- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Bizede sakın en az 6 ay geçmeyin bence demiş mantığını çözemedim benTüp bebek dediginiz için öyle cvp vermiş düşmemiş direk geçin demiş bizde yazmıştık hasar tekrarlarmı tüp bebege mi geçelim die tüp bebege geçin demişti
Güncellll :)Merhaba kizlar
Biz bu hasarlar duzeltilmez sanip dr.larda tup bebek diyince direk tup bebege yoneldik
Ancak sonucunda bebegimin kalbi atmadi ve dusme asamasinda
Gelin eslerimize kendimize yaptigimiz kurleri vitaminleri tedavileri paylasalim
Bilmediklerimizi ogrenelim birbirimize destek olup careler arayalim
Topicteki hamile olmak isteyen, inşallah hamile olacak olan, halihazırda hamile olan arkadaslarim
- @Defnelfin 29, Antalya, 8 aydır bekliyor --- HAMİLE
- @Alevce7 28, 3 yildir bekliyor----HAMİLE
Afilim92 25, X ilinde, 8 aydır bekliyor----HAMİLE-erkek bebis bekliyor - @Gamze020 26, Denizli 2yildir bekliyor... cok sukur tup bebek tedavisiyle suanda HAMİLE
- @sellida 29, İstanbul 14 aydir bekliyor HAMİLE
- @Selvi25 26, uzun zamandir bebek bekliyor HAMİLE
Beth18 30, Ankara, 2.5 yıldır bekliyor HAMİLE
- @raortac , 30 X ilinde 12 aydir bekliyor HAMİLE
- @ruyagokk 26, X ilinde, 3 yıldır bekliyor HAMİLE
- @Perican01 6 aylik evliler, yas 40, Ilk tup bebek denemesinden HAMİLE
- @cetiha88 29, X ilinde, 10 aydır bekliyor , HAMİLE
-Pandora- 27, Ankara, 8 aydır bekliyor - @sekerim00 25, Ankara, 2 yıldır bekliyor
- @Eylul41213 25, X ilinde, 1 yıldır bekliyor
- @Zeynep6302 31, Sanliurfa 2,5 yıldır bekliyor
- B Beyza_2018 30, 3 yildir bekliyor
- @rvydmrt 25, 4 yildir bekliyor.
- @Bestttt 26, 3 yıldır bekliyor 5 dusugu var
Saklicennet 26, uzun suredir bekliyor - @Suskun Ceylan 33 17 aydir bekliyor.
- @ayllllliiiin35 30,2 yildir bekliyor.
- L Longway2015 yas 29
- @Rm_angel 30, 3. Tup bebek denemesi olacak.
Hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim ne macunu kullandinizAyyyy cnm çok mutlu oldum yaaaa. İnan gözlerim yaşardı. Kızlarrrr o macun ve ilaçlar işe yarıyor alın kullanın bakın ikimizde bir ay içinde hamile kaldık. Çok ciddiyim.
Ah canım yazdığın her cümle okadar bana benziyor ki hissettiklerime,yaşadıklarıma.yaşayan bilir bilir sözü çok doğruymuş .hep dua ediyorum aklımdasınz ,İçin kime ısınıyorsa onda devam et canım. Değerin iyi geldi bana maaşallah. Ne güzel bir şey dualarımız kabul oluyor. Bizlere mi sıra geldi ne.. ay ne güzel duygular boşver gebesin ya gerisi de gelir bence en zor kısmı gebe kalmak sanki. 2 sene oldu bir kez bile göremedim bazen korkuyorum ama bu günler de geride kalacak. En güzel şekilde geçirmeye çalışıyorum sonuçta ömürden geçiyor.
Canım ben 2016da tüp bebek yaptirmistim ve iki tane en iyi kalite şuanda doneurulmusum var hocaya sorduk ne yapalım bu embryolar hasar tedavisi olmadan önce oldu.oda demiski eğer embryolar iyiyse kullanmakta yarar var dedi bize Kaan hoca hatta ben hamile kalmasaydim dondurulmuşlari koyduracaktim.bana profesör semra Karaman 25yildir bu işi yapıyor dedi kadın kabul etmiyor bile sperm DNA hasarı bı imsi yapıyoruz en iyiyi seçiyoruz diyor.Ya kızlar sinirden ölcem. 3 ay da düşmedi DNA hasarı hocaya gönderdik sonucu düşerse belki tüp bebeğe de geçeriz demiştik. Kalkmış Hasar düşmemiş tüp bebeğe geçin diyor. Ya niye ilaç değiştirmiyor. Ya da başka bir şey denemiyor? Bu ne saçmalık
Ya ben de buna şaşırdım sadece klomen ve impryl düşürmeye çalıştı şimdi de hiçbir şey demeden tüp bebek diyor. Tamam önce ulaşabilirsem bi yazayım sonra bunları kullanacağım.Ne impryli ya delirmiş galiba şakın alma art med al. Astaksantin kullansın eşin o inşallah düşürür. Birde içinde herşey olan bir multivitamin kullan. Gün aşırı olsa bile kullan. Impryl de rosa iyi gelen maddeler var. O maddeler nacda da var istersen ondanda gün aşırı kullan. Ben eşime sperra ımpryl omepa multivitamin nac veriyorum. Hatta ben Kaan hocaya nac kullanmak istiyorum dedim. Gerek Yok ımpryl de var dedi. Ama istiyorsan bir tablet eşine ver dedi. Zararı olsa ver demez ve ben iyi geleceğini biliyordum. Spermimiz vizkozdü şimdi normal görüldü. Benim tavsiyelerim bunlar diğer arkadaşlarda birşeyler söyler sana içini rahat tut.
