Sağol canım hemen alıyım bunları o zaman teatrio imternetten sipariş versem güvenilir site önerin olur mu banaYok canım bu dediklerimin hiçbirinin hormonlarla ilgisi yok. Hormonlarına hiçbir etkisi olmaz. Biliyorsun ki folik asiti bünyemiz yapmıyor dışarıdan alıyoruz. Bol bol yeşil yapraklı bitkileri çiğ olarak tüketmeliyiz. Sen yumurtan toplanana kadar kullan bence. Diğer saydıklarım da yumurta kalitesini arttırıyor. Teatrio ve omega eşine de verebilirsin. Fark ettin mi bilmiyorum ama takviyelerden sonra tüp bebek başarı oranları daha yüksek oluyor.
Biz botanik eczadan alışveriş yapıyoruz. Fitbull da daha uygun oradan da alabilirsin. N11 de bulabilirsen satıcı profiline bakarak yorumlar olumlu puanlar birde bu tarz ürünleri satıyorsa ondan da alabilirsin.Sağol canım hemen alıyım bunları o zaman teatrio imternetten sipariş versem güvenilir site önerin olur mu bana
Eğer omega alacaksan solgarın 100 kapsül 60 kapsül gibi olanlardan al hem eşin hem sen günde 1 kapsül iç. Onuda saydığım sitelerden veya vitaminler.com dan alabilirsin.Sağol canım hemen alıyım bunları o zaman teatrio imternetten sipariş versem güvenilir site önerin olur mu bana
Atma testleri ben sakliyorum :)) Gorunmezse de üzülme.Belki vajinal bakmak gerekir hazirlikli git .Yok cnm 3 gün önce 600 civarı çıkmıştı daha vermedim. Cuma doktora gidicem kese görünür artık diye düşünüyorum. Evde bi sürü idrar testim vardı hergün bi tane yapıyorum hergün biraz daha koyu çıkıyor. İçim rahatlıyor :)
Çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Sizden güç alıyorum. Kimse kimse anlamıyor bizi bizden başka.Biz burada ne güne duruyoruz. O hasarı el birliğiyle düşüreceğiz hiç üzülme sen.
Canım multivitamin ne kullanıyorsun?Ne impryli ya delirmiş galiba şakın alma art med al. Astaksantin kullansın eşin o inşallah düşürür. Birde içinde herşey olan bir multivitamin kullan. Gün aşırı olsa bile kullan. Impryl de rosa iyi gelen maddeler var. O maddeler nacda da var istersen ondanda gün aşırı kullan. Ben eşime sperra ımpryl omepa multivitamin nac veriyorum. Hatta ben Kaan hocaya nac kullanmak istiyorum dedim. Gerek Yok ımpryl de var dedi. Ama istiyorsan bir tablet eşine ver dedi. Zararı olsa ver demez ve ben iyi geleceğini biliyordum. Spermimiz vizkozdü şimdi normal görüldü. Benim tavsiyelerim bunlar diğer arkadaşlarda birşeyler söyler sana içini rahat tut.
Omega 3 twnmi bahsediyorsun canımEğer omega alacaksan solgarın 100 kapsül 60 kapsül gibi olanlardan al hem eşin hem sen günde 1 kapsül iç. Onuda saydığım sitelerden veya vitaminler.com dan alabilirsin.
Canım eşimde ben de impryl ve omepa Q10 kullandık.Eşim buna ek olarak trental ve kaan hocanın verdiği hormon iğnesini kullandı. 1 ay önce falan benim d vitaminim düşüktü, 1 şişe d vit damla kullandım.-Pandora- canım siz bu süreçte eşli olarak neler kullandınız? Söyleyebilir misin?
Gün aşırı solgar formula vm veriyorum. Ama solgar vm 2000 de iyi. Bakalım faydasını biz görebilecekmiyiz.Canım multivitamin ne kullanıyorsun?
Evet canım omega 3 takviyesi. :)Omega 3 twnmi bahsediyorsun canım
Ay o bende de var. Kahve çok tüketiyorum çikolatayla birlikte ama ne çaya ne kahveye şeker kullanmam tatlandırıcı da kullanmam. Şerbetli tatlı hiç sevmem yemem. Salata ve sebze çok tüketirim. Kilom 52 fsh 7/8 arası. Yumurtamın kalitesini hiç bilmiyorum. Eşim şuan impryl sperra omepa trantal kullanıyor. Ben de başlayacağım.Canım eşimde ben de impryl ve omepa Q10 kullandık.Eşim buna ek olarak trental ve kaan hocanın verdiği hormon iğnesini kullandı. 1 ay önce falan benim d vitaminim düşüktü, 1 şişe d vit damla kullandım.
