Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bir sonraki mesajda yazdığım testleri sen de yaptır. Bir de ben şu an tüp bebeği genartta yapıyorum, orada piezo elektrik yöntemi var. Hiç döllenme olmayan vakalarda başarı şansı artıyor.

Yöntemi araştırıcam busefer iyice araştırıp yaptırıcam tüpbebeği ilkinde neyöntem kullandıklarını bile sormadık

Bende bildiklerimi yazayım istedim, E2 ,prolaktin, fsh, TSH,lr,insülin direnci, hba1c ,D vitamini,dheas, ca 125 ,amh testleri sadece amh ücretli ,adetin 21. Günü de progesterona baktırabilirsin ,birde eşinle kromozomlarınıza baktırın .

Kromozanlara devlet hastanelerinde bakılıyormu

Hepsi devlette yapılıyor mu? Ama ben 28 günde bir hasta olmuyorum. Progestronun günü kişiden kişiye göre değişiyor mu?
Kromozoma nasıl baktıracağız. Genelde drlar hiçbir tedavi yöntemi uygulamadım direk bakarlar mı?

Şişli Memoriel Semra Kahraman'ı bir araştır. Erkek infertilitesinde en iyi merkezlerden biri orası. Rapor falan nasıl oluyor bir sor.
Evet canım araştırdım orası aklımda. Rapor geçmiyor. Aslında benim için rapor önemli değil. Sadece çok yoğun ilgisiz bir yer istemiyorum. Emsey de olumlu geliyor. Sisteminde yeni ve ileri düzey. Kararsız kaldım. Semra hanımla ayrı yakalardayız. Ulaşımda güç olabilir. Ama bilmiyorum çok kararsızım. Ya onda Yada enseyse yaptıracağım kafama oturttum ama neresi bilemiyorum.

Cnm yumurtan çatladıktan 7 gün sonra yapılıyor bu 21.,21.23. Günlere denk gelebilir mesela 28 günde bir adet görüyorsan ve 14. Gün yumurtan çatladıysa 14+7=21. Gün progesteron testi yapabilirsin cnm

Bunların çoğu sağlık ocağında da bakılıyor,üniversite araştırma hastanelerinde de baktırabilirsin, kromozomlar için genetik bölümüne gidip tüp bebek öncesi istendi dersen bakıyorlar hatta orada pıhtılaşma testleri de yaptırabilirsiniz.birde şişli memorialin sayfasını takip ederseniz çok pozitif alan oluyor bir araştırın derim,

Ay canım maşallah darısı bize diğer arkadaşlar a insallah.saglikla büyüsün sağlıkla kucağına al günündeki gibi bir evlat olsun inşallah

Canım yakın olması iyi birşey gidip gelmen rahat olur ama Memorial i bende erkek infertilitesi de çok iyi duydum olmadı on gorusme yap Memorial mesala hemen randevu olmaz önceden al.birde semra hanım Memorial da test istiyor dışarı pek güvenmiyor istersen eşin bir gün orda test versin 150tl morfoloji ye de baya ayrıntılı bakiyirlab

Neler yapmak lazım canım hazırlanmak için mesela.

Kızlar Kaan hoca cevap vermiş Saklicennet Bir melek gelsin R rvydmrt -Pandora- merional iğne vermiş. Bide yine impryl. 1 ay sonra tekrar hasar testi versin demiş. Bu iğneyi kullanan var mı? Reçetesiz satılıyor mu ? Nasıl yaptıracağız bu iğne yi.
Son defa daha şansımı deneyim tedavi için ne diyim bilemedim şu an. Sanki çok ilgisiz hadi hayırlısı..

Biz de 1 ay kullandık canım, reçetesiz satılıyor ama biraz pahalı. Tüp bebek iğneleri gibi göbekten yapılıyor.

CAnım benim ben bu iğneyi kullanıpda hasarı düşmeyen görmedim. Ve de hıza sayıya bile çok iyi geliyor. İlk testte belki biraz düşük çıkar ama 2. De muhakkak yükselir hatta bir bayanın eşi kullandı diğer ay hamile kaldı. Hızı yükseltti ben de çok istedim eşime versin ama vermedi.

Bence kullan canım iğne düşürür Allah'ın izniyle hatta R rvydmrt da kullanmıştı sanki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…