Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım ya çok sevindim senin adına insallah saglikli bir gebelik olur saglicakla kucagina alirsin canim .bizede dua et olur mu
Etmez miyim cnm. Dua da ederim inş. Allah razı olsun senden belki de senin vesilenle oldu. İlaçlar için çok teşekkürler inş sizde tez zamanda olumlu haberi alırsınız :)

Nasıl güzel haberGözün aydın canım. Ama ben biliyordum hatırlarsan demiştim sana da yakında senden güzel haber alacağımızı. Rabbim ikinizede sağlık versin katlanarak artsın değerlerin

zeynepppppppp tebrik ederiiimm. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza

Zeynepciğim nasıl mutlu oldum anlatamam Hayırlı olsun Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin darısı en kısa zamanda diğer arkadaşlara

Yaaaaaaa gözün aydın canımm inanki çooooook sevindim darısı bizlere inşallah ne macunu kullandın ilaç ne kullandın acaba bugün attığın fotoyu gördüm silik çizgi vardı ama okadar yogundumki cvp yazamadım dut şurubu yapıyordum canım ya rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlerede dua et

Arkadaşlar sonuçlarda bu şekildeydiEki Görüntüle 2144550
Bence sonuçlarınız kötü değil. %70lik kısım da ileri haraket olarak sayılıyor. Sadece sayıyı yükseltmek gerekebilir. Morfoloji de iyi. Siz 6 aylık bir tedaviyle ilerleme kat edebilirsiniz tabi daha önce de olabilir belki bir kaç ay bile yeterli olabilir. Muhakkak ekstra takviye aldır eşine. Belki vitamin eksikliği bile olabilir. Hızı bir üst seviyeye çıkarabilmek için benim Öner’im c,e,selenyum,çinko,l carnitine,q10 sayı için keçiboynuzu kürü, kuru incir tabi sağlıklı beslenmek gerekli kuru baklagiller özellikle. Bu konu üzerinde araştırmalar yapıp nelerin iyi geleceğini öğrenebilirsiniz.

Cok sevindim Allah daim etsin canim .Insallah kat kat artar .Kendine cok dikkat et lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…