- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
Sizde sorun hız bence o da cok kötü deil ben hız için l karnitine şuruptan fayda gördüm dene istersenSpermiogram sonucu;
Sayı ml.de: 39 milyon
İleri hızlı: yüzde 2
İleri yavaş: yüzde 24
Yerinde hareketli: yüzde 14
Morfoloji: yüzde 2
Kasımdan bu yana emodex ve şubat başından bu yana emodex ve sperra kullanıyoruz hiçbir fayda yok
Deneyeyim canım. Hız ne yapsak değişmiyor. Birde dna hasarı vardı onun sonucu da hafta başı çıkacak bakalım o düşmüş mü. Toplam ileri hareketli 10 milyon yazıyor. Bu sayıyla aşılama denemelimiyiz birde l carnitin nasıl kullanılıyor. Siz günde kaç mg kullandınız?Sizde sorun hız bence o da cok kötü deil ben hız için l karnitine şuruptan fayda gördüm dene istersen
Canim sayi falan guzel. Hizda sorun var ama bazi dr lar ileri yavas diye siniflama yapmıyor. Toplam hiza bakiyorlar .Caksir suyu denemis miydiniz .Biz ondan cok fayda gördük.Spermiogram sonucu;
Sayı ml.de: 39 milyon
İleri hızlı: yüzde 2
İleri yavaş: yüzde 24
Yerinde hareketli: yüzde 14
Morfoloji: yüzde 2
Kasımdan bu yana emodex ve şubat başından bu yana emodex ve sperra kullanıyoruz hiçbir fayda yok
Solgarın 1500 mg yazan şuruptan kullandık 1 çorba kaşığı verdim günde q10 den de 1 kapsül aldık günde o dönem hız fırladı bizim ama sayımız artmıyor işteDeneyeyim canım. Hız ne yapsak değişmiyor. Birde dna hasarı vardı onun sonucu da hafta başı çıkacak bakalım o düşmüş mü. Toplam ileri hareketli 10 milyon yazıyor. Bu sayıyla aşılama denemelimiyiz birde l carnitin nasıl kullanılıyor. Siz günde kaç mg kullandınız?
Denemedik nasıl kullanılıyor. Akşam l carnitin ile çakşırı söyleyeyim bakalım ne diyecek eşim. Artık çok sıkıldı bişeyler içmektenCanim sayi falan guzel. Hizda sorun var ama bazi dr lar ileri yavas diye siniflama yapmıyor. Toplam hiza bakiyorlar .Caksir suyu denemis miydiniz .Biz ondan cok fayda gördük.
Kaan hoca düzenden istedi 2 ay önce ama eşimin işi çok yoğun gidemedi. Kızılayda verdi.En azından burdakinde bi görelim hasar düşüyormu çıkıyor mu bakalım dedik yanında spermiogram da yapmışlar ama onca vitamine morfoloji ve hızda anlamlı bir yükselme yok malesef bilmiyorum bugün yağmur vakti dua ettim kendime ve buradaki herkese. Tüp bebek yaptırmayı hiç istemiyorum ama adım adım malesef o yönde ilerliyoruz.ayllllliiiin35 canim bu arada nerde verdiniz testi?
Cemil efendi aktarlarda var uzerinde kullanma talimati yaziyor suyla karıştırılıyor canim.Denemedik nasıl kullanılıyor. Akşam l carnitin ile çakşırı söyleyeyim bakalım ne diyecek eşim. Artık çok sıkıldı bişeyler içmekten
Bizim Kizilay da verdigimiz Novafertil den düşük çıkmıştı canim .Ben de uzulmustum geriledi diye .Kaan hoca düzenden istedi 2 ay önce ama eşimin işi çok yoğun gidemedi. Kızılayda verdi.En azından burdakinde bi görelim hasar düşüyormu çıkıyor mu bakalım dedik yanında spermiogram da yapmışlar ama onca vitamine morfoloji ve hızda anlamlı bir yükselme yok malesef bilmiyorum bugün yağmur vakti dua ettim kendime ve buradaki herkese. Tüp bebek yaptırmayı hiç istemiyorum ama adım adım malesef o yönde ilerliyoruz.
