Allah razı olsun cnm inşallah rabbim hepimizin kucagını doldururr emeklerimizin karşılıgını alırız inşallahhBol bol kaliteli yumurtaların olsun cnm Allah emekleri mükafatsız bırakmasın sağlıkla hayırlısıyla yavrularına seni kavuştursun
Sanmıom kuzum bende ne zaman adet oldn kimysldan snraBenim kimyasalda iki katı artmamıştı.Ama sen yine de kötüye yorma bakarsın birden yükselir.
Cnm bnmde pek umudum yok ama beklcm artık napalm nzmn adet ölen sen kımyasaldan snraSeni üzmek istemem ama benim geçen seferki tüp tedavimde önce 5, sonra 25, sonrada 32 çıkmıştı, kimyasal gebelikti malesef. Ama tutunup giden örneklerde var. Bu süreçte dinlen, pek iş yapma, sadece evde yürüyüş yap.
Transferden sonra hep progesteron fitil kullanıyordum, az az lekelenme gelmeye başladı, değer düşük çıkınca doktor ilacı bırak dedi, kanamam başladı. Yani yaklaşık transferden sonraki 17- 18 gündeCnm bnmde pek umudum yok ama beklcm artık napalm nzmn adet ölen sen kımyasaldan snra
Cnm degrm 3 ckdi sanrm olmadı geneTransferden sonra hep progesteron fitil kullanıyordum, az az lekelenme gelmeye başladı, değer düşük çıkınca doktor ilacı bırak dedi, kanamam başladı. Yani yaklaşık transferden sonraki 17- 18 günde
Uzulme canım mubarek cuma vakti zorlaştırıyorsa Rabbimin bir bildiği vardır insallah tez vakitte yüzünü ve yüzymuzu güldürsün RabbimGene olmadı artık hiç umudum kalmadı 10 gün 4 12 gün 7 ve bgn 3 ckdi koca bi negatif çok yorldm artık isyan etmiom ama niye ben dıom bazen çok agladm ama elden bay gelmıo ıcm acıo gene döndük basa çok uzgnm çok neden böle oldu acaba kımyasalmıkı
evet canım kimyasal olmuş, üzülmen çok normal ama şöyle düşün demekki bebeğin kromozomlarında bir sıkıntı vardı olmadı, erken zamanda tutunamadı, ya biraz daha tutunup düşseydi o daha zor. Ben de kendimi çok üzmüştüm ama artık biraz daha alıştım, bizim durumumuzda olan çoğu insan kaç kez deniyor, zor tutuyor. Bizim sınavımızda bu.Bu sizin kaçıncı denemeydi? Bir daha ki tedavi de embriyolara genetik test yani pgt isteyin.Gene olmadı artık hiç umudum kalmadı 10 gün 4 12 gün 7 ve bgn 3 ckdi koca bi negatif çok yorldm artık isyan etmiom ama niye ben dıom bazen çok agladm ama elden bay gelmıo ıcm acıo gene döndük basa çok uzgnm çok neden böle oldu acaba kımyasalmıkı
#Bizim rakamları yazıyım rahatla biraz bebek için doktora gittik bende bişey çıkmayınca eşim üroloja gitti varikosel olduğunu öğrendik test yaptırdık devlette 6 milyon çıktı doktor tek testle karar vermeyelim dedi detay merkezınde 15 gün sonra tekrar yaptırdık 14 milyon çıktı ameliyat oldu bu rakamlarla sonra 3 ay sonra tekrar test yaptık 35.800 olmuştu 6.ayımızda 50 milyon ve bu rakamla aşılama denemeye karar verdik bi hafta sonra yaptık sayı 24.700 çıktı aşılamada ve en son 3 hafta önce yaptırdık 20milyon doktora nasıl böyle bişe olur diye sordum 1 hafta arayla yarı yarıya nasıl değişir dedim 4 katı oyna
Bizim rakamları yazıyım rahatla biraz bebek için doktora gittik bende bişey çıkmayınca eşim üroloja gitti varikosel olduğunu öğrendik test yaptırdık devlette 6 milyon çıktı doktor tek testle karar vermeyelim dedi detay merkezınde 15 gün sonra tekrar yaptırdık 14 milyon çıktı ameliyat oldu bu rakamlarla sonra 3 ay sonra tekrar test yaptık 35.800 olmuştu 6.ayımızda 50 milyon ve bu rakamla aşılama denemeye karar verdik bi hafta sonra yaptık sayı 24.700 çıktı aşılamada ve en son 3 hafta önce yaptırdık 20milyon doktora nasıl böyle bişe olur diye sordum 1 hafta arayla yarı yarıya nasıl değişir dedim 4 katı oynar dedi
r dedi
