Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm istersen özelden atarım ilacı macunu falan çok çeşit var yani.

Teşekkürler cnm İnan çok dikkat ediyorum ve bu defa pozitifim inanıyorum yavrumu kucağıma alacağıma.
Evet guzel düşün guzel olsun .Bir sure kimseyle paylasma nacizane tavsiyem. Kalbini duyana kadar en azindan çünkü hamilelere cok nazar degiyor .Bizzat yasadim .

Canm arkadas hamile zaten umut olayım die anlatmış benim yardımsever arkadasım otomatiğe bağlamıssın

Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.Tüp bebek bekleme sürecindeyim ama sizi görünce tutmasa da doğal olabileceğine inancım arttı.

Teşekkürler cnm İnan çok dikkat ediyorum ve bu defa pozitifim inanıyorum yavrumu kucağıma alacağıma.
zeyneppp cpk sevindkm canim bak ne guzel oldu. Tup bebek yapayim mi yapmiim mi diye arastirirken Allah sana nasip etti hamile kalmayi. O kadar uzuldugune degecek insallah canim. Tebrik ederim

O zaman heyecanli bekleyiş baslasin Sen simdiden beslenme alışkanlığında küçük degisiklikler yap .Her gun 2 tane ceviz ye ,süt ic,yogurt tuket ve yumurta
Ben zaten bi hamile gibi tüketiyordum bu dediklerini cnm. Yumurta yoğurt ceviz falan hep tükettim devam da ederim inşşşş

Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.Tüp bebek bekleme sürecindeyim ama sizi görünce tutmasa da doğal olabileceğine inancım arttı.
Evet cnm her zaman umutlu olmak gerekiyor. Umudunu hiç kaybetme inş. Sürekli çabala ve çok dua et.

zeyneppp cpk sevindkm canim bak ne guzel oldu. Tup bebek yapayim mi yapmiim mi diye arastirirken Allah sana nasip etti hamile kalmayi. O kadar uzuldugune degecek insallah canim. Tebrik ederim

Teşekkürler limonlum inş devam eder ama çok pozitifim. Aspirin iğne kullanıyorum önlem amaçlı. Prednol da kullanıyorum bağışıklığı önlemek için. İnş bu doğal seyrinde devam edecek.

Teşekkürler limonlum inş devam eder ama çok pozitifim. Aspirin iğne kullanıyorum önlem amaçlı. Prednol da kullanıyorum bağışıklığı önlemek için. İnş bu doğal seyrinde devam edecek.
canim benim insallah devam edecek bu sefer oyle hissediyorum Allah kalbinin attigi gunleri gormeyi de nasip etsin insallah. Prednolu neden kullaniyorsun dr.un mu verdi ?

O meshur cumleyi kuruyorum sana artik iki canlisin

Canım hadi hayırlı ugurlu olsun. Sağlıkla kucagına alırsın inşallah. Bak üzülmüştün doğru hatırlıyorsam düşügün vardı bak nasip oldu tekrar çok şükür

Son düzenleme:
canim benim insallah devam edecek bu sefer oyle hissediyorum Allah kalbinin attigi gunleri gormeyi de nasip etsin insallah. Prednolu neden kullaniyorsun dr.un mu verdi ?

Dr gitmedim daha ama önceden tadavi olurken prednol kullanalım gebe kalınca demişti. Benim düşüklerin ya pıhtılaşmayla ilgili ya da bağışıklıkla ilgili olduğunu düşünüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…