- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
%4olmasi lazım ama %1 ile hamile kalan da var .benim esimde varikosel ameliyatı oldu ama şimdi değerleri iyi attım resmini de inşallah dizinde düzelir eşiniz ameliyat olsun.Allah şifa versinKizlar selam esimde varikosel var.Sorum haraketi morfoloji kac olmali saglikli kiside?
Cok tesekkurler canim%4olmasi lazım ama %1 ile hamile kalan da var .benim esimde varikosel ameliyatı oldu ama şimdi değerleri iyi attım resmini de inşallah dizinde düzelir eşiniz ameliyat olsun.Allah şifa versin
Bence eşinizde hiçbir sknti yok hız %25ama oda artar Allah'ın izniyleEki Görüntüle 2146088 Öncelikle tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun.
Eşimin sperm testini yorumlayabilirseniz çok sevinirim şimdiden herkese çok teşekkürler
Sağol canım tesekkur eederimB Beyza_2018 canım ne güzel haber. Gözün aydın. Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin. Darısı tüm bekleyenlerin başına.
Evlatlarını karnında ve yüreğinde büyüten annelerin bu güzel günü kutlu olsun
Canım bana da yazar mısın özelden nedir KullandığınızBence tüm ilaçları bırak o ilaçları kullan. Onların hepsi birbirini tamamlayan şeyler. Biz 23 Nisa’nda kullanmaya başladık 8 mayısta sonuç aldık.
Hangi macun canimAyyyy cnm çok mutlu oldum yaaaa. İnan gözlerim yaşardı. Kızlarrrr o macun ve ilaçlar işe yarıyor alın kullanın bakın ikimizde bir ay içinde hamile kaldık. Çok ciddiyim.
Gözün aydın canım darısı başımıza inşallahEki Görüntüle 2146051 Kızlar günaydın benim kader arkadaslarim biraz önce test yaptım sanırım hamileyimkorku ile mutluluk arasındayim korkuyorum inşallah bu sağlıkla doğar benimle kalir hala inanamıyorum.nolur bana dua edin
İnşallah canım çok sağolGözün aydın canım darısı başımıza inşallah
degerlerin cok guzel. Bence bugunde verCnm
8 mayısta 31,
9 mayısta 84,
11 mayısta 241, çıktı.
Bugünde yaptırmam gerekiyor galiba??? Biraz tedirginim ama sabah yine idrar testi yaptım daha koyu çıktı inşşş yükselmiştir. Dua edin bana inşşşş.
ayy hadi bakalim canim bekliyoruz heyecanlaB Beyza_2018zeynepppppppp Beth18 teşekkür ederim kızlar inşallah ben de aranıza katılacağım yakın zamanda.
Vericem cnm 48 saatin dolmasını bekliyoruz. Dua edin bize lütfennnnnnn. Senin değerlerin nasıldı cnm ???degerlerin cok guzel. Bence bugunde ver
ayy hadi bakalim canim bekliyoruz heyecanlamoraller yuksek olsun bak havalar da cok guzel yavas yavas yuruyusler yap esinle mumkun oldugunca pozitif ol
Canim hersey gonlunce olsun Masallah kuzucugun sana sımsıkı tutunsun annesi. Dualarim sizinle . Rabbim tamamina erdirsinEki Görüntüle 2146051 Kızlar günaydın benim kader arkadaslarim biraz önce test yaptım sanırım hamileyimkorku ile mutluluk arasındayim korkuyorum inşallah bu sağlıkla doğar benimle kalir hala inanamıyorum.nolur bana dua edin
Masallah Suphanallah. Saglikli guzel sonuclar almani diliyorum cnm. Evet bu sefer olacak annesi hep iyi duşun .. Dualarim seninleKızlar bugün yumurtalar toplandı, 15 yumurta çıkmış, heyecanla yarın gelecek haberi bekliyorum. Ama sanki içimde bu sefer olacak gibi bir his var, bana dua edin, öpüyorum hepinizi, gebelerin ilk anneler gününü, anne adaylarının da anneler gününüzü kutluyorum.
Sağol canım ablam insallah hepimiz sağlıcakla kucagimiza alalım .bekleyen arkadaşlara da tez vakitte versin Rabbim gönül den diliyorum dualarım sizinle kizlarCanim hersey gonlunce olsun Masallah kuzucugun sana sımsıkı tutunsun annesi. Dualarim sizinle . Rabbim tamamina erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?