İnşallah giderek artar. Olumsuz düşünme lütfen. Birde pıhtılaşma testlerini yaptır lütfen. Burada bir arkadaş 4 negatiften sonra pıhtılaşma olduğunu öğrendi ve hamile şuan.[/QUOTE.
Sağol canım bakalım yarın tekrarlıcam ama pek umudum yok testleri yaptırdım sorun yok.Olmazsa bu süreçte ileri hareketi arttırmak için ne yapabilirim .Aslında çok şey demedim ama ne bileyim çakşır işe yarıyor mu hareket için acaba.
Her sey guzel olacak. Bir kac kez daha verdin mi kese icin gun sayacaksın sonra kalp ...Bu heyecan hic bitmeyecek.Kızlar beta sonucum çıktı. 46 saat arayla 591.1 çıktı. Muhtemelen 48 saat olunca 600 çıkardı. Dua edin arkadaşlar artsın sağlıklı bi şekilde, lütfennnnnn
Sağol canım çok şükür Rabbime inşallah sağlıkla gelişir kucağıma alirimAyyyyy maşallah çok sevindim Rabbim daim etsin herkese nasip etsin buradaki herkese
Rabbim korusun. Çok mutlu oldum burda hepinizden tek tek haber alıyoruz. Bizler de görürüz inşallah o günleri..Eki Görüntüle 2146051 Kızlar günaydın benim kader arkadaslarim biraz önce test yaptım sanırım hamileyimkorku ile mutluluk arasındayim korkuyorum inşallah bu sağlıkla doğar benimle kalir hala inanamıyorum.nolur bana dua edin
Bir arkadaşı etiketleyeceğim eşinde bu sorun var size yardımcı olabilir. Geçmiş olsun.merhaba arkadaşlar. ben de yeni üye oldum. aynı sorunu yaşıyoruz. bir şey soracaktım bizim sayı 4 mil. hareketsiz % 100 yani hiç hareket yok sizce ilaç bitkisel macunlar denemeli miyiz yoksa tüp bebek sürecine başlamalı mıyız doktor tüp bebek dedi. lütfen yardımcı olunuz.
Dua ediyorum her namazda cnm. İnş sizlerinde bebişleri olsun. BEn inanıyorum ki olacak. Çok dua edin çabalayın inşşş allah nasip ederzeynepppppppp canjm değerlerin ne güzel kat kat artsın inşallah daha da. Çok mutlu oldum bizlere de dua et.
Canım evet o değerlerle hamile kaldım hasar vardı %10 düşmüştüB Beyza_2018 canım gönderdiğin değerler ile hamile kaldın demi? DNA hasarı var mıydı?
Canım kaçtan kaça düşmüştü ? Çok sordum ama bide düşmesi için ne verdi Kaan hoca ?Canım evet o değerlerle hamile kaldım hasar vardı %10 düşmüştü
Bende bir şey sorabilir miyim?Doğal yolla hamile kaldınız sanırım ileri hız ve morfoloji kaçtı?Ayrıca tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.Canım evet o değerlerle hamile kaldım hasar vardı %10 düşmüştü
Hazır suyunu mu yoksa kökü kaynatıp mı yapıyorsunuz?Birde hiç ilerleme oldu mu?Çakşır kökünü biz kullanıyoruz tadı berbat diyor am mecbur limon sıkıp içiyor.
Hazır suyunu mu yoksa kökü kaynatıp mı yapıyorsunuz?Birde hiç ilerleme oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?