Hiç bilgim yok ilk defa yaptırdık onu laboratuvara mı sormam gerekiyor birde doktor cuma günü tekrar yapıcaz çünkü çok anormal sonuçlar teyid etmemiz gerekiyor laboratuvar hatasımı eşiniz verirkenmi yanlış yaptı yoksa gerçekten böylemi bilmemiz gerekiyor dediCanım bizim sonuçlara benziyor test sonucunuz nasıl sayım yapıldı makine ile mi manuel mi hı önemli bizde makine sayımı olmuş ve sayı ya 1 2 tane demişlerdi meğer o 200 bin miş hormonlara mutlaka baktırın ve hemen tüp yaptırmayın önce sayı ve kalite üzerine yoğunlaşın çok da canınızı sıkmayın kuzum iyi bi üroloğa gidin bol şanslar Canım
Canım hemen kür falan kullanmayın mutlaka hormonlara baktırın fsh tsh falan , fsh yüksek ise her kür uygun olmuyor özellikle keçiboynuzu kürü , insan hemen birşey kullanayım artsın istiyor ama yanlış şeylerde yapılabiliyor biz hemen tüp denedik birşeyler kullanmaya başladık ama sonuç sıfır kaynağı bulmak çalışın, bize ürolog tedavisi YÖK dedi ama Kaan hoca tedavi uyguluyor bakalım nasıl sonuç alacak mıyız kaliteli olması bile tüp sürecinde çok önemli bir yol nerden kar olursa diye bakıyorumBana tavsiye edebileceğiniz vitamin kür vs varmıdır bilgi verebilirseniz sevinirim çok acemiyim daha bugün öğrendik maalesef
Anlamaya ve katkı sağlayacak bilgilere ihtiyacım var
Evet protein tozu vs kullanıyordu 1 sene öncesine kadar futbol mesleği
Aşırı idman vs bozabilir dediler hormonlarını ona da mutlaka baktıracağız
İZmirdeyiz kaan aydos istanbulda sanırım
Kafam çok karıştı eşime cuma günü tekrar verirken hemşireye canlı sperm görülürse dondurulsun diye not düşürün demiş izmirde iyi bir ürolog bulmam gerekiyorCanım hemen kür falan kullanmayın mutlaka hormonlara baktırın fsh tsh falan , fsh yüksek ise her kür uygun olmuyor özellikle keçiboynuzu kürü , insan hemen birşey kullanayım artsın istiyor ama yanlış şeylerde yapılabiliyor biz hemen tüp denedik birşeyler kullanmaya başladık ama sonuç sıfır kaynağı bulmak çalışın, bize ürolog tedavisi YÖK dedi ama Kaan hoca tedavi uyguluyor bakalım nasıl sonuç alacak mıyız kaliteli olması bile tüp sürecinde çok önemli bir yol nerden kar olursa diye bakıyorum
Evet canım üç kere istiyorlar belirli aralıklarla üçü de yakın mı çıkacak diye bakacaklar laboratuvara sor Canım nasıl sayım yapıyorsunuz diye Kaan hoca a öyle dedi makine ile sayım yapanlar size göre değil tam sonuç vermez dedi şakın panik olmayın Canım sakin sakin ilerleyin illaki tedavisi vardır sperm çıkışı var çünkü tüp de inş var demektirHiç bilgim yok ilk defa yaptırdık onu laboratuvara mı sormam gerekiyor birde doktor cuma günü tekrar yapıcaz çünkü çok anormal sonuçlar teyid etmemiz gerekiyor laboratuvar hatasımı eşiniz verirkenmi yanlış yaptı yoksa gerçekten böylemi bilmemiz gerekiyor dedi
İnşalllah rabbim yardımcımız olsun hala şaşkınımEvet canım üç kere istiyorlar belirli aralıklarla üçü de yakın mı çıkacak diye bakacaklar laboratuvara sor Canım nasıl sayım yapıyorsunuz diye Kaan hoca a öyle dedi makine ile sayım yapanlar size göre değil tam sonuç vermez dedi şakın panik olmayın Canım sakin sakin ilerleyin illaki tedavisi vardır sperm çıkışı var çünkü tüp de inş var demektir
İyi bi merkez bulup dondurmakta mantıklı Canım siz bilirsiniz ama dediğim gibi nasıl sayım yapılmış tüp denediğimiz zamanlar bizde sayı ve kalite Daha ii çıkmıştı meselaKafam çok karıştı eşime cuma günü tekrar verirken hemşireye canlı sperm görülürse dondurulsun diye not düşürün demiş izmirde iyi bir ürolog bulmam gerekiyor
Daha ilk öğrendiğiniz içim böylesini Canım ama sana yardımcı olacak insanlar var burada bizim durumuza benziyorsun omdan diyorum akın panik olup üzülmeyin ilk işiniz testi tekrarlamak ve sayımın nasıl olduğunu öğrenmek olsun kan testi mutlaka yaptırın ve tüp bebek denemesinden önce iyi bi üroloğa görünün , varikosel var mı buna bi bakılsın , gibi Canımİnşalllah rabbim yardımcımız olsun hala şaşkınım
