Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
L Longway2015 cnm unuttum yazmayı kusura bakma lütfen. Adetin 12. Günü git eğer yeterince olgunsa 18-19-20 mm ise çatlatma iğnesi veriyor. Şu saatte ilişki diyor. Yumurtanın Çatladığı saat belli oluyor cnm.

1.414 ya varis 9.000 lemyelid 900 ya Şafi 1.462 ya Halik Kızlar annelerde olduğum için dualara katılamadım boşluk buldukça çektiğim dualar sizlere hediyem olsun hepinizi seviyorum inşallah tez zamanda hayırlı evlatlarımız olur

Benim buay pregeztonum yine düşük çıkmış. 5.66 çıkmış. Yumurtlama da problem var eşimde problem var bize tüp bebek farz oldu galiba :)
Canım ben üniversite hastanesinde kısırlık bölümüne gidiyorum ya hatırlıyorsan benimde progestron 5.6 çıkmıştı aşılama yaptığım ay bunu söyledim sorun yok yumurtan çatlamış dedi

Bende seni merak ettim cnm bu problem bende de var bende inofolic başladım sen de kullandın demekki o damı fayda etmicek bize
Cnm inafolic combiyi iki aydır kullanıyorum. Demekki fayda etmemiş gerçekten ama 3 ay kullanın diyorlar kullanıcam. Nasip artık saldım ben ya olacağı varsa olur. Diğer ay tüp bebeğe başlıyoruz zaten.

Bende seni merak ettim cnm bu problem bende de var bende inofolic başladım sen de kullandın demekki o damı fayda etmicek bize
Canım ben üniversite hastanesinde kısırlık bölümüne gidiyorum ya hatırlıyorsan benimde progestron 5.6 çıkmıştı aşılama yaptığım ay bunu söyledim sorun yok yumurtan çatlamış dedi
Evet bana da bi doktor 5 üstü çatlamış anlamındadır demişti ama kendi doktorum da 10 ve üstü çatlamış ve kaliteli olduğu anlamına gelir demişti anlamadım bende. Nasipte varsa olur inşşşş.....

Cnm inafolic combiyi iki aydır kullanıyorum. Demekki fayda etmemiş gerçekten ama 3 ay kullanın diyorlar kullanıcam. Nasip artık saldım ben ya olacağı varsa olur. Diğer ay tüp bebeğe başlıyoruz zaten.
En az 10 olması gerek diolar ama 6-7 ile hamile kalanlar var okudum ben sende araştır istersen cnm eski topiklerde var bide gebe kalan herkesin 10 olması cok zor bence ya

En az 10 olması gerek diolar ama 6-7 ile hamile kalanlar var okudum ben sende araştır istersen cnm eski topiklerde var bide gebe kalan herkesin 10 olması cok zor bence ya

Ya bu işler çok sıkıntı gerçekten herşey nasip kısmet. Allah ol derse 5,10 bakmaz hiç. Geçen ay 23 tü ama yine olmadı. Rabbim büyük zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur illa ki...

Kızlar 11 yumurtadan sadece 8i işlem görmüş 6 sı döllenmiş çok üzgünüm yarın arayacaklar yine bölünüyomu bölünmüo mu die m2 kalitelermiş 6 tanesi

Kızlar 11 yumurtadan sadece 8i işlem görmüş 6 sı döllenmiş çok üzgünüm yarın arayacaklar yine bölünüyomu bölünmüo mu die m2 kalitelermiş 6 tanesi
Canim neden bu kadar üzülüyorsun bak 6 tane var .Bende tedavi yaptirdigimda 13 yumurta toplandi ama 3. gune 6 tane kalmisti.sayiya lutfen takılma bunları dusunme pozitif olmaya calis.Vakti zamaniysa insAllah olacak.

Canim neden bu kadar üzülüyorsun bak 6 tane var .Bende tedavi yaptirdigimda 13 yumurta toplandi ama 3. gune 6 tane kalmisti.sayiya lutfen takılma bunları dusunme pozitif olmaya calis.Vakti zamaniysa insAllah olacak.
Cnm daha bnm 3. Güne gidip gitmeyecekleri belli bile deil yarın 2. Gün olcak senin transfer oldumu 3. Gün mi transfer ettiler

M2 kalite kaliteli mi oluyor. Hiç üzülme moralini yüksek tut ve stres yapma bünyenin bebeklerini kabul etmesi lazım. 6 taneden 1 tanesi yeter sana unutma sakın... Allah yardımcın ve yanında olsun.

Evet benim
Cnm daha bnm 3. Güne gidip gitmeyecekleri belli bile deil yarın 2. Gün olcak senin transfer oldumu 3. Gün mi transfer ettiler
Benim tedavi sürecimde 3. Gun transfer olmuştu. Saklicennet katiliyorum sana 1 tane bile yeter.iyi dusun iyi olsun.

M2 kalite kaliteli mi oluyor. Hiç üzülme moralini yüksek tut ve stres yapma bünyenin bebeklerini kabul etmesi lazım. 6 taneden 1 tanesi yeter sana unutma sakın... Allah yardımcın ve yanında olsun.
M2 olgun yumurta oluyormuş cnm 2 tanesi m1 tam olgunlaşmamış ondan iptal olmuş o 2 si bakalm yarın nolcak ama moralmen çöktüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…