Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bu akşam çatlatma iğnesini oldum, pazar gün yumurtalar toplanacak inşallah. İğneden sonra çok kasık ağrısı oldu, geçen sefer sanki böyle değildi, fena oldum.

Kızlar bu akşam çatlatma iğnesini oldum, pazar gün yumurtalar toplanacak inşallah. İğneden sonra çok kasık ağrısı oldu, geçen sefer sanki böyle değildi, fena oldum.

Oyyy cnm inş 11 yumurtanda döllenir ve 5. Güne gider ve aa kalite olur ve ikiz annesi olursun ve çok mutlu olursun ve mutluluk saçarsın. Pozitif düşünnnnnnnnn. Sıradaki anne adayımız Saklicennet olsun inşşşş

İnşallah canım, bak senin bebek şimdiden seni nasıl pozitif yapmış :) inşallah bizim evin neşesi de hemen gelir.

Morfoloji icin e vitamini coban cokerten cayi ve ceviz kullanin
Üçünü de 1 aydır kullaniyoruz. Ekstra keçiboynuzu da kullaniyoruz. Bol muz yiyor vs vs. Kac ay devam edersek sonuc aliriz? Bir de bal polen propolis ari sütü ve giseng aldik. Onlara baslayacagiz

Merhaba arkadaşlar, eşim ameliyat oldu bu arada bende düşük için test yaptırdım .Anti-Kardiyolipin IgM , Anti-Fosfolipid Screen , Lupus Antikoagulan , Von Willebrand Faktör ,Protein C ve S Aktivitesi değerlerim normal aralıkta. Fakat Antitrombin III Aktivite (Plazma) 167 / 70-125 %. Bu ne anlama geliyor.Pıhtılaşma olması için değerin düşük olması gerekiyor yazıyor nette. Bilen varsa cevaplasın lütfen daha randevuma 1 ay var.

Cnm bunu sen kan pıhtılaşma başlığına sor çok daha sağlıklı bilgi alırsın. Biz çok bilmeyiz ama sonucun 167 çıkmışsa referanslarda 70-125 gösteriyorsa sorun yok gibi. Protein s c bunlar etkili diye biliyorum Yani pıhtılaşmaya yatkınlık olduğunu gösteriyor diye biliyorum.....

Üçünü de 1 aydır kullaniyoruz. Ekstra keçiboynuzu da kullaniyoruz. Bol muz yiyor vs vs. Kac ay devam edersek sonuc aliriz? Bir de bal polen propolis ari sütü ve giseng aldik. Onlara baslayacagiz
Bazen 1 bazen 2 ama 1 le 0 arasi bir fark yok e vitamini destegi ile düzeliyor insallah sonuc alirsiniz .Zamani degisir ama en az 3 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…