- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
Sizde hız için mi kullanıyorsunuz promen k yı?Meraba ben de bi fikir vereym promen k bende kulnrm bi aydir icinde bir gr carnitin nin var ama arjinin az oyuzdene arjinin takvieysi ablrsnz ben ole dusurym ikisde onemli
Garip olan testin olduğu zaman hamile olmayıp bu son değerlerle olman çok manidar değil mi? Allah ın ol diyeceği zaman varmış belliki. Bizim sadece ileri hızlı çok azBiz hiç çakşır kullanmadık cnm. O iki test arasında 5-6 ay fark var, en son teste eşim gittiğinde hamile olduğumu biliyordum cnm. Cnm bizim son testimiz paylaştığım iki test değil cuma günü paylaşmıştım
sayımız 1 cc 23 milyon
Volüm 3.2
Toplam sperm 73. 6 milyon
İleri hareketli %13
Yavaş hareketli %13Tü.
Canm çaksır uygun fiyatlı yarım lt si 23 tl falan aklında olsun haftada 1 şişe bitse bile yeterli size yanında başka da kullanıyorsun yaOlur mu öyle şey. Burada sadece herkes tecrübesini paylaşıyor. Allah razı olsun paylaştığınız için. Şimdi eşime çakşır suyunu filan söyledim ama pek ilgilenmedi dna hasar sonucu da çıksın kaan hoca ne diyecek bakalım ona göre söyleyeyim sperra yı promen k yada l carnitin ile değiştirsek mi diye. Çakşırı da dışarı çıkınca bakacağım. Alırsam içer inşallah diye düşünüyorum.
Bizim sayi iyi hiz toplm 22 yani test yaptrmdgm icn blmyrm etki edp etmedgini bi ay oldu alalli btti hatta gene alcm ama hizi yuksetmeye calsyrm deyimSizde hız için mi kullanıyorsunuz promen k yı?
Su hakkında birşey diyemem hiç bir bilgim Yok. Onu aktar bilir sormanız gerek yan etkisi var mı diye.Bal polen propolisi denedik etki etmedi malesef. Sayı ml de 39 du.toplam yazmıyordu. Bide ileri hareketli sayısı 10,14 mil. Yazıyordu. En önemlisi hasar testi. O çıkmadı henüz hafta başı çıkacakmış. İnşallah düşmüştür. Şimdi promen k ile l carnitin birde emodex aynı anda çok olur sanırım. Yani promen k yada l carnitin den birini mi kullansak. Birde çakşırı bunlarla kullansak olur mu ki?
Canm çaksır uygun fiyatlı yarım lt si 23 tl falan aklında olsun haftada 1 şişe bitse bile yeterli size yanında başka da kullanıyorsun ya
Bizim sayi iyi hiz toplm 22 yani test yaptrmdgm icn blmyrm etki edp etmedgini bi ay oldu alalli btti hatta gene alcm ama hizi yuksetmeye calsyrm deyim
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim Allah razı olsunSu hakkında birşey diyemem hiç bir bilgim Yok. Onu aktar bilir sormanız gerek yan etkisi var mı diye.
Promen k ile l carnitine birlikte kullanın emodexsi de gün aşırı verin hiç bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum .
Ayyyy cnm çok mutlu oldum yaaaa. İnan gözlerim yaşardı. Kızlarrrr o macun ve ilaçlar işe yarıyor alın kullanın bakın ikimizde bir ay içinde hamile kaldık. Çok ciddiyim.Eki Görüntüle 2146051 Kızlar günaydın benim kader arkadaslarim biraz önce test yaptım sanırım hamileyimkorku ile mutluluk arasındayim korkuyorum inşallah bu sağlıkla doğar benimle kalir hala inanamıyorum.nolur bana dua edin
Kan verdin mi cnm ??? Bugün adet günün mü yada hangi gündesin ????Eki Görüntüle 2146051 Kızlar günaydın benim kader arkadaslarim biraz önce test yaptım sanırım hamileyimkorku ile mutluluk arasındayim korkuyorum inşallah bu sağlıkla doğar benimle kalir hala inanamıyorum.nolur bana dua edin
Burda hepsini anlattim canimSiz kaç ayda sonuç aldinız peki? Normal yoldan mi gebeliginiz olmustu
Gunun en guzel haberi .Anneler gununde anne adayi olmak .Tebrik ediyorum canimmEki Görüntüle 2146051 Kızlar günaydın benim kader arkadaslarim biraz önce test yaptım sanırım hamileyimkorku ile mutluluk arasındayim korkuyorum inşallah bu sağlıkla doğar benimle kalir hala inanamıyorum.nolur bana dua edin
Redrise hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına al inşallah, anneler gününde ne güzel sürpriz:) doğal yoldan mı oldu, tüp bebek miydi?Eki Görüntüle 2146051 Kızlar günaydın benim kader arkadaslarim biraz önce test yaptım sanırım hamileyimkorku ile mutluluk arasındayim korkuyorum inşallah bu sağlıkla doğar benimle kalir hala inanamıyorum.nolur bana dua edin
CnmGuzel anne adaylarim
Anneler gununuz kutlu olsun
Insallah buradaki herkes bir gun o duyguyu tadacak
zeynepppppppp ciiimmm kan degerlerin nasil oldu? Iyi yazmissin ama tam olarak kac canim hatirliyor musun?bide seni on sayfaya ekliim mi canim?
B Beyza_2018 gordugum en guzel resimhep ayni seyi soyliyorum biliyorum ama oyle
Tebrik ederim kusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?