Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bir arkadaşı etiketleyeceğim eşinde bu sorun var size yardımcı olabilir. Geçmiş olsun.
-Pandora- canım müsait olduğunda ilgilenirmisin?
Saklicennet ve Muallim09 valla ben ne yaptıysam spermler hareket etmedi, en son pes ettim, tüpe geçtim bakalım inşallah iyi sonuçlar alırız. Şu an yumurtalardan 6 tanesi döllenmiş, gün gün haber edecekler.

İnşallah düzelir canım bizim ileri hız sadece 2 sperm sayısı ml 80 milyon.yavaş hız 34 .promen k ve q10 kullandık en son yoksa hep ileri hız 0 çıkıyordu.İkinci tüp bebeğimde dün sonucum düşük geldi eğer tutmazsa biraz doğal denemek istiyorum.

İnşallah herşey yolunda gider ve yavrunu alırsın kucağına canım.

Canım ne macunu bizde alalım

Canım kaçtan kaça düşmüştü ? Çok sordum ama bide düşmesi için ne verdi Kaan hoca ?
Estağfurullah sor tabiki canım burda birbirimize destek oluyoruz bende sordum buradan öğrendim.canim ilkönce klomen ve impryl kullandık iki ay sonra bunların yanına art Med ekledi 54ten 10dustu.ml de sperm 11 milyondu 22milyona çıktı . inşallah size de faydası olur canim

Bende bir şey sorabilir miyim?Doğal yolla hamile kaldınız sanırım ileri hız ve morfoloji kaçtı?Ayrıca tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.
Sağol canım ileri hız %30 morfoloji %3 e yükseldi.cok dua edin kızlar bana bu üçüncü hamileligim inşallah kucağıma alirim sağlıklı bir şekilde.inanin hep aklimdasiniz hep dua ediyorum sizlere

Sağol canım ileri hız %30 morfoloji %3 e yükseldi.cok dua edin kızlar bana bu üçüncü hamileligim inşallah kucağıma alirim sağlıklı bir şekilde.inanin hep aklimdasiniz hep dua ediyorum sizlere
İleri hızı 0 dan 30 a nasıl çıkardınız?Bizimki iki senede 2 anca oldu.

Slm kızlar nasılsınız ???? R rvydmrt cnm sen nasılsın kaçıncı günün ??? Saklicennet cnm ne alemdesin ???
İyiyim çok şükür canım. Hafta sonu Doğum günüm vardı eşim sağolsun bizim için program yapmış şehir dışındaydık. Eğlendim doğa ile iç içeydik güzel vakit geçirdik. Bugün evimdeydim bütün işler beni bekliyordu üstüne bir de adet oldum tüm gün yattım. Çok sancılı oluyorum. Bir ayı daha arkamda bıraktım. Sabırla bekliyorum. Siz nasılsınız?

Bende iyim canım iyi yapmışsın çıkıp kafanı dağıtmıssin .bende bugün doktora gittim tabi keseyi göremedi değerim 200kusur çıktı .çok soğuk geldi kadın bana başka bir doktora gideceğim.ne anladım hamile kalmakla da bitmiyor Allah hepimize kolaylık versin.

İyiyiz cnm güzel vakit geçirmene çok sevindim. Eşinle gez toz vakit geçir. Benim odun hiç bunları düşünmez :))) yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun cnm. Nice güzel yaşların olsun inşşşş

İyiyiz cnm güzel vakit geçirmene çok sevindim. Eşinle gez toz vakit geçir. Benim odun hiç bunları düşünmez :))) yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun cnm. Nice güzel yaşların olsun inşşşş
Sağol canım allah razı olsun. 27 oldum.
Bir de bebişkom olsa çok güzel olur ama nasip bakalım ne zaman olacak. Bazen ya eşin olmasa falan diye düşünüp toparlanıyorum he bir de tabi sizler umut oluyorsunuz. Minnoşlar çoğalıyor.

İçin kime ısınıyorsa onda devam et canım. Değerin iyi geldi bana maaşallah. Ne güzel bir şey dualarımız kabul oluyor. Bizlere mi sıra geldi ne.. ay ne güzel duygular boşver gebesin ya gerisi de gelir bence en zor kısmı gebe kalmak sanki. 2 sene oldu bir kez bile göremedim bazen korkuyorum ama bu günler de geride kalacak. En güzel şekilde geçirmeye çalışıyorum sonuçta ömürden geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…