- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Senin adına çok heyecanlıyım içimden pozitif olacak hissi geliyor. İnş öyle olur cnmiyiyim canım, 10-12 yumurta görünüyor şimdilik, yarın sabah yine kontrolüm var.
Senin adına çok heyecanlıyım içimden pozitif olacak hissi geliyor. İnş öyle olur cnm
Gerçekten öyle mi hissediyorsun, çok sevindim:) Çok zor ve maddi manevi yorucu süreçler inşallah tekrar tekrar uğraşmak zorunda kalmam.Senin adına çok heyecanlıyım içimden pozitif olacak hissi geliyor. İnş öyle olur cnm
Amin cnm inşşşş buradaki tüm arkadaşlarıma da sana da çocuk hasreti çeken herkese de nasip eder. Rabbim büyük çok dua edin. Tefriciye çekin dua edin sürekli inş olur. Her vakit namazda sizin için dua ediyorum inanın. :)Zeynep senin adına çok sevindim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasipetsin darısı bizlerin başına
İnş cnm valla senle ilgili pozitif şeyler var aklımda. İnş öyle de olur. Pozitif ol her zaman inşGerçekten öyle mi hissediyorsun, çok sevindim:) Çok zor ve maddi manevi yorucu süreçler inşallah tekrar tekrar uğraşmak zorunda kalmam.
SİZNDE GALİBA POZİTİF ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN TÜP BEBEK Mİ YOKSA KENDİLİĞİNDEN Mİ OLDU ACABA?bU AY İÇİN ÖZEL BİŞEY YAPTINIZ MI PAYLAŞIRMISINIZİnş cnm valla senle ilgili pozitif şeyler var aklımda. İnş öyle de olur. Pozitif ol her zaman inş
Şimdilik pozitif cnm. İnş devamı gelir. Akapunktur yaptırdık hem eşim hem ben. Bide istanbuldan bi bitkisel malzeme satan bi amcadan ilaç, çay ,macun falan aldık onu kullanıyorduk bide emodex kullandık cnmSİZNDE GALİBA POZİTİF ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN TÜP BEBEK Mİ YOKSA KENDİLİĞİNDEN Mİ OLDU ACABA?bU AY İÇİN ÖZEL BİŞEY YAPTINIZ MI PAYLAŞIRMISINIZ
Cnm burada çok farklı sonuçlar var. Hangisini baz almalıyız bilemedim. 32 milyonda var 18 milyonda var 3 milyonda var .... en son olan testinizi yükleyin yeniden.Selam Kızlar bir süredir takip ediyorum herkese geçmiş olsun, doktor bize de tüp bebek dedi, eşimin testleri ekte bir bakabilir misiniz, çok mu kötü
İyiyim canım bu aralar ailemle yoğun ilgilendim. Şimdi evimdeyim sınavlar henüz başlamadı ama başlamadan 1 dersten baya düşük aldım onu toparlamam gerek. Askında o dersten muhaf olurum diye düşünmüştüm bir önceki üniversitede vermiştim ama olmadı. Başarısız olmakta istemiyorum. Hem ders hem içinde bulunduğum durum ağır geliyor galiba.Cnm ne yapıyorsun sınavlar nasıl gidiyor ????
Ben bu doktorlardan hiç birşey anlamıyorum. Tüp bebek yaptırmak çok basit gibi geliyor herkese tüp bebek de gönder.Selam Kızlar bir süredir takip ediyorum herkese geçmiş olsun, doktor bize de tüp bebek dedi, eşimin testleri ekte bir bakabilir misiniz, çok mu kötü
İleri hız 26 çok düşük değil normali 32 ve üzeri. Sayınız toplam 40 milyonun üzerindeyse şans var demektir.
Düşük olup hamile kalanları da gördük buralarda. Nasip...
İleri hız 26 çok düşük değil normali 32 ve üzeri. Sayınız toplam 40 milyonun üzerindeyse şans var demektir.
Düşük olup hamile kalanları da gördük buralarda. Nasip...
