- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Evt yükseldikten sonra değişti bunları verdi cnm ama ne yalan söyleyim vitaminleri değiştire değiştire Zaten düşürebilirdik pek katkısı olmadı sonuçta hormon kullandırmadı cnmYükselmeden sonra değiştirip bunları verdi değil mi? Bize sağolsun değiştirmeyi bile denemedi ilacı. Bu kadar acımasızlık. rabbim bizleri daha fazla kimseye muhtaç rtmeden muradımıza erdirsin.
Ankara CEntrum Tüp Bebek MerkeziBizim de sayı az ve hareketlilik hiç yok.Bu durumu öğreneli 3 ay oldu haziran sonu tüp bebek deneyeceğiz. Siz nerede yaptırdınız?
recai pabuçcu mu yaptı? kaça geldi tüp bebek? bir de hangi yöntemlerle yaptılar?Ankara CEntrum Tüp Bebek Merkezi
Canım bizim yukarıda attığım teste bir yorum yapabilir misinrecai pabuçcu mu yaptı? kaça geldi tüp bebek? bir de hangi yöntemlerle yaptılar?
Evet sanırım. Bugün son bi kez daha şansımı deneyeceğim. Ama sonra hakkında pek iyi düşünmeyeceğim hala aynı cevabı alırsam.Kaan hoca mevcut hastaladan bıkmış herhaldeHocam biz gelişme olmayınca tüpe geçtik ama tedaviye de devam etmek istiyoruz falan yazmıştık. Tüp bebek inşallah tutar falan demiş, tutmazsa gelin görüşelim demiş. Yani tedavisi sonlandı
canım sizin şubattaki değerler çok iyiymiş, o arada neler kullanmıştınız, değişen ne oldu, arada eşin hasta falan mı oldu onları bir gözden geçir.Değerler güzel aslında ama ileri hız olmadığı için yumurtaya kadar gidemiyor. Proksed ileri hız için etkili. Değerler biraz düzelirse yumurtlama günü takibi ve ilişki sırasında preseed jel kullan, belki faydası olur.
Çok Teşekkür ederim yorumuna. Doktor morelimi bozdu. Direk tüp bebek yapın dedi. Daha uygulanacak tedavi kalmamış dedicanım sizin şubattaki değerler çok iyiymiş, o arada neler kullanmıştınız, değişen ne oldu, arada eşin hasta falan mı oldu onları bir gözden geçir.Değerler güzel aslında ama ileri hız olmadığı için yumurtaya kadar gidemiyor. Proksed ileri hız için etkili. Değerler biraz düzelirse yumurtlama günü takibi ve ilişki sırasında preseed jel kullan, belki faydası olur.
Kaan hoca kadar bu işleri bilen başka doktorda yok, işin kötü yanı o. Şansını dene bakalım inşallah bişeyler önerir.Stres etme, eşine de yansıtma bence, arkadaşların dediği gibi takviye vitaminleri değiştişe değiştire bir 2-3 ay daha dene, benim gördüğüm Dna hasarı düşüyor hep. Nac 600 da kullanın.Evet sanırım. Bugün son bi kez daha şansımı deneyeceğim. Ama sonra hakkında pek iyi düşünmeyeceğim hala aynı cevabı alırsam.
Bu arada tüp bebeğe para biriktir canım, kendine belli bir zaman tanı, merkezleri araştır. Beklediğin zamana kadar güzel bir sürpriz olmazsa en azından kendini bu süreçte tüpe hazırlamış olursun. Biliyorsun ben hemşireyim, hep hastalardan da gördüğüm bu işler çok uğraştırıcı,bazen insanlar 6-7 tüp deniyor da ancak oluyor. ilk denemede olmasa bile eninde sonunda oluyor.Bunu böyle düşünerek psikolojini sağlam tut.Çok Teşekkür ederim yorumuna. Doktor morelimi bozdu. Direk tüp bebek yapın dedi. Daha uygulanacak tedavi kalmamış dedi
Recai Pabuççu evet. Raporla yaptırdım. 3.500 tedavi 380 ilaçlar tuttu. İmsi, mikroçip ve mikroenjeksiyon yöntemlerini kullandılar.recai pabuçcu mu yaptı? kaça geldi tüp bebek? bir de hangi yöntemlerle yaptılar?