Mesleğinden dolayı varikosel olabilir dediler varikosel bu kdr bozuyormu spermleri hiç duydunuzmu acabaEn son iş tüp bebek olsun bence değilse süreç uzuyor Canım
Bizde olmadığı İçin tam bilmiyorum ama varikosel olup ameliyat olan ve sayı artanlar var CanımMesleğinden dolayı varikosel olabilir dediler varikosel bu kdr bozuyormu spermleri hiç duydunuzmu acaba
Bide bu testte iltihap varmı ben anlamıyorum daEn son iş tüp bebek olsun bence değilse süreç uzuyor Canım
Tam anlamadım CanımBide bu testte iltihap varmı ben anlamıyorum da
Yarın gidip kan tahlili yaptıralım siz yaptırdınızmı eşinize kan tahliliTam anlamadım Canım
Canım biz 2016 da öğrendik kanı ürolog istemişti varikosel için muayene oldu ultrosan falan o zaman fsh 15 di doktor büyük ihtimalle bundan dedi değişmez gibi konuştu tüp sürecine başlayınca genetik test vs yapıldı onlarda çok şükür normal geldi iki kere tüp yaptırdık ilki 8. Haftada düşük oldu ikincisi tutmadı şimdi Kaan hoca ya başladık 3. Denemeden önce bi gidelim dedik bakalım nasıl olcakYarın gidip kan tahlili yaptıralım siz yaptırdınızmı eşinize kan tahlili
İnşallah allah yüzünüzü güldürsün bu defa rabbim herkesin yardımcısı olsunCanım biz 2016 da öğrendik kanı ürolog istemişti varikosel için muayene oldu ultrosan falan o zaman fsh 15 di doktor büyük ihtimalle bundan dedi değişmez gibi konuştu tüp sürecine başlayınca genetik test vs yapıldı onlarda çok şükür normal geldi iki kere tüp yaptırdık ilki 8. Haftada düşük oldu ikincisi tutmadı şimdi Kaan hoca ya başladık 3. Denemeden önce bi gidelim dedik bakalım nasıl olcak
Amin Canım amin sizde tez zamanda rahatlayacaksınız şu testleri yaptırın bi yol çizin netleştirin inş daha güzel olacakİnşallah allah yüzünüzü güldürsün bu defa rabbim herkesin yardımcısı olsun
İltihap yok. Sizin tamamen sorununuz farklı iltihap olsa bile etkileyen o değil ama iltihap Yok. Varikosele de baktırın tabi fakat maalesef bu konuda ben araştırma çok yaptım ve hemen hemen iyi ürologları biliyor gibiyim. Size yardımcı olabilecek dr ankara da oda Kaan aydos diğer gideceğiniz tüm ürologların sana söyleyeceklerini sana tekrarlayabilirim. Hiçbiri tedavi odaklı olamayacak hatta tese diyen bile olacaktır. Haaa şansa iyi bir araştırmacı ruhlu ürolog bulursanız ne mutlu size o zaman. Belki karamsar konuşuyorum fakat maalesef böyle aksini söyleyen varsa bana da tavsiye versinler lütfen. Ben istanbulda yaşıyorum sırf o dr için Ankara’ya gittim. İstanbulda dolaştıklarım da cabası... bir de sadece tek sefer gidiyorsunuz geri iletişimi mail yoluyla hallediyorsunuz. Sizi bilgilendirecektir zaten gerekli olan herşeyi isteyecektir. Biraz drun reklamcısı gibi oldum ama gerçekten size yardım edecek dr sayısı maalesef bir elin parmağını geçmez. Diğer türlü deneme yanılma olur sizin için.Bide bu testte iltihap varmı ben anlamıyorum da
Ben senin yerinde olsam erterlerdim Ramazan 11 ayda bi geliyor bunun feyzini çıkar bı bakarsin kendiliğinden oluverir bukadar takılma varsın 2 ay sonra olsun rahat ol birazİşte cnm o sıkıntı. Devlet hastanesi olduğu için açık değil. 9 haziran da adet günüm. Ama orucumu da tutmak istiyorum. Kafam çok karışık. Sen ne durumdasın cnm başladın mı ???
Kesinlikle aynı fikirdeyimBaşlama canım. Bu mübarek ayı ibadetle geçirmeni tavsiye ederim. Sanırım oruçta tutuyorsun. Bu ayı terapi ve arınma ayı olarak kabul et bayramıda geçir. Ramazan bayramı ya arafe Yada 1. Günü yapılan dualar Allah’ın izniyle kabul oluyormuş. İnşallah bizlerin de duaları kabul olanlardan olur. 1 ay sana birşey kaybettirmez diye düşünüyorum. Tabi bu benim düşüncem. Senin içinden ne geçiyor nasıl istiyorsun onları da değerlendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?