- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Bu arada yıkama sonrasına çok takılmayın. O değerler aşılama için önemli. Tahlili nerede verdiyseniz hazırlama yöntemini pek sağlıklı bulmadım. Daha özenli olabilirdi. Testin altında phss gibi birşey yazıyor ya o ileri haraket eden değeri veriyor. 36 milyon gibi birşey çıkması gerekiyordu yıkama sonrasında ama her hazırlıkta o rakamlar değişir. Bir de viskozü atlamışım hafif viskoz yazıyor. Bence bu önemli bizde de bu sorun vardı. Spermler çözünüp haraket etmekte zorluk çekiyormuş. Biz bu sorunu nac 600 ile çözdük şimdi daha akışkan. Bilginiz olsun.Öyle mi ben direk yüzde üç diye bAkıyorum çünkü diğerinde Doğrusal olmayan yavaş yazıyor, tamam canım çok teşekkürler bilgilerin için
Acaba bir urologa mı danışsak ama eşim buna yanaşmaz. Ben de şimdi bir sürü vitamin aldım ilave bi ilaç alsam Kafayı yediğimi düşünecekBu arada yıkama sonrasına çok takılmayın. O değerler aşılama için önemli. Tahlili nerede verdiyseniz hazırlama yöntemini pek sağlıklı bulmadım. Daha özenli olabilirdi. Testin altında phss gibi birşey yazıyor ya o ileri haraket eden değeri veriyor. 36 milyon gibi birşey çıkması gerekiyordu yıkama sonrasında ama her hazırlıkta o rakamlar değişir. Bir de viskozü atlamışım hafif viskoz yazıyor. Bence bu önemli bizde de bu sorun vardı. Spermler çözünüp haraket etmekte zorluk çekiyormuş. Biz bu sorunu nac 600 ile çözdük şimdi daha akışkan. Bilginiz olsun.
Cnm zaten sorun yasimiz. Yas 33-34.O zaman benim hiç şansım Yok eşimde %90 haraketsizlik var ve sizin bu sonuca ilaç bile vermek istemedi. Saçmalıktan başka birşey değil. Değerleriniz gayet iyi hatta normal morfoloji 5 ben burada 1 veya 2 kişide gördüm oda gayet iyi. Yaşınız kaç bilmiyorum ama takviyelerle sonucun değişip değişmeyeceğini görebilirsiniz. Bence denemekte fayda var. Sperm sayınızda morfolojinizde çok iyi. Bana kalırsa hızda iyi ama işte bir %32 sınırı koymuşlar altını iyi demiyorlar. Ama hamile kalan çok ark var. Size Öner’im. Eğer DNA hasarı gibi bir sorununuz yoksa. L carnitine Q10 e c vitamini ve çinko bunları eşin alsın değişimi göreceksin.
Zeynep çok sevindim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinAmin cnm inşşşş buradaki tüm arkadaşlarıma da sana da çocuk hasreti çeken herkese de nasip eder. Rabbim büyük çok dua edin. Tefriciye çekin dua edin sürekli inş olur. Her vakit namazda sizin için dua ediyorum inanın. :)
Kesinlikle fsh dan onun büyük etkisi var.Arkadaşlar merhaba daha öncede yazmıştım eşimin sperm testinde 2 adet motil görülmüştü bugün hormon testi sonuçları çıktı bunların yüksek olmasından dolayı spermlerde bozulma oluyormu tedavisi varmıdır bilgisi olanlar dönüş yaparsa çok minnettar olurum
Bunun tedavisi varmı duydunuzmu hiç böyle olup düzelenKesinlikle fsh dan onun büyük etkisi var.
