Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yok cnm 8 taneden 2 si olgunlaşmamış 6 tanesi olgun
Ayy ben de endişelendim ama yanlış anlamışım. Bence 6 tane olgun kaliteli yumurta gayet iyi hiç Canını sıkma benim etrafımda ki tüp bebekbyaptıran kadınların en fazla 7 tanesi toplananlar var ve ikiz çocukları var. Sen içini rahat tut.

Merhaba arkadaslar tup bebek tedavisine baslicam fakat adetimin ilk günü cuma gününe denk geliyor araya hafta sonu giriyor bu yuzden doktorum p.tesi yani adetimin 4.günü tedaviye baslicak aranizda böyle olan var mi adetin 4.günu tedaviye baslanir mi ben 2.3.gun olur diyebiliyordum lutfen beni bilgilendirin

ay inşallah cnm agzından bal damlıyor inşallahh öyle olur rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh

Kızlar 11 yumurtadan sadece 8i işlem görmüş 6 sı döllenmiş çok üzgünüm yarın arayacaklar yine bölünüyomu bölünmüo mu die m2 kalitelermiş 6 tanesi
Bence boşa üzülme bende bundan 5 gün önce aynı şeyi düşünüyordum.7 yumurta toplandı sadece 4 ü döllendi 4 üde 3 güne 2 si 5. Güne gitti ve bugün transfer oldum ki bizde sorun eşim kaynaklıydı başta.Bundan sonrası nasip hiç korkma bence.

Allah razı olsun cnm inşallah bnde güzel haberlerle gelirim inşallah bizdede erkek faktörlü mikroçip bile kullandık bakalım 1300 lira ayriyeten çipe verdik yarın arayacaklar yine

Evet başlanıyor. Endişelenme. Hayırlı olsun inşallah

Allah razı olsun cnm inşallah bnde güzel haberlerle gelirim inşallah bizdede erkek faktörlü mikroçip bile kullandık bakalım 1300 lira ayriyeten çipe verdik yarın arayacaklar yine
Bizde de micro çip yaptılar bin lira ekstra verdik ama şükür 5.günü gördüler.Ama dediğim gibi bu işler Allah’ın nasibi inşallah Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder bize.

Kızlar 11 yumurtadan sadece 8i işlem görmüş 6 sı döllenmiş çok üzgünüm yarın arayacaklar yine bölünüyomu bölünmüo mu die m2 kalitelermiş 6 tanesi
Canım 6 iyi bi sayı bence gerçi hiç tedavi görmedim bilmiyorum ama bana iyi geldi bozma moralini

cnm cok uzuldk.yaa 2nci.bu ims yontemi de yapilmamsdi 2 dondrlmsm var acaba diom.ozelemi gdiim.artik ims yontemi.yaptrtrym demi.yani baska.care kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…