- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Yani sabahçıyım. Öğleden sonra boşum gidebilirim aslında. Adetin 2. Günü pazara muhtemelen denk gelecek 3. Günü gidebilirim. Tabi erken adet olmazsam bu aralar bi gün erken adet oluyorum. Bu hafta ve gelecek hafta sınavlar başladı sınav sonrası da kimse gelmez zaten Yani az öğrenci gelir muhtemelen.adetin 2-3. günü gidiyorsun tedavi başlanıyor, sonra yaklaşık 2 kere daha takibe gidiyorsun, sonra da yumurta toplanıyor. 3. ya da 5. gün transfer ediliyor. Transferden sonra en az 3 gün istirahat etmen lazım. Bu süreçte oruç tutmamak gerekir, yumurta kaliteliteli olsun diye bol bol su içmek lazım. Okuldan izin durumu nasıl, her kontrole rahat gidebilecek misin?
Ben bu tedavide 3. gün başladım. 4. gün de başlanabiliyormuş. O zaman daha fazla bekleme canım git başla tedaviye. Ben de karar veremiyordum, kaan hocanın cevabını da beklemedim, başladım artık içim rahat, olursa da ne mutlu, şu dert bitip gidecek. Olmazsa da bayramdan sonra yine başlayacağım.Yani sabahçıyım. Öğleden sonra boşum gidebilirim aslında. Adetin 2. Günü pazara muhtemelen denk gelecek 3. Günü gidebilirim. Tabi erken adet olmazsam bu aralar bi gün erken adet oluyorum. Bu hafta ve gelecek hafta sınavlar başladı sınav sonrası da kimse gelmez zaten Yani az öğrenci gelir muhtemelen.
Ben bu tedavide 3. gün başladım. 4. gün de başlanabiliyormuş. O zaman daha fazla bekleme canım git başla tedaviye. Ben de karar veremiyordum, kaan hocanın cevabını da beklemedim, başladım artık içim rahat, olursa da ne mutlu, şu dert bitip gidecek. Olmazsa da bayramdan sonra yine başlayacağım.
Canım benim peki sebep neymiş eşinin bildiğim kadarıyla değerleri baya düzelmişti ki bence denden de 10yumurta toplandı degilmiKızlar embryolog aradı şimdi transfer iptal olabilrimiş gelişimleri çok yavaşmış çok üzgünüm 3 yıldır eşimin degerler için ugraştık durduk emeklerimize çok üzülüyorum anne olmak bu kadar zormuş bnm için çok kötüyüm
3. Gün transfer etmiyorlar mı? Belki anne rahmi daha iyi gelir.Kızlar embryolog aradı şimdi transfer iptal olabilrimiş gelişimleri çok yavaşmış çok üzgünüm 3 yıldır eşimin degerler için ugraştık durduk emeklerimize çok üzülüyorum anne olmak bu kadar zormuş bnm için çok kötüyüm
Başlama canım. Bu mübarek ayı ibadetle geçirmeni tavsiye ederim. Sanırım oruçta tutuyorsun. Bu ayı terapi ve arınma ayı olarak kabul et bayramıda geçir. Ramazan bayramı ya arafe Yada 1. Günü yapılan dualar Allah’ın izniyle kabul oluyormuş. İnşallah bizlerin de duaları kabul olanlardan olur. 1 ay sana birşey kaybettirmez diye düşünüyorum. Tabi bu benim düşüncem. Senin içinden ne geçiyor nasıl istiyorsun onları da değerlendir.Saklicennet cnm bu ay tedaviye başlasam mı ne düşünüyorsunuz ???? Yorum yapın arkadaşlar ona göre karar vereyim.
Kızlar embryolog aradı şimdi transfer iptal olabilrimiş gelişimleri çok yavaşmış çok üzgünüm 3 yıldır eşimin degerler için ugraştık durduk emeklerimize çok üzülüyorum anne olmak bu kadar zormuş bnm için çok kötüyüm
canım çok acıklayıci anlatmissin. Cook teşekkAslında bu konuları çok konuşmak istemiyorum. Düşündükçe moralim çok bozuluyor. Fakat yardımcı olmak isterim. İlk ameliyatı Marmara fak. Eğitim araştırmada yaptırdık. Prof yapacak sandık ama bence o yapmadı çift taraflıydı soldan sadece gerek gördüler 3 damar bağladılar ve 6 ay sonra gelin dediler. Gittiğimizde ne sayı nede hızada küçük bir ilerleme bile yoktu. Biz apartopar Levent hocaya gittik baktı çift taraflı varikosel var hala dedi ama seneyi doldurmamız lazım dedi 5 ay ilaç tedavisi gördük ve hiç bir ilerleme olmadı ne sayı ne hız !!!
Tekrar gittik ilk tahlillere baktı ameliyata gerek Yok dedi ben şaşırdım. Fakat daha önce böyle dememiştiniz dedim elle muayene etti iyice baktığını söylüyor eşim ve gerçekten gerek Yok dedi. Yaparsam boşuna olur gibi birşeyler dedi. Tabi biz yine apartopar yollara düştük bu kez Kaan aydosa gittik. Oda elle muayene etti ve şakın elletme dedi 1 ay tedavi olduk sayımız hiç yükselmiyordu 40 milyondan 140 milyona çıktı ama hız hiç yükselmiyor. Şimdi hızı yükseltmeye çalışıyoruz. (Sayı artışında benim çok emeğim olduğunu düşünüyorum sadece Kaan hocaya bağlı değil.)
Şuan bize ameliyat demiyorlar ama doblerde çıkıyor. Bende hala varikoselin devam ettiğini düşünüyorum.
