Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zeynepppppppp kuşum nasılsınız? Gelişmelerden haberdar et minnak büyüyor mu gelişimi ilerliyor mu? Habersiz bırakma!
CAnım birde rapor çıkardınız sanırım diğer topiğe öyle birşey yazmışsın. 3 seneyi geçince aşılama şartı istiyorlar mı?

Cnm bu akşam testimiz var çok heyecanlıyım ve tedirginim inş beta hcg artmıştır. Dua et lütfen. Valla rapor için herşeyi yaptık muhtemelen çıkacaktı bu işleri yapan adam çıkar demiş. Aşılama diyorlarmış ilk olarak ama ben tüp isteyecektim aşılamayla vakit kaybetmek istemiyordum. İnş gerek kalmaz senin için de benim içinde evlat isteyen tüm kardeşlerimiz içinde....

Kızlar bakın eşim gebelikten haberimiz yokken test tarihi almıştı bugün gidip yaptırmış. Sayımız artmış ama hareketli sayımız iki ay öncesine kadar da %48 görmüştük ama şimdi düşmüş.

Haklisinz ama zamana birakmakta cozum degl 2 bucuk yil biraktm zamana doktora dahi gtmedk hasar konsunda katilyrm size sanrim 6 ayi belycm. Cidden sagol ilgiln icin

Burada randevu almak çok zor araştırma hastanesine sinir oluyorum. Ürolog mu kadın Doğum mu veriyor.

Üzme şakın kendini sen hamilesin allığın izniyle. Bu testi nerede verdiniz elle yazılmış. Sağlıklı bir analiz mı sence?

Üzme şakın kendini sen hamilesin allığın izniyle. Bu testi nerede verdiniz elle yazılmış. Sağlıklı bir analiz mı sence?
Araştırma hastanesi tüp bebek bölümünde yaptırdık kuzum. Elle sayım yapılıyor her zaman yaptırdığımız yer cnm. Güvenilir yani. Cnm testi görünce kendi kendime dedim ki aslında ileri hızlı %13 olsa da gidip döllemiş. Cnm sen kendine biraz yönel tüm testlerini yaptır. İnafolic combi kullan o çaydan al iç fotosunu atmıştım hani. Bende var biraz yollayayım istersen

Kızlar devlette tüp bebek için şartları ve tutarı hakkında bilgisi olan varmı rapor çıkarmak değil devletde tüp bebek yaptırmak

canım cayın fotosunu banada atarmısın

Yok canım sağol Allah razı olsun ilk işim almak olacak zaten. 9 milyon ileri hızlı varmış eşimde de 10 milyon ileri hız var morfoloji de 2 çıktı düzen lab. Marmara araştırmada hep sıfır çıkıyordu. İnşallah bende doğal yolla hamile kalabilirim inşallah. Benim için Allah’ın lütfu olur.

Cnm valla benim için de bi lütuf oldu. İnş sana da olur. Her namazsa isminle dua ediyorum minnoşum sana. Bide Pandora ya ismiyle dua ediyorum inşşşş kabul olur.

Hanimlar dua edin ben çok umutsuzum artik. Sayi ve hareketlilik güzel ama morfoloji bozuk. Acetto kliniğiyle görüştüm normal yoldan gebelik olur dediler. Nasıl olacak ki anlamadim.

Hanımlar sayimiz gayet iyi. Harekrtlilik de %70. Ama morfoloji sifir. Sebebi nedir ki ya. Diger degerler öyle yüksekken

Hanimlar dua edin ben çok umutsuzum artik. Sayi ve hareketlilik güzel ama morfoloji bozuk. Acetto kliniğiyle görüştüm normal yoldan gebelik olur dediler. Nasıl olacak ki anlamadim.
Allah ol der ve olur anlamana kalmaz Uzulme canim ben de dusuk morfoloji ile hamile kaldim .Allah mucizeni gonderiyor vakti gelince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…