Benim önceki tüp bebekte fsh 10.22 çıkmıştı, bu tedavide 9 küsür çıktı. Bunda etkili olanın da şekeri bırakmak olduğunu düşünüyorum. Ben çok tatlı, çikolata yiyordum ve çaya da şeker atıyordum, bıraktım. Kuru meyve, kuruyemiş falan yedim.
canım senin fsh ın iyiymiş. Ben senden 1 yaş büyüğüm 10 u geçince risk oluyor, kalite düşüyor. Yumurtam çok oluyor ama pek kaliteli değil sanırım. Geçen tüpte 18 toplanmıştı 11 tanesi olgundu. Bu sefer 15 toplandı 12 si olgundu. Yani olgunların durumu arttı. 12nin de 6 sı döllendi, sperm tablosu kötü ama belki benim yumurtadan da kaynaklanmış olabilir.Ay o bende de var. Kahve çok tüketiyorum çikolatayla birlikte ama ne çaya ne kahveye şeker kullanmam tatlandırıcı da kullanmam. Şerbetli tatlı hiç sevmem yemem. Salata ve sebze çok tüketirim. Kilom 52 fsh 7/8 arası. Yumurtamın kalitesini hiç bilmiyorum. Eşim şuan impryl sperra omepa trantal kullanıyor. Ben de başlayacağım.
Bu tedavi çok iyi ilerliyor. Ben bir çalışma okumuştum dr yorum yapmıştı. Tüp bebek tedavisinde ilk 3 gün döllenme de yumurtanın daha çok etkisi ve başarısı oluyormuş. Eğer 3. Güne ulaşamazsa orada yumurtanın kalitesizliği ön plandaymış. 3 günden sonrası da spermin etkisi daha büyükmüş. Sizde ikisi de bu kez iyi sanırım. İnşallah sonucu da güzel olur.canım senin fsh ın iyiymiş. Ben senden 1 yaş büyüğüm 10 u geçince risk oluyor, kalite düşüyor. Yumurtam çok oluyor ama pek kaliteli değil sanırım. Geçen tüpte 18 toplanmıştı 11 tanesi olgundu. Bu sefer 15 toplandı 12 si olgundu. Yani olgunların durumu arttı. 12nin de 6 sı döllendi, sperm tablosu kötü ama belki benim yumurtadan da kaynaklanmış olabilir.
Bu tedavi çok iyi ilerliyor. Ben bir çalışma okumuştum dr yorum yapmıştı. Tüp bebek tedavisinde ilk 3 gün döllenme de yumurtanın daha çok etkisi ve başarısı oluyormuş. Eğer 3. Güne ulaşamazsa orada yumurtanın kalitesizliği ön plandaymış. 3 günden sonrası da spermin etkisi daha büyükmüş. Sizde ikisi de bu kez iyi sanırım. İnşallah sonucu da güzel olur.
Ben de Ramazan’dan sonra tekrar hormon testlerimi aamh testimi falan yaptırıp tüp bebeğe hazırlanmaya başlayacağım. 11. Aya kadar takviyeler alacağım. Benim lh seviyem fsh dan 1 değer yüksek geliyor sürekli. Fsh 7 ise lh 8 oluyor. Acaba yumurtam çatlamıyor mu? Bu ay 35. Günüm de adet oldum. 2016 senesinde 30. 31. Günde hep olmuşum ne zaman ki problemleri öğrendim her ay günüm değişiyor. Bu ay tam 1 hafta batmalarım ağrı saplanmalarım oldu ha oldum ha olacağım derken 35. Günü gördüm. Sen hemşiresin ya belki yorumun vardır diye anlattım. Pco olasılığımda varmış 1 dr öyle demişti. Bunları sonuca bağlamam lazım.
adetin 3. günü rutin kanlar, hormonlar, tiroid hormonları ve amh kesin baktır, adetin 21. günü progesteron baktır. Progesteron yumurta çatlayınca salınıyor. Adetliyken yine ultrasonla muayene olursan yumurtalıkların durumu ve rahimde kalınlık, polip vs durumlar da değerlendirilir.Hormon sonuçları çıkınca usg ile beraber pko durumu değerlendirilir.Lh bir değer yüksek diye çatladığını sanmıyorum, normal değerlerin içinde.Mevsim geçişi ve stres nedeniyle gecikme olmuş olabilir, benim bebek ilk denediğimiz zamanlar normalden 2-3 gün erken geliyordu, iyice moralim bozuluyordu.Bu tedavi çok iyi ilerliyor. Ben bir çalışma okumuştum dr yorum yapmıştı. Tüp bebek tedavisinde ilk 3 gün döllenme de yumurtanın daha çok etkisi ve başarısı oluyormuş. Eğer 3. Güne ulaşamazsa orada yumurtanın kalitesizliği ön plandaymış. 3 günden sonrası da spermin etkisi daha büyükmüş. Sizde ikisi de bu kez iyi sanırım. İnşallah sonucu da güzel olur.
