- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Ya aslında hazırım ama oruç tutamasak beni çok üzecek. Sonradan tutmak çok zor maalesef.... yoksa hazırım yani ilk denemem zaten.Canım ne zaman a hazır hiisediyorsan o zaman başla meşekatli bi süreç senşn ruhsal durumun daha önemli bence stres çok etkiliyor süreci
Hımm anladım canım sen bilirsin , neredeyse Ramazan’ı hiç tutmayacak gibi olacaksın bol su içilmesi gerektiğini söylüyor doktorlar beslenmede önmeli yine de sen bilirsin CanımYa aslında hazırım ama oruç tutamasak beni çok üzecek. Sonradan tutmak çok zor maalesef.... yoksa hazırım yani ilk denemem zaten.
canım merhaba. Bizim de ameliyatımız bașarısız. Levent hocaya gitmeyi düşünüyoruz. Sizin ilk ameliyatınızdan 1 sene geçti mi? Şimdiden teşekkürlerBoşa gitmez inşallah sıkma canını. Biz doktordan memnununuz bir de hiç olumsuz yorum almadık okumadık eğitiminden falan da etkilenmiş olabiliriz sonuçta hepsi insan ilk önce Allah’a dua ediyorum sonra Levent hocaya güveniyorum cuma günü yanına gitmeyi planlıyoruz ameliyat günü almak için sizde en azından muayene olabilirsiniz dediğin iki doktordan birine bizim için de Kaan hoca ameliyatın a sını anmadı ama bizde hız ve morfoloji düşük ben ameliyat olması gerektiğini biliyordum o yüzden Kaan hocaya gitmedim ilk ameliyat olalım sonra gideriz dedi. Levent hocayı buldum ona gittik nitekim varikosel var çift taraflı dedi ama hemen ameliyat yapalım demedi ilk ameliyatın üzerinden 1 sene geçsin dedi para için olsaydı ameliyat dersi hazırgittik zaten ama o gidin 4 ay sonra gelin dedi 4 ayda vazgeçip gitmeyebilirdik bu ihtimalde vardı ama davranışları etkiledi beni inşallahda öyle olur bu kez biter.
Merhaba. Evet geçti 1 seneyi doldurduk Levent hocaya da gittik ameliyatlık birşey Yok dedi. Şimdi Kaan hocada tedavideyiz. Düzelme olmazsa tüp bebek yaptıracağız. Fakat Levent hocaya gidebiliyorsanız tavsiye ederim. Ameliyat olalı ne kadar oldu.canım merhaba. Bizim de ameliyatımız bașarısız. Levent hocaya gitmeyi düşünüyoruz. Sizin ilk ameliyatınızdan 1 sene geçti mi? Şimdiden teşekkürler
Merhaba bizim de sayımız az kaan hocada tedavideydik ama sayıya dair hiç bi tedavi uygulamadı sadece hasara takmış durumda ve dolayısıyla sayı az oldugu için gebelik olmuyor özellikle sayı artırmak için iğne tedavisi istediğinizi söylemenizi tavsiye ederimHımm ne güzelrabbim sağlıkla sıhhatle eline almayı nasip etsin Canım bana da bizede bol bol dua et hamilelerin duası kabul olurmuş , bizim de sayı çokkk az Kaan hıcaya tedavıye başladık bakalım daha bir hafta oldu
cevap için teşekkür ederim canım.Merhaba. Evet geçti 1 seneyi doldurduk Levent hocaya da gittik ameliyatlık birşey Yok dedi. Şimdi Kaan hocada tedavideyiz. Düzelme olmazsa tüp bebek yaptıracağız. Fakat Levent hocaya gidebiliyorsanız tavsiye ederim. Ameliyat olalı ne kadar oldu.
