Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canm arkadas hamile zaten umut olayım die anlatmış benim yardımsever arkadasım otomatiğe bağlamıssın
Ayyy inanmıyorum kendime. Sabah sabah yazılanları okuyordum bir paylaşım gördüm test falan ona selvi açıklama yapmış sonra bu arkadaşı gördüm konu içinde ama geçtim diğerlerini okuyayım geleyim dedim sonra kaybettim zor buldum içim elvermedi atlamaya okumadan testlere bakarak hemen yazdım geçtim. Rabbim sağlıklı gebelik yaşatsın o halde. Hahaa kendime çok güldüm.

Hadi inşallah canım çok dikkat et kendine dediğim gibi biri yeter rahmin iyi gelecek inşallah sende kendinden dualarını eksik etme. Naçizane abdestli git ve 7 ayetel kursi okuyup transfere gir. Allah yardımcın olsun. Tedavin hakkında hayırlı sonuçlanır inşallah.

Canım merhabalat. O karışım çayının adını öğrenebilir miyim zahmet olmazsa? Sayfaları gezindim bu paylaşımın sonrasında ama bulamadım paketin resmini belkide ben anlatladım ama?

Saklicennet bugün eşim test yaptırdı ama sonuçlar yine hüsran.çok üzgünüm sence ne yapayım ne kullansak artar bu değerler
Hacim :2.2 ml
Likefikasyon :20 dk
Sayı: 0.5 milyon/ml
Total motilite :%80
İleri hareketli :-
Yavaş hareletli : %40
Yerinde hareketli :%40
Hareketsiz : %20
Yuvarlak hücre konsantrasyonu : 2

CAnım sizin sayınız çok düşükmüş maalesef. Bunu hiç araştırdınız mı neden bu kadar düşük. Haraket çok iyi aslında. Hormonal bir sıkıntı olsa haraketlerde de sıkıntı olur. Hormon testi yaptırdınız mı? Birde neler kullanıyorsunuz şuanda.
Bence spermlerde geri akım yahut kısmi bir kanal tıkanıklığı olabilir mi diye düşündüm. Sonuç bana bunları düşündürdü açıkcası.

Zahide Yetis i instagram sayfasinda Ender Sarac in kür tarifi var bir bakin kizlar

Doktor genetik test yapılsın demiş başka bir yere yönlendirmiş bakalım oraya gideceğiz.. İlk tüp tedavimde falan hiç genetik falan önermediler. Varikosel yok dediler ama elle muayene oldu ultrason falan yapılmadı. Kanal tıkanıklığı ya da geri akım için hiç bişey söylenmedi ya da yapılmadı şansımıza iyi bir doktor mu denk gelmiyor ya da zaten sayı düşük diye uğraşmak mı istemiyorlar bilmiyorum. Direk tüp bebek denip geçiliyor. Bahsetmiştim ben düşük yaptım sonrasında eşim bal polen ara ara çakşır çayı havuç suyu bir haftadır falanda keçi boynuzu özü içiyor kavrulmamış kuruyemiş falan yiyor.Tam anlamıyla düzenli kullanmıyor ama bir disipline sokmamız lazım. İlaç olarak bişey kullanmadık ama alıcam ne önerirsin. Gerçekten çok moralim bozuk aslında sonucu böyle bekliyordum ama yinede modum düştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…