Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Öyle mi ben direk yüzde üç diye bAkıyorum çünkü diğerinde Doğrusal olmayan yavaş yazıyor, tamam canım çok teşekkürler bilgilerin için
Bu arada yıkama sonrasına çok takılmayın. O değerler aşılama için önemli. Tahlili nerede verdiyseniz hazırlama yöntemini pek sağlıklı bulmadım. Daha özenli olabilirdi. Testin altında phss gibi birşey yazıyor ya o ileri haraket eden değeri veriyor. 36 milyon gibi birşey çıkması gerekiyordu yıkama sonrasında ama her hazırlıkta o rakamlar değişir. Bir de viskozü atlamışım hafif viskoz yazıyor. Bence bu önemli bizde de bu sorun vardı. Spermler çözünüp haraket etmekte zorluk çekiyormuş. Biz bu sorunu nac 600 ile çözdük şimdi daha akışkan. Bilginiz olsun.

Acaba bir urologa mı danışsak ama eşim buna yanaşmaz. Ben de şimdi bir sürü vitamin aldım ilave bi ilaç alsam Kafayı yediğimi düşünecek Off yani

Kızlar merhaba benim eşimde de ileri hız sayı morfoloji sorunu vardı hemde baya kötüydü aranızda birçoğunuz gibi ilk duyduğumda aktara koştum neler aldım neler 2000 milyar aktara vermişim 5 ayda sonra proexx plus diye bir takviye var çoğunuz bilir 2 aya yakın onu kullandı vb şeyler sonuç hüsran sonra Koç üniversitesi hastanesi doktor barış ata ya gittik ilk başta da ona gidiyordum zaten ilk günden beri bana sen mikroenjeksiyon yap demişti ama işte insan birşeyler denemek istiyor neyse sonuç olarak barış ata nın dediğine geldim gittim mikroenjeksiyon yaptırdım ve ilk denemem pozitif çok şükür Hepinize şiddetle doktorumu tavsiye ediyorum bence bilim için çalışan gerçekten işini yapan para mevzuları umrunda olmayan gerçekçi doktorlarda ve aşırı bilgili biri Allah hepinizin yardımcısı olsun. son olarak tüp bebekten korkmayın

Cnm zaten sorun yasimiz. Yas 33-34.
Doktor yasi duyar duymaz ilac fayda etmez dedi. Dogal yolla hic mi olmaz dedim belki uc yil belki bes yil sonra o da denk gelirse dedi. Sok oldum. Kac gundur ne yiyip ictigimi bilmiyorum. Bir yil boyunca hep kendim icin doktora gittim onda da uc dort degere bakip ultrasyona sokup bir yil dolunca gel deyip yolladilar. Ancak simdi esas kont yapmaya basladilar. Dna hasarina bakmadilar onu nerde nasil baktiracagiz cnm.

Arkadaslar kagan hicadan onumzedki hafta icine randevu aldim sekreter perhizli gel dedin ama sabahtan test vermk istyrdk cnku ameliyt sonrasi hic vermedk eskilerle gtmek cok mantikli gelmedi kendim de merak edyrm .hasari sizce herkestn mi istyr yoksa farkli bi durum gordugunde farkl8li dedgim yani sifir sonclarda mi bzim ole degldii smdi ne oldu blmyrm bi akil verij ne yapaym akilama suda gelyor ozelde yaltrp sperm testi alsam dna hasarini yaptrsm oda sonra mail atsm oda baya kulfetli olr bizs yardim edin lutfen. Kagan hocadan sormami istdgnz bsy varsa soraym

Arkadaşlar merhaba daha öncede yazmıştım eşimin sperm testinde 2 adet motil görülmüştü bugün hormon testi sonuçları çıktı bunların yüksek olmasından dolayı spermlerde bozulma oluyormu tedavisi varmıdır bilgisi olanlar dönüş yaparsa çok minnettar olurum

Eklentiler

• B72C2DE2-EADE-4479-B36D-EDE14F02213A.webp
    9 KB · Görüntüleme: 84
Bide sunu belitrym sekreter sanki bi seyleri hal etmektn ziyade seni basa donderiyor dinlemiyr ameliyt falan olayini anlytrm sifirdan baslamk sacma belki istemyz dyor hasar ama cok kisiden istems analdgm kadaryla yani herkse ayni seyi yapamaya calsiyor once gel ertsi gun ver gt snra hep mail uzrerdn ins hocadan farkli bi ilgi goruruz

Zeynep çok sevindim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Sanırım tüp bebeğe başlayacaktın tam benimde tüp bebeğe başlayacağımda hamilelik haberini almıştık Rabbime binlerce hamdolsun

Kesinlikle fsh dan onun büyük etkisi var.

Bize de öyle şeyler saçmaladı. Onu dikkate bile almadım. Dna hasarı ros ve sperm yaşlanma testi var üçünü yaptırıp gittik eğer öyle olmasaydı sonucu kendi alıp maille anlatacaktı hiç sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Size tavsiyem 1 adet sper testi bir hormon testi birde DNA hasarı mutlaka elinizde olsun. Soracağın soruları da not al ben öyle yaptım açıkcası. DNA hasarı hemen çıkmıyor bizde 12 günde çıkmıştı. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama istanbuldaysan düzende yaptırabilirsin.

Bunun tedavisi varmı duydunuzmu hiç böyle olup düzelen
Evet var diye biliyorum. Genelde bu sorun azo olanlarda oluyor yani hiç sperm olmayanlarda. Fsh düştükçe sperm çıkışı olanlar oluyor. Genetik olmadığı sürece tedavisi var. Kaan aydos bunun tedavisini yapıyor. Araştırın isterseniz.

Cnm hormonlar sperm çıkışını belirliyor çok yüksekse onları azaltmak lazım yoksa sperm çıkışı azalıyor hasar oluşuyorsa. Eşimin prolaktini 155 çıkmıştı endoktirine yönlendirdi bizi Kaan hoca. Onu düşürttük çok şükür. Sizin çokta yüksek değil ama yine de bi görünün doktora.

Teşekkürler cnm inş devam eder sağlıklı bi şekilde. Dua et lütfen bana bize....

Fsh hormonununda düşürülmesi mümkünmü bilginix varmıdır?

SAnırım ankaradasınız orada mikrogen varmış orayı tavsiye ederim DNA hasarı için. Yaşınız çok da kötü değil ama kadının yaşını tüp bebekte önemsiyorlar. Burada perican abla vardı 40 yaşında tüp bebekle ilk denemesinde hamile kaldı çok şükür. İlk önce pozitif ol stresini azalt. Apartopar tüp bebeğe kalkışmayın en az 3 ay da kendinizi tüp bebeğe hazırlamak için takviyeler almakısınız. İnanın şansınızı arttırırsınız. O dr size takviye vermemiş ama antioksidanlarla vücuttaki kadın erkek fark etmiyor oksidatif stresi azaltıyorsunuz hasarları onarıyorsunuz ve üreme hücrelerinizi sağlamlaştırıyorsunuz. Bunları göz önünde bulundurarak haraket etmenizi tavsiye ederim.
Türkiyede ki her doktor ehil değil bunu da unutmayın. Kendinizi üzmeyin onların dedikleri için.

canım merhaba. Bizde levent hocaya gitmeyi düşünüyoruz. Nasıl bir doktor kendisi? Öneriyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…