Kurban Bayramı'nda beraber doncez :)Ay ne güzel sana da iyi gelir. Şakın gönderme.
Benim anlattıklarım sadece ihtimal dahilinde olan şeyler bunlar olabilir. Kanal tıkanıklığı varsa mesela ilaçla tedavisi var. Bu tarz şeyleri bütünüyle ele almak lazım kaliteli bir ürolog bulmalısınız.Doktor genetik test yapılsın demiş başka bir yere yönlendirmiş bakalım oraya gideceğiz.. İlk tüp tedavimde falan hiç genetik falan önermediler. Varikosel yok dediler ama elle muayene oldu ultrason falan yapılmadı. Kanal tıkanıklığı ya da geri akım için hiç bişey söylenmedi ya da yapılmadı şansımıza iyi bir doktor mu denk gelmiyor ya da zaten sayı düşük diye uğraşmak mı istemiyorlar bilmiyorum. Direk tüp bebek denip geçiliyor. Bahsetmiştim ben düşük yaptım sonrasında eşim bal polen ara ara çakşır çayı havuç suyu bir haftadır falanda keçi boynuzu özü içiyor kavrulmamış kuruyemiş falan yiyor.Tam anlamıyla düzenli kullanmıyor ama bir disipline sokmamız lazım. İlaç olarak bişey kullanmadık ama alıcam ne önerirsin. Gerçekten çok moralim bozuk aslında sonucu böyle bekliyordum ama yinede modum düştü.
Canım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Akşam eşimle konuşcam. Artık düzenli olarak takviye kullanmaya ikna edeceğim onu. İnşAllah takviyelerle biraz yol alabiliriz.Çok mutsuzum.Neden böyle oluyor diyorum sonra pişman oluyorum ne sınavlar yaşayan insanlar var diyorum. Hakkımızda hayırlısı.Benim anlattıklarım sadece ihtimal dahilinde olan şeyler bunlar olabilir. Kanal tıkanıklığı varsa mesela ilaçla tedavisi var. Bu tarz şeyleri bütünüyle ele almak lazım kaliteli bir ürolog bulmalısınız.
Benim tavsiyelerim günde en az 2 tane kuru incir 10/15 tane kuru siyah üzüm 2/3 tane hurma 2/3 tane ceviz bir avuç kabak çekirdeği 3 tane çiğ badem. Ben eşime hergün veriyorum. Bazen haftada 1/2 gün yemediği de oluyor ama alışkanlık yaptırdım. Sende muhakkak ver. Benim dolabımdan nohut eksik olmuyor artık hatada 3 gün yediriyorum. Esmer pirinç tercih ediyorum. Bala keçiboynuzu tozu zencefil tozu tarçın tozu polen çörek otu karıştırıyorum haftalık yapıp işe gönderirken veriyorum ben kendim hazırlıyorum ama aktardan bu tarz macun alabilirsin. Yeşil yapraklı bitkileri bol bol çiğ olarak tüketin. Ispanağın salatasını yapın. Karnabahar ve brokoliyi fazla öldürmeden haşlayıp yoğurtla tüketin. Takviye vitamin olarak benim Öner’im progeny m ve argımac eğer maddi anlamda zorluk çekmeyecekseniz argımac yerine sperra da kullanabilirsiniz. Omepa da alın. Bu takviyelerle biraz ilerleyin bakalım inşallah fayda sağlar..
CAnım bence birde Kaan aydosa ulaşın. Ben onun tedavilerine güveniyorum. Çok araştırıyorum biliyorsundur. Kanal tıkanıklığını bile ilaçla tedavi ettiği hastaları var. Hormon testini de ihmal etme bir baktır bakalım fsh testosteron normal mi?Canım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Akşam eşimle konuşcam. Artık düzenli olarak takviye kullanmaya ikna edeceğim onu. İnşAllah takviyelerle biraz yol alabiliriz.Çok mutsuzum.Neden böyle oluyor diyorum sonra pişman oluyorum ne sınavlar yaşayan insanlar var diyorum. Hakkımızda hayırlısı.
Hormon testine en son geçen yıl tüp bebek öncesi bakılmıştı ve fsh ve testosteron normal sadece e2 düşüktü. Kaan Aydos benimde aklımda Ankara da olması biraz zorlaştırıyor ama biraz takviye kullanıp başarı sağlayamazsam sanırım ona gideceğim. Peki Kaan Hoca ya gitmeden önce mesela bu sonuçlarımı telefonla falan sorabilme imkanım var mı yoksa direk randevu alıp mı bakıyor.CAnım bence birde Kaan aydosa ulaşın. Ben onun tedavilerine güveniyorum. Çok araştırıyorum biliyorsundur. Kanal tıkanıklığını bile ilaçla tedavi ettiği hastaları var. Hormon testini de ihmal etme bir baktır bakalım fsh testosteron normal mi?
