Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Geçmiş olsun CNm rabbim şifa versin. Hayırdır ne yaptında sakatladın??? Zaten önceden ayağında bi problem vardı değil mi ??
Sagol canim .Evet gecen mayista kirmistim simdi yine mayista sakatladim .Ev toplarken sert carptim .Zedelenme var sisti morardi .

amin inş hepimiz için bu dualar geçerli. Daha kesinleşen birşey yok. Test yApalım da netleşir inş.
Zeynepppp aklıma ilk ne geldi biliomusun okuldaydım yazamadım ancak fırsat buldum bebiş varsa ki inşallah var inofolic kullandın progestron 6 cıktı ya yumurtlama olmus ve 10 olmasına gerek yokmuş demek ki

Kızlarrrrrrrrrrr hamileyimmmmm beta hcg 31 çıktı. Daha adet tarihim 12 mayıs. Çok mutluyum. İnş devamı gelir. Sağlıklı olur bu gebeliğim rabbim tüm arkadaşlarıma burada isteyen herkese nasip etsin inşşşş. @Redrise1515 cnm dediğin ilaçlar macunlar işe yaradı sana çok teşekkür ederim akapunturda işe yaradı. @izmirie sana da teşekkür ederim sizleri çok seviyorum

Zeynepppp aklıma ilk ne geldi biliomusun okuldaydım yazamadım ancak fırsat buldum bebiş varsa ki inşallah var inofolic kullandın progestron 6 cıktı ya yumurtlama olmus ve 10 olmasına gerek yokmuş demek ki
Evet cnm bizde eşimle bunu konuştuyduk biraz önce demek ki 5 ve üstü hamilelik anlamına geliyor.

Çok mutlu oldum, ne güzel bir sürpriz, sağlıcakla devam etsin inşallah

Ayyyyy nasıl sevindim anlatamam canım ya Rabbim kucağına almayıda nasip etsin cok güzel bir haber

Canıııımm hayırlı olsun. Siz de DNA hasarı vardı demi? Yanlış mı hatırlıyorum. Tedavi olmuştunuz?

DNA hasarımız yoktu ama geçen ay sperm sayımız 3 milyona düşmüştü maleseffff
DNA hasarı olmasında gerisi önemli değil sağlam olsn yeterki sen yumurtanı da kaliteleştirmek için bişeyler içiyordn inşallah bu sefer sağlıklı gidecektir cok sevindm ne güzel haber darısı bekleyen herkesin herkesinnnn basına

Aminnnnn inşşşşşşş darısı buradaki kader arkadaşlarımın hepsine inş :)

gerçekten rabbimm ol deyince oluyor demek ki. Çok mutlu oldum İnan’. Çok güzel rabbim sağlıkversin sana da bebeğine de. Neler yaptın biraz bahsetsene bize
İnafolic combi kullandım. Akapunktur yaptırdım bugün 5. Seansım bitti. Eşim İstanbul’dan bi bitkiselci amcanın ilacını ve ürününü kullandı. 23 Nisan’da başlamıştı. Bide emodex kullandık buay. Tüp yaptıracağım için rahattım buay. Kafam rahattı. Bi de hayıt otu Aslan pençesi çaylarını tükettim :)

İnofolic hergün 2 ser tane kullandın kaçıncı ayında güzel haber geldi cnm geçen ay klomenle bu ay klomensiz die biliyorum yanılıyormuyum ?yani 2 ay aralıksız değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…