Çok zorlu bir süreç. Ama ben her seyi yaptıgımızdan emin olmak istiyorum. Dna hasarına da baktırmak istiyorum. Doktor baktırsan da değişen birsey olmaz. Yine tedavisi için e vitamini veriyorlar dedi. İnandırıcı gelmediBu arada tüp bebeğe para biriktir canım, kendine belli bir zaman tanı, merkezleri araştır. Beklediğin zamana kadar güzel bir sürpriz olmazsa en azından kendini bu süreçte tüpe hazırlamış olursun. Biliyorsun ben hemşireyim, hep hastalardan da gördüğüm bu işler çok uğraştırıcı,bazen insanlar 6-7 tüp deniyor da ancak oluyor. ilk denemede olmasa bile eninde sonunda oluyor.Bunu böyle düşünerek psikolojini sağlam tut.
Hayırlı olsun , sağlıcakla sürsün inşallah. Ne güzel ilk tedavide hemen olmuş:)Ben de genartta tedavideyim , bugün embriyoların 2.günü. burada rapor geçmiyor, biraz fazla para gitti ama merkezden memnunum.Recai Pabuççu evet. Raporla yaptırdım. 3.500 tedavi 380 ilaçlar tuttu. İmsi, mikroçip ve mikroenjeksiyon yöntemlerini kullandılar.
Zeynepin kullandığı takviyeleri de bir dene ya, belki işe yarar. Sonuçta değerler çok değişken, demek ki düzelebilir bir şey.Çok zorlu bir süreç. Ama ben her seyi yaptıgımızdan emin olmak istiyorum. Dna hasarına da baktırmak istiyorum. Doktor baktırsan da değişen birsey olmaz. Yine tedavisi için e vitamini veriyorlar dedi. İnandırıcı gelmedi
Sizin de tedaviniz hayrlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ben tedavi için ilk başkent hastanesi göğşen hocaya gitmiştim aşırı yoğun ve ilgisizdi. Hiç memnun kalmadım. Sonra recai hocanın oğlu doç dr emre pabuçcu ile ufuk hastanesinde tanıştım tesadüfen. Emre hoca da çok iyi bir kadın doğumcu. O ilgilendi benmle. Takibimi ufuk hastanesinde yaptı sadece yumurta toplama ve transfer merkezde yapıldı. Merkez yoğun ama herkese zaman ayırılıyorlar. Çok memnun kaldım ben.Hayırlı olsun , sağlıcakla sürsün inşallah. Ne güzel ilk tedavide hemen olmuş:)Ben de genartta tedavideyim , bugün embriyoların 2.günü. burada rapor geçmiyor, biraz fazla para gitti ama merkezden memnunum.
Recai hoca çok yoğun diyorlar, muayeneler falan nasıldı? Bu tedavimde negatif olursa aynı yerde tekrar yapmak mantıklı değil diye soruyorum. Hem de tüp düşünen arkadaşlara fikir olsun diye.
Morfoloji 4tü 3 olmuşCanim ben cok an anlamiyorum .Morfoloji duzelmis sanirim.
Hangi takviyelerdi onlar inşallah işe yararZeynepin kullandığı takviyeleri de bir dene ya, belki işe yarar. Sonuçta değerler çok değişken, demek ki düzelebilir bir şey.
Ankara düzen mi? İstanbul düzen de mi yaptırdınız testleri? İnşallah hasarda düşer hemen.Oldu canım. Yani düzen lab sa yaptırdığımıza göre ileri hız hiç yoktu yerinde ve yavaş hareket toplamı %30 du. Düzen de %65 çıktı toplam hareketli sperm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?