Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Şimdiden gözün aydın canm cok sevindim adamın yeri cepa da o zmn ismi nedir özelden yollarmısın telefonu falan varsa?zeyneplerin yeri bide bunu deneyim nasılsa 1 sene tüp bebek yapamıcam şimdiden tşkler
Yolliyim canim cepa lokman hekim cepa alisveris merkezinin giris katinda ozelden nosunu gonderiyim kargoylada gonderiyor

Kızlar hayırlı ramazanlar.Allahım inşallah bize Ramazan’ın hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.Dün tüp bebek denemem negatif sonuçlandı ve ikinci denemem çok kaliteli embriyolardı.Dondurulmuş yok.Bir süre ara vermek istedim çünkü tüp bebek süreci hem maddi hem manevi çok yıpratıcı.Daha önce de eklemiştim ama sizce bu değerleri yani ileri hareketi nasıl arttırabilirim.Bu konuda bazı arkadaşlar uzman gibiPromen k,q10,evicap kullanıyoruz.Bal ,polen ,arısütü hazırlatsam mı bir de acaba.

Çakşırın hazır olanı mı yoksa bitkisinin suyu mu.Sizce bu değerlerle normal olabilir mi yani.
Aksu vital alıyorum ben hazır. Bir kere bitkiyi aldm kaynattım ama eşim içemedi tadı kötüydü. Hazır olanın tadı iyi.
Bence değerleriniz iyi. Sayı bakımından çok iyi zaten. Morfoloji %2 biraz düşük en az 4 olması gerekiyor ama burada 0 morfolojiyle bile hamile kalan onlarca insan var ona takılmayın. İleri hareketi arttırırsanız doğal yoldan gebelik olması mümkün bence. Tabiki her şey kısmet. Allah nasip eder inşallah.

S
iz ne durumdasınız ileri hareket arttı mı.

S

iz ne durumdasınız ileri hareket arttı mı.
İleri hızlı hareketi % 10’dan % 32’ye çıkarmayı başardık çok şükür. Sayımızda şuan milde 31 milyon toplamda 108. Ama sayımız yerlerdeydi bunu görene kadar çok uğraştık. Morfolojide iyi sayılır. Olacak inşallah

Bencede değerlerin çok iyi kaç ay kullandın promen k ve çakşırı çok sordum canım kusura bakma.Rahim filmi çektirmediysen bence çektir hem hamile kalmayı kolaylaştırıyor.

Sor tabiki deneyimlerimizi paylaşmak için burdayız.
Şöyle anlatayım eşim kasımdan beri takviye kullanıyor. Takviye kullanmaya başladığı ilk ay çakşır suyu da vardı. O ay sayı artmamıştı ama ileri hız %4 artmıştı. Ama birden fazla ürün kullandığımız için artışı hangisinin yaptığını seçememiştim. Şişe bitince çakşır almamıştım daha gözden kaçmış yani. Daha sonrasında verdiği her tahlilde artış olmadığını gördükçe vitaminleri değiştirdim. E vitamini hep kullandı. Demir dikeni takviyesi kullandı bunun bize pek yaradığını düşünmüyorum ama. Combi fertil, proxted plus kullandı. Bunlarda da pek yol alamadık. Son ay promen k kullandı ve yanına yine çakşır suyu ekledim. Bu sefer sonuç elde ettik. Sayı ve hız arttı. Ama bunca aydır kullandığımız yeni mi etki etmeye başladı yoksa promen k va çakşır mı ilerlemeye sebep oldu orasını Allah bilir.
Ayrıca bunların yanında beslenmeye dikkat ettik. Eşim kırmızı et çok yerdi. Onu azalttık sebze ağırlıklı beslendik. Her akşam salatamız mutlaka oldu. Ceviz, badem, kabak çekirdeği, kaju vb kuruyemişleri her gün yedi. Birde saraçoğlundan bal polen propolis karışımı almıştım.
Yani kısacası yılmadan denemek gerekiyor. Başkalarına yarayan şey bazen yaramayabiliyor. Ayda bir test verin ona göre takviyeleri değiştirin. Birde eşiniz sigara içiyorsa kesinlikle bıraksın.

Bencede değerlerin çok iyi kaç ay kullandın promen k ve çakşırı çok sordum canım kusura bakma.Rahim filmi çektirmediysen bence çektir hem hamile kalmayı kolaylaştırıyor.
Bu arada rahim filmi çektirdim. Ama sonrasında doğal yoldan deneme imkanımız olmadı. Aşılama yaptırdık. O da olmadı. Hayırlısı.

Bu arada rahim filmi çektirdim. Ama sonrasında doğal yoldan deneme imkanımız olmadı. Aşılama yaptırdık. O da olmadı. Hayırlısı.
Çok sağol canım ne güzel anlattın evet bende hep burdan duyduklarımı yaptım.Biz ilk öğrendiğimizde hemen tüp bebek denedim tutmadı.Sonra 1. Derece varikosel var ameliyata gerek YÖK dendi biz yine de olduk.1,5 yıl geçti ileri hız ve hareket hep sıfır sayı iyi oldu bizde proxed sayıyı arttırdı ama keçiboynuzu zeytinyağında incir hiç biri arttırmadı.En son iki aydın promen ve q10 kullandık ve ileri hareket 2 morfoloji 2 oldu.Tüp bebek denedim geçen ay iki tane 5. Gün embriyosu o da olmadı.Biraz doğal denemek istiyorum artık.Çok da yoruldum.

KIZLAR EŞİM AMELİYAT OLDU VARİKOSEL 20GÜN OLDU AMA 15.GÜNE DENK GELEN YUMURTLAMA DÖNEMİ 12/13 MAYISTA ÇİFT ÇİZGİYDİ OVU TESTİNDE 14 SİLİKLEŞTİ CUMARTESİ AKŞAMI YAPTIK 1 KERE SONRA CESARET EDEMEDİM YENİ AMELİYATLI DİYE .GEÇEN HAFTALARDADA RAHİM FİLMİ ÇEKİLMİŞTİM TEMİZ ÇIKTI BU AY UMUT ETMEM İÇİN ERKEN Mİ

Bende biraz doğal yoldan beklemeye karar verdim. En azından yaz sonuna kadar olmadı tüp deneyeceğiz. Eşim takviyeleri kullanmaya devam edecek. Hatta promen k nın yanına emodex ekleyeceğim. Sabah emodex akşam promen k. Allah nasip edecek ben inanıyorum biraz daha sabır sadece

Macunu paylaşırsan sevinirim

Bende öyle düşünüyorum emodex bende alsam mı acaba bir de anzer balı arısütü polen yaptırmayı düşünüyorum ama eşim sıkıkdı artık biz iki senedir uğraşıyoruz ama demek Allah nasip etmemiş henüz.

DNA hasarına baktırdınız mı siz? Bizim bulunduğunuz şehirde bu tahlili yapan labaratuar yok malesef şuanlık yaptıramıyoruz o yüzden. Fırsatınız varsa yaptırın.

Hayırlı ramazanlar arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum maşallah hamişler artıyor kaan hocaya mesaj atmıştım cevap vermiş ama üslubu sert geldi yine hrs hastanesini öneriyor batuhan özmen hocayı dna hasarı nın olması etkilemez chip tekniği kullanırız diyor gittiğimizde de dna hasarı yüksek olursa tüp bebekte tutmaz demişti. bişey anlamadım cevabından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…