- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Teşekkür ederim canım. Sen 1 adet multivitamin al dediğin ilaçların ikisinde iyi içeriğine bak ve bitkisel içeriği yoğun olanı tercih et vitamin mineral içinde multivitamin al bence.Günaydın arkadaşlar sizlere bişey soracağım eşim için ilaç alacağım vitamin ama bir türlü karar veremedim hangisini alsam eşimde sperm sayısı çok düşük toplamda 1,5 milyon falan. Sperra mı alsam. Dün nette opstravent diye bi ilaca daha denk geldim. Çok kararsızım tecrübelerinizle lütfen cevap verir misiniz?
Saklicennet yeni yaşın sana gönlünde ne varsa hayırlısıysa getirsin inşAllah.
Evet yaşıma güveniyorum ama ya olmazsa yaşım ilerlerse yine olmazsa diye düşünüp Canımı sıkıyorum.Doğum günün kutlu olsun, daha yaşın küçük acele etme :)
Bende 27 lerde başladım ya olmazsa demeye kötüyü çağırdım korktuğum başıma geldi,rahat olmak lazım umursamayanlar daha kolay gebe kalıyor.Evet yaşıma güveniyorum ama ya olmazsa yaşım ilerlerse yine olmazsa diye düşünüp Canımı sıkıyorum.normalde 29/30 gibi çocuk sahibi olmak istiyordum ama allah ne nasip edecek bakalım. Sen misin öyle diyen dedi sanki bana. Bak şimdi istiyorum ama olmuyor.
Merhaba dr unuz recai papuccu mu?ne kadar tuttu bide sorun neydi acaba bilgi verirseniz cok sevinirim aklımda olan bi merkezdeAnkara CEntrum Tüp Bebek Merkezi
birkaç mesaj önce hepsiyle ilgili bilgi vermiştim o kısma gözatabilir misiniz :)Merhaba dr unuz recai papuccu mu?ne kadar tuttu bide sorun neydi acaba bilgi verirseniz cok sevinirim aklımda olan bi merkezde
Canm lütfen kusura bakma dersteydim heycanlandım acele ettim yazdım ama sonra hepsini okudum tenefüste.cok mutlu oldum darısı bize olsun aklımda olan bi merkez ama fiyat cok yüksek sanmıştım raporla uygun olabiliyormus sayende öğrendim peki takibi bizde ufukta yaptırabilirmiyiz ki yoksa senin kısmetinden mi öyle oldu maşallah sana ve yavrunabirkaç mesaj önce hepsiyle ilgili bilgi vermiştim o kısma gözatabilir misiniz :)
darısı başınıza olsun inşallah. Eğer siz de emre beyden randevu alır ona giderseniz ve takiplerin ufuk'ta yapılmasını isterseniz orada yapar sizinkini de bence.Canm lütfen kusura bakma dersteydim heycanlandım acele ettim yazdım ama sonra hepsini okudum tenefüste.cok mutlu oldum darısı bize olsun aklımda olan bi merkez ama fiyat cok yüksek sanmıştım raporla uygun olabiliyormus sayende öğrendim peki takibi bizde ufukta yaptırabilirmiyiz ki yoksa senin kısmetinden mi öyle oldu maşallah sana ve yavruna
Cok tşk ederim bu bilgiye gerçekten sevindimdarısı başınıza olsun inşallah. Eğer siz de emre beyden randevu alır ona giderseniz ve takiplerin ufuk'ta yapılmasını isterseniz orada yapar sizinkini de bence.
canim kusura bakma gec cevap yazdigim icin. Aslinda sizin dwgerleriniz cok iyi. Sadece morfoloji dusuk geldi bana. Birde morfolijideki bas boyun kismindaki hasar orani mi %95? Onu anlayamadim
aa cok sasirdim. Evet yogun cunku nerdeyse ankaradaki en uygun tup bebek yapan yer orasi. Raporlu icin. Ama gogsen bey cok ilgili ve hastasi ne zaman mesaj atsa cevap veren bir dr. Aksam saat 11 de bile aradim ve cevap vermisti. Ve hastalariyla iletisimj iyi olan birisi.Sizin de tedaviniz hayrlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Ben tedavi için ilk başkent hastanesi göğşen hocaya gitmiştim aşırı yoğun ve ilgisizdi. Hiç memnun kalmadım. Sonra recai hocanın oğlu doç dr emre pabuçcu ile ufuk hastanesinde tanıştım tesadüfen. Emre hoca da çok iyi bir kadın doğumcu. O ilgilendi benmle. Takibimi ufuk hastanesinde yaptı sadece yumurta toplama ve transfer merkezde yapıldı. Merkez yoğun ama herkese zaman ayırılıyorlar. Çok memnun kaldım ben.
Baş %95 ama kuyruk kısmına çizgi çekmişler hepsi mi bozuk onu anlayamadım. Bu arada yorumunuz çok değerli benim için. Doktor bize direk tüp bebek yapın dedi eşinin yaşı gecıyor dedi ben 32 yasındayım sayı 14mikyon az değilmi yıkandıktan sonra 3.5 olmuş hız sıfırcanim kusura bakma gec cevap yazdigim icin. Aslinda sizin dwgerleriniz cok iyi. Sadece morfoloji dusuk geldi bana. Birde morfolijideki bas boyun kismindaki hasar orani mi %95? Onu anlayamadim
Canım 3 defa gittim göğşen hocaya hepsinde 3 dk sürdü muayenem. Zaten ben içerdeyken başka hasta aldılar içeri. Aklımdaki soruları soramadım bile. Hep telefonuyla ilgileniyordu. Yüzüme bile bakmıyordu. Bana mı öyle denk geldi bilmiyorum ama burada çok kişiden aynı şeyleri duydum sonrasında. Seninle elektriği tutmuş ve ilgilenmiş ne güzel. Keşke benim de öyle olsaydı ve devam edebilseydim orada.aa cok sasirdim. Evet yogun cunku nerdeyse ankaradaki en uygun tup bebek yapan yer orasi. Raporlu icin. Ama gogsen bey cok ilgili ve hastasi ne zaman mesaj atsa cevap veren bir dr. Aksam saat 11 de bile aradim ve cevap vermisti. Ve hastalariyla iletisimj iyi olan birisi.
