Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kararszm cnm batuhan ozmnle konsdk kararsisiz histeroskopi olcm bide o ckdi smdi canm burnumda valha dondrlms traansferi devlet karsilamiomus onun iiccn 980 tl para istiolar bde devlet nasil sa anlamdm
Hakkında hayırlısı olsun cnm batuhan özmende mi karar kıldın? Ücret ne diolar cipli?

Cnm bende araştırma hastanesinde Yani devlette yaptırıcam. Neden memnun kalmadın ve ne kadara mal oldu ??? Rapor çıkardın mı ???
raporlu 400 hastnye verdk ilkinde 650 fln ilaclr 2ncde ilaclar 700 750 340 hastane ya 2 deneme basarsz smdi histeroskopi diolar nye basda.demiolar dedik 2 tane.koyun 2ncde koymadi smdi 3uncde koyarz diolar ne.sacma yaa basda.neden.istemdnz histeroskopi cok.yoruldm.yaa

Yorulma canım yorulma ben artık bunu dünyada ki savaşımız olarak görüyorum. Eskiden dert Yok birşey Yok canım sıkılıyordu. Eşimin işte olduğu gün kendimi dışarıya atıyordum alışveriş yapıyordum bir yere gidip birşeyler yiyip içiyordum. Kişisel bakımımla çok ilgileniyordum. Kafamı kemiren sorular problemler Yok. Yattım mı uyuyordum sabaha neşeli uyanıyordum. Hayat benim için şimdi tersine döndü büyük bir tokat yemiş gibi tüm hücrelerim darmadağınık. Ne alışveriş kaldı nede bakım. Şimdi varsa yoksa tedavi arta kalan zamanlar araştırma ve ibadet. Allah hangi gün hangi duaları kabul ediyor ne okumalı nasıl istemeli vs vs... bazen diyorum ki belki bunun için kim bilir? Hep bir sebep arayıp durdum ama şimdi onu da bıraktım inşallah bu hasretimiz kısa sürer. 8. 9. Denemesinde olanlar var. Ben de sene sonunu sabırsızlıkla bekliyorum tüp bebek düşünüyorum Allah nasip ederse. Bir yandan da olmazsa diye endişelerim de var.
Bize yorulmak yasak sanırım. Hakkımızda hayırlı olan bebişlerimiz olsun inşallah.
Sanırım sende mikroenjeksiyon da yapmadılar mı? Normal tüp bebek mi yaptılar. Mikrociple ımsı farklı şeyler galiba ben ikisinide yaptırmayı düşünüyorum.
Biraz para biriktirin isterseniz? Sen çalışmıyor musun?
Bizde 10 bini gözden çıkarttık.

Bende bundan çok korkuyorum ya olmazsa ya bi problem çıksa vs.... ama sonra kendime kızıyorum öyle düşünme olacak diye düşün herşey için olumlu düşün. Rabbim inş nasip eder. Bazen diyorum ki bu dünyaya çocuk getirmek ne kadar mantıklı, ama bi çocuk görüncede içim sızlıyor gözlerim doluyor acaba bize de nasip olacak mı diye. Rabbim inş çok bekletmezzzzz

Aynı düşünceler bende de var. Ben 2 tane evladım olsun çok istiyordum şimdi 1 tane olsun yeter diyorum. Fazla da gözüm Yok hayırlı olan olur inşallah.
Umarım ilk denemelerimiz de olur. Sen hastaneyle konuş bütün olanaklar bünyelerinde olsun.

Cnm hiçbir bilgim yok tüp bebekle ilgili. Araştırma yapmam not almam lazım.

Kızlar 6 taneden 2si fragmantasyona ugramış 4 tane kalmış yarın transfer yapabilirlermiş bana bugğn dua edermisiniz duaya ihtyacım var
İnsAllah Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…