- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Çok sevindim. Test aynı yerde mi yaptırdınız. Macunu bana özelden atabilir misiniz. Bizde de ileri haraket problem. Şimdiden teşekkür ediyorum.Selam kizlar bayadir ugrayamiyorum biraz kendi halimizde devam edelim istedim burda cok takilinca uzuluyodum ama size sonuclarimizdan bahsetmek istiyorum.esim 1 sene once varikosel ameliyati olmustu.genel olarak oyle ahim sahim bi ilerleme kaydedemedik. Ama son 1 aydir kullandigimiz macundan sonraki degerlerimiz yuzde yuz artmis o kadar mutluyumki anlatamam rabbime bin sukur.
2ay onceki sonuclarimiz
Sayi 9.2 milyon
Toplam hareket %40
Ileri hareket %35
Morfoloji %3
Bugunki sonuclarimiz
Sayi 18.4 milyon
Toplam hareket %60
Ileri hareket %55
Morfoloji %5
Cok sukur bin sukur ben hareketi bu kadar beklemiyodum insallah tez zamanda hamislik haberinide paylasirim
Hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah. Kullandığınız macun nedir?Selam kizlar bayadir ugrayamiyorum biraz kendi halimizde devam edelim istedim burda cok takilinca uzuluyodum ama size sonuclarimizdan bahsetmek istiyorum.esim 1 sene once varikosel ameliyati olmustu.genel olarak oyle ahim sahim bi ilerleme kaydedemedik. Ama son 1 aydir kullandigimiz macundan sonraki degerlerimiz yuzde yuz artmis o kadar mutluyumki anlatamam rabbime bin sukur.
2ay onceki sonuclarimiz
Sayi 9.2 milyon
Toplam hareket %40
Ileri hareket %35
Morfoloji %3
Bugunki sonuclarimiz
Sayi 18.4 milyon
Toplam hareket %60
Ileri hareket %55
Morfoloji %5
Cok sukur bin sukur ben hareketi bu kadar beklemiyodum insallah tez zamanda hamislik haberinide paylasirim
Maşallah canım ne güzel düzelmiş inşallah daha da değerleriniz artar iyi olur.Selam kizlar bayadir ugrayamiyorum biraz kendi halimizde devam edelim istedim burda cok takilinca uzuluyodum ama size sonuclarimizdan bahsetmek istiyorum.esim 1 sene once varikosel ameliyati olmustu.genel olarak oyle ahim sahim bi ilerleme kaydedemedik. Ama son 1 aydir kullandigimiz macundan sonraki degerlerimiz yuzde yuz artmis o kadar mutluyumki anlatamam rabbime bin sukur.
2ay onceki sonuclarimiz
Sayi 9.2 milyon
Toplam hareket %40
Ileri hareket %35
Morfoloji %3
Bugunki sonuclarimiz
Sayi 18.4 milyon
Toplam hareket %60
Ileri hareket %55
Morfoloji %5
Macunun ismi yok canim ankarada bi aktardan aldik erkeklere ozel satiliyor yaninda takviye vitaminide var. Ama kargoylada gonderiyor. Hatta sonuclari kendisiylede paylastim cok iyi dedi. Tekrar alicaz macunu sonuclar boyle iyi cikmisken bi kere daha kullanicaz.Testide ayni yerde duzen labaratuarinda yaptiedik.Çok sevindim. Test aynı yerde mi yaptırdınız. Macunu bana özelden atabilir misiniz. Bizde de ileri haraket problem. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Amin cnm cok sukur sagolMaşallah canım ne güzel düzelmiş inşallah daha da değerleriniz artar iyi olur.
Macunu aktar kendi karistiriyor icerigini bizlede paylasiyor instagramida var cepa lokman hekim diye aratirsaniz bulabilirsiniz kizlarHakkınızda hayırlısı olsun inşAllah. Kullandığınız macun nedir?
Karışımın içeriğini söyler misin? Neler varMacunun ismi yok canim ankarada bi aktardan aldik erkeklere ozel satiliyor yaninda takviye vitaminide var. Ama kargoylada gonderiyor. Hatta sonuclari kendisiylede paylastim cok iyi dedi. Tekrar alicaz macunu sonuclar boyle iyi cikmisken bi kere daha kullanicaz.Testide ayni yerde duzen labaratuarinda yaptiedik.
Sperm yaşlanmasının sayıyla veya hızla ilgisi yoktur. Büyük ihtimal yaşıyordur ama onun testi var. Sperm yaşlanmasına bakılıyor.Kizlar esimin ileri hizli spermi % 36
Bu sperm sayisi dusuk olsa da yine de rahimde bir iki gun yasar mi ?
Maalesef değerler düşük. Mutlaka doktora görünün.Merhaba kizlar bende araniza yeni katılıyorum esimin sonuçları şöyle morfoloji %2 ileri haraket hizi %10 toplam sperm sayisi 6 milyon prolaktin hormonu 11 E2 21 çıktı bendede pko var ne ararsaniz var yani bizde
Gorunduk testlerin tekrarlanmasini istedi 1 ay sonra tekrarlanacak bu surecte esime takviyeler uyguulamaya çalışacağım bendeMaalesef değerler düşük. Mutlaka doktora görünün.
Şimdiden gözün aydın canm cok sevindim adamın yeri cepa da o zmn ismi nedir özelden yollarmısın telefonu falan varsa?zeyneplerin yeri bide bunu deneyim nasılsa 1 sene tüp bebek yapamıcam şimdiden tşklerSelam kizlar bayadir ugrayamiyorum biraz kendi halimizde devam edelim istedim burda cok takilinca uzuluyodum ama size sonuclarimizdan bahsetmek istiyorum.esim 1 sene once varikosel ameliyati olmustu.genel olarak oyle ahim sahim bi ilerleme kaydedemedik. Ama son 1 aydir kullandigimiz macundan sonraki degerlerimiz yuzde yuz artmis o kadar mutluyumki anlatamam rabbime bin sukur.
2ay onceki sonuclarimiz
Sayi 9.2 milyon
Toplam hareket %40
Ileri hareket %35
Morfoloji %3
Bugunki sonuclarimiz
Sayi 18.4 milyon
Toplam hareket %60
Ileri hareket %55
Morfoloji %5
Aaaa sizde varikosel varmiydi diğer topikte konuşuyorduk yeni tanıdım hayirlh uğurlu olsun inşallah canım bizlerede dua etbirkaç mesaj önce hepsiyle ilgili bilgi vermiştim o kısma gözatabilir misiniz :)
Evet canm varikosel vardı son anda ameliyattan vazgeçip tüp bebek yaptırmıştık:) dualarım sizinle inşallah tez zamanda çok güzel haberler alırsınız.Aaaa sizde varikosel varmiydi diğer topikte konuşuyorduk yeni tanıdım hayirlh uğurlu olsun inşallah canım bizlerede dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?