Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok sevindim. Test aynı yerde mi yaptırdınız. Macunu bana özelden atabilir misiniz. Bizde de ileri haraket problem. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah. Kullandığınız macun nedir?

Maşallah canım ne güzel düzelmiş inşallah daha da değerleriniz artar iyi olur.

Çok sevindim. Test aynı yerde mi yaptırdınız. Macunu bana özelden atabilir misiniz. Bizde de ileri haraket problem. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Macunun ismi yok canim ankarada bi aktardan aldik erkeklere ozel satiliyor yaninda takviye vitaminide var. Ama kargoylada gonderiyor. Hatta sonuclari kendisiylede paylastim cok iyi dedi. Tekrar alicaz macunu sonuclar boyle iyi cikmisken bi kere daha kullanicaz.Testide ayni yerde duzen labaratuarinda yaptiedik.

Karışımın içeriğini söyler misin? Neler var

Kizlar esimin ileri hizli spermi % 36
Bu sperm sayisi dusuk olsa da yine de rahimde bir iki gun yasar mi ?

Merhaba kizlar bende araniza yeni katılıyorum esimin sonuçları şöyle morfoloji %2 ileri haraket hizi %10 toplam sperm sayisi 6 milyon prolaktin hormonu 11 E2 21 çıktı bendede pko var ne ararsaniz var yani bizde

Merhaba kizlar bende araniza yeni katılıyorum esimin sonuçları şöyle morfoloji %2 ileri haraket hizi %10 toplam sperm sayisi 6 milyon prolaktin hormonu 11 E2 21 çıktı bendede pko var ne ararsaniz var yani bizde
Maalesef değerler düşük. Mutlaka doktora görünün.

Şimdiden gözün aydın canm cok sevindim adamın yeri cepa da o zmn ismi nedir özelden yollarmısın telefonu falan varsa?zeyneplerin yeri bide bunu deneyim nasılsa 1 sene tüp bebek yapamıcam şimdiden tşkler

Son düzenleme:
Hayirli sahurlar ,hayirli ramazanlar kizlar .Bu rahmet ayinda Rabbim sizi de muradinizla nasiplendirir insallah .

Suskun Ceylan best banlanmis galiba. Gecen gun ben de merak edip profiline bakmistim .

Hayırlı sahurlar hayırlı Ramazanlar arkadaşlar Rabbim bu güzel günleri hepimize hayırlı mübarek etsin. var olan ların yavrularına hasretle bekleyen arkadaşların gelecek yavrularına hayırlar bereket ler getirsin.inanıyorum hepimizin, bekleyenlerinde Yavrucak ları bir yerlerde annelerini bekliyorlar kavuşacagız inşallah

Aaaa sizde varikosel varmiydi diğer topikte konuşuyorduk yeni tanıdım hayirlh uğurlu olsun inşallah canım bizlerede dua et
Evet canm varikosel vardı son anda ameliyattan vazgeçip tüp bebek yaptırmıştık:) dualarım sizinle inşallah tez zamanda çok güzel haberler alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…