Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım bizde yakınlarda gittik kıymet hemşire bizede öyle dedi, bizde ona göre gittik , üç buçuk dört gibi demişti altıda sıra geldi ama, bizden ne sperm testi nede DNA hasar falan hiçbirşeyi istemedi direk ilaç yazdı biim sayı 200 binlerde bence sayı az olunca istemiyor sizdeki durum ne milyonlarda ise ister sanırım

Evet cnm 1 cc 15.5 milyondan 3.9 milyona düşmüştü. Maalesef
Allaha şükür hem de doğal oldu biz de bu ay rapor hazirligindayiz 3 milyonu görünce artik inanç kalmadı doğal olmasına herbir değer sıfırlanmış 16.milyondan düştü! bakalım ne taşıyacağız daha inşallah hepimİze nasip olsun senin giibi

Bizde toatelee 165 ml de 55 mlyn civari sperm var ameliyt onceysydi bu sayida sknti

teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun. Siz ne yaptınız? Ne kadar oldu ameliyat olalı
Bizde çift taraflı varikosel vardı ve soldan ameliyat olduk ama başarı sağlanmadı. Bizde toplam haraket %7 gerisi haraketsiz sıkıntımız buydu hala bu. Levent hoca ameliyat sonrası sene geçmeden birşey diyemem diyor bilginiz olsun. Bizim ameliyat sonrası 1 Sebe’yi geçti. Şuan Kaan hoca da tedavideyiz. Sayımız en son 143 milyondu toplam ve haraket yine %7ydi ama bu kez yerinde haraket de 4 çıktı bu haraketsizliğin sebebini çözmeye çalışıyoruz. Bana kalsa varikosel ama drlar hayır diyor bende vazgeçtim artık olmadı kasım gibi tüp bebek düşünüyoruz. O zamana kadar da tedavi oluruz. Tedavilere tüp bebek parası gitti bile ama en azından kalitemiz artmıştır diye düşünüyorum.

Eskisehrdym ama merkez degl koy gibi dyblrmm . Bende hasar yaptrcgz
ileri aldrmk istedm tarihi bugn gun verrckti hasar ckmz dye ileriye istdm kafanizi gore yaptrmyn dyr. Hatta kadina sey bile dedm sinirdn hasar yoksa suan yeni amaeliyt sayilrz bize ilactn bska ne vereck bile dediklm cok bilmis hanim dedi bana:))sorunlari biz dedik biz soyledik siz hasari bilmeyn arastrmyn cahil kalin bizi ugrastmyn soru soryn gibi his ettm dedginize okadr katylrm ki yuzyuze soru cevp kim ugrasacak kes kopyala yapmk dha mantikli degil mi onlra. ileri donemde temmza gun vereckms yoksa enazdn ogun test yaptrmk istyrm sperm testi yeni teeste giseym. mikrogende ayni gune 4 e kadr cikr buyk ithtimal hasarida en azindan maille atarz dyrm en enzdn amalyt snrasi testle gdeym . Kadina dyrm ameliyet oldkk yeni test yok firsat olmadi dinlemyo kafaniza gore yapyrsnz dyo tee Allahim sen kullarina muhtac etme isimiz sana kalsin hep.

çok geçmiş olsun. Eşiniz ultrason yaptırsın. Orada belli olur varikoselin olup olmadığı. Dna testini de yapabilir eşiniz. Belki varikosel yok,ama dna ile ilgili bir sorun vardır. Kaan hoca nasıl bir tedavi uyguluyor size?

cnm saol bilgn icin yaa ben aslnda dondrlmuslari istyrm sanrm.once onlari koydrcam sonra olmazsa batuhan hocaya gtcz ama.esmde dondrlmstlr kalsn batuhan hocaya gdelim.gibi bi konusdk ama once dondrlmusu koydrcz cnm 2 tane koycklr bu sefer