Artiyordur stres yapma surekli hcg düşünme lutfen .Evet koyulaşıyor icinde bir ask hayata merhaba demeye hazırlanıyorEki Görüntüle 2144799 Kızlar koyulaşıyor değil mi??? Son ikisinden 4. Testi sabah 11 gibi yaptım sonuncusunu ise şimdi yaptım. Değerim artıyordur değil mi ??? Kusuruma bakmayın biraz tedirgin ve heyecanlıyım beni mazur görün...
Eşinin hormon testleri çok önemli onu yaptırın ve bu sonuçlarla bileşikte mail atın. Bence maili şimdiden atın cvp gelene kadar biraz takviye almış olursunuz. Kendi hastası olmayanlarda çok olduğu için cvp uzun sürede geliyor.Hormon testine en son geçen yıl tüp bebek öncesi bakılmıştı ve fsh ve testosteron normal sadece e2 düşüktü. Kaan Aydos benimde aklımda Ankara da olması biraz zorlaştırıyor ama biraz takviye kullanıp başarı sağlayamazsam sanırım ona gideceğim. Peki Kaan Hoca ya gitmeden önce mesela bu sonuçlarımı telefonla falan sorabilme imkanım var mı yoksa direk randevu alıp mı bakıyor.
Belli belli stres yapma şakın tekrar hayırlı olsun.Eki Görüntüle 2144799 Kızlar koyulaşıyor değil mi??? Son ikisinden 4. Testi sabah 11 gibi yaptım sonuncusunu ise şimdi yaptım. Değerim artıyordur değil mi ??? Kusuruma bakmayın biraz tedirgin ve heyecanlıyım beni mazur görün...
AB ne oluyor canım. Tüp bebek bölümüne yaz istersen.Kızlar aranızda 4ab embryo transferi tutan var mı
CAnım şimdi biraz baktım da tutan varmış ne olur pozitif ol lütfen.Kızlar aranızda 4ab embryo transferi tutan var mı
Saol cnm Allah razı olsn oralarada yazayımCAnım şimdi biraz baktım da tutan varmış ne olur pozitif ol lütfen.
Çok panik yapma canım, birde prednola falan başladım demişsin, tüp bebekte transferden öncesi kullandırıp bıraktırıyorlardı gebelikte sıkıntı oluşturabilir bence bu süreçte doktora danışmadan kullanma derim ne olır ne olmaz sonuçta zor gebe kalabilen gruplayız.birde bu ay progesteronum düşük demiştin progesteron düşüklüğü de düşüğe sebep biran önce bi doktora randevu al bence.Eki Görüntüle 2144799 Kızlar koyulaşıyor değil mi??? Son ikisinden 4. Testi sabah 11 gibi yaptım sonuncusunu ise şimdi yaptım. Değerim artıyordur değil mi ??? Kusuruma bakmayın biraz tedirgin ve heyecanlıyım beni mazur görün...
Hayırlı olsun transferin cnm, valla ben kalitelilerle hamile kalamadım benden daha kalitesiz embriyoları ile hamile kalıp doğum yapanlar oldu, herşey olacağına varıyor hayırlısı olsun.Saol cnm Allah razı olsn oralarada yazayım
Cnm Dr dan geliyoruz. Progesteron 11. Küsür çıktı. Rahim kalınlığı ultrasonda 12 çıktı. Beta hcg yanlışlıkla bakılmış. Dün 20.30 31 çıkmıştı bu akşam 21. 30 da 86 çıkmış.Çok panik yapma canım, birde prednola falan başladım demişsin, tüp bebekte transferden öncesi kullandırıp bıraktırıyorlardı gebelikte sıkıntı oluşturabilir bence bu süreçte doktora danışmadan kullanma derim ne olır ne olmaz sonuçta zor gebe kalabilen gruplayız.birde bu ay progesteronum düşük demiştin progesteron düşüklüğü de düşüğe sebep biran önce bi doktora randevu al bence.
Masallah güzel gidiyor çok iyi artışCnm Dr dan geliyoruz. Progesteron 11. Küsür çıktı. Rahim kalınlığı ultrasonda 12 çıktı. Beta hcg yanlışlıkla bakılmış. Dün 20.30 31 çıkmıştı bu akşam 21. 30 da 86 çıkmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?