Bir arkadaşı etiketleyeceğim eşinde bu sorun var size yardımcı olabilir. Geçmiş olsun.
-Pandora- canım müsait olduğunda ilgilenirmisin?
İnşallah düzelir canım bizim ileri hız sadece 2 sperm sayısı ml 80 milyon.yavaş hız 34 .promen k ve q10 kullandık en son yoksa hep ileri hız 0 çıkıyordu.İkinci tüp bebeğimde dün sonucum düşük geldi eğer tutmazsa biraz doğal denemek istiyorum.Sperm konsantrasyonu42. 1 toplam hareketlilik33 ileri hareketlilik23 yerinde hareketli10 hareketsiz 67 morfoloji5 hareketli sperm konsantrasyonu 14 ileri hareketli sperm 9.5 fonksyonel sperm 1.1 ortalama hız 8 sperm hareket indeksi 36 toplam sperm konsantrasyonu 126.3 toplam hareketli sperm 42 toplam ileri hareketli sperm 42 top. İleri. Har. Sperm 28.5 fonksyonel sperm 3.3 morfolojisi nor al 5.9...
Bu değerlerden sonra yaklaşık 15 gündür.. Promen k s ah akşam keçi boynuzu kürü ve yatmdan önce çakşır kökünü kaynattım bir fincan onu içti ve kuruyemiş fındık fıstık keçiboynuzu pekmezi. Sigarayı buraktı.. İlaçların bitmesini beklyrz bitsin hemen teat yapturcaz
İnşallah herşey yolunda gider ve yavrunu alırsın kucağına canım.Saklicennet ve Muallim09 valla ben ne yaptıysam spermler hareket etmedi, en son pes ettim, tüpe geçtim bakalım inşallah iyi sonuçlar alırız. Şu an yumurtalardan 6 tanesi döllenmiş, gün gün haber edecekler.
Canım ne macunu bizde alalımSagol zeynepcim Allah razı olsun hepimiz bu guzel haberi alalım tüm kalbimle istiyorum .kizlar zeynep hakli ben ikinci hamileliğimde de onlarla hamile kaldım ek olarak sadece 15gun olmamıştı emodex kullandım Zeynep in dediği gibi bize fayda verdi vesile oldu sizede verir inşallah
Estağfurullah sor tabiki canım burda birbirimize destek oluyoruz bende sordum buradan öğrendim.canim ilkönce klomen ve impryl kullandık iki ay sonra bunların yanına art Med ekledi 54ten 10dustu.ml de sperm 11 milyondu 22milyona çıktı . inşallah size de faydası olur canimCanım kaçtan kaça düşmüştü ? Çok sordum ama bide düşmesi için ne verdi Kaan hoca ?
Sağol canım ileri hız %30 morfoloji %3 e yükseldi.cok dua edin kızlar bana bu üçüncü hamileligim inşallah kucağıma alirim sağlıklı bir şekilde.inanin hep aklimdasiniz hep dua ediyorum sizlereBende bir şey sorabilir miyim?Doğal yolla hamile kaldınız sanırım ileri hız ve morfoloji kaçtı?Ayrıca tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.
Bunlar gebelik belirtisi de olabilir cnm moralini bozma hep dua et inşşş olacak umutlu ol cnm.zeynepppppppp 5. Günüm cnm yarın adet günüm iki gündür acayip kasık agrım var bugünde gögüs agrım başladı test gününü beklerken adet olmam inşallah
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım.Sağol canım ileri hız %30 morfoloji %3 e yükseldi.cok dua edin kızlar bana bu üçüncü hamileligim inşallah kucağıma alirim sağlıklı bir şekilde.inanin hep aklimdasiniz hep dua ediyorum sizlere
İnşallahhh cnmmBunlar gebelik belirtisi de olabilir cnm moralini bozma hep dua et inşşş olacak umutlu ol cnm.
İleri hızı 0 dan 30 a nasıl çıkardınız?Bizimki iki senede 2 anca oldu.Sağol canım ileri hız %30 morfoloji %3 e yükseldi.cok dua edin kızlar bana bu üçüncü hamileligim inşallah kucağıma alirim sağlıklı bir şekilde.inanin hep aklimdasiniz hep dua ediyorum sizlere
Benimde aklımdasın canım dua ediyorum hiç belli olmaz bir bakmişiz pozitifzeynepppppppp 5. Günüm cnm yarın adet günüm iki gündür acayip kasık agrım var bugünde gögüs agrım başladı test gününü beklerken adet olmam inşallah
İnşallahh cnmBenimde aklımdasın canım dua ediyorum hiç belli olmaz bir bakmişiz pozitif
CAnım gebelik testi yapmadın mı? Daha erken mi?İnşallahh cnm
İyiyim çok şükür canım. Hafta sonu Doğum günüm vardı eşim sağolsun bizim için program yapmış şehir dışındaydık. Eğlendim doğa ile iç içeydik güzel vakit geçirdik. Bugün evimdeydim bütün işler beni bekliyordu üstüne bir de adet oldum tüm gün yattım. Çok sancılı oluyorum. Bir ayı daha arkamda bıraktım. Sabırla bekliyorum. Siz nasılsınız?Slm kızlar nasılsınız ???? R rvydmrt cnm sen nasılsın kaçıncı günün ???Saklicennet cnm ne alemdesin ???
Bende iyim canım iyi yapmışsın çıkıp kafanı dağıtmıssin .bende bugün doktora gittim tabi keseyi göremedi değerim 200kusur çıktı .çok soğuk geldi kadın bana başka bir doktora gideceğim.ne anladım hamile kalmakla da bitmiyor Allah hepimize kolaylık versin.İyiyim çok şükür canım. Hafta sonu Doğum günüm vardı eşim sağolsun bizim için program yapmış şehir dışındaydık. Eğlendim doğa ile iç içeydik güzel vakit geçirdik. Bugün evimdeydim bütün işler beni bekliyordu üstüne bir de adet oldum tüm gün yattım. Çok sancılı oluyorum. Bir ayı daha arkamda bıraktım. Sabırla bekliyorum. Siz nasılsınız?
İyiyim çok şükür canım. Hafta sonu Doğum günüm vardı eşim sağolsun bizim için program yapmış şehir dışındaydık. Eğlendim doğa ile iç içeydik güzel vakit geçirdik. Bugün evimdeydim bütün işler beni bekliyordu üstüne bir de adet oldum tüm gün yattım. Çok sancılı oluyorum. Bir ayı daha arkamda bıraktım. Sabırla bekliyorum. Siz nasılsınız?
Sağol canım allah razı olsun. 27 oldum.İyiyiz cnm güzel vakit geçirmene çok sevindim. Eşinle gez toz vakit geçir. Benim odun hiç bunları düşünmez :))) yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun cnm. Nice güzel yaşların olsun inşşşş
İçin kime ısınıyorsa onda devam et canım. Değerin iyi geldi bana maaşallah. Ne güzel bir şey dualarımız kabul oluyor. Bizlere mi sıra geldi ne.. ay ne güzel duygular boşver gebesin ya gerisi de gelir bence en zor kısmı gebe kalmak sanki. 2 sene oldu bir kez bile göremedim bazen korkuyorum ama bu günler de geride kalacak. En güzel şekilde geçirmeye çalışıyorum sonuçta ömürden geçiyor.Bende iyim canım iyi yapmışsın çıkıp kafanı dağıtmıssin .bende bugün doktora gittim tabi keseyi göremedi değerim 200kusur çıktı .çok soğuk geldi kadın bana başka bir doktora gideceğim.ne anladım hamile kalmakla da bitmiyor Allah hepimize kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?