Yolliyim canim cepa lokman hekim cepa alisveris merkezinin giris katinda ozelden nosunu gonderiyim kargoylada gonderiyorŞimdiden gözün aydın canm cok sevindim adamın yeri cepa da o zmn ismi nedir özelden yollarmısın telefonu falan varsa?zeyneplerin yeri bide bunu deneyim nasılsa 1 sene tüp bebek yapamıcam şimdiden tşkler
Tmm cnm ben hafta sonu gidebilirim yakın sayılır cok saolYolliyim canim cepa lokman hekim cepa alisveris merkezinin giris katinda ozelden nosunu gonderiyim kargoylada gonderiyor
Değerleriniz baya iyi aslında maşallah. Promen K ve çakşır suyu eşime çok yaradı hız konusunda. Tavsiye ederim.
Çakşırın hazır olanı mı yoksa bitkisinin suyu mu.Sizce bu değerlerle normal olabilir mi yani.Değerleriniz baya iyi aslında maşallah. Promen K ve çakşır suyu eşime çok yaradı hız konusunda. Tavsiye ederim.
Aksu vital alıyorum ben hazır. Bir kere bitkiyi aldm kaynattım ama eşim içemedi tadı kötüydü. Hazır olanın tadı iyi.Çakşırın hazır olanı mı yoksa bitkisinin suyu mu.Sizce bu değerlerle normal olabilir mi yani.
iz ne durumdasınız ileri hareket arttı mı.Aksu vital alıyorum ben hazır. Bir kere bitkiyi aldm kaynattım ama eşim içemedi tadı kötüydü. Hazır olanın tadı iyi.
Bence değerleriniz iyi. Sayı bakımından çok iyi zaten. Morfoloji %2 biraz düşük en az 4 olması gerekiyor ama burada 0 morfolojiyle bile hamile kalan onlarca insan var ona takılmayın. İleri hareketi arttırırsanız doğal yoldan gebelik olması mümkün bence. Tabiki her şey kısmet. Allah nasip eder inşallah.
İleri hızlı hareketi % 10’dan % 32’ye çıkarmayı başardık çok şükür. Sayımızda şuan milde 31 milyon toplamda 108. Ama sayımız yerlerdeydi bunu görene kadar çok uğraştık. Morfolojide iyi sayılır. Olacak inşallahS
iz ne durumdasınız ileri hareket arttı mı.
Bencede değerlerin çok iyi kaç ay kullandın promen k ve çakşırı çok sordum canım kusura bakma.Rahim filmi çektirmediysen bence çektir hem hamile kalmayı kolaylaştırıyor.İleri hızlı hareketi % 10’dan % 32’ye çıkarmayı başardık çok şükür. Sayımızda şuan milde 31 milyon toplamda 108. Ama sayımız yerlerdeydi bunu görene kadar çok uğraştık. Morfolojide iyi sayılır. Olacak inşallah
Bu arada rahim filmi çektirdim. Ama sonrasında doğal yoldan deneme imkanımız olmadı. Aşılama yaptırdık. O da olmadı. Hayırlısı.Bencede değerlerin çok iyi kaç ay kullandın promen k ve çakşırı çok sordum canım kusura bakma.Rahim filmi çektirmediysen bence çektir hem hamile kalmayı kolaylaştırıyor.
Çok sağol canım ne güzel anlattın evet bende hep burdan duyduklarımı yaptım.Biz ilk öğrendiğimizde hemen tüp bebek denedim tutmadı.Sonra 1. Derece varikosel var ameliyata gerek YÖK dendi biz yine de olduk.1,5 yıl geçti ileri hız ve hareket hep sıfır sayı iyi oldu bizde proxed sayıyı arttırdı ama keçiboynuzu zeytinyağında incir hiç biri arttırmadı.En son iki aydın promen ve q10 kullandık ve ileri hareket 2 morfoloji 2 oldu.Tüp bebek denedim geçen ay iki tane 5. Gün embriyosu o da olmadı.Biraz doğal denemek istiyorum artık.Çok da yoruldum.Bu arada rahim filmi çektirdim. Ama sonrasında doğal yoldan deneme imkanımız olmadı. Aşılama yaptırdık. O da olmadı. Hayırlısı.