Teoman Cem kadıoğlunu da tavsiye ederim. O artık bu işin uzmanı olmuş. Tüp bebeğim tutmazsa ona gideceğim. Umarım tedavilerimiz başarılı olur.
canım çok güzel açıklamışsın . Teşekkür ederim. Son bir şey daha sormak isterim. Sayı artmiş dediniz. Ne kullandınız acaba. Bizimki bir türlü artmıyor.Aslında bu konuları çok konuşmak istemiyorum. Düşündükçe moralim çok bozuluyor. Fakat yardımcı olmak isterim. İlk ameliyatı Marmara fak. Eğitim araştırmada yaptırdık. Prof yapacak sandık ama bence o yapmadı çift taraflıydı soldan sadece gerek gördüler 3 damar bağladılar ve 6 ay sonra gelin dediler. Gittiğimizde ne sayı nede hızada küçük bir ilerleme bile yoktu. Biz apartopar Levent hocaya gittik baktı çift taraflı varikosel var hala dedi ama seneyi doldurmamız lazım dedi 5 ay ilaç tedavisi gördük ve hiç bir ilerleme olmadı ne sayı ne hız !!!
Tekrar gittik ilk tahlillere baktı ameliyata gerek Yok dedi ben şaşırdım. Fakat daha önce böyle dememiştiniz dedim elle muayene etti iyice baktığını söylüyor eşim ve gerçekten gerek Yok dedi. Yaparsam boşuna olur gibi birşeyler dedi. Tabi biz yine apartopar yollara düştük bu kez Kaan aydosa gittik. Oda elle muayene etti ve şakın elletme dedi 1 ay tedavi olduk sayımız hiç yükselmiyordu 40 milyondan 140 milyona çıktı ama hız hiç yükselmiyor. Şimdi hızı yükseltmeye çalışıyoruz. (Sayı artışında benim çok emeğim olduğunu düşünüyorum sadece Kaan hocaya bağlı değil.)
Şuan bize ameliyat demiyorlar ama doblerde çıkıyor. Bende hala varikoselin devam ettiğini düşünüyorum.
Teoman Cem kadıoğlunu da tavsiye ederim. O artık bu işin uzmanı olmuş. Tüp bebeğim tutmazsa ona gideceğim. Umarım tedavilerimiz başarılı olur.
Cnm ne olur üzülme. Rabbim inş başka kapılar açar. Dua et lütfen belki devam eder o kadar olumsuz düşünme. Neden böyle oldu acaba??? Senin yumurtandan mı kaynaklı yoksa eşinin sperm kalitesinden mi kaynaklı ??? Bunu da öğrenmekte fayda var.Kızlar embryolog aradı şimdi transfer iptal olabilrimiş gelişimleri çok yavaşmış çok üzgünüm 3 yıldır eşimin degerler için ugraştık durduk emeklerimize çok üzülüyorum anne olmak bu kadar zormuş bnm için çok kötüyüm
Ben de iyiyim sukur canim .Senin bu dönemler cok hassas dikkat et kendine .Ilk 3 ve son 3 ay daha cok dikkat edilmeli .Ben de ikinci 3 ayda daha rahattim.Sonra hemen bel ağrısı bacak agrisi basladi.Teşekkür ederim canım hamdolsun iyiyim evdeyim dinleniyorum hala raporumun bitmesine az kaldı eskiye göre daha iyiyim yavaş yavaş büyüyoruz sen nasılsın
Yok cnm suan çakşırı deniyorum onda artmazsa sperra diosan ona geçerim etkisine bi bakıyım çakşırındaKuzu sen eşine sperra kullandırdın mı?
İnşallah fayda görürsün. Biz neyden fayda gördük bilmiyorum herşeyi aynı anda kullandık neredeyse. Sperra ve argımac hemen hemen aynı bana göre ama firma farklılığı var. Belki o iyi gelmiştir bilmiyorum. Denemekte fayda var.Yok cnm suan çakşırı deniyorum onda artmazsa sperra diosan ona geçerim etkisine bi bakıyım çakşırında
Aaa neden öyle dediler acaba. Üzerinde dur. Gelişmeleri de bizimle paylaş. Henüz hiçbirşey belli değil herşeyin hayırlısı olsun inşallah.Kızlar embryolog aradı şimdi transfer iptal olabilrimiş gelişimleri çok yavaşmış çok üzgünüm 3 yıldır eşimin degerler için ugraştık durduk emeklerimize çok üzülüyorum anne olmak bu kadar zormuş bnm için çok kötüyüm
Canım benim Allah razı olsun ben arkadaşlara katılamamıştım. Rabbim dualarınızın karşılığını sizlere misli misli versin inşallah. Hayırlı evlatlarınız olsun@Perican01
zeynepppppppp
B Beyza_2018
@Erva_umut
@sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@demircemre01
@Tubeee
@ayllllliiiin35
@Duygu1701
@Hiranur3434
@smyr35
K Karabiberim123
K Karabiberim123 arkadaşımız için okuyoruz. Rabbim güzel huylu hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
707 ya Varis c.c
336 ya Musavvir c.c
7 Ayetel Kursi okuyoruz.
Allahım razı olsun canım benim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu amin
Allah razı olsun. Rabbim dualarınız kabul etsin inşallah hepimizin kucaklar sağlıklı hayırlı evlatlar ile dolsun aminK Karabiberim123 arkadaşımız için okudum. Allah kabul etsin
Arkadasında dediği gibi 5. Günü beklemeseniz nacizane fikrim belki anne rahmi daha iyi gelir cnmKızlar embryolog aradı şimdi transfer iptal olabilrimiş gelişimleri çok yavaşmış çok üzgünüm 3 yıldır eşimin degerler için ugraştık durduk emeklerimize çok üzülüyorum anne olmak bu kadar zormuş bnm için çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?