Canım senin bunlar ml de mi toplam sperm miktarı mi benim ml de sizin bizden da iyi bu durumda son testte hareket bile yoktu soka uğradım zaten ben de demi sorun var anlaşılan fsh yuksek cikiyo amh düşük dil ama oda yuksek. folikoullere bakıldı gayet iyi dendi amh bu kadar yüksekse pco mu var bende bugün sorcam rapor için başladım işlem yapmaya bugün söyler herhaldeBizim rakamları yazıyım rahatla biraz bebek için doktora gittik bende bişey çıkmayınca eşim üroloja gitti varikosel olduğunu öğrendik test yaptırdık devlette 6 milyon çıktı doktor tek testle karar vermeyelim dedi detay merkezınde 15 gün sonra tekrar yaptırdık 14 milyon çıktı ameliyat oldu bu rakamlarla sonra 3 ay sonra tekrar test yaptık 35.800 olmuştu 6.ayımızda 50 milyon ve bu rakamla aşılama denemeye karar verdik bi hafta sonra yaptık sayı 24.700 çıktı aşılamada ve en son 3 hafta önce yaptırdık 20milyon doktora nasıl böyle bişe olur diye sordum 1 hafta arayla yarı yarıya nasıl değişir dedim 4 katı oynar dedi
Hıc onemlı değil canım benım hatam belirtmem gerekıyodu önceden unuttum :)Ah ya yazarken bile tereddütlü yazdım çok aktif olmayanları kestiremiyorum k. Bakma lütfen muhakkak telafi edeceğim. Çok üzgünüm.
Ml de canımCanım senin bunlar ml de mi toplam sperm miktarı mi benim ml de sizin bizden da iyi bu durumda son testte hareket bile yoktu soka uğradım zaten ben de demi sorun var anlaşılan fsh yuksek cikiyo amh düşük dil ama oda yuksek. folikoullere bakıldı gayet iyi dendi amh bu kadar yüksekse pco mu var bende bugün sorcam rapor için başladım işlem yapmaya bugün söyler herhalde
P Perican01
@Zeynep6302
B Beyza_2018
@Erva_umut
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@demircemre01
T Tubeee
ayllllliiiin35
D Duygu1701
Hiranur3434
smyr35
@Sibelak85
Kendimiz için 1000 ya Evvel c.c okuyoruz.
R rvydmrt ve-Pandora- arkadaşımız için “İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).”
Meali:Bir şeyi dilediği zaman, O’nun emri o şeye ancak “Ol!” demektir. O da hemen oluverir. İlk arkadaşımıza dua ederek 7 tane ikinci arkadaşımıza dua ederek 7 tane okuyup bu mübarek günde onlara yardımcı olalım dualarımızı eksik etmeyelim rabbimde bizlere yardımcı olsun. Ayetel kürsi de okuyalım. Niyetlerimizi tek tek yapalım. Yapabilenler Allah rızası için yapsınlar. Kardeşlerimizi dualarımıza katalım.
Allah razı olsun cnm hakkın ödenmez rabbim gönlündeki muradını versin 11 tane yumurtam toplandı şükürler olsun yarın haber gelcek bakalımP Perican01
@Zeynep6302
B Beyza_2018
@Erva_umut
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@demircemre01
T Tubeee
ayllllliiiin35
D Duygu1701
Hiranur3434
smyr35
@Sibelak85
Kendimiz için 1000 ya Evvel c.c okuyoruz.
R rvydmrt ve-Pandora- arkadaşımız için “İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).”
Meali:Bir şeyi dilediği zaman, O’nun emri o şeye ancak “Ol!” demektir. O da hemen oluverir. İlk arkadaşımıza dua ederek 7 tane ikinci arkadaşımıza dua ederek 7 tane okuyup bu mübarek günde onlara yardımcı olalım dualarımızı eksik etmeyelim rabbimde bizlere yardımcı olsun. Ayetel kürsi de okuyalım. Niyetlerimizi tek tek yapalım. Yapabilenler Allah rızası için yapsınlar. Kardeşlerimizi dualarımıza katalım.
Saklicennet canım, ben dua grubunda olmadığım
Yumurta az çıkacak diye tereddütteydin sanki, bak epey yumurta çıkmış, gözün aydın. İnşallah çoğu döllenir ve güzel güzel ilerler.Allah razı olsun cnm hakkın ödenmez rabbim gönlündeki muradını versin 11 tane yumurtam toplandı şükürler olsun yarın haber gelcek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?