Ben de Ramazan’dan sonra tekrar hormon testlerimi aamh testimi falan yaptırıp tüp bebeğe hazırlanmaya başlayacağım. 11. Aya kadar takviyeler alacağım. Benim lh seviyem fsh dan 1 değer yüksek geliyor sürekli. Fsh 7 ise lh 8 oluyor. Acaba yumurtam çatlamıyor mu? Bu ay 35. Günüm de adet oldum. 2016 senesinde 30. 31. Günde hep olmuşum ne zaman ki problemleri öğrendim her ay günüm değişiyor. Bu ay tam 1 hafta batmalarım ağrı saplanmalarım oldu ha oldum ha olacağım derken 35. Günü gördüm. Sen hemşiresin ya belki yorumun vardır diye anlattım. Pco olasılığımda varmış 1 dr öyle demişti. Bunları sonuca bağlamam lazım.
@Zeynep6302 kuzum sen cevaplarmısın? Sen bir çok test yaptırdın hangilerini önerirsin. Progesteron ne zaman yapılıyordu o sence doğru sonuç veriyor mu?Arkadaşlar ben adetin 21. günü doktora gideceğim (22 mayıs ) hangi değerlerime baktırmam gerekiyor. Tüp bebek yaptırmıştık döllenme olmamıştı 10 yumurtadan 5 tanesi olgundu 1. gün 1 tane kalmıştı oda 5. güne ulaşamamıştı.
Bir sonraki mesajda yazdığım testleri sen de yaptır. Bir de ben şu an tüp bebeği genartta yapıyorum, orada piezo elektrik yöntemi var. Hiç döllenme olmayan vakalarda başarı şansı artıyor.Arkadaşlar ben adetin 21. günü doktora gideceğim (22 mayıs ) hangi değerlerime baktırmam gerekiyor. Tüp bebek yaptırmıştık döllenme olmamıştı 10 yumurtadan 5 tanesi olgundu 1. gün 1 tane kalmıştı oda 5. güne ulaşamamıştı.
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok zor gerçekten. İnan etrafımdaki kadınlar bu konularda hiçbirşey bilmiyorlar hergün her ilişkide hamile kalınacak sanıyorlar. Hemen de kalıyorlar. Bir de bize bak.adetin 3. günü rutin kanlar, hormonlar, tiroid hormonları ve amh kesin baktır, adetin 21. günü progesteron baktır. Progesteron yumurta çatlayınca salınıyor. Adetliyken yine ultrasonla muayene olursan yumurtalıkların durumu ve rahimde kalınlık, polip vs durumlar da değerlendirilir.Hormon sonuçları çıkınca usg ile beraber pko durumu değerlendirilir.Lh bir değer yüksek diye çatladığını sanmıyorum, normal değerlerin içinde.Mevsim geçişi ve stres nedeniyle gecikme olmuş olabilir, benim bebek ilk denediğimiz zamanlar normalden 2-3 gün erken geliyordu, iyice moralim bozuluyordu.
@Zeynep6302 kuzum sen cevaplarmısın? Sen bir çok test yaptırdın hangilerini önerirsin. Progesteron ne zaman yapılıyordu o sence doğru sonuç veriyor mu?
Ayşecim yumurta kalitesini ölçen bir test Yok diye biliyorum. Ama kaliteyi arttıran takviyeler var. Eğer tüp bebeğe kalırsanız 3 ay önceden hazırlan.
Şişli Memoriel Semra Kahraman'ı bir araştır. Erkek infertilitesinde en iyi merkezlerden biri orası. Rapor falan nasıl oluyor bir sor.Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok zor gerçekten. İnan etrafımdaki kadınlar bu konularda hiçbirşey bilmiyorlar hergün her ilişkide hamile kalınacak sanıyorlar. Hemen de kalıyorlar. Bir de bize bak.
Bu tedavin hayırlı olacak ben inanıyorum gidişatta onu gösteriyor zaten. Sanırım ben özel hastaneye gideceğim. Devletten randevu almak ve adet gününe denk getirmek imkansız. Nasıl yapsam bilemedim. Testlere ücret ödemek istemiyorum. Eşime yeterince masraf yapıyoruz. Bir plan program yapmam gerek.
Bilgiler içinde çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?