Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm bnmde pek umudum yok ama beklcm artık napalm nzmn adet ölen sen kımyasaldan snra

Cnm bnmde pek umudum yok ama beklcm artık napalm nzmn adet ölen sen kımyasaldan snra
Transferden sonra hep progesteron fitil kullanıyordum, az az lekelenme gelmeye başladı, değer düşük çıkınca doktor ilacı bırak dedi, kanamam başladı. Yani yaklaşık transferden sonraki 17- 18 günde

Transferden sonra hep progesteron fitil kullanıyordum, az az lekelenme gelmeye başladı, değer düşük çıkınca doktor ilacı bırak dedi, kanamam başladı. Yani yaklaşık transferden sonraki 17- 18 günde
Cnm degrm 3 ckdi sanrm olmadı gene

Gene olmadı artık hiç umudum kalmadı 10 gün 4 12 gün 7 ve bgn 3 ckdi koca bi negatif çok yorldm artık isyan etmiom ama niye ben dıom bazen çok agladm ama elden bay gelmıo ıcm acıo gene döndük basa çok uzgnm çok neden böle oldu acaba kımyasalmıkı

Uzulme canım mubarek cuma vakti zorlaştırıyorsa Rabbimin bir bildiği vardır insallah tez vakitte yüzünü ve yüzymuzu güldürsün Rabbim

evet canım kimyasal olmuş, üzülmen çok normal ama şöyle düşün demekki bebeğin kromozomlarında bir sıkıntı vardı olmadı, erken zamanda tutunamadı, ya biraz daha tutunup düşseydi o daha zor. Ben de kendimi çok üzmüştüm ama artık biraz daha alıştım, bizim durumumuzda olan çoğu insan kaç kez deniyor, zor tutuyor. Bizim sınavımızda bu.Bu sizin kaçıncı denemeydi? Bir daha ki tedavi de embriyolara genetik test yani pgt isteyin.

Kızlar bir de haberlerde okudum, artık sperm ve yumurta olmasa bile kök hücre ile embriyo oluşturulmuş. Bu şimdilik deney hayvanları üzerinde denenmiş. Bilim adamları yaklaşık 3 yıl içinde rutin yapılır hale gelir diyorlar. Yani umutsuz olmayın rahim var olduğu sürece yumurta da tükense hala şans var.

#

Canım senin bunlar ml de mi toplam sperm miktarı mi benim ml de sizin bizden da iyi bu durumda son testte hareket bile yoktu soka uğradım zaten ben de demi sorun var anlaşılan fsh yuksek cikiyo amh düşük dil ama oda yuksek. folikoullere bakıldı gayet iyi dendi amh bu kadar yüksekse pco mu var bende bugün sorcam rapor için başladım işlem yapmaya bugün söyler herhalde

Ml de canım

@Zeynep6302 canım benim senin adına çok sevindim hakkında hayırlı olan güzel bir bebişin olsun inşallah.
-Pandora- demek tedavi sürecine giriyorsunuz. Bu kez olumlu ve güzel olsun inşallah.
R rvydmrt anneliğe az kaldı inşallah.
Baharınız baharlansın güzel anne adayları rabbim sizlerle olsun bu çaresizlikten kudretiyle sizi çıkarsın. Dualarım sizlerle.
Sizlere tavsiyem var lütfen bu süreçte transferleri olan kişilerle konuşmayın belirtileri çok araştırmayın. Kendi kendinize kalıp motive olun moral çok önemli biliyorsunuz. Bir de burada bizlerle konuşun. Ben kötü birşey okurken moralim çok bozuluyor stres oluyorum midem bulanıyor lütfen sizler olumsuz şeyler görmekten okumaktan kaçının. Embriyolar rahme koyulduğu an öğrendiğiniz herşey bitmiş olacak artık gerisi dualarda diye düşünüyorum.

Hiranur3434 ah canım çok üzüldüm ama diyecek yapacak birşeyim Yok. Kelimeler bomboş gelebilir. Bu dünya umut dünyası bir dahaki sefere olacak inşallah. Eşin Kaan hocada tedavi görmüştü sanırım. Ona mail at sperm sağlamsa neden böyle oldu de ama yumurtalarda çok önemli bu süreçte sen takviye aldın mı? Nerede yaptırdın tüp bebeği?

Hayırlı cumalar kızlar Rabbim dualarınızı dualarımızı en güzel şekilde bu güzel Cuma’nın suyu yüzü hürmetine kabul etsin inş.

P Perican01
@Zeynep6302
B Beyza_2018
@Erva_umut
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@demircemre01
T Tubeee
ayllllliiiin35
D Duygu1701
Hiranur3434
smyr35
@Sibelak85

Kendimiz için 1000 ya Evvel c.c okuyoruz.

R rvydmrt ve -Pandora- arkadaşımız için “İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).”
Meali:Bir şeyi dilediği zaman, O’nun emri o şeye ancak “Ol!” demektir. O da hemen oluverir. İlk arkadaşımıza dua ederek 7 tane ikinci arkadaşımıza dua ederek 7 tane okuyup bu mübarek günde onlara yardımcı olalım dualarımızı eksik etmeyelim rabbimde bizlere yardımcı olsun. Ayetel kürsi de okuyalım. Niyetlerimizi tek tek yapalım. Yapabilenler Allah rızası için yapsınlar. Kardeşlerimizi dualarımıza katalım.

Saklicennet canım, ben dua grubunda olmadığım halde, beni de düşünmüşsün, teşekkür ederim :)

Allah razı olsun cnm hakkın ödenmez rabbim gönlündeki muradını versin 11 tane yumurtam toplandı şükürler olsun yarın haber gelcek bakalım

Allah razı olsun cnm hakkın ödenmez rabbim gönlündeki muradını versin 11 tane yumurtam toplandı şükürler olsun yarın haber gelcek bakalım
Yumurta az çıkacak diye tereddütteydin sanki, bak epey yumurta çıkmış, gözün aydın. İnşallah çoğu döllenir ve güzel güzel ilerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…