Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Garip olan testin olduğu zaman hamile olmayıp bu son değerlerle olman çok manidar değil mi? Allah ın ol diyeceği zaman varmış belliki. Bizim sadece ileri hızlı çok az Ama Allah ol derse böle bile olur. Sebep arıyoruz işte. Canım sorularımı içtenlikle cevaplafığın için sana ve diğer arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Allah seni evladına sağlıkla kavuştursun inşallah.

Canm çaksır uygun fiyatlı yarım lt si 23 tl falan aklında olsun haftada 1 şişe bitse bile yeterli size yanında başka da kullanıyorsun ya

Su hakkında birşey diyemem hiç bir bilgim Yok. Onu aktar bilir sormanız gerek yan etkisi var mı diye.
Promen k ile l carnitine birlikte kullanın emodexsi de gün aşırı verin hiç bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum .

Canm çaksır uygun fiyatlı yarım lt si 23 tl falan aklında olsun haftada 1 şişe bitse bile yeterli size yanında başka da kullanıyorsun ya

Bizim sayi iyi hiz toplm 22 yani test yaptrmdgm icn blmyrm etki edp etmedgini bi ay oldu alalli btti hatta gene alcm ama hizi yuksetmeye calsyrm deyim

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim Allah razı olsun

Ayyyy cnm çok mutlu oldum yaaaa. İnan gözlerim yaşardı. Kızlarrrr o macun ve ilaçlar işe yarıyor alın kullanın bakın ikimizde bir ay içinde hamile kaldık. Çok ciddiyim.

Gunun en guzel haberi .Anneler gununde anne adayi olmak .Tebrik ediyorum canimm

Guzel anne adaylarim
Anneler gununuz kutlu olsun
Insallah buradaki herkes bir gun o duyguyu tadacak
zeynepppppppp ciiimmm kan degerlerin nasil oldu? Iyi yazmissin ama tam olarak kac canim hatirliyor musun?bide seni on sayfaya ekliim mi canim?
B Beyza_2018 gordugum en guzel resim hep ayni seyi soyliyorum biliyorum ama oyle
Tebrik ederim kusum

Redrise hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına al inşallah, anneler gününde ne güzel sürpriz:) doğal yoldan mı oldu, tüp bebek miydi?

Cnm
8 mayısta 31,
9 mayısta 84,
11 mayısta 241, çıktı.
Bugünde yaptırmam gerekiyor galiba??? Biraz tedirginim ama sabah yine idrar testi yaptım daha koyu çıktı inşşş yükselmiştir. Dua edin bana inşşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…