cnm artk olana kadar devam devlete olamzsa ozele

Dobler çektirdik hem ameliyat öncesi hem sonrası. Değişen sadece solda en geniş damar 4mm ken 3 mm e inmiş sağda aynı. Bende mantık yürüterek dedim ki en geniş damarları bağlamış 3lük olanlar kalmış. Sağda da 2.4 mm var. Buna rağmen doblerde bakmayın dediler. Levent hoca ilk var dedi yaparsam çift taraflı yaparım ama seneniz dolsun falan dedi dolmasına 4 ay vardı bize proxeed plus verdi test yapıp senesinde gelin dedi. Test yaptık ilaç kullanmamıza rağmen ilerleme olmadı. Levent hoca da sizde varikoselli birşey Yok dedi. Elle muayene etti ben ısrar ettim var demiştiniz diye tekrar baktı İnan’ın yok niye öyle dedim gibi birşey dedi. Ağlayacaktım gözlerim dolmuştu bütün tutunduğum dallar tek tek elimde kalıyordu. İlaçlara rağmen ilerleme yok varikoselden yoksa sebep ne diye. Şubat gibiydi ve ben oradan çıktım hemen Kaan hocadan randevu aldım. Gitmeden soerm panel testi yaptırttım eşime. İçinde DNA hasarı ros birde sperm yaşlanma vardı ve inanırmısın hepsi normal çıktı sperm DNA hasarı 18z yaşlanma 22 çıktı. Sadece ros 58 çıktı Buda çok önemli değil dedi hoca. DNA hasarını etkilememiş falan dedi ama önlem alalım diye ımpryl adında bir ilaç verdi. Şuan ilaç tedavisi görüyoruz herşey normal hormonlar normal. Sayı hep 40 milyon falandı bu ay 143 milyon oldu ama hız hep aynı. Bizim sıkıntımız hız. Benim araştırmadığım okumadığım hiç birşey kalmadı diyebilirim ama sonuç bu. Doktorlara mahkumuz. Ben ısrarla varikosel var diyorum onlar Yok diyor. Eşimde parınayak oldun bu konuda yokmuş işte gibi konuştu ama ben biliyorum var. Herşey normalse neden ne o zaman. Uzun oldu ama açıklayıcı olmuştur ve yardımı olur umarım.

Esim diyor ki hatta kizlar bu hoca doktor muhabbetleri icin yani bile bile 500u verecgz parasindada gectim ama telefinu kapttktn kagann sekrretyle knstktn snra sinirden agladm yani ne kadarkotu olmus kullarin Allahim dddim .ama esime dedim sonuclarin azda yukselms olsn gunde alms olsm gtycm beklycgm vitaminlerle dedom ((
Hani bilgin olsn dye diyirim bizim hovayi aradm amelyt yapani dun unutmasin bizi dye bi gelsek elle kontrol etsenz varikoselden kurtuldk mu gibisine sey dedi bana artk gelmesin dye de olblr ama en aznidan telefona cikti ilk arayisimda sagolsn ellle cok bsy dyemem 6 ay sonra istyrsnz doppler cektrn dedi .sasrdm ole deyince

Eskişehir’deysen eğer yapabileceğin hiçbirşey yok. Eğer maddi ve vakit sıkıntınız yoksa. Birgün önce Ankara’ya gidin mecburen hocayla görüşmeden bu testi vereceksin. Yada sabah çok erken orada olun. Bence bir gün öncesi daha mantıklı Yorgun’da olmamış olursunuz sperm testi ve DNA hasarını yaptırın. Hasarı hoca istesin istemesin yaptırın. Çünki Eskişehir’de yaptırabileceğiniz yer var mı? Buda önemli. Tut ki 1/2 ay sonra DNA hasarı istedi tekrar mı ank gideceksiniz. Benim tavsiyem bu şekilde. Hocanın sekreterini çok kafaya takma o kadın kimlerle uğraşıyor bir bilsen. Tel hiç susmuyor ve sorular da çabası. Maalesef ki herkeste çok mantıklı sorular sormayabiliyor.

Yani ogun yapatraym sperm tessti cikar sira gelene kadr hasarida yaprtym hasari mail atarm dyrm napaym gtmemsi olrm eskishrde yok dye blyrm ama saatt4 e kadar cikr degilmi sperm tessti en azdn oda cikmzsa sacma olr eskishrdym ama ankara dah yakin bize ole deym bi bucuk saat

Ben pek bu konularda etkilemeyi sevmiyorum fakat anladığım kadarıyla çok acelecisin ve çok streslisin gibi hissettim. Ameliyatı da yeni olmuşsunuz. Bir mucize bekleyemezsiniz ki o binde bir olur. En azından 6 ay bekleseydin. Yaşını bilmiyorum ama varikoselin sonucunu görmeniz adına diyorum. Sonra Kaan hocaya gidersin. Temmuza gün veriyorsa Temmuz’a al. Toparla biraz kendini tabi aceleniz yoksa. Veya 3 ay bitsin ameliyat sonrası 4. Aya girin. Bazen oluyor 3. Ayda yapılan testler çok düşük çıkıyor sonra toplamaya başlıyor. Sen iyice bir kafanı topla. Bu işler sabır işi. Maalesef ki ha dedin mi bebişi gelenlerden olamadık. Kavuşabilmek için ilk önce sabır sonra azim gerekli. Bizler savaşçı anneleriz bu yüzden kendini sorularla boğma öncelik sıranı belirle ve adım adım hedefine ilerle. İnşallah herşey gönlünce olur.

Sagol canm evet oyleym 4. Ayimiza grdk soylede bi drummzm var birinci ankaraya gtmk zorundaym suan konum itibaryle en yakin orasi bi sperm testi icin bile ordan bska yer yok inan . Temmz meselesi bu koy yerinde esim ogrertmen ve memelkete gdileck araya yine zamnalr girecek dye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…