Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
R rvydmrt bizlerin de sınavı bu sanırım canım. Nasıl desem kendime ayrı üzülüyorum size ayrı. Çok tuhaf hisler yaşıyorum. Şakın dirayetini bırakma belki 5 e gidecekler ve daha iyi olacak.

Eki Görüntüle 2144309
Cnm testime bi bakar mısın? Birşey görüyor musun ???
Eki Görüntüle 2144309
Cnm testime bi bakar mısın? Birşey görüyor musun ???
Gördün değil mi cnm. Bende görüyorum inş test hatalı değildir. Ay çok heyecan yaptım. Aspirin ve iğneye başlayayım hemen gerçekten gebeysem bari düşük olmasın.
Sana tam 3 ay önce bunu yazmıştım . Ekledim oku lütfen .

Gördün değil mi cnm. Bende görüyorum inş test hatalı değildir. Ay çok heyecan yaptım. Aspirin ve iğneye başlayayım hemen gerçekten gebeysem bari düşük olmasın.
Ben goruyorum cnm. Zaten 12sinde adet olacaksin 4 gun varsa cok cok normal silik cikmasi. Insallah bu sefer sagsalim devam eder. Kan ver bencr

3 ayda arttı 3 ayda azaldı ama mail beklerken falan 9 ay geçti hemen hemen simdi doğal bekleyin hazırsınız dedi ama sayımız az boşuna bekliyoruz farkındayım cnm
Bir 3 ay daha.. haziran temmuz gibi tüp e geçeyim diyorduk artık. Ben normal olmayacağını düşünüyorum sanki.. peki be kadar sürelik evlisiniz ne kadar süredir korunmuyorsunuz canım?

Kizlar esime tekrar sperm testi yaptiracagiz haftaya. Ama ben doktorun yorumladigi sonuctan cok tatmin olmadim malum devlet hastanesi. Ozel kadin dogum hastanesi yada doktoruna gitsem tekrar test yaptirsak kadin dogumcu esime morfoloji vs icin ilac yazabilir mi ? Anlar mi acaba ?

Bir 3 ay daha.. haziran temmuz gibi tüp e geçeyim diyorduk artık. Ben normal olmayacağını düşünüyorum sanki.. peki be kadar sürelik evlisiniz ne kadar süredir korunmuyorsunuz canım?
Bizim yüksek oldugu için 3 ayda düştü sizinki düşük daha kısa sürede düşer cnm.2,5senelik evliyiz 1 senedir tedavideydik öncesinde korunduk falan günler gecti

Bizim yüksek oldugu için 3 ayda düştü sizinki düşük daha kısa sürede düşer cnm.2,5senelik evliyiz 1 senedir tedavideydik öncesinde korunduk falan günler gecti
3 ayda %40 düşmemiş ya canım sıkıldı biraz. ;( 4 yıllık evliyim ben de 1 seneyi geçti. Ne bileyim insan bilemiyor başına ne geleceğine. Hayırlısı inşallah.. çok üzüldüm yükselmesine ben

Canım kadın doğumcu anlamaz. Sen hangi ildesin

Akşam kan veririm cnm. Bu testlere çok güven olmaz ama inş vardır diye umut ediyorum.
stres yapma canım bence kan da verme, şu an çok düşük bir değer çıkar, yine stres olur. Sen kan sulandırıcılarını kullan adet günün de geçerse pazartesi kan ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…