Aslında bu konuları çok konuşmak istemiyorum. Düşündükçe moralim çok bozuluyor. Fakat yardımcı olmak isterim. İlk ameliyatı Marmara fak. Eğitim araştırmada yaptırdık. Prof yapacak sandık ama bence o yapmadı çift taraflıydı soldan sadece gerek gördüler 3 damar bağladılar ve 6 ay sonra gelin dediler. Gittiğimizde ne sayı nede hızada küçük bir ilerleme bile yoktu. Biz apartopar Levent hocaya gittik baktı çift taraflı varikosel var hala dedi ama seneyi doldurmamız lazım dedi 5 ay ilaç tedavisi gördük ve hiç bir ilerleme olmadı ne sayı ne hız !!!cevap için teşekkür ederim canım.
Siz ilk ameliyatı nerede yaptırdınız?
Ve bir şey daha sormak isterim. İlk levent hocaya gittiğinizde 1 sene dolması gerekir demiş ya,șimdi düzelme mı olmuș ki ameliyata gerek görmedi?
Teşekkürler
Kuzu sen eşine sperra kullandırdın mı?Merhaba bizim de sayımız az kaan hocada tedavideydik ama sayıya dair hiç bi tedavi uygulamadı sadece hasara takmış durumda ve dolayısıyla sayı az oldugu için gebelik olmuyor özellikle sayı artırmak için iğne tedavisi istediğinizi söylemenizi tavsiye ederim
Cnn güya bugündü ama aramadılar 3. Gün bugün ben aradım dosyanız şuan elimde deil dedi ben size döncem dedi belki 5. Güne kalır
5. Günün tutma olasılığı daha yüksekmiş. Tedavin hakkında hayırlı olur inşallah. Pozitif ol canım.Cnn güya bugündü ama aramadılar 3. Gün bugün ben aradım dosyanız şuan elimde deil dedi ben size döncem dedi belki 5. Güne kalır
bir sonraki ay başlasan bayrama denk gelen günler var, o zaman merkez açık oluyor muymuş? Ona göre karar ver.Saklicennet cnm bu ay tedaviye başlasam mı ne düşünüyorsunuz ???? Yorum yapın arkadaşlar ona göre karar vereyim.
İşte cnm o sıkıntı. Devlet hastanesi olduğu için açık değil. 9 haziran da adet günüm. Ama orucumu da tutmak istiyorum. Kafam çok karışık. Sen ne durumdasın cnm başladın mı ???bir sonraki ay başlasan bayrama denk gelen günler var, o zaman merkez açık oluyor muymuş? Ona göre karar ver.
Bence başlamalısın. Ne kadar erken o kadar iyi. Geçen sene baharda korunmayı bırakacaktık. Sonra dedimki ramazan geçsin sonra bırakayım oruç yemeyeyim. Bak bir yıl geçti tekrar ramazan geldi ama hala bebek yok. Allah sağlık versin sonra tutarsın. Hayırlı olsun şimdidenSaklicennet cnm bu ay tedaviye başlasam mı ne düşünüyorsunuz ???? Yorum yapın arkadaşlar ona göre karar vereyim.
Bence başlamalısın. Ne kadar erken o kadar iyi. Geçen sene baharda korunmayı bırakacaktık. Sonra dedimki ramazan geçsin sonra bırakayım oruç yemeyeyim. Bak bir yıl geçti tekrar ramazan geldi ama hala bebek yok. Allah sağlık versin sonra tutarsın. Hayırlı olsun şimdiden
adetin 2-3. günü gidiyorsun tedavi başlanıyor, sonra yaklaşık 2 kere daha takibe gidiyorsun, sonra da yumurta toplanıyor. 3. ya da 5. gün transfer ediliyor. Transferden sonra en az 3 gün istirahat etmen lazım. Bu süreçte oruç tutmamak gerekir, yumurta kaliteliteli olsun diye bol bol su içmek lazım. Okuldan izin durumu nasıl, her kontrole rahat gidebilecek misin?İşte cnm o sıkıntı. Devlet hastanesi olduğu için açık değil. 9 haziran da adet günüm. Ama orucumu da tutmak istiyorum. Kafam çok karışık. Sen ne durumdasın cnm başladın mı ???
Teşekkür ederim canım hamdolsun iyiyim evdeyim dinleniyorum hala raporumun bitmesine az kaldı eskiye göre daha iyiyim yavaş yavaş büyüyoruz sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?