- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Teşekkür ederim.Saklicennet doğum günün kutlu olsun canım.
Bizi direk tüp bebege yönlendirdi ilaçlar ile yaramamış değerler düzelmemiş vakit kaybetmeyin dedi. Ben pek doktora güvenmedim.Canim ben cok an anlamiyorum .Morfoloji duzelmis sanirim.
Tarihlere bakmamistim canim.Bizi direk tüp bebege yönlendirdi ilaçlar ile yaramamış değerler düzelmemiş vakit kaybetmeyin dedi. Ben pek doktora güvenmedim.
Yukarıda yazıyor canım benimTarihlere bakmamistim canim.
Tarihlere bakmamistim canim.
Hayır kullanmadıTest verdiginiz ay esin agri kesici veya baska hap vs kullandi mi ?
Kusura bakmayın soru yağmuruna tutuyorum ama ben de araştırma yapıyorum. eşiniz degerleri tam olarak ne idi? bizim de ilk deneme de olur mu acabaBuarada tedavi esnasında tüp bebek doktoru eşime emodex ve teatrio verdi. 1,5 ay bunları kullandı eşim.
Günaydın arkadaşlar sizlere bişey soracağım eşim için ilaç alacağım vitamin ama bir türlü karar veremedim hangisini alsam eşimde sperm sayısı çok düşük toplamda 1,5 milyon falan. Sperra mı alsam. Dün nette opstravent diye bi ilaca daha denk geldim. Çok kararsızım tecrübelerinizle lütfen cevap verir misiniz?
Saklicennet yeni yaşın sana gönlünde ne varsa hayırlısıysa getirsin inşAllah.
estağfurullah biz birbirimize yardımcı olamayacaksak kimse bize yardımcı olamaz :)Kusura bakmayın soru yağmuruna tutuyorum ama ben de araştırma yapıyorum. eşiniz degerleri tam olarak ne idi? bizim de ilk deneme de olur mu acaba
Bizim test sonucu bu yukarıda tarihleri yazıyor bizde dediklerinizi yapsak olur mu eşim emodex klomen e ve d vitamini kullanmıştı6ayCnm sayı için emodex tek geçerim gerçekten çok işe yarıyor. DNA hasarına da emodex iyi geliyor. Hız hareket içinde promen k iyi geldi bize. Ama sperra da çok iyi bi ilaç. Öneririm. Ve sabırlı olun. Bizim 1 cc 1 milyon 800 bindi üzerinden neredeyse 11 ay geçti. Allah şifa versin inşşşş
ne güzel :) inşallah bizimki de ilk deneme de güzel sonuçlanır. teşekkür ederim cevaplarınız için.:)estağfurullah biz birbirimize yardımcı olamayacaksak kimse bize yardımcı olamaz :)
ilk test; sadece 4 sperm vardı 2 ölü 2 yerinde hareketli (aşılama iptal)
2. test; 8 milyon sperm, ileri hareket sıfır
3. test; 2 milyon sperm, ileri hareket sıfır
Başkent Hastanesinde eşimde çift taraflı varikosel olduğunu ve ameliyat olması gerektiğini söylediler. Ameliyat günü de aldık hatta. Ama ameliyata 3 gün kala tanıştığım tüp bebek doktorum SAKIN dedi. Sakın ameliyat olmasın sperm sayısı daha da düşebilir hemen tüp bebek dedi.
sonra o ay hemen tedaviye başladık, buarada eşim de emodex ve teatrio kullanmaya başladı. Benden yumurta toplandığı gün eşimden de sperm alındığında sayı 14 milyona çıkmıştı ama ileri hareket yine sıfırdı.
Benden 7 yumurta toplandı eşimin hareketsiz ve dna hasarlı spermleriyle döllenmez diye beklerken yumurtaların 7si de döllendi. 6 yumurta 5.güne kadar geldi. 3 tanesi AA kalite 3 tanesi orta kaliteydi. 1 tane AA kalite transfer edildi diğer 5 tanesi donduruldu. İlk denemede tutunca 5 tane dondurulmuşum var şuan.
Allah razı olsun canım. Boşa geçen o kadar zamanımız oldu ki en başından belki kullansak şimdi çok farklı olabilirdi bilmiyorum. Cahillik mi yoksa nasip mi bilmiyorum ama hiç takviye bile kullanmadık direkt tüp bebek yaptırdık. Geçmiş zaman elbette geri gelmez ama çok üzülüyorum. Hayırlısı inşAllah.Cnm sayı için emodex tek geçerim gerçekten çok işe yarıyor. DNA hasarına da emodex iyi geliyor. Hız hareket içinde promen k iyi geldi bize. Ama sperra da çok iyi bi ilaç. Öneririm. Ve sabırlı olun. Bizim 1 cc 1 milyon 800 bindi üzerinden neredeyse 11 ay geçti. Allah şifa versin inşşşş
Doğum günün kutlu olsun, daha yaşın küçük acele etme :)Sağol canım allah razı olsun. 27 oldum.
Bir de bebişkom olsa çok güzel olur ama nasip bakalım ne zaman olacak. Bazen ya eşin olmasa falan diye düşünüp toparlanıyorum he bir de tabi sizler umut oluyorsunuz. Minnoşlar çoğalıyor.
Kullan cnm panik yapma. Eşini de paniklendirme cnm. Emodex hasara ve sayıya çok iyi geliyor. Emodex de hıza iyi geliyor. Mesela sabah bi emodex akşam da bi promen k kullanabilirsiniz. Bu işleri saklıcennet daha iyi bilir ama. E vitamini kesinlikle kullanın bide günde iki defa bir çay kaşığı poleni suda eritip eşine içir. Biz son ayda onu da yaptık.Bizim test sonucu bu yukarıda tarihleri yazıyor bizde dediklerinizi yapsak olur mu eşim emodex klomen e ve d vitamini kullanmıştı6ay
Canım bide macun demiştin ama o nasıldı tüp bebeğe mi başlasak kararsızım yaşım da32Kullan cnm panik yapma. Eşini de paniklendirme cnm. Emodex hasara ve sayıya çok iyi geliyor. Emodex de hıza iyi geliyor. Mesela sabah bi emodex akşam da bi promen k kullanabilirsiniz. Bu işleri saklıcennet daha iyi bilir ama. E vitamini kesinlikle kullanın bide günde iki defa bir çay kaşığı poleni suda eritip eşine içir. Biz son ayda onu da yaptık.
2. Aydan bu zamana ne kullandınız da değerleriniz düştü. 2. Ayda ne kullanıyordunuz? Şimdi ne kullanıyorsunuz? Sayı ve hız düşmüş. Morfolojiye çok takılmayın. O an 3 tane denk gelmiştir inişli çıkışlı olur.
Teşekkür ederim canımCanım doğumgününmüş stresten hiç görmedim. Nice yaşlarında Mutlu ol inşallah yuvanda çocuklarınla. Kutlu olsun canım doğum gününSaklicennet
Aslında aynı şeyleri kullandık sebep bulamıyorum ben bana göre 2.aydaki hatalı çünkü sayı 4milypndan 44milypn nasıl olur son testte de 14milypm cıktı2. Aydan bu zamana ne kullandınız da değerleriniz düştü. 2. Ayda ne kullanıyordunuz? Şimdi ne kullanıyorsunuz? Sayı ve hız düşmüş. Morfolojiye çok takılmayın. O an 3 tane denk gelmiştir inişli çıkışlı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?