Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar aranızda 4ab embryo transferi tutan var mı
Canım transferin hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın lütfen sadece dua ve tevekkül et gönlünü geniş tutmaya çalış ben 4 kere tüp bebek yaptırdım bana ab hakkında hiç bilgi verilmedi bende sormadım bir abla tavsiyesi hiçbiryere yazma sorma çünkü olumsuz olanlardan etkilenebiliyor insan sen elinden geleni yaptın gerisi Allah’a kaldı Rabbim emeklerinin karşılığını versin mübarek aylarda

zeynepcim çok sevindim zaten senden hep doğal.olcak diye bekliyodum önceden de kalmistin hamile eşinin değerleri de düzelmişti darısı biizm başımıza çok.mutlu oldum

R rvydmrt transferin hayırlı olsun canım, kafanı embriyolara takıp strese girme, ben de geçen tüp bebekte telefon elimden düşmüyordu, sürekli kötü örnekleri okuyup ağlıyordum, telefondan aldığım radyasyon da cabası. ee o ruh halinde pozitif sonuç da mucize oluyor. O yüzden bu 12 günü neşeli, mutlu sanki hamileymişsin gibi geçir. Olmaz ise üzülme kısmını o zamana bırak, belki de nur topu gibi bebeklerin olacak.

Kizlar esimizin sperm hizi yada hareketli sperm sayisi dusukse iliskiden sonra banyo yapmayip ayaklarimizi bir iki saat yukari diksek belimizin altina da yastik koysak spermin daha rahat ilerleyip yukirtaya ulasmasini saglayabilir miyiz

Kizlar esimizin sperm hizi yada hareketli sperm sayisi dusukse iliskiden sonra banyo yapmayip ayaklarimizi bir iki saat yukari diksek belimizin altina da yastik koysak spermin daha rahat ilerleyip yukirtaya ulasmasini saglayabilir miyiz
Denemekte fayda var. Eğer hızınız sınırın biraz altındaysa her ne kadar drlar alakasız bulsalar da bence sağlanabilir. Sonuçta biraz ivme akışı hızlandırabilir.

Kızlar mehaba kusura bakmayın bişey merak ettimde siz sorayım dedim sabah uyandım sağ elime kına lekeleri vardı sizce ne anlama geliyo ilk kez böyle bişyle karşılaştım

Eklentiler

• IMG_9439.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_9440.webp
    4 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_9441.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_9442.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar mehaba kusura bakmayın bişey merak ettimde siz sorayım dedim sabah uyandım sağ elime kına lekeleri vardı sizce ne anlama geliyo ilk kez böyle bişyle karşılaştım
Benim de bi ogrencimde boyle olmusyu ole anlatmisti kimisi manevi anlamda iyi bisye diye yorumlamis kimi se bi hastalik belitisi gibi bisey ama olyrms bazen ben de metak etmstm o zamnlr

Karaciğer yorgunluğu olabilir. Karaciger enzimlerine bie baktırmalısın cnm yada bir çeşit mantar türü..

Denemekte fayda var. Eğer hızınız sınırın biraz altındaysa her ne kadar drlar alakasız bulsalar da bence sağlanabilir. Sonuçta biraz ivme akışı hızlandırabilir.

Ortalama hiz 10 mic/sec

Ileri hareketli % 26 cnm. Düşükmüş sanırım.

Ortalama hiz 10 mic/sec

Ileri hareketli % 26 cnm. Düşükmüş sanırım.
İleri hız 26 çok düşük değil normali 32 ve üzeri. Sayınız toplam 40 milyonun üzerindeyse şans var demektir.
Düşük olup hamile kalanları da gördük buralarda. Nasip...

Slm kızlar nasılsınız ???? Ben çok yoruldum bugün. 8 saat ders + nöbet. Bitik haldeyim valla ya. Bi dünya sınav kağıdı var okunacak e okula geçecek vs vs Allah yardımcım olsun inşşşş

cnm nasılsın tüp bebek sürecin nasıl gidiyor??? İnş herşey yolundadır. Kaç yumurtan görünüyor???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…