Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Birde inan 3 yillk evlilym iki yil kpss borc derkn niye cocugmz olmyr bile demedm hc korunmdk . Simdi de panik oldm Saklicennet
Bende 3 yılla gireceğim ve 2 sene olacak isteyeli ama rabbim zamanını bekletiyor. 4. Ayınız olduysa gidip test verip hocayla görüşebilirsiniz. Mikrogeni arayıp sor sabah versem elime kaçta geçer diye. Birde hoca 4 buçuk gibi geliyor bize anca sıra 6 da gelmişti. Bekliyorsunuz anlayacağın. Test sonucuna bir şekilde ulaşırsınız. Allah hepimizin yanında ve yardımcısı olsun.

Sagol canim benim ben de ole planlyrdm ama sizlere danismk icimi rahatytytr 3 yildr korunma sebebimi sozde korunma ssbebi aciklmaymz oldm yoksa mutlu huzulu yasyrdm. Nasibe basina gelen inanyor obur turlu nie nie dye sornlr yoruyor insani. Ama ben haylrisi istyrm . Tesukkur edrm tekrr

uzun ama detaylı ve güzel anlatmışsiniz. Çok geçmiş olsun canım. İnşaalah tez zamanda hepimiz bu varikosel lanetten kurtuluruz da cocuklarimiz olur.

Amin inşşşşş cnm.

canım gözün aydın ALLAH sağsalim kavuştursun ,akapunktur nedir nasıl bir fayda sağlıyor yardımcı olurmusun acaba

MerhabA daha yeni ameliyat olmuş eşiniz bence kaan aydosa gitmeden önce 6 ayı falan doldurmayı bekleyin şimdi yaptıracağınız testler doğru sonuç vermez ki.Ki zaten Kaan Aydos dna hasarına odaklanmış bir doktor varikoseli hiçbir şekilde önemsemiyor, eşimin elle muayenede grade 3 olan varikoseline varikosel yok dedi. Ameliyattan sonra 3 ay sonra gelişme başlıyor demişti doktor sizde bukadar acele etmeyin yani spermler ne kadar yükseldi ki dna ya bakacak .Birde Ankara size çok yakın bence önce mikrogende dna hasar paneli yaptırın bunun içinde ros sperm testi dna hasarı falan var sonuç çıkınca da kaan aydosa gidersiniz, biz izmirden gitmiştik siz daha şanslısınız.sonuclar en erken iki haftada çıkar maille gönderirler size.

evet canım varikosel icin gideceğiz. Esim başarısiz bir ameliyat geçirdi.

Q Qqwwee ve J Jggtg E Edaaeedaaa ve M Melekkmel isimleri ile 4 hesabınız var. X bir doktor ile başarısız bir operasyon geçirmiş olabilirsiniz. Fakat bu doktor olan ile davanızı burada sahte profiller açarak onu karalayarak yapamazsınız. Sizi şikayet etse bütün bilgilerinizi sahte profillerde dahil veriyoruz. Bu korkuyu yaşıyorsanız ya gidin doktorunuzun yüzüne sözlü söyleyin derdinizi ki yasal süreçte kullanamasın.

kızlar bana yardımcı olur musunuz eşime varikosel teşhisi kondu ama sadece morfolojosi düşük ameliyat riskli bir durum sanırım morfoloji de oynayan bir değer dış etkenlerle veya yemekle buna rağmen ameliyat riskine girmek mi beklemek mi daha iyidir

Ameliyat mikrocerrahi ile ve uzmanı biri yapıldığında başarı oranı çok yüksek. Varikoselin derecesi damar genişliği infertilite süresi kadına bağlı etkenler yaş vs. karar verirken önemli etken. Biz varikosele rağmen tüp bebek tedavisi gördük ama sonuca ulaşamadık. Şu anda ameliyat konusunu araştırıyoruz 4 doktorla görüştük bi kaç kişi ile daha görüşüp kesin karar vereceğiz nerede olacağımıza.

