Evet kuzum. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah. Sağlıkla kesinleşsin ve öylede devam etsinEki Görüntüle 2144309
Cnm testime bi bakar mısın? Birşey görüyor musun ???
amin inş hepimiz için bu dualar geçerli. Daha kesinleşen birşey yok. Test yApalım da netleşir inş.Evet kuzum. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah. Sağlıkla kesinleşsin ve öylede devam etsin
Geçmiş olsun CNm rabbim şifa versin. Hayırdır ne yaptında sakatladın??? Zaten önceden ayağında bi problem vardı değil mi ??Kizlar ayagimi sakatladim dualarinizda bana da yer verin .
Sagol canim .Evet gecen mayista kirmistim simdi yine mayista sakatladim .Ev toplarken sert carptim .Zedelenme var sisti morardi .Geçmiş olsun CNm rabbim şifa versin. Hayırdır ne yaptında sakatladın??? Zaten önceden ayağında bi problem vardı değil mi ??
Zeynepppp aklıma ilk ne geldi biliomusun okuldaydım yazamadım ancak fırsat buldum bebiş varsa ki inşallah var inofolic kullandın progestron 6 cıktı ya yumurtlama olmus ve 10 olmasına gerek yokmuş demek kiamin inş hepimiz için bu dualar geçerli. Daha kesinleşen birşey yok. Test yApalım da netleşir inş.
Evet cnm bizde eşimle bunu konuştuyduk biraz önce demek ki 5 ve üstü hamilelik anlamına geliyor.
Zeynepppp aklıma ilk ne geldi biliomusun okuldaydım yazamadım ancak fırsat buldum bebiş varsa ki inşallah var inofolic kullandın progestron 6 cıktı ya yumurtlama olmus ve 10 olmasına gerek yokmuş demek ki
Çok mutlu oldum, ne güzel bir sürpriz, sağlıcakla devam etsin inşallahKızlarrrrrrrrrrr hamileyimmmmmbeta hcg 31 çıktı. Daha adet tarihim 12 mayıs. Çok mutluyum. İnş devamı gelir. Sağlıklı olur bu gebeliğim rabbim tüm arkadaşlarıma burada isteyen herkese nasip etsin inşşşş. @Redrise1515 cnm dediğin ilaçlar macunlar işe yaradı sana çok teşekkür ederim akapunturda işe yaradı. @izmirie sana da teşekkür ederim sizleri çok seviyorum
Ayyyyy nasıl sevindim anlatamam canım ya Rabbim kucağına almayıda nasip etsin cok güzel bir haberKızlarrrrrrrrrrr hamileyimmmmmbeta hcg 31 çıktı. Daha adet tarihim 12 mayıs. Çok mutluyum. İnş devamı gelir. Sağlıklı olur bu gebeliğim rabbim tüm arkadaşlarıma burada isteyen herkese nasip etsin inşşşş. @Redrise1515 cnm dediğin ilaçlar macunlar işe yaradı sana çok teşekkür ederim akapunturda işe yaradı. @izmirie sana da teşekkür ederim sizleri çok seviyorum
Çok teşekkürler cnm allah razı olsun. İnşşşş sende pozitifi görürsün biran önce :)Çok mutlu oldum, ne güzel bir sürpriz, sağlıcakla devam etsin inşallah
Canıııımm hayırlı olsun. Siz de DNA hasarı vardı demi? Yanlış mı hatırlıyorum. Tedavi olmuştunuz?Kızlarrrrrrrrrrr hamileyimmmmmbeta hcg 31 çıktı. Daha adet tarihim 12 mayıs. Çok mutluyum. İnş devamı gelir. Sağlıklı olur bu gebeliğim rabbim tüm arkadaşlarıma burada isteyen herkese nasip etsin inşşşş. @Redrise1515 cnm dediğin ilaçlar macunlar işe yaradı sana çok teşekkür ederim akapunturda işe yaradı. @izmirie sana da teşekkür ederim sizleri çok seviyorum
Cnm çok teşekkürler Allah razı olsun duanı eksik etme inş...Ayyyyy nasıl sevindim anlatamam canım ya Rabbim kucağına almayıda nasip etsin cok güzel bir haber
DNA hasarımız yoktu ama geçen ay sperm sayımız 3 milyona düşmüştü maleseffffCanıııımm hayırlı olsun. Siz de DNA hasarı vardı demi? Yanlış mı hatırlıyorum. Tedavi olmuştunuz?
DNA hasarı olmasında gerisi önemli değil sağlam olsn yeterki sen yumurtanı da kaliteleştirmek için bişeyler içiyordn inşallah bu sefer sağlıklı gidecektir cok sevindm ne güzel haber darısı bekleyen herkesin herkesinnnn basınaDNA hasarımız yoktu ama geçen ay sperm sayımız 3 milyona düşmüştü maleseffff
gerçekten rabbimm ol deyince oluyor demek ki. Çok mutlu oldum İnan’. Çok güzel rabbim sağlıkversin sana da bebeğine de. Neler yaptın biraz bahsetsene bizeDNA hasarımız yoktu ama geçen ay sperm sayımız 3 milyona düşmüştü maleseffff
Aminnnnn inşşşşşşş darısı buradaki kader arkadaşlarımın hepsine inş :)DNA hasarı olmasında gerisi önemli değil sağlam olsn yeterki sen yumurtanı da kaliteleştirmek için bişeyler içiyordn inşallah bu sefer sağlıklı gidecektir cok sevindm ne güzel haber darısı bekleyen herkesin herkesinnnn basına
İnafolic combi kullandım. Akapunktur yaptırdım bugün 5. Seansım bitti. Eşim İstanbul’dan bi bitkiselci amcanın ilacını ve ürününü kullandı. 23 Nisan’da başlamıştı. Bide emodex kullandık buay. Tüp yaptıracağım için rahattım buay. Kafam rahattı. Bi de hayıt otu Aslan pençesi çaylarını tükettim :)gerçekten rabbimm ol deyince oluyor demek ki. Çok mutlu oldum İnan’. Çok güzel rabbim sağlıkversin sana da bebeğine de. Neler yaptın biraz bahsetsene bize
Hadi gözün aydın canım. Bak zamanlası cok güzel oldu tam tedavi öncesi Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin cooook sevindim canım benimEvet cnm bizde eşimle bunu konuştuyduk biraz önce demek ki 5 ve üstü hamilelik anlamına geliyor.
İnofolic hergün 2 ser tane kullandın kaçıncı ayında güzel haber geldi cnm geçen ay klomenle bu ay klomensiz die biliyorum yanılıyormuyum ?yani 2 ay aralıksız değilmi?İnafolic combi kullandım. Akapunktur yaptırdım bugün 5. Seansım bitti. Eşim İstanbul’dan bi bitkiselci amcanın ilacını ve ürününü kullandı. 23 Nisan’da başlamıştı. Bide emodex kullandık buay. Tüp yaptıracağım için rahattım buay. Kafam rahattı. Bi de hayıt otu Aslan pençesi çaylarını tükettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?