- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Amin cnm. Rabbim sana da yaşatsın inşşşş en tez zamanda :)Hadi gözün aydın canım. Bak zamanlası cok güzel oldu tam tedavi öncesi Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin cooook sevindim canım benim
Bende hamile kaldığım ay hayıt ve aslanpençesi kullanıyordum çoğu kişiyede önermişimdirAminnnnn inşşşşşşş darısı buradaki kader arkadaşlarımın hepsine inş :)
2 ay aralıksız günde 2 şer tane kullandım. Klomen kullanmadım buay. Geçen ay ay progesteronum 23 çıkmıştı bu ay 5.66 çıkmıştı. Hiç olmaz demiştim ama oldu çok şükür. Ama şunu söyleyeyim çok dua ettim çok okudum her dakka dua ettim tefriciye okuyorum daha tamamlanmadı az kaldı ama :) sizde çok dua edin. Dua her kapıyı aralıyor gerçekten :)İnofolic hergün 2 ser tane kullandın kaçıncı ayında güzel haber geldi cnm geçen ay klomenle bu ay klomensiz die biliyorum yanılıyormuyum ?yani 2 ay aralıksız değilmi?
eee sizin sonuçlar cok iyi benim gözümden kaçan bişey varmı bilmiyorum ama morfoloji 2 cok kötü değil en az 4 olmalı sayı cok toplam hareket sayısı da cok fazlaSelam Kızlar bir süredir takip ediyorum herkese geçmiş olsun, doktor bize de tüp bebek dedi, eşimin testleri ekte bir bakabilir misiniz, çok mu kötü
Ama canım iki Yıldır olmuyor acaba morfolojı iki ondan mı bilemedim ben de de tek tüp var, ileri hızlı yüzde üç az mı?eee sizin sonuçlar cok iyi benim gözümden kaçan bişey varmı bilmiyorum ama morfoloji 2 cok kötü değil en az 4 olmalı sayı cok toplam hareket sayısı da cok fazla
Ay negüzel ya allah çok büyük inşallah devamı gelir sağlıklı bir şekilde. Neler yaptın bize de anlatır mısın cnmKızlarrrrrrrrrrr hamileyimmmmmbeta hcg 31 çıktı. Daha adet tarihim 12 mayıs. Çok mutluyum. İnş devamı gelir. Sağlıklı olur bu gebeliğim rabbim tüm arkadaşlarıma burada isteyen herkese nasip etsin inşşşş. @Redrise1515 cnm dediğin ilaçlar macunlar işe yaradı sana çok teşekkür ederim akapunturda işe yaradı. @izmirie sana da teşekkür ederim sizleri çok seviyorum
Canım evet ileri hızınızı yükseltmeniz gerekiyor bu doğru ama bu şekilde de hamilelik olabilir ben ileri hız 2 ile hamile kaldım sayı daha azdı bizim morfoloji 2 idi.ama tabi doktorunuz daha iyi bilir neden aşılama değilde tüp bebek önerdi direkt anlamadım cokAma canım iki Yıldır olmuyor acaba morfolojı iki ondan mı bilemedim ben de de tek tüp var, ileri hızlı yüzde üç az mı?
2 ay aralıksız günde 2 şer tane kullandım. Klomen kullanmadım buay. Geçen ay progesteronum 23 çıkmıştı bu ay 5.66 çıkmıştı. Ekmeği şekeri kestim bol bol maden suyu yoğurt ayran ve şalgam suyu tükettim akapunktur Dr bunları tüket demişti. Eşim kendine çok iyi baktı spor yaptı tüm malzemelerini eksiksiz kullandı. Bol su içti ve eşimde akapunktur yaptırdı. Hala da yaptırıyor. Hiç olmaz demiştim ama oldu çok şükür. Ama şunu söyleyeyim çok dua ettim çok okudum her dakka dua ettim tefriciye okuyorum daha tamamlanmadı az kaldı ama :) sizde çok dua edin. Dua her kapıyı aralıyor gerçekten :)Ay negüzel ya allah çok büyük inşallah devamı gelir sağlıklı bir şekilde. Neler yaptın bize de anlatır mısın cnm
İnş en yakın zamanda sende bu duyguyu tadacaksın cnm buna tüm kalbimle inanıyorum. Sana her duamda dua ediyorum tabi diğer arkadaşlara da. Senin isminle ediyorum ama.zeynepppppppp ooo canım gözün aydın bu ne güzel haber böyle. Herkes tek tek hamile kalıyor darısı bizim başımıza inşallah. Rabbim kucağına almayı mutluluğunu yaşamayı nasip etsin.
İnşallah canım, bakalım yumurtalar güzel gelişiyor şu an, inşallah her şey böyle de güzel devam eder.Çok teşekkürler cnm allah razı olsun. İnşşşş sende pozitifi görürsün biran önce :)
İnşallah cnm. Özelden ismini at dua edeyim sana :)İnşallah canım, bakalım yumurtalar güzel gelişiyor şu an, inşallah her şey böyle de güzel devam eder.
ALLAH razı olsun canım. Ben seninde dualarla başardığını düşünüyorum. Takviyelerde önemli tabi ama dua dua dua. Tefriciyenin etkisi mühim bence. :)İnş en yakın zamanda sende bu duyguyu tadacaksın cnm buna tüm kalbimle inanıyorum. Sana her duamda dua ediyorum tabi diğer arkadaşlara da. Senin isminle ediyorum ama.
Sanırım yaş sebep 36 oldum, tek tüpüm var iki yıldan fazla süredir olmaması hepsi birleşince tüp dedi, Hızı yükseltmek için neler yapmalıyım? Sen neler yaptın teşekkürler cevapların içinCanım evet ileri hızınızı yükseltmeniz gerekiyor bu doğru ama bu şekilde de hamilelik olabilir ben ileri hız 2 ile hamile kaldım sayı daha azdı bizim morfoloji 2 idi.ama tabi doktorunuz daha iyi bilir neden aşılama değilde tüp bebek önerdi direkt anlamadım cok
Okadar okadar şeyler varki içilecek biraz eski sayfalara giderseniz hepsini görürsünüz ama ben size emodeks i proxxed plus ı tavsiye edermSanırım yaş sebep 36 oldum, tek tüpüm var iki yıldan fazla süredir olmaması hepsi birleşince tüp dedi, Hızı yükseltmek için neler yapmalıyım? Sen neler yaptın teşekkürler cevapların için
Evet aldık cnm. Ama benim içinde kür vermişti onu almadım yumurtalıklar için hormonlar için vs... yani 15 gün oldu kullanalı bu ilaçları....ALLAH razı olsun canım. Ben seninde dualarla başardığını düşünüyorum. Takviyelerde önemli tabi ama dua dua dua. Tefriciyenin etkisi mühim bence. :)
Birde arkadaşın önerdiği bitkisel desteklerin hepsini aldın mı eşine.
Bana da dua etmeyi hiç bırakma lütfen şu hız sorununu çözmek istiyorum artık.
Canım ya çok sevindim senin adına insallah saglikli bir gebelik olur saglicakla kucagina alirsin canim .bizede dua et olur muKızlarrrrrrrrrrr hamileyimmmmmbeta hcg 31 çıktı. Daha adet tarihim 12 mayıs. Çok mutluyum. İnş devamı gelir. Sağlıklı olur bu gebeliğim rabbim tüm arkadaşlarıma burada isteyen herkese nasip etsin inşşşş. @Redrise1515 cnm dediğin ilaçlar macunlar işe yaradı sana çok teşekkür ederim akapunturda işe yaradı. @izmirie sana da teşekkür ederim sizleri çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?