Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
B Beyza_2018 canım hayirli olsun.Rabbim insAllah hayirla ve saglikla kucağına alabilmeyi nasip etsin.Kullandigin macun nedir ? İnsAllah bizlerede faydası olsun

Gözünüz aydın inşallah güzel bi değerle taçlanır anneler günü hediyeniz rica etsem macun ve kullandığınız takviyeleri bana da yazabilir misiniz?

Mesajı şimdi gördüm, maşallah, çok güzel ilerliyor. Kendini yorma lütfen, çok iş yapma. Seni eski mesajlarından biliyorum, çok işçimensin, ağır işlerden uzak durmaya çalış.

Vericem cnm 48 saatin dolmasını bekliyoruz. Dua edin bize lütfennnnnnn. Senin değerlerin nasıldı cnm ???
anladim canim. Insallah yuksek yuksek cikar
Benimde seninkine benziyor hatta senin daha iyi 48 saat dolmadan 2 katindan fazla artmis canim. Allah tamamina erdirsin

Kızlar dayanamadım bütün test yaptım 5.gün embriyosu 8. Gün 19 çıktı çok düşük eşim umutlu ama bence değer çok düşük.Ağladım ağladım açıldım biraz.bu ikinci denendi ve sonuç gene aynı

canim Allah.tan umut kesilmez sonradan artan kisileri gordum

Hangi ilaç ve macun bana da yazar mısınız. Birde varikosel ameliyatı öncesi değerleriniz nasıldı,ameliyatı öneriyor musunuz kızlar .

canim Allah.tan umut kesilmez sonradan artan kisileri gordum
İnşallah canım ama pek umudum yok.Artık bir süre dinlenmek istiyorum.Belki doğal olur.2yıldır eşimin değerlerinde ilk defa ileri hız %2 çıktı A+b 36 çıktı.morfoloji 2 .Sayı ml de 90 milyon biraz daha eşimle ve kendimle ilgilenip, olmazsa yaz sonu tekrar tüp bebek denerim.İleri hızı arttırmak için neler yapabilirim.promen k kullanıyoruz bir de q10.

Hemen umutsuz olma salı günü tekrar yaptır bakalım kaç çıkıcak?hem daha adetine var kötü değil bence

Eki Görüntüle 2146088 Öncelikle tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun.
Eşimin sperm testini yorumlayabilirseniz çok sevinirim şimdiden herkese çok teşekkürler
Merhabalar gördüm atlamak istemedim birşey dikkatimi çekti değerleriniz güzel fakat alt kısımda kümeleşme başlığı altında 2 değer var görüldü yazıyor. Testi yaptırdığınız lab değerlendirmesinde bu değerler düzgün olabilir belki bilemiyorum ama bana orada bir sorun var gibi geldi onların normal olması gerekiyor olabilir o değerlerden birinin aglitünasyon olanın normal olması gerekir. Yüksek olması spermlerin farklı noktalardan birbirine yakışıklığı anlamını taşır. Ama dediğim gibi benimki varsayım. Siz bu konuyu bir araştırın doktorunuza Yada labarotuarınıza bir sorun. Belki de normal değerlerde görülmüştür. Geçmiş olsun.

İnşallah giderek artar. Olumsuz düşünme lütfen. Birde pıhtılaşma testlerini yaptır lütfen. Burada bir arkadaş 4 negatiften sonra pıhtılaşma olduğunu öğrendi ve hamile şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…