Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Güncellll :)

Ah canım yazdığın her cümle okadar bana benziyor ki hissettiklerime,yaşadıklarıma.yaşayan bilir bilir sözü çok doğruymuş .hep dua ediyorum aklımdasınz ,

Canım ben 2016da tüp bebek yaptirmistim ve iki tane en iyi kalite şuanda doneurulmusum var hocaya sorduk ne yapalım bu embryolar hasar tedavisi olmadan önce oldu.oda demiski eğer embryolar iyiyse kullanmakta yarar var dedi bize Kaan hoca hatta ben hamile kalmasaydim dondurulmuşlari koyduracaktim.bana profesör semra Karaman 25yildir bu işi yapıyor dedi kadın kabul etmiyor bile sperm DNA hasarı bı imsi yapıyoruz en iyiyi seçiyoruz diyor.

Ya ben de buna şaşırdım sadece klomen ve impryl düşürmeye çalıştı şimdi de hiçbir şey demeden tüp bebek diyor. Tamam önce ulaşabilirsem bi yazayım sonra bunları kullanacağım.

Yani DNA hasarı olsa da yapmakta sıkıntı yok mu? Anlamadım canım.

Yükselmeden sonra değiştirip bunları verdi değil mi? Bize sağolsun değiştirmeyi bile denemedi ilacı. Bu kadar acımasızlık. rabbim bizleri daha fazla kimseye muhtaç rtmeden muradımıza erdirsin.

@Zeynep6302 5. Günüm cnm yarın adet günüm iki gündür acayip kasık agrım var bugünde gögüs agrım başladı test gününü beklerken adet olmam inşallah
canım o belirtiler bende de var, benim daha transfer olmadı, verilen ilaçlardan dolayı oluyor, adet belirtisi değildir bence. Zaten ilaçlar adeti de geciktiriyor.

Kaan hoca mevcut hastaladan bıkmış herhalde Hocam biz gelişme olmayınca tüpe geçtik ama tedaviye de devam etmek istiyoruz falan yazmıştık. Tüp bebek inşallah tutar falan demiş, tutmazsa gelin görüşelim demiş. Yani tedavisi sonlandı

Günaydın kızlar. Daha önce ben de yazmıştım bu topiğe. O zamanlar eşimin sperm sayısı ve hızı çok düşüktü direkt tüp bebek demişlerdi. Yıkılmıştık. Sonra tüp bebek tedavisini araştırmaya başladık, Martta ayında ilk denememizde hamile kaldım çok şükür Allah isteyen herkese tez zamanda nasibetsin.

hayırlı olsun Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin. tüp bebekle mi hamile kaldınız?

Arkadaşlar günaydın yeni test çıktı. Yukarıda tarihler yazılı. Değişiklik yok. Ama bence bi önceki test yalnıs bakın sizde anlıycaksınız bi yorum yapabilir misiniz cok sağolun Beth18 Afilim92

Eklentiler

• Screenshot_2018-05-15-09-05-09-031.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 64
D
arısı bize olsun canım sağlıkla al kucagına inşallah bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…