Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canm çaksırla test yaptırdınız mı sayıda artış oldu mu?paylaştınmı bilmiyorum kusura bakma tekrar soruyorum
Onunla birlikte birçok takviye kullandığımız için hangisi neye yaradı pek seçemiyorum. Ama yükselen hız çakşır suyu içmediği ay yaptırdığı testte geri düşmüştü. O yüzden çakşırın hıza yaradığını düşünüyorum.

Canim dr la gorusup baska destek isteyin .Zeynep in dedigini sorun .Hangi dr la devam ediyorsunuz bilmiyorum ama sorabilirsiniz promen k yi .Caksirin tadı ve kokusu kotu ama tek yudumda içilebilir.
Kaan hoca ile devam ediyoruz. Eşime söyledim hepsi bahane Allah ol diyecek diyor neyse ben çıkınca bir sorayım aktara.

Bu farkın çoğunu promen k sağladı bizde bize yaradı ama mesela saklıcennet onlarda kullandı işe yaramadı onlarda. Bi aylık al kullan test yap işe yararsa devam edersin. Biz her ay test yapardık

CAnım karışmak gibi olmasın ama sizdeki bu değişikliğin varikosel ameliyatından kaynaklandığını düşünüyorum. Ameliyattan sonra sizde yükselmeye başladı değerler.
Öyle ama promen k bırakıp emodex geçince sayımız arttı fakat hareket düştü en son testteki hareketi gördün sanırım %13 tü.

ayllllliiiin35 canım geçmiş olsun. Değerleriniz fena değil. Sayı toplam mı milimde mi bu önemli. Biz sperra kullandık 1 ay sayı 40 milyondan 140 milyona yükseldi bu yükselişi beye borçluyuz bilmiyorum. Herşeyi kullandık. Hıza çare bulamıyoruz maalesef keşke bizim hızımızda sizler gibi olsa. O yüzden çok üzülme olur mu? Meleğin söylediklerini mutlaka al. Onların faydalı olduğunu çoğu yerden okudum. Birde bal polen propolis arı sütü karışımı ile omega 3 takviyesi de al.

Öyle ama promen k bırakıp emodex geçince sayımız arttı fakat hareket düştü en son testteki hareketi gördün sanırım %13 tü.
Öyle tabi canım. Sen neyin iyi geldiğini daha iyi bilirsin. Ben o kadar çok şeyler okudum ki sizin kadar yükselişi hiç bir vakkada görmedim size gerçekten maaşallah. Ahhhh ahhhh bize de birşeyler yarasa keşke

İnşallah arttırır keçiboynuzu sayıya iyi geliyor ama denemişsinizdir muhtemelen. Allah yardım etsin şifa versin inşallah tüm sıkıntılarımıza.

Bu farkın çoğunu promen k sağladı bizde bize yaradı ama mesela saklıcennet onlarda kullandı işe yaramadı onlarda. Bi aylık al kullan test yap işe yararsa devam edersin. Biz her ay test yapardık
O zaman sperra dan sonra promen k aldırayım birde. Sperra yı da daha yeni kutu almıştı kullancak mecburen şuan onu.

Bal polen propolisi denedik etki etmedi malesef. Sayı ml de 39 du.toplam yazmıyordu. Bide ileri hareketli sayısı 10,14 mil. Yazıyordu. En önemlisi hasar testi. O çıkmadı henüz hafta başı çıkacakmış. İnşallah düşmüştür. Şimdi promen k ile l carnitin birde emodex aynı anda çok olur sanırım. Yani promen k yada l carnitin den birini mi kullansak. Birde çakşırı bunlarla kullansak olur mu ki?

Cnm bak şakın yanlış anlama illa alın demiyorum bizde işe yaradı ama bu sizde işe yarayacak anlamına gelmez. İnş yararda ama sorumluluk almak istemem asla.
Olur mu öyle şey. Burada sadece herkes tecrübesini paylaşıyor. Allah razı olsun paylaştığınız için. Şimdi eşime çakşır suyunu filan söyledim ama pek ilgilenmedi dna hasar sonucu da çıksın kaan hoca ne diyecek bakalım ona göre söyleyeyim sperra yı promen k yada l carnitin ile değiştirsek mi diye. Çakşırı da dışarı çıkınca bakacağım. Alırsam içer inşallah diye düşünüyorum.

Meraba ben de bi fikir vereym promen k bende kulnrm bi aydir icinde bir gr carnitin nin var ama arjinin az oyuzdene arjinin takvieysi ablrsnz ben ole dusurym ikisde onemli

Bu iki test arasında ne kadar zaman var? O arada çakşır dışında ne kullandınız? Çok değişmiş gerçekten yaa.son testten ne kadar sonra öğrendin hamile olduğunu? K.bakma soruya boğdum seni(
Biz hiç çakşır kullanmadık cnm. O iki test arasında 5-6 ay fark var, en son teste eşim gittiğinde hamile olduğumu biliyordum cnm. Cnm bizim son testimiz paylaştığım iki test değil cuma günü paylaşmıştım
sayımız 1 cc 23 milyon
Volüm 3.2
Toplam sperm 73. 6 milyon
İleri hareketli %13
Yavaş hareketli %13Tü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…