- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Cnm istersen özelden atarım ilacı macunu falan çok çeşit var yani.Yaaaaaaa gözün aydın canımm inanki çooooook sevindim darısı bizlere inşallah ne macunu kullandın ilaç ne kullandın acaba bugün attığın fotoyu gördüm silik çizgi vardı ama okadar yogundumki cvp yazamadım dut şurubu yapıyordum canım ya rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlerede dua et
Teşekkürler cnm İnan çok dikkat ediyorum ve bu defa pozitifim inanıyorum yavrumu kucağıma alacağıma.Cok sevindim Allah daim etsin canim .Insallah kat kat artar .Kendine cok dikkat et lutfen.
Evet guzel düşün guzel olsun .Bir sure kimseyle paylasma nacizane tavsiyem. Kalbini duyana kadar en azindan çünkü hamilelere cok nazar degiyor .Bizzat yasadim .Teşekkürler cnm İnan çok dikkat ediyorum ve bu defa pozitifim inanıyorum yavrumu kucağıma alacağıma.
Canm arkadas hamile zaten umut olayım die anlatmış benim yardımsever arkadasım otomatiğe bağlamıssınBence sonuçlarınız kötü değil. %70lik kısım da ileri haraket olarak sayılıyor. Sadece sayıyı yükseltmek gerekebilir. Morfoloji de iyi. Siz 6 aylık bir tedaviyle ilerleme kat edebilirsiniz tabi daha önce de olabilir belki bir kaç ay bile yeterli olabilir. Muhakkak ekstra takviye aldır eşine. Belki vitamin eksikliği bile olabilir. Hızı bir üst seviyeye çıkarabilmek için benim Öner’im c,e,selenyum,çinko,l carnitine,q10 sayı için keçiboynuzu kürü, kuru incir tabi sağlıklı beslenmek gerekli kuru baklagiller özellikle. Bu konu üzerinde araştırmalar yapıp nelerin iyi geleceğini öğrenebilirsiniz.
Evet guzel düşün guzel olsun .Bir sure kimseyle paylasma nacizane tavsiyem. Kalbini duyana kadar en azindan çünkü hamilelere cok nazar degiyor .Bizzat yasadim .
O zaman heyecanli bekleyiş baslasinYok kimseye söylememe kararı aldık.
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.Tüp bebek bekleme sürecindeyim ama sizi görünce tutmasa da doğal olabileceğine inancım arttı.Kızlarrrrrrrrrrr hamileyimmmmmbeta hcg 31 çıktı. Daha adet tarihim 12 mayıs. Çok mutluyum. İnş devamı gelir. Sağlıklı olur bu gebeliğim rabbim tüm arkadaşlarıma burada isteyen herkese nasip etsin inşşşş. @Redrise1515 cnm dediğin ilaçlar macunlar işe yaradı sana çok teşekkür ederim akapunturda işe yaradı. @izmirie sana da teşekkür ederim sizleri çok seviyorum
zeyneppp cpk sevindkm canim bak ne guzel oldu. Tup bebek yapayim mi yapmiim mi diye arastirirken Allah sana nasip etti hamile kalmayi. O kadar uzuldugune degecek insallah canim. Tebrik ederimTeşekkürler cnm İnan çok dikkat ediyorum ve bu defa pozitifim inanıyorum yavrumu kucağıma alacağıma.
Ben zaten bi hamile gibi tüketiyordum bu dediklerini cnm. Yumurta yoğurt ceviz falan hep tükettim devam da ederim inşşşşO zaman heyecanli bekleyiş baslasinSen simdiden beslenme alışkanlığında küçük degisiklikler yap .Her gun 2 tane ceviz ye ,süt ic,yogurt tuket ve yumurta
Evet cnm her zaman umutlu olmak gerekiyor. Umudunu hiç kaybetme inş. Sürekli çabala ve çok dua et.Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.Tüp bebek bekleme sürecindeyim ama sizi görünce tutmasa da doğal olabileceğine inancım arttı.
zeyneppp cpk sevindkm canim bak ne guzel oldu. Tup bebek yapayim mi yapmiim mi diye arastirirken Allah sana nasip etti hamile kalmayi. O kadar uzuldugune degecek insallah canim. Tebrik ederim
O meshur cumleyi kuruyorum sana artik iki canlisinBen zaten bi hamile gibi tüketiyordum bu dediklerini cnm. Yumurta yoğurt ceviz falan hep tükettim devam da ederim inşşşş
canim benim insallah devam edecek bu sefer oyle hissediyorum Allah kalbinin attigi gunleri gormeyi de nasip etsin insallah. Prednolu neden kullaniyorsun dr.un mu verdi ?Teşekkürler limonlum inş devam eder ama çok pozitifim. Aspirin iğne kullanıyorum önlem amaçlı. Prednol da kullanıyorum bağışıklığı önlemek için. İnş bu doğal seyrinde devam edecek.
O meshur cumleyi kuruyorum sana artik iki canlisin
Merhaba hayırlısı olsun Banada atabilirmisiniz rica etsemCnm istersen özelden atarım ilacı macunu falan çok çeşit var yani.
Canım gelmiş gecmiş olsun.Kizlar ayagimi sakatladim dualarinizda bana da yer verin .
Canım hadi hayırlı ugurlu olsun. Sağlıkla kucagına alırsın inşallah. Bak üzülmüştün doğru hatırlıyorsam düşügün vardı bak nasip oldu tekrar çok şükürKızlarrrrrrrrrrr hamileyimmmmmbeta hcg 31 çıktı. Daha adet tarihim 12 mayıs. Çok mutluyum. İnş devamı gelir. Sağlıklı olur bu gebeliğim rabbim tüm arkadaşlarıma burada isteyen herkese nasip etsin inşşşş. @Redrise1515 cnm dediğin ilaçlar macunlar işe yaradı sana çok teşekkür ederim akapunturda işe yaradı. @izmirie sana da teşekkür ederim sizleri çok seviyorum
Dr gitmedim daha ama önceden tadavi olurken prednol kullanalım gebe kalınca demişti. Benim düşüklerin ya pıhtılaşmayla ilgili ya da bağışıklıkla ilgili olduğunu düşünüyorlar.canim benim insallah devam edecek bu sefer oyle hissediyorum Allah kalbinin attigi gunleri gormeyi de nasip etsin insallah. Prednolu neden kullaniyorsun dr.un mu verdi ?
Özelden attım cnmMerhaba hayırlısı olsun Banada atabilirmisiniz rica etsem
Teşekkürler cnm en yakın zamanda dizlerinde başına inşşşşCanım hadi hayırlı ugurlu olsun. Sağlıkla kucagına alırsın inşallah. Bak üzülmüştün doğru hatırlıyorsam düşügün vardı bak nasip oldu tekrar çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?