Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar selam esimde varikosel var.Sorum haraketi morfoloji kac olmali saglikli kiside?
%4olmasi lazım ama %1 ile hamile kalan da var .benim esimde varikosel ameliyatı oldu ama şimdi değerleri iyi attım resmini de inşallah dizinde düzelir eşiniz ameliyat olsun.Allah şifa versin

Kızlar merhaba, uzun zaöandır burayı takip ediyorum,üç düşük, 1 negatif tüp bebekten sonra iki ay önce kaan aydos a gittik, dna hasarı yüzde 45 çıktı, klomen ve imprly kullandı eşim iki ay,sonucumuz yeni çıktı, yüzde 10 a düşmüş hasar,hamile arkadaşlar adına çok sevindim, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Kullandığınız takviyeleri buradan da yazarmısınız,bizler içinde ümit oldunuz, ros testi ve anneksin testi normal aralık değerini bilen var mı bir de

-Pandora- CAnım güzel haberlerini de alalım inşallah. Çok iyi yumurtan olmuş. Döllenmeleri de güzel olsun. Bu kervana sen de katıl. Dualarım seninle. Rabbim sizinle olsun. Gelişmeleri haber verirsin.

B Beyza_2018 canım ne güzel haber. Gözün aydın. Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin. Darısı tüm bekleyenlerin başına.
Evlatlarını karnında ve yüreğinde büyüten annelerin bu güzel günü kutlu olsun

Öncelikle tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun.
Eşimin sperm testini yorumlayabilirseniz çok sevinirim şimdiden herkese çok teşekkürler

degerlerin cok guzel. Bence bugunde ver

B Beyza_2018 zeynepppppppp Beth18 teşekkür ederim kızlar inşallah ben de aranıza katılacağım yakın zamanda.
ayy hadi bakalim canim bekliyoruz heyecanlamoraller yuksek olsun bak havalar da cok guzel yavas yavas yuruyusler yap esinle mumkun oldugunca pozitif ol

degerlerin cok guzel. Bence bugunde ver

ayy hadi bakalim canim bekliyoruz heyecanlamoraller yuksek olsun bak havalar da cok guzel yavas yavas yuruyusler yap esinle mumkun oldugunca pozitif ol
Vericem cnm 48 saatin dolmasını bekliyoruz. Dua edin bize lütfennnnnnn. Senin değerlerin nasıldı cnm ???

Canim hersey gonlunce olsun Masallah kuzucugun sana sımsıkı tutunsun annesi. Dualarim sizinle . Rabbim tamamina erdirsin

Masallah Suphanallah. Saglikli guzel sonuclar almani diliyorum cnm. Evet bu sefer olacak annesi hep iyi duşun .. Dualarim seninle

Cuma gunu kontrolum vardi 11 ci haftayi bitirdik cok sukur. Ben son 15 gundur cok yogun ve yorgundum hic kendimi koruyamadim bedenen cok yoruldugum gunler gecirdim, uzun seyahatler misafirlikler misafir agirlamalar isler gucler. Tek dikkat ettigim sey beslenmemdi. Masallah kontrolde cok rahatladim. Bebisim cok hareketli bize poposunu döndü. Cok yaramaz olcak sanirim, oyle hareketler yapti ki .. cok gulduk, herseyi unuttuk. Kucagimiza alinca dusunemiyorum artik .. bu hafta Fetal dna testi yaptircaz (pirena test) ve 2 li tarama vs. Rabbim saglikli sonuclar nasip etsin. Hepinize selam ve sevgilerimle ...

Canim hersey gonlunce olsun Masallah kuzucugun sana sımsıkı tutunsun annesi. Dualarim sizinle . Rabbim tamamina erdirsin
Sağol canım ablam insallah hepimiz sağlıcakla kucagimiza alalım .bekleyen arkadaşlara da tez vakitte versin Rabbim gönül den diliyorum dualarım sizinle kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…