Onunla birlikte birçok takviye kullandığımız için hangisi neye yaradı pek seçemiyorum. Ama yükselen hız çakşır suyu içmediği ay yaptırdığı testte geri düşmüştü. O yüzden çakşırın hıza yaradığını düşünüyorum.Canm çaksırla test yaptırdınız mı sayıda artış oldu mu?paylaştınmı bilmiyorum kusura bakma tekrar soruyorum
İleri hızlı mı yoksa yavaş ileri mi. Fiyatı nasıl promen k nın sperra civarı mıdırCnm tadına bakmayın içsin bi zahmet. İçir yani. Bizim ileri hareketlimizi promen k çok yükseltmişti. %2 den %%48 gelmişti hatta.
Kaan hoca ile devam ediyoruz. Eşime söyledim hepsi bahane Allah ol diyecek diyorCanim dr la gorusup baska destek isteyin .Zeynep in dedigini sorun .Hangi dr la devam ediyorsunuz bilmiyorum ama sorabilirsiniz promen k yi .Caksirin tadı ve kokusu kotu ama tek yudumda içilebilir.
Cnm ikisine de baya etki etmişti cnm. İleri hızlıya daha çok etki etmişti galiba. 180 tl idi galiba.İleri hızlı mı yoksa yavaş ileri mi. Fiyatı nasıl promen k nın sperra civarı mıdır
CAnım karışmak gibi olmasın ama sizdeki bu değişikliğin varikosel ameliyatından kaynaklandığını düşünüyorum. Ameliyattan sonra sizde yükselmeye başladı değerler.Eki Görüntüle 2146022 Bak iki test arasındaki farka. Neyken ne olmuş.ayllllliiiin35 Eki Görüntüle 2146017
Öyle ama promen k bırakıp emodex geçince sayımız arttı fakat hareket düştü en son testteki hareketi gördün sanırım %13 tü.CAnım karışmak gibi olmasın ama sizdeki bu değişikliğin varikosel ameliyatından kaynaklandığını düşünüyorum. Ameliyattan sonra sizde yükselmeye başladı değerler.
Öyle tabi canım. Sen neyin iyi geldiğini daha iyi bilirsin. Ben o kadar çok şeyler okudum ki sizin kadar yükselişi hiç bir vakkada görmedim size gerçekten maaşallah. Ahhhh ahhhh bize de birşeyler yarasa keşkeÖyle ama promen k bırakıp emodex geçince sayımız arttı fakat hareket düştü en son testteki hareketi gördün sanırım %13 tü.
İnşallah arttırır keçiboynuzu sayıya iyi geliyor ama denemişsinizdir muhtemelen. Allah yardım etsin şifa versin inşallah tüm sıkıntılarımıza.Bizim sayımız az hız sınırda yani hızda sıkıntı yok ama bunları kullanınca %12 yükseldi bi anda biz şimdi çakşır suyuna geçtik karnitini bıraktık sayı oldugu için sorunumuz.deneme yanılma yöntemi ile ilerliyoruz bakalım çakşır suyu sayımızı artırıcakmı
Anladım canım inşallah bize de etki eder...Cnm ikisine de baya etki etmişti cnm. İleri hızlıya daha çok etki etmişti galiba. 180 tl idi galiba.
Cnm bak şakın yanlış anlama illa alın demiyorum bizde işe yaradı ama bu sizde işe yarayacak anlamına gelmez. İnş yararda ama sorumluluk almak istemem asla.Anladım canım inşallah bize de etki eder...
Bu iki test arasında ne kadar zaman var? O arada çakşır dışında ne kullandınız? Çok değişmiş gerçekten yaa.son testten ne kadar sonra öğrendin hamile olduğunu? K.bakma soruya boğdum seniEki Görüntüle 2146022 Bak iki test arasındaki farka. Neyken ne olmuş.ayllllliiiin35 Eki Görüntüle 2146017
O zaman sperra dan sonra promen k aldırayım birde. Sperra yı da daha yeni kutu almıştı kullancak mecburen şuan onu.Bu farkın çoğunu promen k sağladı bizde bize yaradı ama mesela saklıcennet onlarda kullandı işe yaramadı onlarda. Bi aylık al kullan test yap işe yararsa devam edersin. Biz her ay test yapardık
Bal polen propolisi denedik etki etmedi malesef. Sayı ml de 39 du.toplam yazmıyordu. Bide ileri hareketli sayısı 10,14 mil. Yazıyordu. En önemlisi hasar testi. O çıkmadı henüz hafta başı çıkacakmış. İnşallah düşmüştür. Şimdi promen k ile l carnitin birde emodex aynı anda çok olur sanırım. Yani promen k yada l carnitin den birini mi kullansak. Birde çakşırı bunlarla kullansak olur mu ki?ayllllliiiin35 canım geçmiş olsun. Değerleriniz fena değil. Sayı toplam mı milimde mi bu önemli. Biz sperra kullandık 1 ay sayı 40 milyondan 140 milyona yükseldi bu yükselişi beye borçluyuz bilmiyorum. Herşeyi kullandık. Hıza çare bulamıyoruz maalesef keşke bizim hızımızda sizler gibi olsa. O yüzden çok üzülme olur mu? Meleğin söylediklerini mutlaka al. Onların faydalı olduğunu çoğu yerden okudum. Birde bal polen propolis arı sütü karışımı ile omega 3 takviyesi de al.
Siz kaç ayda sonuç aldinız peki? Normal yoldan mi gebeliginiz olmustuBazen 1 bazen 2 ama 1 le 0 arasi bir fark yok e vitamini destegi ile düzeliyor insallah sonuc alirsiniz .Zamani degisir ama en az 3 ay
Olur mu öyle şey. Burada sadece herkes tecrübesini paylaşıyor. Allah razı olsun paylaştığınız için. Şimdi eşime çakşır suyunu filan söyledim ama pek ilgilenmedi dna hasar sonucu da çıksın kaan hoca ne diyecek bakalım ona göre söyleyeyim sperra yı promen k yada l carnitin ile değiştirsek mi diye. Çakşırı da dışarı çıkınca bakacağım. Alırsam içer inşallah diye düşünüyorum.Cnm bak şakın yanlış anlama illa alın demiyorum bizde işe yaradı ama bu sizde işe yarayacak anlamına gelmez. İnş yararda ama sorumluluk almak istemem asla.
Meraba ben de bi fikir vereym promen k bende kulnrm bi aydir icinde bir gr carnitin nin var ama arjinin az oyuzdene arjinin takvieysi ablrsnz ben ole dusurym ikisde onemliOlur mu öyle şey. Burada sadece herkes tecrübesini paylaşıyor. Allah razı olsun paylaştığınız için. Şimdi eşime çakşır suyunu filan söyledim ama pek ilgilenmedi dna hasar sonucu da çıksın kaan hoca ne diyecek bakalım ona göre söyleyeyim sperra yı promen k yada l carnitin ile değiştirsek mi diye. Çakşırı da dışarı çıkınca bakacağım. Alırsam içer inşallah diye düşünüyorum.
Biz hiç çakşır kullanmadık cnm. O iki test arasında 5-6 ay fark var, en son teste eşim gittiğinde hamile olduğumu biliyordum cnm. Cnm bizim son testimiz paylaştığım iki test değil cuma günü paylaşmıştımBu iki test arasında ne kadar zaman var? O arada çakşır dışında ne kullandınız? Çok değişmiş gerçekten yaa.son testten ne kadar sonra öğrendin hamile olduğunu? K.bakma soruya boğdum seni(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?