Akşam eşime söyleyeceğim karnitin ile çakşırı. Bilmiyorum bakalım ne diyecek. Ben de aşılamanın ihtimalinin az olduğunu biliyorum ama tüpte çok pahalı denesemmi öncesinde 1 kere diye karar veremiyorum. Sizin sayı da mı sıkıntı var? Hız ne kadar yükseldi bunları kullanınca?Solgarın 1500 mg yazan şuruptan kullandık 1 çorba kaşığı verdim günde q10 den de 1 kapsül aldık günde o dönem hız fırladı bizim ama sayımız artmıyor işte
Bu arada bana aşılama cok uzak geliyor sorun n olurda olsun mağdem o kadar hormon alıcaz biz kadınlar o zmn direk tüp bebek yaptırmak daha anlamlı sans daha yüksek cnm o yüzden ben aşılamayı hiç düşünmüyorum
Tadı içilebilecek gibi mi peki? Çok mu kötü?Cemil efendi aktarlarda var uzerinde kullanma talimati yaziyor suyla karıştırılıyor canim.
Ama biz bundan öncekini de kızılay da yaptırmıştık. Onda sayı 55 milyon ileri hız 0 ileri yavaş 27 idi. Sadece ileri hız 0 dan 2 olmuş. Kasımdan bu yana emodex içiyor. Şubattan bu yana sperra içiyor. Trental ve klomen de kullanmıştı ara ara keçiboynuzu pekmezi de yiyor ama işte sonuç bu. Neyse buna da şükür. Çok şükür.Bizim Kizilay da verdigimiz Novafertil den düşük çıkmıştı canim .Ben de uzulmustum geriledi diye .
Cnm tadına bakmayın içsin bi zahmet. İçir yani. Bizim ileri hareketlimizi promen k çok yükseltmişti. %2 den %%48 gelmişti hatta.Tadı içilebilecek gibi mi peki? Çok mu kötü?
Canim dr la gorusup baska destek isteyin .Zeynep in dedigini sorun .Hangi dr la devam ediyorsunuz bilmiyorum ama sorabilirsiniz promen k yi .Caksirin tadı ve kokusu kotu ama tek yudumda içilebilir.Ama biz bundan öncekini de kızılay da yaptırmıştık. Onda sayı 55 milyon ileri hız 0 ileri yavaş 27 idi. Sadece ileri hız 0 dan 2 olmuş. Kasımdan bu yana emodex içiyor. Şubattan bu yana sperra içiyor. Trental ve klomen de kullanmıştı ara ara keçiboynuzu pekmezi de yiyor ama işte sonuç bu. Neyse buna da şükür. Çok şükür.
Tadı kötü değil. Benim eşim çok rahat içti.Tadı içilebilecek gibi mi peki? Çok mu kötü?
Bizim sayımız az hız sınırda yani hızda sıkıntı yok ama bunları kullanınca %12 yükseldi bi anda biz şimdi çakşır suyuna geçtik karnitini bıraktık sayı oldugu için sorunumuz.deneme yanılma yöntemi ile ilerliyoruz bakalım çakşır suyu sayımızı artırıcakmıAkşam eşime söyleyeceğim karnitin ile çakşırı. Bilmiyorum bakalım ne diyecek. Ben de aşılamanın ihtimalinin az olduğunu biliyorum ama tüpte çok pahalı denesemmi öncesinde 1 kere diye karar veremiyorum. Sizin sayı da mı sıkıntı var? Hız ne kadar yükseldi bunları kullanınca?
Benimkide zorlanmadan suya katıyor içiyor sanırım marka ile alakalı aksu vital kullanıyoruz biz hazır suyunu.suya katıp seyrelterek tüketiyorTadı kötü değil. Benim eşim çok rahat içti.
Canm çaksırla test yaptırdınız mı sayıda artış oldu mu?paylaştınmı bilmiyorum kusura bakma tekrar soruyorumTadı kötü değil. Benim eşim çok rahat içti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?