- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Yok cnm 3 gün önce 600 civarı çıkmıştı daha vermedim. Cuma doktora gidicem kese görünür artık diye düşünüyorum. Evde bi sürü idrar testim vardı hergün bi tane yapıyorum hergün biraz daha koyu çıkıyor. İçim rahatlıyor :)zeynepppppppp canim kan verdin mi nasil gidiyor ?Insallah her sey guzel olur cok dua ediyorum sana.
Aslında yazın düzen kan.Baktırmıştık 6 gibi bir şey çıkmıştı düşük yani.DNA hasarına baktırdınız mı siz? Bizim bulunduğunuz şehirde bu tahlili yapan labaratuar yok malesef şuanlık yaptıramıyoruz o yüzden. Fırsatınız varsa yaptırın.
macunun adı yok canım aktarın kendi karışımıMacunu paylaşırsan sevinirim
Bence kaan hoca hepimizi başından şutlamışHayırlı ramazanlar arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum maşallah hamişler artıyorkaan hocaya mesaj atmıştım cevap vermiş ama üslubu sert geldi yine hrs hastanesini öneriyor batuhan özmen hocayı dna hasarı nın olması etkilemez chip tekniği kullanırız diyor gittiğimizde de dna hasarı yüksek olursa tüp bebekte tutmaz demişti. bişey anlamadım cevabından
Ankara düzen canım. Hoca ilgilenirse düşmesi için çabalarsa inşallah. Değilse tek başıma bunu becerebilirsem miyim bilmiyorumAnkara düzen mi? İstanbul düzen de mi yaptırdınız testleri? İnşallah hasarda düşer hemen.
Aynen ben göğşen hocaya gitmek istiyorum ama o arkadaşın yazdıklarını da okudum onda da hareket sıfır mış centrumda ilk denemesinde olmuş kafam karıştıBence kaan hoca hepimizi başından şutlamışhareketsiz spermde çip tekniği yapılmıyorki.
Geçmişi okudun mu bir arkadaş centrum tüp bebekte raporlu yaptırmış, fiyat uygundu bir bak.
Sen nerde başladın tedaviye canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsınKızlar bugün embriyolarımın 3. Günü, 6sı döllenmişti, 6 sı halen devam ediyormuş büyümeye.Geçen tüpte eriyip gitmişti yavrucaklar, apar topar 3. Gün transferi yapmıştık. Dua edin aynen böyle devam etsinler
teşekkür ederim, Genartta başladımSen nerde başladın tedaviye canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
limonlu da Göğşen hocadan memnun, ikisine de muayeneye git, için hangisine ısınırsa orda devam edersin.Aynen ben göğşen hocaya gitmek istiyorum ama o arkadaşın yazdıklarını da okudum onda da hareket sıfır mış centrumda ilk denemesinde olmuş kafam karıştı
Al benden de o kadarHayırlı ramazanlar arkadaşlar uzun zamandır girmiyordum maşallah hamişler artıyorkaan hocaya mesaj atmıştım cevap vermiş ama üslubu sert geldi yine hrs hastanesini öneriyor batuhan özmen hocayı dna hasarı nın olması etkilemez chip tekniği kullanırız diyor gittiğimizde de dna hasarı yüksek olursa tüp bebekte tutmaz demişti. bişey anlamadım cevabından
Biz burada ne güne duruyoruz. O hasarı el birliğiyle düşüreceğiz hiç üzülme sen.Ankara düzen canım. Hoca ilgilenirse düşmesi için çabalarsa inşallah. Değilse tek başıma bunu becerebilirsem miyim bilmiyorum
Bayramdan sonra Allahın izniyle tedaviye başlıycaz bakalım sigarayı da bıraktık inşallah başlamayızlimonlu da Göğşen hocadan memnun, ikisine de muayeneye git, için hangisine ısınırsa orda devam edersin.
Maaşallah maaşallah takviyeler işe yaramış canım çok güzel ilerleme. Bebişlerin göbüşünde büyüsün inşallah. :)Kızlar bugün embriyolarımın 3. Günü, 6sı döllenmişti, 6 sı halen devam ediyormuş büyümeye.Geçen tüpte eriyip gitmişti yavrucaklar, apar topar 3. Gün transferi yapmıştık. Dua edin aynen böyle devam etsinler
Sende takviye al istersen. Teatrio omega folikasit kullanmanı tavsiye ederim.Bayramdan sonra Allahın izniyle tedaviye başlıycaz bakalım sigarayı da bıraktık inşallah başlamayız
Sıra bana geliyor sanırım. Kesin bana da sizden birşey olmaz doğru tüpe diyecek.Bence kaan hoca hepimizi başından şutlamışhareketsiz spermde çip tekniği yapılmıyorki.
Geçmişi okudun mu bir arkadaş centrum tüp bebekte raporlu yaptırmış, fiyat uygundu bir bak.
Hormonlarıma uzun zamandır baktırmadım folik asiti falan zararı olur mu acabaSende takviye al istersen. Teatrio omega folikasit kullanmanı tavsiye ederim.
Fiyati nr kadar ozelden yazar misinizmacunun adı yok canım aktarın kendi karışımı
Yok canım bu dediklerimin hiçbirinin hormonlarla ilgisi yok. Hormonlarına hiçbir etkisi olmaz. Biliyorsun ki folik asiti bünyemiz yapmıyor dışarıdan alıyoruz. Bol bol yeşil yapraklı bitkileri çiğ olarak tüketmeliyiz. Sen yumurtan toplanana kadar kullan bence. Diğer saydıklarım da yumurta kalitesini arttırıyor. Teatrio ve omega eşine de verebilirsin. Fark ettin mi bilmiyorum ama takviyelerden sonra tüp bebek başarı oranları daha yüksek oluyor.Hormonlarıma uzun zamandır baktırmadım folik asiti falan zararı olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?