- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Allah razı olsun canım sende bebişini sağlıkla kucagına al inşallah@smyr35 ve K Karabiberim123 sizler icin okudum dua ettim Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ben göremedim. Renk değiştirerek baktım yine yok. İnşallah yanılıyorumdur.Eki Görüntüle 2144286 Kızlar birşey görüyor musunuz??? Ben hayalet bi çizgi görüyorum ama hayal da görmüş olabilirim. Siz görüyor musunuz????? Geçen ayda böyle oldu sonra çıkmadı
Galiba ben yanılıyorum cnm. Bilemiyorum.Ben göremedim. Renk değiştirerek baktım yine yok. İnşallah yanılıyorumdur.
bence Emre Bakırcıoğluda boşuna gidecekdiniz. Benim eşimi ameliyat etti hic bir duzeltme yok. Tekrar ameliyat edeyim seni diyor. Cem bey daha iyi diye duydum ,ama ona da gitmedigimiz icin kesin bir şey diyemem. siz bilirsiniz canım. Geçmiş olsunEvet onu da duydum ama Kaan aydosa daha çok duydum açıkcası ilk Kaan hocayı deneriz olmadı ona da giderim. Varikosel hala kafamı kurcalıyor bunu için Emre Bakırcıoğlu Yada Kadıoğlua gidebilirim bakalım şuan akışına bıraktım. Eşim paronayak olduğumu düşünmeye başladı
cok guzel duzeltme olmus sizde. Cok sevindim. Neler kullandiniz,yazarmisiniz?canım sayınız 4 den 44 milyona çıkmış, morfolojiniz de 2den 4 e çıkmış, bunlarda epey düzelme var. Hız için de birşeyler yaparsan güzel olur. Volüm 1.4 cc o biraz bana az geldi.
Bu bizim sonuç değil, ben onu sibelin test sonucunu yorumlamak için yazmıştım.cok guzel duzeltme olmus sizde. Cok sevindim. Neler kullandiniz,yazarmisiniz?
canım kusura bakma. Yanlışlıkla senin cevabın altında yazmışım.Bu bizim sonuç değil, ben onu sibelin test sonucunu yorumlamak için yazmıştım.
yok canım önemli değil, ama sibele bir sor, o takviyeleri epey düzenli kullanıyordu, sizde de işe yarar belki.canım kusura bakma. Yanlışlıkla senin cevabın altında yazmışım.
Cnm testime bi bakar mısın? Birşey görüyor musun ???Bu bizim sonuç değil, ben onu sibelin test sonucunu yorumlamak için yazmıştım.
Kaan hoca canım klomen ve impryl vermişti.işte pazar günü yazma günü o güne tarih vermişti. Beklesem mi yoksa arasam mı :/ düşer mi sence sanmıyorum3 aydır uğraşıyoruz ya 40 ı bile düşüremedik kiÜzülme hiç bir şey olmaz Allah’ın iznşyle. %2lik yükselmeden de birşey olmaz. İmpryl hasarı tek başına düşürmeye yetmeyebilir genelde klomenle falan düşürüyorlar Yada daha güçlü antioksidanlar. Hiç olmadı iğneyle ama düşürülüyor hiç üzülme. Temmuza kadar ooo düşer o. Kaan hoca mı doktorunuz. Hemen iletişime geçin. Normalde çok hızlı cvp veriyor artık. Eğer sizin hasta numaranız yoksa sekreteriyle iletişime geç o yardımcı oluyor.
Ben göremedim canım ama afilim iyi bakıyor, renk falan değiştirip ona bir sor.Eki Görüntüle 2144286 Kızlar birşey görüyor musunuz??? Ben hayalet bi çizgi görüyorum ama hayal da görmüş olabilirim. Siz görüyor musunuz????? Geçen ayda böyle oldu sonra çıkmadı
Canım ben gördüm.Eki Görüntüle 2144309
Cnm testime bi bakar mısın? Birşey görüyor musun ???
Gördün değil mi cnm. Bende görüyorum inş test hatalı değildir. Ay çok heyecan yaptım. Aspirin ve iğneye başlayayım hemen gerçekten gebeysem bari düşük olmasın.Canım ben gördüm.
İstersen sekreterini ara ama dediğim gibi endişelenme düşecek iğne verir belki.Kaan hoca canım klomen ve impryl vermişti.işte pazar günü yazma günü o güne tarih vermişti. Beklesem mi yoksa arasam mı :/ düşer mi sence sanmıyorum3 aydır uğraşıyoruz ya 40 ı bile düşüremedik ki
CAnım sen nerelerdesin? Geçtin mi evine?Kesinlikle aynı fikirdeyim
evet bunda ben de gördüm gibi. Adetine kaç gün var?Eki Görüntüle 2144309
Evet bunda ben de gördümEki Görüntüle 2144309
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?