebek tedavim dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?