Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım ne zaman a hazır hiisediyorsan o zaman başla meşekatli bi süreç senşn ruhsal durumun daha önemli bence stres çok etkiliyor süreci
Ya aslında hazırım ama oruç tutamasak beni çok üzecek. Sonradan tutmak çok zor maalesef.... yoksa hazırım yani ilk denemem zaten.

Ya aslında hazırım ama oruç tutamasak beni çok üzecek. Sonradan tutmak çok zor maalesef.... yoksa hazırım yani ilk denemem zaten.
Hımm anladım canım sen bilirsin , neredeyse Ramazan’ı hiç tutmayacak gibi olacaksın bol su içilmesi gerektiğini söylüyor doktorlar beslenmede önmeli yine de sen bilirsin Canım

canım merhaba. Bizim de ameliyatımız bașarısız. Levent hocaya gitmeyi düşünüyoruz. Sizin ilk ameliyatınızdan 1 sene geçti mi? Şimdiden teşekkürler

canım merhaba. Bizim de ameliyatımız bașarısız. Levent hocaya gitmeyi düşünüyoruz. Sizin ilk ameliyatınızdan 1 sene geçti mi? Şimdiden teşekkürler
Merhaba. Evet geçti 1 seneyi doldurduk Levent hocaya da gittik ameliyatlık birşey Yok dedi. Şimdi Kaan hocada tedavideyiz. Düzelme olmazsa tüp bebek yaptıracağız. Fakat Levent hocaya gidebiliyorsanız tavsiye ederim. Ameliyat olalı ne kadar oldu.

Merhaba bizim de sayımız az kaan hocada tedavideydik ama sayıya dair hiç bi tedavi uygulamadı sadece hasara takmış durumda ve dolayısıyla sayı az oldugu için gebelik olmuyor özellikle sayı artırmak için iğne tedavisi istediğinizi söylemenizi tavsiye ederim

cevap için teşekkür ederim canım.
Siz ilk ameliyatı nerede yaptırdınız?
Ve bir şey daha sormak isterim. İlk levent hocaya gittiğinizde 1 sene dolması gerekir demiş ya,șimdi düzelme mı olmuș ki ameliyata gerek görmedi?
Teşekkürler

Aslında bu konuları çok konuşmak istemiyorum. Düşündükçe moralim çok bozuluyor. Fakat yardımcı olmak isterim. İlk ameliyatı Marmara fak. Eğitim araştırmada yaptırdık. Prof yapacak sandık ama bence o yapmadı çift taraflıydı soldan sadece gerek gördüler 3 damar bağladılar ve 6 ay sonra gelin dediler. Gittiğimizde ne sayı nede hızada küçük bir ilerleme bile yoktu. Biz apartopar Levent hocaya gittik baktı çift taraflı varikosel var hala dedi ama seneyi doldurmamız lazım dedi 5 ay ilaç tedavisi gördük ve hiç bir ilerleme olmadı ne sayı ne hız !!!
Tekrar gittik ilk tahlillere baktı ameliyata gerek Yok dedi ben şaşırdım. Fakat daha önce böyle dememiştiniz dedim elle muayene etti iyice baktığını söylüyor eşim ve gerçekten gerek Yok dedi. Yaparsam boşuna olur gibi birşeyler dedi. Tabi biz yine apartopar yollara düştük bu kez Kaan aydosa gittik. Oda elle muayene etti ve şakın elletme dedi 1 ay tedavi olduk sayımız hiç yükselmiyordu 40 milyondan 140 milyona çıktı ama hız hiç yükselmiyor. Şimdi hızı yükseltmeye çalışıyoruz. (Sayı artışında benim çok emeğim olduğunu düşünüyorum sadece Kaan hocaya bağlı değil.)
Şuan bize ameliyat demiyorlar ama doblerde çıkıyor. Bende hala varikoselin devam ettiğini düşünüyorum.
Teoman Cem kadıoğlunu da tavsiye ederim. O artık bu işin uzmanı olmuş. Tüp bebeğim tutmazsa ona gideceğim. Umarım tedavilerimiz başarılı olur.

Kuzu sen eşine sperra kullandırdın mı?

bir sonraki ay başlasan bayrama denk gelen günler var, o zaman merkez açık oluyor muymuş? Ona göre karar ver.
İşte cnm o sıkıntı. Devlet hastanesi olduğu için açık değil. 9 haziran da adet günüm. Ama orucumu da tutmak istiyorum. Kafam çok karışık. Sen ne durumdasın cnm başladın mı ???

Saklicennet cnm bu ay tedaviye başlasam mı ne düşünüyorsunuz ???? Yorum yapın arkadaşlar ona göre karar vereyim.
Bence başlamalısın. Ne kadar erken o kadar iyi. Geçen sene baharda korunmayı bırakacaktık. Sonra dedimki ramazan geçsin sonra bırakayım oruç yemeyeyim. Bak bir yıl geçti tekrar ramazan geldi ama hala bebek yok. Allah sağlık versin sonra tutarsın. Hayırlı olsun şimdiden

Kızlar bugün kontrole gittim, kaliteli yumurta olsun diye, düşük doz ilaç vermişti doktorum.Şu an 8-9 yumurta var, toplama gününe kadar 12yi bulur dedi. Amh düşük olduğundan çok az çıkar diye tereddüt ediyordum, mutlu oldum. Bugün erken çatlamayı önleyen ilaca da başlayacağım.Herhalde haftasonuna da yumurta toplanacak.

Bende bi yerden hemen başlamak istiyorum açıkçası. Gönlüm doğal gebelikten yanaydı ama olmuyor elimizden gelen herşeyi yaptık. Allah’ın taktiri buymuş demek ki diyorum.

İşte cnm o sıkıntı. Devlet hastanesi olduğu için açık değil. 9 haziran da adet günüm. Ama orucumu da tutmak istiyorum. Kafam çok karışık. Sen ne durumdasın cnm başladın mı ???
adetin 2-3. günü gidiyorsun tedavi başlanıyor, sonra yaklaşık 2 kere daha takibe gidiyorsun, sonra da yumurta toplanıyor. 3. ya da 5. gün transfer ediliyor. Transferden sonra en az 3 gün istirahat etmen lazım. Bu süreçte oruç tutmamak gerekir, yumurta kaliteliteli olsun diye bol bol su içmek lazım. Okuldan izin durumu nasıl, her kontrole rahat gidebilecek misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…