Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arladaşlar... bizim problemimiz de sayı, hız ve morfoloji...
Sayı 1 milyon, morfoloji "0"
Bu ay ilk tüp bebek tedavimizi olacağız. Bütün sayfaları bir bir okuyamadım. göz atabildim.

Kızlar beta sonucum çıktı. 46 saat arayla 591.1 çıktı. Muhtemelen 48 saat olunca 600 çıkardı. Dua edin arkadaşlar artsın sağlıklı bi şekilde, lütfennnnnn
Her sey guzel olacak. Bir kac kez daha verdin mi kese icin gun sayacaksın sonra kalp ...Bu heyecan hic bitmeyecek.

Rabbim korusun. Çok mutlu oldum burda hepinizden tek tek haber alıyoruz. Bizler de görürüz inşallah o günleri..

merhaba arkadaşlar. ben de yeni üye oldum. aynı sorunu yaşıyoruz. bir şey soracaktım bizim sayı 4 mil. hareketsiz % 100 yani hiç hareket yok sizce ilaç bitkisel macunlar denemeli miyiz yoksa tüp bebek sürecine başlamalı mıyız doktor tüp bebek dedi. lütfen yardımcı olunuz.

İleri haraket için iyi gelenler l carnitine l arjinin q10 çinko bunları alabilirsin. İyi geldiğini çok okudum.
Keçiboynuzu kürüde iyi geliyormuş. Sizin kullandığınız bir multivitamininiz olsun gerisini hep ekstra verin sağlıklı beslenin allahtan umut kesilmez umarım sevinirsin test günü.

Bir arkadaşı etiketleyeceğim eşinde bu sorun var size yardımcı olabilir. Geçmiş olsun.
-Pandora- canım müsait olduğunda ilgilenirmisin?

Arkadaşlar rica etsem bunuda yorumlarmısınız...

Sperm konsantrasyonu42. 1 toplam hareketlilik33 ileri hareketlilik23 yerinde hareketli10 hareketsiz 67 morfoloji5 hareketli sperm konsantrasyonu 14 ileri hareketli sperm 9.5 fonksyonel sperm 1.1 ortalama hız 8 sperm hareket indeksi 36 toplam sperm konsantrasyonu 126.3 toplam hareketli sperm 42 toplam ileri hareketli sperm 42 top. İleri. Har. Sperm 28.5 fonksyonel sperm 3.3 morfolojisi nor al 5.9… Bu değerlere bakarak çocul sahibi olma imkanı nedir acaba?
2011 de sol varikosek oldu eşim.. Şimdide sağda 2 3 reflüvar diyorlar yorumlarınızı beklyrm

Hazır suyunu mu yoksa kökü kaynatıp mı yapıyorsunuz?Birde hiç ilerleme oldu mu?

Sperm konsantrasyonu42. 1 toplam hareketlilik33 ileri hareketlilik23 yerinde hareketli10 hareketsiz 67 morfoloji5 hareketli sperm konsantrasyonu 14 ileri hareketli sperm 9.5 fonksyonel sperm 1.1 ortalama hız 8 sperm hareket indeksi 36 toplam sperm konsantrasyonu 126.3 toplam hareketli sperm 42 toplam ileri hareketli sperm 42 top. İleri. Har. Sperm 28.5 fonksyonel sperm 3.3 morfolojisi nor al 5.9...

Bu değerlerden sonra yaklaşık 15 gündür.. Promen k s ah akşam keçi boynuzu kürü ve yatmdan önce çakşır kökünü kaynattım bir fincan onu içti ve kuruyemiş fındık fıstık keçiboynuzu pekmezi. Sigarayı buraktı.. İlaçların bitmesini beklyrz bitsin hemen teat yapturcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…