- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Ohhhh ohhh maaşalllah bak korkuların yersizmiş. İnşallah sağlıklı embriyoların gelişir. Çok sevindim.Allah razı olsun cnm hakkın ödenmez rabbim gönlündeki muradını versin 11 tane yumurtam toplandı şükürler olsun yarın haber gelcek bakalım
Allah razı olsun cnm tedavi sürecine girdik 2 hafta önce ilk gün doktor yaşım genç odlugu halde yumurta sayıma az demişti 7 tane ama rabbime şükürler olsun bugün 11 tane toplandı tabi yarın belli olcak saglıklı olup olmadıkları ama yinede hamdolsun umut oldu bana mikroçip imsi ve embryoskop yöntemi uygulancak ayrıca doktora sağlıklı embryolar olursa 2 tane koyabilirsiniz dedim tabikide koyarız dedi inanıyorum dedi ANNE olacaksın inşallah dedi çok duygulandımçok agladım zaten uyanıncada aglayarak uyandım narkozdan ne düşündümse artk içimde nelet biriktirdiysem artk rabbim ol derse olacak bundan ötesi yok@Zeynep6302 canım benim senin adına çok sevindim hakkında hayırlı olan güzel bir bebişin olsun inşallah.
-Pandora- demek tedavi sürecine giriyorsunuz. Bu kez olumlu ve güzel olsun inşallah.
R rvydmrt anneliğe az kaldı inşallah.
Baharınız baharlansın güzel anne adayları rabbim sizlerle olsun bu çaresizlikten kudretiyle sizi çıkarsın. Dualarım sizlerle.
Sizlere tavsiyem var lütfen bu süreçte transferleri olan kişilerle konuşmayın belirtileri çok araştırmayın. Kendi kendinize kalıp motive olun moral çok önemli biliyorsunuz. Bir de burada bizlerle konuşun. Ben kötü birşey okurken moralim çok bozuluyor stres oluyorum midem bulanıyor lütfen sizler olumsuz şeyler görmekten okumaktan kaçının. Embriyolar rahme koyulduğu an öğrendiğiniz herşey bitmiş olacak artık gerisi dualarda diye düşünüyorum.
dengeli ve doğal beslenmeye çalışıyorum, spor yapamıyorum ama günde 3 km kadar yürüyorum sadece.Hepimizin duaya ihtiyacı var.
Canım sen birşeyler kullanıyor musun? Kendini de hazırla bu sürece spor yapmaya çalış. Limon spor yapıyordu trasvere kadar bence etkisi olmuştur.
İnşallahhh cnmmYumurta az çıkacak diye tereddütteydin sanki, bak epey yumurta çıkmış, gözün aydın. İnşallah çoğu döllenir ve güzel güzel ilerler.
canım sen nerede yaptırmıştın? bu arada tüp bebek sürecinde hangi besinler faydalı, ekstra neler yaptın bana da yazar mısın?Allah razı olsun cnm tedavi sürecine girdik 2 hafta önce ilk gün doktor yaşım genç odlugu halde yumurta sayıma az demişti 7 tane ama rabbime şükürler olsun bugün 11 tane toplandı tabi yarın belli olcak saglıklı olup olmadıkları ama yinede hamdolsun umut oldu bana mikroçip imsi ve embryoskop yöntemi uygulancak ayrıca doktora sağlıklı embryolar olursa 2 tane koyabilirsiniz dedim tabikide koyarız dedi inanıyorum dedi ANNE olacaksın inşallah dedi çok duygulandımçok agladım zaten uyanıncada aglayarak uyandım narkozdan ne düşündümse artk içimde nelet biriktirdiysem artk rabbim ol derse olacak bundan ötesi yok
Cnm ben kayseri acıbademde yaptırdım çaglar hocaya hergün yumurta yedim et yedim başka hiçbişeye dikkat etmedim zaten doktor başta ukutsuz konuşunca pek bişey yapmak gelmedi içimden bide kayonvalidemgildeyim her zaman istedigim bişey olunca yiyemedim dogrusu o yüzden özellikle hiç bişey yapmadım cnmcanım sen nerede yaptırmıştın? bu arada tüp bebek sürecinde hangi besinler faydalı, ekstra neler yaptın bana da yazar mısın?
