- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Canım ben üniversite hastanesinde kısırlık bölümüne gidiyorum ya hatırlıyorsan benimde progestron 5.6 çıkmıştı aşılama yaptığım ay bunu söyledim sorun yok yumurtan çatlamış dediBenim buay pregeztonum yine düşük çıkmış. 5.66 çıkmış. Yumurtlama da problem var eşimde problem var bize tüp bebek farz oldu galiba :)
Bende seni merak ettim cnm bu problem bende de var bende inofolic başladım sen de kullandın demekki o damı fayda etmicek bizeBenim buay pregeztonum yine düşük çıkmış. 5.66 çıkmış. Yumurtlama da problem var eşimde problem var bize tüp bebek farz oldu galiba :)
Cnm inafolic combiyi iki aydır kullanıyorum. Demekki fayda etmemiş gerçekten ama 3 ay kullanın diyorlar kullanıcam. Nasip artık saldım ben ya olacağı varsa olur. Diğer ay tüp bebeğe başlıyoruz zaten.Bende seni merak ettim cnm bu problem bende de var bende inofolic başladım sen de kullandın demekki o damı fayda etmicek bize
Bende seni merak ettim cnm bu problem bende de var bende inofolic başladım sen de kullandın demekki o damı fayda etmicek bize
Evet bana da bi doktor 5 üstü çatlamış anlamındadır demişti ama kendi doktorum da 10 ve üstü çatlamış ve kaliteli olduğu anlamına gelir demişti anlamadım bende. Nasipte varsa olur inşşşş.....Canım ben üniversite hastanesinde kısırlık bölümüne gidiyorum ya hatırlıyorsan benimde progestron 5.6 çıkmıştı aşılama yaptığım ay bunu söyledim sorun yok yumurtan çatlamış dedi
En az 10 olması gerek diolar ama 6-7 ile hamile kalanlar var okudum ben sende araştır istersen cnm eski topiklerde var bide gebe kalan herkesin 10 olması cok zor bence yaCnm inafolic combiyi iki aydır kullanıyorum. Demekki fayda etmemiş gerçekten ama 3 ay kullanın diyorlar kullanıcam. Nasip artık saldım ben ya olacağı varsa olur. Diğer ay tüp bebeğe başlıyoruz zaten.
En az 10 olması gerek diolar ama 6-7 ile hamile kalanlar var okudum ben sende araştır istersen cnm eski topiklerde var bide gebe kalan herkesin 10 olması cok zor bence ya
Aminn cnn inşallahhhRabbim gözyaşlarını dindirsin. Artık mutluluk için olsun. Ol desin ve olsun hepimize mutluluk olsun artık. Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin
Canim neden bu kadar üzülüyorsun bak 6 tane var .Bende tedavi yaptirdigimda 13 yumurta toplandi ama 3. gune 6 tane kalmisti.sayiya lutfen takılma bunları dusunme pozitif olmaya calis.Vakti zamaniysa insAllah olacak.Kızlar 11 yumurtadan sadece 8i işlem görmüş 6 sı döllenmiş çok üzgünüm yarın arayacaklar yine bölünüyomu bölünmüo mu die m2 kalitelermiş 6 tanesi
Cnm daha bnm 3. Güne gidip gitmeyecekleri belli bile deil yarın 2. Gün olcak senin transfer oldumu 3. Gün mi transfer ettilerCanim neden bu kadar üzülüyorsun bak 6 tane var .Bende tedavi yaptirdigimda 13 yumurta toplandi ama 3. gune 6 tane kalmisti.sayiya lutfen takılma bunları dusunme pozitif olmaya calis.Vakti zamaniysa insAllah olacak.
M2 kalite kaliteli mi oluyor. Hiç üzülme moralini yüksek tut ve stres yapma bünyenin bebeklerini kabul etmesi lazım. 6 taneden 1 tanesi yeter sana unutma sakın... Allah yardımcın ve yanında olsun.Kızlar 11 yumurtadan sadece 8i işlem görmüş 6 sı döllenmiş çok üzgünüm yarın arayacaklar yine bölünüyomu bölünmüo mu die m2 kalitelermiş 6 tanesi
Benim tedavi sürecimde 3. Gun transfer olmuştu.Cnm daha bnm 3. Güne gidip gitmeyecekleri belli bile deil yarın 2. Gün olcak senin transfer oldumu 3. Gün mi transfer ettiler
M2 olgun yumurta oluyormuş cnm 2 tanesi m1 tam olgunlaşmamış ondan iptal olmuş o 2 si bakalm yarın nolcak ama moralmen çöktümM2 kalite kaliteli mi oluyor. Hiç üzülme moralini yüksek tut ve stres yapma bünyenin bebeklerini kabul etmesi lazım. 6 taneden 1 tanesi yeter sana unutma sakın... Allah yardımcın ve yanında olsun.
Gebelik oluştumu sende cnmEvet benim
Benim tedavi sürecimde 3. Gun transfer olmuştu.Saklicennet katiliyorum sana 1 tane bile yeter.iyi dusun iyi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?