E vitamini kullandınız mı eğer kullanmadıysanız morfoloji için tavsiye ederim denemekten bişe kaybetmezsiniz sadece morfolojiyse sorun

İnanamıyorum. Ne kadar kolay bir insanı karalamak. Hakkında kadar olumlu şey araştirdiktan sonra güvenle gittiğim doktorun hakkında üst üste olumsuz yorumlar özellikle de eksik ameliyat durumları falan okuyunca tamamen elemistim. Şimdi bakıyorum ki hepsini aynı kişi farklı farklı hikayelerle yazmış. Pes gerçekten. İfşa ettiginiz için çok teşekkürler.

anladım ben de yavaş yavaş araştırmaya başlayacağım kötü bir ameliyat olan değerleri de düşürme riski var değil mi ?

E vitamini kullandınız mı eğer kullanmadıysanız morfoloji için tavsiye ederim denemekten bişe kaybetmezsiniz sadece morfolojiyse sorun
bi kaç doğal takviye deniyoruz e vitaminini hap şeklinmde değil de günlük kuruyemiş paketi hazırlasam diyorum e vitamınınden zenginleri de ekleyerek etkisi olur mu

anladım ben de yavaş yavaş araştırmaya başlayacağım kötü bir ameliyat olan değerleri de düşürme riski var değil mi ?
Şimdi öncelikle ameliyat edilmesi gereken bir varikosel mi o önemli. Varikosele rağmen hamile kalan insanlar var. Yani siz de araştırmışsınizdir toplumda bütün erkeklerde %15-20 oranında görünüyor ama infertilite şikayetinde %40a çıkıyor oran. Ameliyat sonrası durum da öncesi ile orantılı çok çok düşük değerlerin ameliyat sonrası çok fazla yükselmesi beklenmiyor. Hormonlarına baktırdınız mı eşinin? İlerleyen de bir durum. Hem damarlar daha fazla genişliyor zamanla hem de değerler daha çok bozuluyor.
Ameliyat sonrası daha kötü olması açık cerrahi ile yapılanlarda yanlış damar baglamaktan kaynaklı olabiliyor.ama mikrocerrahide en büyük sıkıntı ameliyatın eksik yapılması bu da geri götürmez sadece boşuna ameliyat ve zaman kaybı olur.

ürolojik muayenelerde ameliyat olmasını öneren de oldu önermeyen de . hormon testi istenmedi sadece dopler ve sperm testi verdik bakılması gereken hormonlar nelerdir dahiliyeden de bakılıyor mu onlara da baktıralım . mikrocerrahinin böyle olmasına sevindim en azından olanı bozmuyormuş :)

Fsh lh e2 total testesteron (sabah 9-10arasi istedi doktor) bakılması iyi olur. Bizim bütün değerler düşük olduğu için istemiş olabilirler. Sizde sadece morfoloji sorunu varsa.

Sagol canim fikrin icin asil amacim zaten yaptrp gtmekti ama cok onceden gun icin aramstm dun sekreteri aradm hazirana kalsn dye yaptrp gelelm dedim ya onumzdeki hafta ya da temmez gibi bsy dedi tabiki temmuxda kesin degl haziranda arwyckmsm gun vereckms suan haziran doluyorms . Ama dediklrin de mantikli bende bu kararszlk icn soruyrm sizlere hafta sonu dusup mantkli karari vercegm zaten ben maddyt yuznden ayrintili dusunpkararsz kalyrm yksa mucize bekledgm icn degl. Sagol tekrar

Ameliyattan sonra biraz zaman tanımak lazım zaten ilk üç ay sperm testi bile istenmiyor ,ben sizin yerinizde olsam 6 ay dolmadan dna hasarına baktırmam benim fikrim ,bize 4 yıl önce varikosel dendi ama ameliyat önerilmedi 4 negatif tüp bebek sonrası ki kaan aydos spermlerle uğraşmayı bırakın sizde varikosel de yok dedi bunun üzerine 4. Denemede negatif olunca şimdi ameliyat deniyor. Artık doktorlardan mucizeler beklemiyorum kafamızı bulandırmaktan başka yaptıkları birşey yok vitaminlere de dünyanın parasını döktük sonuç ortada ,o yüzden fazla üstelemeden biraz zamana bırakın kafanızı karıştırmayın çok fazla T Tubeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…