Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sana ismen dua ediyorum cnm. Benimde içimden bu defa olacak hissi geçiyor :) 15 yumurta çok iyi maşallah. İnş devamıda gelir. :)

Ayyyy cnm çok mutlu oldum yaaaa. İnan gözlerim yaşardı. Kızlarrrr o macun ve ilaçlar işe yarıyor alın kullanın bakın ikimizde bir ay içinde hamile kaldık. Çok ciddiyim.
Sagol zeynepcim Allah razı olsun hepimiz bu guzel haberi alalım tüm kalbimle istiyorum .kizlar zeynep hakli ben ikinci hamileliğimde de onlarla hamile kaldım ek olarak sadece 15gun olmamıştı emodex kullandım Zeynep in dediği gibi bize fayda verdi vesile oldu sizede verir inşallah

Kan verdin mi cnm ??? Bugün adet günün mü yada hangi gündesin ????
Canım salı günü aslında günüm ama yarın doktora gidip kan verecegim benim bir genimde heterizigot çıktı ama tedbir amaçlı yine de kan sulandırıcı iğne kullanacaksin demişti iğneyi vermişti ona başlatabilir

-Pandora- canım bende öyle hissediyorum senin de olacak insallah 15yumurta bence de çok iyi insallah sağlıkla döllenir Lee canım sana sıkı sıkı tutunurlar

Ay cnm çok mutlu oldum ya. Unutulmaz bi anneler günü yaşadın. Tatlım nöbetçi eczaneden al iğneni yap. Bekleme hiç. Bana bu macunu bu ilaçları al dediğin için çok teşekkürler cnm. Allah razı olsun bin defa. Çok mutlu ettin beni sen de çok mutlu ol inşşşşşşş

Amin canım hepimiz insallah

B Beyza_2018 minnik geliyorum die anneler gününü seçmiş demekki gözün aydın cnm
Zeynep özelden yollamıstı sağolsun ama hangisi macun onunla ilgili bilgim verirmisin özelden çakşırdan sonra onuda denicem kesin canm
Bu arada eşinin son degerleri nasıldı sayı hız morfoloji?

Bence tüm ilaçları bırak o ilaçları kullan. Onların hepsi birbirini tamamlayan şeyler. Biz 23 Nisa’nda kullanmaya başladık 8 mayısta sonuç aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…