Bize de öyle şeyler saçmaladı. Onu dikkate bile almadım. Dna hasarı ros ve sperm yaşlanma testi var üçünü yaptırıp gittik eğer öyle olmasaydı sonucu kendi alıp maille anlatacaktı hiç sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Size tavsiyem 1 adet sper testi bir hormon testi birde DNA hasarı mutlaka elinizde olsun. Soracağın soruları da not al ben öyle yaptım açıkcası. DNA hasarı hemen çıkmıyor bizde 12 günde çıkmıştı. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama istanbuldaysan düzende yaptırabilirsin.Bide sunu belitrym sekreter sanki bi seyleri hal etmektn ziyade seni basa donderiyor dinlemiyr ameliyt falan olayini anlytrm sifirdan baslamk sacma belki istemyz dyor hasar ama cok kisiden istems analdgm kadaryla yani herkse ayni seyi yapamaya calsiyor once gel ertsi gun ver gt snra hep mail uzrerdn ins hocadan farkli bi ilgi goruruz
Evet var diye biliyorum. Genelde bu sorun azo olanlarda oluyor yani hiç sperm olmayanlarda. Fsh düştükçe sperm çıkışı olanlar oluyor. Genetik olmadığı sürece tedavisi var. Kaan aydos bunun tedavisini yapıyor. Araştırın isterseniz.Bunun tedavisi varmı duydunuzmu hiç böyle olup düzelen
Cnm hormonlar sperm çıkışını belirliyor çok yüksekse onları azaltmak lazım yoksa sperm çıkışı azalıyor hasar oluşuyorsa. Eşimin prolaktini 155 çıkmıştı endoktirine yönlendirdi bizi Kaan hoca. Onu düşürttük çok şükür. Sizin çokta yüksek değil ama yine de bi görünün doktora.Arkadaşlar merhaba daha öncede yazmıştım eşimin sperm testinde 2 adet motil görülmüştü bugün hormon testi sonuçları çıktı bunların yüksek olmasından dolayı spermlerde bozulma oluyormu tedavisi varmıdır bilgisi olanlar dönüş yaparsa çok minnettar olurum
Teşekkürler cnm inş devam eder sağlıklı bi şekilde. Dua et lütfen bana bize....Zeynep çok sevindim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinSanırım tüp bebeğe başlayacaktın tam benimde tüp bebeğe başlayacağımda hamilelik haberini almıştık Rabbime binlerce hamdolsun
Fsh hormonununda düşürülmesi mümkünmü bilginix varmıdır?Cnm hormonlar sperm çıkışını belirliyor çok yüksekse onları azaltmak lazım yoksa sperm çıkışı azalıyor hasar oluşuyorsa. Eşimin prolaktini 155 çıkmıştı endoktirine yönlendirdi bizi Kaan hoca. Onu düşürttük çok şükür. Sizin çokta yüksek değil ama yine de bi görünün doktora.
Fsh bilmiyorum ama prolaktin düşüyor cnm. Mutlaka git doktora cnm.Fsh hormonununda düşürülmesi mümkünmü bilginix varmıdır?
SAnırım ankaradasınız orada mikrogen varmış orayı tavsiye ederim DNA hasarı için. Yaşınız çok da kötü değil ama kadının yaşını tüp bebekte önemsiyorlar. Burada perican abla vardı 40 yaşında tüp bebekle ilk denemesinde hamile kaldı çok şükür. İlk önce pozitif ol stresini azalt. Apartopar tüp bebeğe kalkışmayın en az 3 ay da kendinizi tüp bebeğe hazırlamak için takviyeler almakısınız. İnanın şansınızı arttırırsınız. O dr size takviye vermemiş ama antioksidanlarla vücuttaki kadın erkek fark etmiyor oksidatif stresi azaltıyorsunuz hasarları onarıyorsunuz ve üreme hücrelerinizi sağlamlaştırıyorsunuz. Bunları göz önünde bulundurarak haraket etmenizi tavsiye ederim.Cnm zaten sorun yasimiz. Yas 33-34.
Doktor yasi duyar duymaz ilac fayda etmez dedi. Dogal yolla hic mi olmaz dedim belki uc yil belki bes yil sonra o da denk gelirse dedi. Sok oldum. Kac gundur ne yiyip ictigimi bilmiyorum. Bir yil boyunca hep kendim icin doktora gittim onda da uc dort degere bakip ultrasyona sokup bir yil dolunca gel deyip yolladilar. Ancak simdi esas kont yapmaya basladilar. Dna hasarina bakmadilar onu nerde nasil baktiracagiz cnm.
canım merhaba. Bizde levent hocaya gitmeyi düşünüyoruz. Nasıl bir doktor kendisi? Öneriyormusunuz?Boşa gitmez inşallah sıkma canını. Biz doktordan memnununuz bir de hiç olumsuz yorum almadık okumadık eğitiminden falan da etkilenmiş olabiliriz sonuçta hepsi insan ilk önce Allah’a dua ediyorum sonra Levent hocaya güveniyorum cuma günü yanına gitmeyi planlıyoruz ameliyat günü almak için sizde en azından muayene olabilirsiniz dediğin iki doktordan birine bizim için de Kaan hoca ameliyatın a sını anmadı ama bizde hız ve morfoloji düşük ben ameliyat olması gerektiğini biliyordum o yüzden Kaan hocaya gitmedim ilk ameliyat olalım sonra gideriz dedi. Levent hocayı buldum ona gittik nitekim varikosel var çift taraflı dedi ama hemen ameliyat yapalım demedi ilk ameliyatın üzerinden 1 sene geçsin dedi para için olsaydı ameliyat dersi hazırgittik zaten ama o gidin 4 ay sonra gelin dedi 4 ayda vazgeçip gitmeyebilirdik bu ihtimalde vardı ama davranışları etkiledi beni inşallahda öyle olur bu kez biter.
biz capada randevu günü alamıyoruz canim yaa. Siz internetten mı aldınız?İstanbul Çapa'da yaptırdık biz
Denemekte fayda var. Varikosel için gidecekseniz eğer muhakkak gidin ben ilgisini beğendim ama bize birşey yapamadı maalesef.canım merhaba. Bizde levent hocaya gitmeyi düşünüyoruz. Nasıl bir doktor kendisi? Öneriyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?