Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yani sabahçıyım. Öğleden sonra boşum gidebilirim aslında. Adetin 2. Günü pazara muhtemelen denk gelecek 3. Günü gidebilirim. Tabi erken adet olmazsam bu aralar bi gün erken adet oluyorum. Bu hafta ve gelecek hafta sınavlar başladı sınav sonrası da kimse gelmez zaten Yani az öğrenci gelir muhtemelen.

Ben bu tedavide 3. gün başladım. 4. gün de başlanabiliyormuş. O zaman daha fazla bekleme canım git başla tedaviye. Ben de karar veremiyordum, kaan hocanın cevabını da beklemedim, başladım artık içim rahat, olursa da ne mutlu, şu dert bitip gidecek. Olmazsa da bayramdan sonra yine başlayacağım.

Kızlar embryolog aradı şimdi transfer iptal olabilrimiş gelişimleri çok yavaşmış çok üzgünüm 3 yıldır eşimin degerler için ugraştık durduk emeklerimize çok üzülüyorum anne olmak bu kadar zormuş bnm için çok kötüyüm

Galiba bende başlama kararı aldım. Umarım herşey güzel olur. RAbbim emeklerimizi ziyan etmesin inşşşşşş

Canım benim peki sebep neymiş eşinin bildiğim kadarıyla değerleri baya düzelmişti ki bence denden de 10yumurta toplandı degilmi
Çok üzüldum canım ama umudunu kaybetme Allah hayırlısını versin inşallah yüzünü tez vakitte güldürsün

3. Gün transfer etmiyorlar mı? Belki anne rahmi daha iyi gelir.

Saklicennet cnm bu ay tedaviye başlasam mı ne düşünüyorsunuz ???? Yorum yapın arkadaşlar ona göre karar vereyim.
Başlama canım. Bu mübarek ayı ibadetle geçirmeni tavsiye ederim. Sanırım oruçta tutuyorsun. Bu ayı terapi ve arınma ayı olarak kabul et bayramıda geçir. Ramazan bayramı ya arafe Yada 1. Günü yapılan dualar Allah’ın izniyle kabul oluyormuş. İnşallah bizlerin de duaları kabul olanlardan olur. 1 ay sana birşey kaybettirmez diye düşünüyorum. Tabi bu benim düşüncem. Senin içinden ne geçiyor nasıl istiyorsun onları da değerlendir.

Canım üzülme bende aynısını yaşadım 11 yumurta toplandı hiç döllenme olmadı

canım çok acıklayıci anlatmissin. Cook teşekk
canım çok güzel açıklamışsın . Teşekkür ederim. Son bir şey daha sormak isterim. Sayı artmiş dediniz. Ne kullandınız acaba. Bizimki bir türlü artmıyor.
Şimdiden çok teşekkürler

Cnm ne olur üzülme. Rabbim inş başka kapılar açar. Dua et lütfen belki devam eder o kadar olumsuz düşünme. Neden böyle oldu acaba??? Senin yumurtandan mı kaynaklı yoksa eşinin sperm kalitesinden mi kaynaklı ??? Bunu da öğrenmekte fayda var.

Teşekkür ederim canım hamdolsun iyiyim evdeyim dinleniyorum hala raporumun bitmesine az kaldı eskiye göre daha iyiyim yavaş yavaş büyüyoruz sen nasılsın
Ben de iyiyim sukur canim .Senin bu dönemler cok hassas dikkat et kendine .Ilk 3 ve son 3 ay daha cok dikkat edilmeli .Ben de ikinci 3 ayda daha rahattim.Sonra hemen bel ağrısı bacak agrisi basladi.

Yok cnm suan çakşırı deniyorum onda artmazsa sperra diosan ona geçerim etkisine bi bakıyım çakşırında
İnşallah fayda görürsün. Biz neyden fayda gördük bilmiyorum herşeyi aynı anda kullandık neredeyse. Sperra ve argımac hemen hemen aynı bana göre ama firma farklılığı var. Belki o iyi gelmiştir bilmiyorum. Denemekte fayda var.

Aaa neden öyle dediler acaba. Üzerinde dur. Gelişmeleri de bizimle paylaş. Henüz hiçbirşey belli değil herşeyin hayırlısı olsun inşallah.

Canım benim Allah razı olsun ben arkadaşlara katılamamıştım. Rabbim dualarınızın karşılığını sizlere misli misli versin inşallah. Hayırlı evlatlarınız olsun

Arkadasında dediği gibi 5. Günü beklemeseniz nacizane fikrim belki anne rahmi daha iyi gelir cnm

Ya kızlar ağlamaktan içim dışıma çıktı. DNA hasarı artmış ya düşeceğine kaç aydır tedavi görüyoruz. Bu nasıl iştir ya? Spermiyogram da değerler yüksek çıkınca hasar düşmüştür dedim ne alakası var 40 olan hasar 42 olmuş. Napcaz şimdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…