- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Sana ismen dua ediyorum cnm. Benimde içimden bu defa olacak hissi geçiyor :) 15 yumurta çok iyi maşallah. İnş devamıda gelir. :)Kızlar bugün yumurtalar toplandı, 15 yumurta çıkmış, heyecanla yarın gelecek haberi bekliyorum. Ama sanki içimde bu sefer olacak gibi bir his var, bana dua edin, öpüyorum hepinizi, gebelerin ilk anneler gününü, anne adaylarının da anneler gününüzü kutluyorum.
Sagol zeynepcim Allah razı olsun hepimiz bu guzel haberi alalım tüm kalbimle istiyorum .kizlar zeynep hakli ben ikinci hamileliğimde de onlarla hamile kaldım ek olarak sadece 15gun olmamıştı emodex kullandım Zeynep in dediği gibi bize fayda verdi vesile oldu sizede verir inşallahAyyyy cnm çok mutlu oldum yaaaa. İnan gözlerim yaşardı. Kızlarrrr o macun ve ilaçlar işe yarıyor alın kullanın bakın ikimizde bir ay içinde hamile kaldık. Çok ciddiyim.
Canım salı günü aslında günüm ama yarın doktora gidip kan verecegim benim bir genimde heterizigot çıktı ama tedbir amaçlı yine de kan sulandırıcı iğne kullanacaksin demişti iğneyi vermişti ona başlatabilirKan verdin mi cnm ??? Bugün adet günün mü yada hangi gündesin ????
Çok sağol canım tek duam inşallah en kısa zamanda diğer arkadaşlara nasip etsinGunun en guzel haberi .Anneler gununde anne adayi olmak .Tebrik ediyorum canimm
Doğal canım teşekkür ederim darısı sana inşallah duarimdasinizRedrise hayırlı olsun, sağlıcakla kucağına al inşallah, anneler gününde ne güzel sürpriz:) doğal yoldan mı oldu, tüp bebek miydi?
Sagol zeynepcim Allah razı olsun hepimiz bu guzel haberi alalım tüm kalbimle istiyorum .kizlar zeynep hakli ben ikinci hamileliğimde de onlarla hamile kaldım ek olarak sadece 15gun olmamıştı emodex kullandım Zeynep in dediği gibi bize fayda verdi vesile oldu sizede verir inşallah
Amin canım hepimiz insallahAy cnm çok mutlu oldum ya. Unutulmaz bi anneler günü yaşadın. Tatlım nöbetçi eczaneden al iğneni yap. Bekleme hiç. Bana bu macunu bu ilaçları al dediğin için çok teşekkürler cnm. Allah razı olsun bin defa. Çok mutlu ettin beni sen de çok mutlu ol inşşşşşşş
Canım sağlıkla kucagına alirsin inşallahAmin canım hepimiz insallah
Çok sağol canım teşekkür ederimCanım sağlıkla kucagına alirsin inşallah
Esinin degerleri nasildi canim sayi marfoloji vbÇok sağol canım teşekkür ederim
B Beyza_2018 minnik geliyorum die anneler gününü seçmiş demekki gözün aydın cnm
Zeynep özelden yollamıstı sağolsun ama hangisi macun onunla ilgili bilgim verirmisin özelden çakşırdan sonra onuda denicem kesin canm
Bu arada eşinin son degerleri nasıldı sayı hız morfoloji?
Canim banada ozelden atarmısın bakayim neymısBence tüm ilaçları bırak o ilaçları kullan. Onların hepsi birbirini tamamlayan şeyler. Biz 23 Nisa’nda kullanmaya başladık 8 mayısta sonuç aldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?