- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Etmez miyim cnm. Dua da ederim inş. Allah razı olsun senden belki de senin vesilenle oldu. İlaçlar için çok teşekkürler inş sizde tez zamanda olumlu haberi alırsınız :)Canım ya çok sevindim senin adına insallah saglikli bir gebelik olur saglicakla kucagina alirsin canim .bizede dua et olur mu
İnşallah canım Allah razı olsunEtmez miyim cnm. Dua da ederim inş. Allah razı olsun senden belki de senin vesilenle oldu. İlaçlar için çok teşekkürler inş sizde tez zamanda olumlu haberi alırsınız :)
Nasıl güzel haberKızlarrrrrrrrrrr hamileyimmmmmbeta hcg 31 çıktı. Daha adet tarihim 12 mayıs. Çok mutluyum. İnş devamı gelir. Sağlıklı olur bu gebeliğim rabbim tüm arkadaşlarıma burada isteyen herkese nasip etsin inşşşş. @Redrise1515 cnm dediğin ilaçlar macunlar işe yaradı sana çok teşekkür ederim akapunturda işe yaradı. @izmirie sana da teşekkür ederim sizleri çok seviyorum
Evet canım pazar günü geldim temizlikle uğraşıyorumCAnım sen nerelerdesin? Geçtin mi evine?
Zeynepciğim nasıl mutlu oldum anlatamamKızlarrrrrrrrrrr hamileyimmmmmbeta hcg 31 çıktı. Daha adet tarihim 12 mayıs. Çok mutluyum. İnş devamı gelir. Sağlıklı olur bu gebeliğim rabbim tüm arkadaşlarıma burada isteyen herkese nasip etsin inşşşş. @Redrise1515 cnm dediğin ilaçlar macunlar işe yaradı sana çok teşekkür ederim akapunturda işe yaradı. @izmirie sana da teşekkür ederim sizleri çok seviyorum
Yaaaaaaa gözün aydın canımm inanki çooooook sevindim darısı bizlere inşallah ne macunu kullandın ilaç ne kullandın acaba bugün attığın fotoyu gördüm silik çizgi vardı ama okadar yogundumki cvp yazamadım dut şurubu yapıyordum canım ya rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlerede dua etKızlarrrrrrrrrrr hamileyimmmmmbeta hcg 31 çıktı. Daha adet tarihim 12 mayıs. Çok mutluyum. İnş devamı gelir. Sağlıklı olur bu gebeliğim rabbim tüm arkadaşlarıma burada isteyen herkese nasip etsin inşşşş. @Redrise1515 cnm dediğin ilaçlar macunlar işe yaradı sana çok teşekkür ederim akapunturda işe yaradı. @izmirie sana da teşekkür ederim sizleri çok seviyorum
Nasıl kullanılıyor bu bu Aslan pençesi ve hayıtBende hamile kaldığım ay hayıt ve aslanpençesi kullanıyordum çoğu kişiyede önermişimdir
Hayıt un hazır suyu var aktarlarda testere aslanpencesi demlenip içiliyor.hayıt suyu beni üstelik adet sancılarından kurtardı ilaçsız ne mümkündü adet dönemlerini geçirmek hayıt yok etti neredeyse.Nasıl kullanılıyor bu bu Aslan pençesi ve hayıt
Kolay gelsin canım. Getirdin mi pıtırcığı.Evet canım pazar günü geldim temizlikle uğraşıyorum
Bence sonuçlarınız kötü değil. %70lik kısım da ileri haraket olarak sayılıyor. Sadece sayıyı yükseltmek gerekebilir. Morfoloji de iyi. Siz 6 aylık bir tedaviyle ilerleme kat edebilirsiniz tabi daha önce de olabilir belki bir kaç ay bile yeterli olabilir. Muhakkak ekstra takviye aldır eşine. Belki vitamin eksikliği bile olabilir. Hızı bir üst seviyeye çıkarabilmek için benim Öner’im c,e,selenyum,çinko,l carnitine,q10 sayı için keçiboynuzu kürü, kuru incir tabi sağlıklı beslenmek gerekli kuru baklagiller özellikle. Bu konu üzerinde araştırmalar yapıp nelerin iyi geleceğini öğrenebilirsiniz.Arkadaşlar sonuçlarda bu şekildeydiEki Görüntüle 2144550
zeynepppppppp tebrik ederiiimm. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza
Teşekkürler cnm kesinlikle inanarak okudum ve devam ediyorum.zeynepppppppp canım cok sevındım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim isteyen herkese versin. Bende tefriciye okudugum ay hamıle kalmıstım cok şükür. Mutlaka inanarak tüm isteyenlere okumasını öneriyorum
Teşekkürler cnm amin inş onlarda hepimizde bu duyguyu tatarız.Zeynepciğim nasıl mutlu oldum anlatamamHayırlı olsun Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin darısı en kısa zamanda diğer arkadaşlara
Cok sevindim Allah daim etsin canim .Insallah kat kat artar .Kendine cok dikkat et lutfen.Kızlarrrrrrrrrrr hamileyimmmmmbeta hcg 31 çıktı. Daha adet tarihim 12 mayıs. Çok mutluyum. İnş devamı gelir. Sağlıklı olur bu gebeliğim rabbim tüm arkadaşlarıma burada isteyen herkese nasip etsin inşşşş. @Redrise1515 cnm dediğin ilaçlar macunlar işe yaradı sana çok teşekkür ederim akapunturda işe yaradı. @izmirie sana da teşekkür ederim sizleri çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?