Yani DNA hasarı olsa da yapmakta sıkıntı yok mu? Anlamadım canım.Canım ben 2016da tüp bebek yaptirmistim ve iki tane en iyi kalite şuanda doneurulmusum var hocaya sorduk ne yapalım bu embryolar hasar tedavisi olmadan önce oldu.oda demiski eğer embryolar iyiyse kullanmakta yarar var dedi bize Kaan hoca hatta ben hamile kalmasaydim dondurulmuşlari koyduracaktim.bana profesör semra Karaman 25yildir bu işi yapıyor dedi kadın kabul etmiyor bile sperm DNA hasarı bı imsi yapıyoruz en iyiyi seçiyoruz diyor.
Oldu canım. Yani düzen lab sa yaptırdığımıza göre ileri hız hiç yoktu yerinde ve yavaş hareket toplamı %30 du. Düzen de %65 çıktı toplam hareketli spermHızınızda yükselme oldu mu? Bunlar hıza iyi geliyor.
Q10 ekstra antioksidan etki gösteriyor.
Yükselmeden sonra değiştirip bunları verdi değil mi? Bize sağolsun değiştirmeyi bile denemedi ilacı. Bu kadar acımasızlık. rabbim bizleri daha fazla kimseye muhtaç rtmeden muradımıza erdirsin.Kuzum bizim hasar 6.ayda düştü ımprly trental endol vermişti onu kullanmıştık ama ben o dönem eşime deli gibi solgarın l arginine 500 mg q10 ve l carnitine kullanmıştım bence onlarında büyük katkısı oldu sadece hocanınkiler değil 51 den 8 e düştü 3 ayda canlılık falan da iyi gelmişti sonra doğal bekleyin dedi sayımız az oldugu halde bekliyoruz ama o dediği için değil imkanımız yok tüp bebek için zaman açısından
canım o belirtiler bende de var, benim daha transfer olmadı, verilen ilaçlardan dolayı oluyor, adet belirtisi değildir bence. Zaten ilaçlar adeti de geciktiriyor.@Zeynep6302 5. Günüm cnm yarın adet günüm iki gündür acayip kasık agrım var bugünde gögüs agrım başladı test gününü beklerken adet olmam inşallah
Kaan hoca mevcut hastaladan bıkmış herhaldeYa kızlar sinirden ölcem. 3 ay da düşmedi DNA hasarı hocaya gönderdik sonucu düşerse belki tüp bebeğe de geçeriz demiştik. Kalkmış Hasar düşmemiş tüp bebeğe geçin diyor. Ya niye ilaç değiştirmiyor. Ya da başka bir şey denemiyor? Bu ne saçmalık
Benim anladığım öyle çünkü Kaan hoca bana öyle dedi galiba embryolar iyi oluncaYani DNA hasarı olsa da yapmakta sıkıntı yok mu? Anlamadım canım.
hayırlı olsun Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin. tüp bebekle mi hamile kaldınız?Günaydın kızlar. Daha önce ben de yazmıştım bu topiğe. O zamanlar eşimin sperm sayısı ve hızı çok düşüktü direkt tüp bebek demişlerdi. Yıkılmıştık. Sonra tüp bebek tedavisini araştırmaya başladık, Martta ayında ilk denememizde hamile kaldım çok şükürAllah isteyen herkese tez zamanda nasibetsin.
çok teşekkür ederim, inşallah. Evet tüp bebekle ilk denememde hamile kaldım.hayırlı olsun Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin. tüp bebekle mi hamile kaldınız?
Bizim de sayı az ve hareketlilik hiç yok.Bu durumu öğreneli 3 ay oldu haziran sonu tüp bebek deneyeceğiz. Siz nerede yaptırdınız?çok teşekkür ederim, inşallah. Evet tüp bebekle ilk denememde hamile kaldım.
arısı bize olsun canım sağlıkla al kucagına inşallah bebişiniGünaydın kızlar. Daha önce ben de yazmıştım bu topiğe. O zamanlar eşimin sperm sayısı ve hızı çok düşüktü direkt tüp bebek demişlerdi. Yıkılmıştık. Sonra tüp bebek tedavisini araştırmaya başladık, Martta ayında ilk denememizde hamile kaldım çok şükürAllah isteyen herkese tez zamanda nasibetsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?