Ben bu doktorlardan hiç birşey anlamıyorum. Tüp bebek yaptırmak çok basit gibi geliyor herkese tüp bebek de gönder.
Testlerinize baktım bana kalırsa aman aman bir problem Yok hız %28 iyi bir rakam. 32 ve üzeri olmasını istiyorlar ama sayınız iyi olduğu için bu değer bence güzel. İleri haraket eden 36 milyon sperm var bınun 1 tanesi yeter. Morfoloji normal olanı 2 gösteriyor ama bu değer laboratuvar değiştikçe değişkenlik gösterecektir. %70li bir baş ano var Buda normal bizlerde 80li rakamlarda endişe etmeyin. Ama boşta durmayın bu değerlerle normal hamile kalan ark var. Bu topikte paylaşılan çok şeyler var. Sizde denemeye başlayın. İnşallah kısa zamanda güzel haberi alırsınız.[/QUOTE. Ama ben Hızı yüzde dört olarak okuyorum yanlış mı ilk sayfa, bunların tamamı aynı anda çıkan sonuç Kafamı kRıltırdı @Zeynep6302
Canım bu sonuçlar tek seferde yapıldı, ileri Hız dört diye okudum Hız kötü değil mi bi de swim up diyor bu Yıkama sonrası demek mi bi kaç kez bakılmış galiba ?Cnm burada çok farklı sonuçlar var. Hangisini baz almalıyız bilemedim. 32 milyonda var 18 milyonda var 3 milyonda var .... en son olan testinizi yükleyin yeniden.
O zaman benim hiç şansım Yok eşimde %90 haraketsizlik var ve sizin bu sonuca ilaç bile vermek istemedi. Saçmalıktan başka birşey değil. Değerleriniz gayet iyi hatta normal morfoloji 5 ben burada 1 veya 2 kişide gördüm oda gayet iyi. Yaşınız kaç bilmiyorum ama takviyelerle sonucun değişip değişmeyeceğini görebilirsiniz. Bence denemekte fayda var. Sperm sayınızda morfolojinizde çok iyi. Bana kalırsa hızda iyi ama işte bir %32 sınırı koymuşlar altını iyi demiyorlar. Ama hamile kalan çok ark var. Size Öner’im. Eğer DNA hasarı gibi bir sorununuz yoksa. L carnitine Q10 e c vitamini ve çinko bunları eşin alsın değişimi göreceksin.Canim moralim cok bozuk doktor ilac bile yazmak istemedi ise yaramaz direk asilama yada tup bebek dedi.
Sonuclarimi eke ekliyorum bir bakabilirmisin nolurEki Görüntüle 2145120
+4 toplamı +3 = %32 olmalı sizde 26 imiş şimdi tekrar baktım sadece +4e odaklanmayın.Canım ben %28 göremedim yüzde dört diye gördüm
Allah kolaylık versin canım bende heyecanla 12. Haftadan sonrasını bekliyorum hamilelik kolay gelirdi filmlerden gördüğümüz için ama bugünümüze hamdolsun Rabbim bugünden geri koymasınBen de iyiyim sukur canim .Senin bu dönemler cok hassas dikkat et kendine .Ilk 3 ve son 3 ay daha cok dikkat edilmeli .Ben de ikinci 3 ayda daha rahattim.Sonra hemen bel ağrısı bacak agrisi basladi.
Öyle mi ben direk yüzde üç diye bAkıyorum çünkü diğerinde Doğrusal olmayan yavaş yazıyor, tamam canım çok teşekkürler bilgilerin için+4 toplamı +3 = %32 olmalı sizde 26 imiş şimdi tekrar baktım sadece +4e odaklanmayın.
Evet canim cok şükür bin şükür Rabbim hayirla kucagimiza versin .Bebek isteyen arkadaslarimiza da nasip etsin insallah .Allah kolaylık versin canım bende heyecanla 12. Haftadan sonrasını bekliyorum hamilelik kolay gelirdi filmlerden gördüğümüz için ama bugünümüze hamdolsun Rabbim bugünden geri koymasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?