Yok cnm yapmadım henüz 5. Gün çünkü eşimde yapma dedi üzülürsün dedi kan tahlilini bekle dediCAnım gebelik testi yapmadın mı? Daha erken mi?
İnşallah sende hamilesindir.
Sağol canım allah razı olsun. 27 oldum.
Bir de bebişkom olsa çok güzel olur ama nasip bakalım ne zaman olacak. Bazen ya eşin olmasa falan diye düşünüp toparlanıyorum he bir de tabi sizler umut oluyorsunuz. Minnoşlar çoğalıyor.
İnşallah olumlu olacak pozitif olalım.Yok cnm yapmadım henüz 5. Gün çünkü eşimde yapma dedi üzülürsün dedi kan tahlilini bekle dedi
İnşallah dediğin gibi olur.Ben olacağına inanıyorum cnm. Rabbim zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur inşşş. Bi gün sende çığlıklar atacaksın kızlarrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmm diye :)
afedersiniz ama cırcır olmuşum wc’den Çıkamıyorum. Ne olacak bilmiyorum hiçççç. Hemoroid te var. Arkadaş kabız değilim aksine cırcır oldum hemoroidim de azmış. Zonkluyor resmen. Ne yapsam ya. Acılı şalgam suyu içtim 3 gün önce, çekiyorum 3 gündür.
İnanmıyorum delirmiş olmalı. Ya da bol hastası var ve başka hastaya ihtiyacı Yok. Böyle şey mi olur. Hasar düşmezse eğer tüp bebek ihtimali bile azalır diye kendi diyor ve sitesinde de böyle yazıyor. Cevap verebiliyorsan söyle. Bu şekilde tüp bebeğe geçemem siz de DNA hasarı için tüp bebek şansınında azalacağını söylerken neden böyle birşey dediniz de. Ben de çok sinirlendim.Ya kızlar sinirden ölcem. 3 ay da düşmedi DNA hasarı hocaya gönderdik sonucu düşerse belki tüp bebeğe de geçeriz demiştik. Kalkmış Hasar düşmemiş tüp bebeğe geçin diyor. Ya niye ilaç değiştirmiyor. Ya da başka bir şey denemiyor? Bu ne saçmalık
Ya valla ağlıcam o zaman ben baştan tüp bebek yapsa idim. Hasar düşmedikçe zor diyen bu değil mi? Cevap istediğiniz zaman yazabilirsiniz demiş ama yazamıyorum sistemden bir türlü. Gerçekten ağlıcam biz nelere ümit bağlıyoruz. Her şeyin peşinden koşuyoruz bu nasıl bir acımasızlık.İnanmıyorum delirmiş olmalı. Ya da bol hastası var ve başka hastaya ihtiyacı Yok. Böyle şey mi olur. Hasar düşmezse eğer tüp bebek ihtimali bile azalır diye kendi diyor ve sitesinde de böyle yazıyor. Cevap verebiliyorsan söyle. Bu şekilde tüp bebeğe geçemem siz de DNA hasarı için tüp bebek şansınında azalacağını söylerken neden böyle birşey dediniz de. Ben de çok sinirlendim.
Sakin ve soğuk kanlı ol. Biraz düşün toparla kendini ve cevap yaz. Ben DNA hasarını düşürmek istiyorum. Bu konuda başarılı olduğunuzu biliyorum. Fazlasıyla araştırma yaptım ve sizle tedaviye başladık. Bu şekilde tüp bebek yaptırmayı da baştan beri düşünmedim. Hasar düştüğünde geçebilirim demek istemiştim. Hasarı düşürmek için ne gerekiyorsa yapalım de söyle..Ya valla ağlıcam o zaman ben baştan tüp bebek yapsa idim. Hasar düşmedikçe zor diyen bu değil mi? Cevap istediğiniz zaman yazabilirsiniz demiş ama yazamıyorum sistemden bir türlü. Gerçekten ağlıcam biz nelere ümit bağlıyoruz. Her şeyin peşinden koşuyoruz bu nasıl bir acımasızlık.
