- 11 Kasım 2015
- 1.125
- 1.275
- 133
Toplam ne kadar sürdü tedaviniz canım.Bizim 29 dan 51 e çıktı cnm sonra 3 ayda ilaç degişikliği ile pat die 8 e düştü sıkma canını bizimki daha kötüydü
Canım adetine kaç gün var ? Ya da geçti mi ?Eki Görüntüle 2144309
Cnm testime bi bakar mısın? Birşey görüyor musun ???
Eki Görüntüle 2144309
Eki Görüntüle 2144309
Sana tam 3 ay önce bunu yazmıştım . Ekledim oku lütfen .Gördün değil mi cnm. Bende görüyorum inş test hatalı değildir. Ay çok heyecan yaptım. Aspirin ve iğneye başlayayım hemen gerçekten gebeysem bari düşük olmasın.
Ben goruyorum cnm. Zaten 12sinde adet olacaksin 4 gun varsa cok cok normal silik cikmasi. Insallah bu sefer sagsalim devam eder. Kan ver bencrGördün değil mi cnm. Bende görüyorum inş test hatalı değildir. Ay çok heyecan yaptım. Aspirin ve iğneye başlayayım hemen gerçekten gebeysem bari düşük olmasın.
3 ayda arttı 3 ayda azaldı ama mail beklerken falan 9 ay geçti hemen hemen simdi doğal bekleyin hazırsınız dedi ama sayımız az boşuna bekliyoruz farkındayım cnmToplam ne kadar sürdü tedaviniz canım.
Bir 3 ay daha.. haziran temmuz gibi tüp e geçeyim diyorduk artık. Ben normal olmayacağını düşünüyorum sanki.. peki be kadar sürelik evlisiniz ne kadar süredir korunmuyorsunuz canım?3 ayda arttı 3 ayda azaldı ama mail beklerken falan 9 ay geçti hemen hemen simdi doğal bekleyin hazırsınız dedi ama sayımız az boşuna bekliyoruz farkındayım cnm
Ay inşallah dediğiniz gibi olur. İnş gebelik vardır ve varsa da devam eder. Rabbim inş hepimize nasip eder.
İlk testte görememiştim ama bunda bende gördüm. Hadi inşallahEki Görüntüle 2144309
Bizim yüksek oldugu için 3 ayda düştü sizinki düşük daha kısa sürede düşer cnm.2,5senelik evliyiz 1 senedir tedavideydik öncesinde korunduk falan günler gectiBir 3 ay daha.. haziran temmuz gibi tüp e geçeyim diyorduk artık. Ben normal olmayacağını düşünüyorum sanki.. peki be kadar sürelik evlisiniz ne kadar süredir korunmuyorsunuz canım?
3 ayda %40 düşmemiş ya canım sıkıldı biraz. ;( 4 yıllık evliyim ben de 1 seneyi geçti. Ne bileyim insan bilemiyor başına ne geleceğine. Hayırlısı inşallah.. çok üzüldüm yükselmesine benBizim yüksek oldugu için 3 ayda düştü sizinki düşük daha kısa sürede düşer cnm.2,5senelik evliyiz 1 senedir tedavideydik öncesinde korunduk falan günler gecti
Canım kadın doğumcu anlamaz. Sen hangi ildesinKizlar esime tekrar sperm testi yaptiracagiz haftaya. Ama ben doktorun yorumladigi sonuctan cok tatmin olmadim malum devlet hastanesi. Ozel kadin dogum hastanesi yada doktoruna gitsem tekrar test yaptirsak kadin dogumcu esime morfoloji vs icin ilac yazabilir mi ? Anlar mi acaba ?
Ben silik bir çizgi görüyorumEki Görüntüle 2144309
3 gün var cnm.evet bunda ben de gördüm gibi. Adetine kaç gün var?
12 mayıs adet günüm cnm.Canım adetine kaç gün var ? Ya da geçti mi ?
Akşam kan veririm cnm. Bu testlere çok güven olmaz ama inş vardır diye umut ediyorum.zeynepppppppp canım bende görüyorum birde erken gebelik testi yapsana
stres yapma canım bence kan da verme, şu an çok düşük bir değer çıkar, yine stres olur. Sen kan sulandırıcılarını kullan adet günün de geçerse pazartesi kan ver.Akşam kan veririm cnm. Bu testlere çok güven olmaz ama inş vardır diye umut ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?