Bir hafta falan sonra galiba.Sanmıom kuzum bende ne zaman adet oldn kimysldan snra
ence bu değerlerle normal bile olabilir ki perhiz süresi kısa bu da sayıyı etkilemiş olabilir.ileri hareket çok iyi.selam kızlar,hayırlı cumalarımız olsun..
geçen gün sperm testi öncesi yaşadığımız talihsiz olayı anlatmıştım..bugün tüm sonuçlarımızı aldık..
1 günlük cinsel perhize rağmen eşimin değerleri şöyle..
volüm : 3 ml
konst. : 12 milyon
hareketlilik toplamı % 67 , bunun ileri hareketlisi: %33
morfoloji :%4
eski değerlerimize göre yükselme var..
bana da yumurtalık rezervinde azalma var biraz dedi....adetin 3.günü değerlerim şöyle :FSH : 5.18 , LH : 2.72 ESTRADİOL : 22 ve adetin 20.günü progesteron : 7.3 ve ilk gittiğimde verdiğim kanda TSH : 1,655 ve PROLAKTİN :25.3 ..yumurtalık rezervimde azalma olduğu hangi hormon değerine göre belli oluyor acaba ??
tüm bu sonuçlara göre aşılama deneyelim dedi,nasipse adetin 2.günü ilk defa aşılama için tedaviye başlıyoruz..
Anlayan arkadaşlarım yorum yaparsa çok sevirim..
İnşallah cnm hayırlı haberler alırsınKızlar benimde yarın transferim var bugün devam eden 3 embriyom var inşallah yarına da kalırlarsa transfer var.saat 12 de.
İnşallah cnm hayırlı haberler alırsın[/QUOTE
Canım benim insallah Allah nasip edecek ben inanıyorum gönlünü ferah tut canımAllah razı olsun cnm tedavi sürecine girdik 2 hafta önce ilk gün doktor yaşım genç odlugu halde yumurta sayıma az demişti 7 tane ama rabbime şükürler olsun bugün 11 tane toplandı tabi yarın belli olcak saglıklı olup olmadıkları ama yinede hamdolsun umut oldu bana mikroçip imsi ve embryoskop yöntemi uygulancak ayrıca doktora sağlıklı embryolar olursa 2 tane koyabilirsiniz dedim tabikide koyarız dedi inanıyorum dedi ANNE olacaksın inşallah dedi çok duygulandımçok agladım zaten uyanıncada aglayarak uyandım narkozdan ne düşündümse artk içimde nelet biriktirdiysem artk rabbim ol derse olacak bundan ötesi yok
İnşallahhh cnnmm bende öyle hissettim bugün nedense 2 haftadır hiç bişey hissetmiyordumCanım benim insallah Allah nasip edecek ben inanıyorum gönlünü ferah tut canım
Rabbim gözyaşlarını dindirsin. Artık mutluluk için olsun. Ol desin ve olsun hepimize mutluluk olsun artık. Canım inşallah güzel haberlerle gelirsinAllah razı olsun cnm tedavi sürecine girdik 2 hafta önce ilk gün doktor yaşım genç odlugu halde yumurta sayıma az demişti 7 tane ama rabbime şükürler olsun bugün 11 tane toplandı tabi yarın belli olcak saglıklı olup olmadıkları ama yinede hamdolsun umut oldu bana mikroçip imsi ve embryoskop yöntemi uygulancak ayrıca doktora sağlıklı embryolar olursa 2 tane koyabilirsiniz dedim tabikide koyarız dedi inanıyorum dedi ANNE olacaksın inşallah dedi çok duygulandımçok agladım zaten uyanıncada aglayarak uyandım narkozdan ne düşündümse artk içimde nelet biriktirdiysem artk rabbim ol derse olacak bundan ötesi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?