- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
canım devletmiş özelmiş hiç takılma tabi ii bi merkez olsun önceliğin devlet olup çok ii yerler var neden paramız boşa gitsin ki ister durumumuz olsun ister olmasın. biz osman gaziyi seçmeden önce karasız kalmıştım sanki özeller daha ii olacakmış gibi geliyordu ,bi arkadaşımızın tavsiyesi üzerine gittik tüp bebek de asıl önemli olan labaratuar ve androloji ekibi dedi buna dikkat edin dedi kendisi kadın dogum uzmanı özel merkezler para tuzagı aman paradan ve zmanadan olmayın dedi kendisi orada çalıştığı için daha bi güvendik ,sonra orada bi bayanla tanıştık orada çalışmış daha önce labaratoar kısmına ii dedi alınan cihazlar hep yeni devlet oldugu için dedi, tabi herşey nasip kısmet bizim ilk denememizde orta kalite dediler hatta biz dondurulmuş olur mu derken orta kalite bir tane çıkmıştı çok üzülmüştüm ikiniciye hazırlıyordum kendimi pskolojık olarak ama bi baktık pozitif ama 8 haftalıkken kan değerlerim düşmeye başlamıştı nasip dedik, ikinci işlem daha başarılı idi çok ii kalıte 3 tane dondurduk ama nasipte olmayınca olmuyor , hersey nasip iyi bi devlet bulduysan orada da yaptır canım devlet bize bu hakkı vermiş özeller para tuzağı olmuş haaa zorda kalınca devlet hakkın bitince başarısızlık olunca tabi özele yöneliyoruz ama esk. acı bademden gelenler vardı osamngaziye kesinlikle osmangazi dediler acıbademi hiç beğenmemişler şöyle diyeyim canım eskişehir için özele gidenler genelde osmangaziyi tercih etmiş. eskişehirde yaşayanlara yardımcı olur belki...kararszm cnm batuhan ozmnle konsdk kararsisiz histeroskopi olcm bide o ckdi smdi canm burnumda valha dondrlms traansferi devlet karsilamiomus onun iiccn 980 tl para istiolar bde devlet nasil sa anlamdm
Aynı durum bende de var cnm. Bi kötü ruh halim. Ne olacak bilmiyorum biraz kuranı Kerim okuyunca özellikle mealini düzeliyorumSaklicennet zeynepppppppp ağlayarak okudum iki hikayeyi de. Rabbim bizlerin de yüzünü güldürsün. Çok üzgünüm bu aralar bi değişik ruh hali..
Canım ne güzel yazmışsın sen öyle ya çok doğru aslında sonralarında kendimizi yıprattığumız için üzüleceğiz sen hamilesin sanırım sorun varmıydı sizde nasıl hamile kaldın normal mı tedavi ileKizlar siz yine umutsuzluga mi düştünüz ?
Bana da biri olacak dediği zaman oylesine bir söz gibi düşünürdüm .Cok uzakta bir serapmis da ben ona koşuyormuşum gibi olurdu zaman zaman .Hatta hamile arkadasim teselli ederdi cocuklarimiz beraber büyüyecek diye .Dilim evet insallah derdi ama acaba olmazsa korkusu icimde hep vardi .Simdi üzüldüğüm,ağladığım zamanlara yanıyorum .Siz ben gibi yapmayin .Gercekten ne demek istedigimi hamileyken anlayacaksınız insallah .Mesela tosbigim biraz hareket etmese hemen panik yapiyorum bisey mi oldu diye .Oysa o sadece uyuyorGebeligimin ilk zamanlari sacma senaryolar yazdim hep .Kalbi atmazsa ,dna hasarinda kaynakli bir hastalık meydana gelirse vs vs . Ama Allah o kadar buyuk ki her sey yerli yerinde cok şükür .Kendinizi yipratip yorgun bir sekilde gebeliğe baslamayin.Bir gun onu hissedeceginizi hayal edin.Onu üzmek istemezsiniz degil mi ?O yüzden sağlam irade ve psikoloji ile annelige hazırlanın lutfen
Bu topigin müdavimlerindenim.Dna hasari ,morfoloji,hiz sorunu vardı canim .Bir kimyasal geçirdim. Rabbim dogal yoldan nasip etti .Cok sorunlar yasadik aglamadigim gun olmadi nerdeyse .Ama Rabbim ol dedi .Inanmaktan ve dua etmekten vazgecmeyin ve bitkilerin gucune inanin .Nasil bir anne yemek yemeyen cocugunun peşinden elinde tabakla koşarsa ben de kurlerle bitkilerle esimin pesinde dolandim hep.Erkekler biraz nazli oluyor. Ama her seye deger .Canım ne güzel yazmışsın sen öyle ya çok doğru aslında sonralarında kendimizi yıprattığumız için üzüleceğiz sen hamilesin sanırım sorun varmıydı sizde nasıl hamile kaldın normal mı tedavi ile
Hımm ne güzelrabbim sağlıkla sıhhatle eline almayı nasip etsin Canım bana da bizede bol bol dua et hamilelerin duası kabul olurmuş , bizim de sayı çokkk az Kaan hıcaya tedavıye başladık bakalım daha bir hafta olduBu topigin müdavimlerindenim.Dna hasari ,morfoloji,hiz sorunu vardı canim .Bir kimyasal geçirdim. Rabbim dogal yoldan nasip etti .Cok sorunlar yasadik aglamadigim gun olmadi nerdeyse .Ama Rabbim ol dedi .Inanmaktan ve dua etmekten vazgecmeyin ve bitkilerin gucune inanin .Nasil bir anne yemek yemeyen cocugunun peşinden elinde tabakla koşarsa ben de kurlerle bitkilerle esimin pesinde dolandim hep.Erkekler biraz nazli oluyor. Ama her seye deger .
Insallah canim dua ediyorum hep. Kaan Hoca size ugur getirsin insallah .Olmasa biz de gidecektik ona cok sukur gerek kalmadi .Ama doktorumuz onu arayip fikir danisti bir kez ve belki de o vesile oldu .Hımm ne güzelrabbim sağlıkla sıhhatle eline almayı nasip etsin Canım bana da bizede bol bol dua et hamilelerin duası kabul olurmuş , bizim de sayı çokkk az Kaan hıcaya tedavıye başladık bakalım daha bir hafta oldu
merhaba kızlar ben de araştırma hastanesinde kisirlik bölümüne basladm rapor almak için ugasiyorum biz de başlıcaz olmuyoi doğal da falan nasibimiz yok tüp bebekte olsun.inslahCanım ben üniversite hastanesinde kısırlık bölümüne gidiyorum ya hatırlıyorsan benimde progestron 5.6 çıkmıştı aşılama yaptığım ay bunu söyledim sorun yok yumurtan çatlamış dedi
Dua ettim kardesim. Bebegin sana simsiki tutunsun insallah Rabbim emeklerinin karsiligini versin ...Kızlar 6 taneden 2si fragmantasyona ugramış 4 tane kalmış yarın transfer yapabilirlermiş bana bugğn dua edermisiniz duaya ihtyacım var
Canım ne zaman a hazır hiisediyorsan o zaman başla meşekatli bi süreç senşn ruhsal durumun daha önemli bence stres çok etkiliyor süreciKızlar bizim rapor işi oldu gibi ama daha net değil. Dr adet olunca gelsin demiş. Ne yapsam ya 12 mayısta adet olucam. Muhtemelen oruç tutamıycam. Ne yapabilirim kızlar bi akıl verin ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?