Bende biraz doğal yoldan beklemeye karar verdim. En azından yaz sonuna kadar olmadı tüp deneyeceğiz. Eşim takviyeleri kullanmaya devam edecek. Hatta promen k nın yanına emodex ekleyeceğim. Sabah emodex akşam promen k. Allah nasip edecek ben inanıyorum biraz daha sabır sadeceÇok sağol canım ne güzel anlattın evet bende hep burdan duyduklarımı yaptım.Biz ilk öğrendiğimizde hemen tüp bebek denedim tutmadı.Sonra 1. Derece varikosel var ameliyata gerek YÖK dendi biz yine de olduk.1,5 yıl geçti ileri hız ve hareket hep sıfır sayı iyi oldu bizde proxed sayıyı arttırdı ama keçiboynuzu zeytinyağında incir hiç biri arttırmadı.En son iki aydın promen ve q10 kullandık ve ileri hareket 2 morfoloji 2 oldu.Tüp bebek denedim geçen ay iki tane 5. Gün embriyosu o da olmadı.Biraz doğal denemek istiyorum artık.Çok da yoruldum.
Macunu paylaşırsan sevinirimSelam kizlar bayadir ugrayamiyorum biraz kendi halimizde devam edelim istedim burda cok takilinca uzuluyodum ama size sonuclarimizdan bahsetmek istiyorum.esim 1 sene once varikosel ameliyati olmustu.genel olarak oyle ahim sahim bi ilerleme kaydedemedik. Ama son 1 aydir kullandigimiz macundan sonraki degerlerimiz yuzde yuz artmis o kadar mutluyumki anlatamam rabbime bin sukur.
2ay onceki sonuclarimiz
Sayi 9.2 milyon
Toplam hareket %40
Ileri hareket %35
Morfoloji %3
Bugunki sonuclarimiz
Sayi 18.4 milyon
Toplam hareket %60
Ileri hareket %55
Morfoloji %5
Cok sukur bin sukur ben hareketi bu kadar beklemiyodum insallah tez zamanda hamislik haberinide paylasirim
Bende biraz doğal yoldan beklemeye karar verdim. En azından yaz sonuna kadar olmadı tüp deneyeceğiz. Eşim takviyeleri kullanmaya devam edecek. Hatta promen k nın yanına emodex ekleyeceğim. Sabah emodex akşam promen k. Allah nasip edecek ben inanıyorum biraz daha sabır sadece
Bende öyle düşünüyorum emodex bende alsam mı acaba bir de anzer balı arısütü polen yaptırmayı düşünüyorum ama eşim sıkıkdı artık biz iki senedir uğraşıyoruz ama demek Allah nasip etmemiş henüz.Bende biraz doğal yoldan beklemeye karar verdim. En azından yaz sonuna kadar olmadı tüp deneyeceğiz. Eşim takviyeleri kullanmaya devam edecek. Hatta promen k nın yanına emodex ekleyeceğim. Sabah emodex akşam promen k. Allah nasip edecek ben inanıyorum biraz daha sabır sadece
DNA hasarına baktırdınız mı siz? Bizim bulunduğunuz şehirde bu tahlili yapan labaratuar yok malesef şuanlık yaptıramıyoruz o yüzden. Fırsatınız varsa yaptırın.Bende öyle düşünüyorum emodex bende alsam mı acaba bir de anzer balı arısütü polen yaptırmayı düşünüyorum ama eşim sıkıkdı artık biz iki senedir uğraşıyoruz ama demek Allah nasip etmemiş henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?