Sakin ve soğuk kanlı ol. Biraz düşün toparla kendini ve cevap yaz. Ben DNA hasarını düşürmek istiyorum. Bu konuda başarılı olduğunuzu biliyorum. Fazlasıyla araştırma yaptım ve sizle tedaviye başladık. Bu şekilde tüp bebek yaptırmayı da baştan beri düşünmedim. Hasar düştüğünde geçebilirim demek istemiştim. Hasarı düşürmek için ne gerekiyorsa yapalım de söyle..
Bu şekilde sizde tüp bebeği önermiyordunuz yazılarınızı okudum bu riski göze alamam de. Saçmalamış Yada bugün ruh hali iyi değil sanırım.
Üzülme canım hiç üzülme hemde muahakak tedavi edecek bu tam bir saçmalık. Sen söyledikten sonra takviyeye başlayacaktır yine. Size klomen veya iğne vermişmiydi. Eşin sağlıklı besleniyor mu? Sigara kullanıyor mu?Bilmiyorum beni çok üzdü. Cevap yazamıyorum şuan yarın bi aramam lazım ulaşmak için sistem mesaj gönderimine açık değil. Tamam ulaşırsam mesaj gönderebilme noktasında yazacağım inşallah bu dediklerini canım. Çok üzgünüm gerçekten
Canın inan dediği her şeye harfiyen uyduk. Hayatında hiç kullanmamış sigara. Klomen ve impryl vermişti.Üzülme canım hiç üzülme hemde muahakak tedavi edecek bu tam bir saçmalık. Sen söyledikten sonra takviyeye başlayacaktır yine. Size klomen veya iğne vermişmiydi. Eşin sağlıklı besleniyor mu? Sigara kullanıyor mu?
Ne impryli ya delirmiş galiba şakın alma art med al. Astaksantin kullansın eşin o inşallah düşürür. Birde içinde herşey olan bir multivitamin kullan. Gün aşırı olsa bile kullan. Impryl de rosa iyi gelen maddeler var. O maddeler nacda da var istersen ondanda gün aşırı kullan. Ben eşime sperra ımpryl omepa multivitamin nac veriyorum. Hatta ben Kaan hocaya nac kullanmak istiyorum dedim. Gerek Yok ımpryl de var dedi. Ama istiyorsan bir tablet eşine ver dedi. Zararı olsa ver demez ve ben iyi geleceğini biliyordum. Spermimiz vizkozdü şimdi normal görüldü. Benim tavsiyelerim bunlar diğer arkadaşlarda birşeyler söyler sana içini rahat tut.Canın inan dediği her şeye harfiyen uyduk. Hayatında hiç kullanmamış sigara. Klomen ve impryl vermişti.
Hızınızda yükselme oldu mu? Bunlar hıza iyi geliyor.Saklicennet bide biz solgar lcarnitine larjinine ve q10 kullandık
Tüp bebek dediginiz için öyle cvp vermiş düşmemiş direk geçin demiş bizde yazmıştık hasar tekrarlarmı tüp bebege mi geçelim die tüp bebege geçin demiştiYa kızlar sinirden ölcem. 3 ay da düşmedi DNA hasarı hocaya gönderdik sonucu düşerse belki tüp bebeğe de geçeriz demiştik. Kalkmış Hasar düşmemiş tüp bebeğe geçin diyor. Ya niye ilaç değiştirmiyor. Ya da başka bir şey denemiyor? Bu ne saçmalık
Kuzum bizim hasar 6.ayda düştü ımprly trental endol vermişti onu kullanmıştık ama ben o dönem eşime deli gibi solgarın l arginine 500 mg q10 ve l carnitine kullanmıştım bence onlarında büyük katkısı oldu sadece hocanınkiler değil 51 den 8 e düştü 3 ayda canlılık falan da iyi gelmişti sonra doğal bekleyin dedi sayımız az oldugu halde bekliyoruz ama o dediği için değil imkanımız yok tüp bebek için zaman açısındanBana DNA hasarı düşmeyip sonra neler yaptığını yazabilen arkadaşlarım olursa sevinirimBir melek gelsin senin öyle idi galiba. Başka kim vardı?
Biz klomen emodex kullanırken 21 den 50 ye çıktı klomen ters etki yaptı hasar konusunda bizdeCanın inan dediği her şeye harfiyen uyduk. Hayatında hiç kullanmamış sigara. Klomen ve impryl vermişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?