Amin canım herkese hayırlı Ramazanlar ,Rabbim tüp dualarimizi hayırli Birsekilde kabul etsinRabbim mübarek Ramazan ayında tüm dualarımızı kabul etsin hastalara şifa bizlere sağlıklı hayırlı yavrular versin borcu olanlara sıkıntısından kurtulmayı nasip etsin inşallah hepimize hayırlı Ramazanlar kızlar sizi seviyorum
Bu testi nerede yaptırdınız?sanırım sayıda hızda biraz düşük ne verdi Kaan hoca size.bence devam edin 15gun çok kısa bir süre eşim benim ekimden beri tedavi oldu ocağın başında hasarının düştüğünü öğrendik şimdide Hamdolsun hamileyim insallah zamanla sizinde yukselir.Kızlar size birşey soracağım yardımcı olursanız sevinirim , Kaan hocada tedavideyiz 15 günlük ilaç tedavisi sonrasında test istedi sperm sayımız 200 bin civarlarında idi şimdi sonuç aşağıda.
sperm sayısı: 1milyon
satım total: 4 milyon
ph:7.5
aglütinasyon: yok
ileri hızlı :%10
ileri hareketli :%25
yerinde hareketli :%20
hareketsiz:%45
morfoloji
normal :%75
baş:%10
boyun:%10
kuyruk:%5
mikroskobisi :h.s. 15-20 lokosit , 2-3 spermatogenez görüldü.
yorum :hipokinezi +oligospermi
konsantrasyon yöntemi ile incelenmiştir
Biz yorumlayamadık yardımcı olursanız çok sevinirim
Ayrıca şöyle bir şey de yaşadım, hsg raporunda tüpler açık yazmasına rağmen göğşen hoca bana tek tüpün kapalı diğer tüpünde de hidrosalpinks var tüp bebekten önce ameliyat olman lazım dedi. Eşinde varikosel var ameliyat olması lazım dedi. Halbuki ondan sonra gittiğim 2 doktor tüplerinin ikisi de açık, Hidrosalpinks de yok dedi. Varikosel ameliyatını kesinlikle önermediler. Yani göğşen hoca bizi hep yanlış yönlendirdi ve tabi buarada 1-2 ayım boşa gitti benim.aa cok sasirdim. Evet yogun cunku nerdeyse ankaradaki en uygun tup bebek yapan yer orasi. Raporlu icin. Ama gogsen bey cok ilgili ve hastasi ne zaman mesaj atsa cevap veren bir dr. Aksam saat 11 de bile aradim ve cevap vermisti. Ve hastalariyla iletisimj iyi olan birisi.
Hayırlı olsun hamilelik maşallah, özel hastanede yaptırdık Canım , şöyle ki daha öncekilerde 200 bin çıkıyordu oda tedavi sırasında öğrendiklerimiz normalde sayı az olduğu İçin bakılamıyordu İlk defa milyon gördük ama ne demek yorumlayamadık,Bu testi nerede yaptırdınız?sanırım sayıda hızda biraz düşük ne verdi Kaan hoca size.bence devam edin 15gun çok kısa bir süre eşim benim ekimden beri tedavi oldu ocağın başında hasarının düştüğünü öğrendik şimdide Hamdolsun hamileyim insallah zamanla sizinde yukselir.
ben 3.5 milyonu daha fazla zannedip degerleriniz iyi dedim canim. Yanlis anlamisim. Bizimde sizin degerlere benziyordu bana da tup beebk dedilerBaş %95 ama kuyruk kısmına çizgi çekmişler hepsi mi bozuk onu anlayamadım. Bu arada yorumunuz çok değerli benim için. Doktor bize direk tüp bebek yapın dedi eşinin yaşı gecıyor dedi ben 32 yasındayım sayı 14mikyon az değilmi yıkandıktan sonra 3.5 olmuş hız sıfır
Canım 3 defa gittim göğşen hocaya hepsinde 3 dk sürdü muayenem. Zaten ben içerdeyken başka hasta aldılar içeri. Aklımdaki soruları soramadım bile. Hep telefonuyla ilgileniyordu. Yüzüme bile bakmıyordu. Bana mı öyle denk geldi bilmiyorum ama burada çok kişiden aynı şeyleri duydum sonrasında. Seninle elektriği tutmuş ve ilgilenmiş ne güzel. Keşke benim de öyle olsaydı ve devam edebilseydim orada.
bu soylediklerinin tam tersini yasadim desem. Hatta gogsen beyin her soyledigi cikti. O yuzden cok guveniyorum ben onaAyrıca şöyle bir şey de yaşadım, hsg raporunda tüpler açık yazmasına rağmen göğşen hoca bana tek tüpün kapalı diğer tüpünde de hidrosalpinks var tüp bebekten önce ameliyat olman lazım dedi. Eşinde varikosel var ameliyat olması lazım dedi. Halbuki ondan sonra gittiğim 2 doktor tüplerinin ikisi de açık, Hidrosalpinks de yok dedi. Varikosel ameliyatını kesinlikle önermediler. Yani göğşen hoca bizi hep yanlış yönlendirdi ve tabi buarada 1-2 ayım boşa gitti benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?