Morfoloji icin e vitamini coban cokerten cayi ve ceviz kullaninHanımlar sayimiz gayet iyi. Harekrtlilik de %70. Ama morfoloji sifir. Sebebi nedir ki ya. Diger degerler öyle yüksekken
biz de olduk 8 ay oldu üstünden sperm sayıları dibe vurdu ameliyiyat sonrası olcak diye ne hevesle beklemiştim oysaBiz olduk bağlaya bağlaya 3 damar bağlandı sonuç ne ileri ne geri aynı olduğumuz yerde saydık. 1 senemiz gitti boşu boşuna. İyi ellerde olmak şart.
Cok sevindim canim Allah daha güzellerini gostersin o sayılarınKızlar@Afilim92Saklicennet ve diğer arkadaşlar artışımız güzel çok şükür :) progesteronda 13.24 ten 18 olmuş.
Amin inşşşş cnm. Çok teşekkürler :)Cok sevindim canim Allah daha güzellerini gostersin o sayıların
Kızlar bu akşam çatlatma iğnesini oldum, pazar gün yumurtalar toplanacak inşallah. İğneden sonra çok kasık ağrısı oldu, geçen sefer sanki böyle değildi, fena oldum.
İnşallah canım, bak senin bebek şimdiden seni nasıl pozitif yapmış :) inşallah bizim evin neşesi de hemen gelir.Oyyy cnm inş 11 yumurtanda döllenir ve 5. Güne gider ve aa kalite olur ve ikiz annesi olursun ve çok mutlu olursun ve mutluluk saçarsın. Pozitif düşünnnnnnnnn. Sıradaki anne adayımızSaklicennet olsun inşşşş
Cnm ben akapunktur yaptırmaya başladığımdan beri iyi hissediyorum:)İnşallah canım, bak senin bebek şimdiden seni nasıl pozitif yapmış :) inşallah bizim evin neşesi de hemen gelir.
Ooo maşallah maşallah bu kez pıtırcık kararlı gelecek gibi görünüyor inşallah annesi. :) senin şimdi için kıpır kıpırdır ne mutlu sana.Kızlar@Afilim92Saklicennet ve diğer arkadaşlar artışımız güzel çok şükür :) progesteronda 13.24 ten 18 olmuş.
Yok cnm kesin değil daha ama içimdeki his olacak diyor. Buna çok inanıyorum gerçekten. Bu defa pozitifim Yani.Ooo maşallah maşallah bu kez pıtırcık kararlı gelecek gibi görünüyor inşallah annesi. :) senin şimdi için kıpır kıpırdır ne mutlu sana.
Biz direk kapsül şeklinde aldık 0 dan 1 e yükseldi 2 haftada aklınızda bulunsun geçmiş olsunbi kaç doğal takviye deniyoruz e vitaminini hap şeklinmde değil de günlük kuruyemiş paketi hazırlasam diyorum e vitamınınden zenginleri de ekleyerek etkisi olur mu
Çok şükür bu sefer herşey daha iyi başladı cnm bol bol dinlen kritik dönemi atlatana kadar bu arada iyiki yaz tatiline denk geldi cok iyi bi zamanlama oldu şükürYok cnm kesin değil daha ama içimdeki his olacak diyor. Buna çok inanıyorum gerçekten. Bu defa pozitifim Yani.
Evet cnm çok şükür. Çok teşekkürler darısı inş en tez zamanda sizlere de...Çok şükür bu sefer herşey daha iyi başladı cnm bol bol dinlen kritik dönemi atlatana kadar bu arada iyiki yaz tatiline denk geldi cok iyi bi zamanlama oldu şükür
Canim kaçtı morfolojiniz? Bizim %0Allah ol der ve olur anlamana kalmazUzulme canim ben de dusuk morfoloji ile hamile kaldim .Allah mucizeni gonderiyor vakti gelince.
Üçünü de 1 aydır kullaniyoruz. Ekstra keçiboynuzu da kullaniyoruz. Bol muz yiyor vs vs. Kac ay devam edersek sonuc aliriz? Bir de bal polen propolis ari sütü ve giseng aldik. Onlara baslayacagizMorfoloji icin e vitamini coban cokerten cayi ve ceviz kullanin
Cnm bunu sen kan pıhtılaşma başlığına sor çok daha sağlıklı bilgi alırsın. Biz çok bilmeyiz ama sonucun 167 çıkmışsa referanslarda 70-125 gösteriyorsa sorun yok gibi. Protein s c bunlar etkili diye biliyorum Yani pıhtılaşmaya yatkınlık olduğunu gösteriyor diye biliyorum.....Merhaba arkadaşlar, eşim ameliyat oldu bu arada bende düşük için test yaptırdım .Anti-Kardiyolipin IgM , Anti-Fosfolipid Screen , Lupus Antikoagulan , Von Willebrand Faktör ,Protein C ve S Aktivitesi değerlerim normal aralıkta. Fakat Antitrombin III Aktivite (Plazma) 167 / 70-125 %. Bu ne anlama geliyor.Pıhtılaşma olması için değerin düşük olması gerekiyor yazıyor nette. Bilen varsa cevaplasın lütfen daha randevuma 1 ay var.
Bazen 1 bazen 2 ama 1 le 0 arasi bir fark yok e vitamini destegi ile düzeliyor insallah sonuc alirsiniz .Zamani degisir ama en az 3 ayÜçünü de 1 aydır kullaniyoruz. Ekstra keçiboynuzu da kullaniyoruz. Bol muz yiyor vs vs. Kac ay devam edersek sonuc aliriz? Bir de bal polen propolis ari sütü ve giseng aldik. Onlara baslayacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?