- 11 Kasım 2015
- 1.125
- 1.275
- 133
Hımm peki onu yapmayı nasıl öğreneceğiz. Siz nerde yaptırdınız kuzum. Reçeteli mi aldınız ?Biz de 1 ay kullandık canım, reçetesiz satılıyor ama biraz pahalı. Tüp bebek iğneleri gibi göbekten yapılıyor.
Gerçekten mi şu güzel vakitte yüreğime su serptin. Hasar düşünce ne olur nasip ama elimden geleni yapmadan diyecek bir şey yok. Bir de eşim dün test verdi eğitim araştırma hastanesinde sonuçlar böyle. Düzende çıkan hareketten sonra hiç alakası yok.CAnım benim ben bu iğneyi kullanıpda hasarı düşmeyen görmedim. Ve de hıza sayıya bile çok iyi geliyor. İlk testte belki biraz düşük çıkar ama 2. De muhakkak yükselir hatta bir bayanın eşi kullandı diğer ay hamile kaldı. Hızı yükseltti ben de çok istedim eşime versin ama vermedi.
Biz tanıdık eczaneden aldık, reçete sormadı bana. Ben hemşireyim ya eşime kendim vurdum.Hımm peki onu yapmayı nasıl öğreneceğiz. Siz nerde yaptırdınız kuzum. Reçeteli mi aldınız ?
EVEt ben kullandım cnm %50 den %7 ye düştü 1,5 2 ayda
İnşşş cnm tüm kalbimle size dua ediyorum. Az önce 4444 salavatı tefriciye duasını bitirdim hem kendime hem de size dua ettim uzun uzun... rabbim inş kabul edecek...Gözün aydın canım çok mutlu oldum. Darısı bizlere inşallah.
Biz reçetesiz alıoduk cnm merional yerine menagon kullandık ama biz aynısı zaten içerigi menagon daha uyguna gelio içinde 5 tane 160 tl merional pahalı bizim %50 den %7 ye ddüştü cnmKızlar Kaan hoca cevap vermişSaklicennet Bir melek gelsin R rvydmrt -Pandora- merional iğne vermiş. Bide yine impryl. 1 ay sonra tekrar hasar testi versin demiş. Bu iğneyi kullanan var mı? Reçetesiz satılıyor mu ? Nasıl yaptıracağız bu iğne yi.
Son defa daha şansımı deneyim tedavi için ne diyim bilemedim şu an. Sanki çok ilgisiz hadi hayırlısı..
Canım naptın test yaptın mı hiç inşallah pozitif olur canım iftar vakti Rabbim hepimizin yüzünu güldürsünBiz reçetesiz alıoduk cnm merional yerine menagon kullandık ama biz aynısı zaten içerigi menagon daha uyguna gelio içinde 5 tane 160 tl merional pahalı bizim %50 den %7 ye ddüştü cnm
Hımm peki iğneyi nasıl vurdunuz canım.?Biz reçetesiz alıoduk cnm merional yerine menagon kullandık ama biz aynısı zaten içerigi menagon daha uyguna gelio içinde 5 tane 160 tl merional pahalı bizim %50 den %7 ye ddüştü cnm
nasil seviniyorum senin adina bir bilsen. Esime de soyledim hamile kaldi kk dan arkadas diye oda seviniyor :)Kızlar kesemiz oluşmuş çok şükür bin şükür. Rabbim hepinize nasip etsin inşşşşş
Allah razı olsun canım. Bende başlayacağım inşallah.İnşşş cnm tüm kalbimle size dua ediyorum. Az önce 4444 salavatı tefriciye duasını bitirdim hem kendime hem de size dua ettim uzun uzun... rabbim inş kabul edecek...
CAnım iğne reçeteyle satılmıyor diye biliyorum ama bir araştır. Resim çekip yükleme direk çekerek yükle CAnım. Bir bakalım değerlere. Ben ank düzen lab pek güvenemiyorum nedense. Biz İstanbul düzende verdik neredeyse eğitim araştırmayla aynı sonucu verdi bize. Bakan Kişiler mi ayrı bilmiyorum.Gerçekten mi şu güzel vakitte yüreğime su serptin. Hasar düşünce ne olur nasip ama elimden geleni yapmadan diyecek bir şey yok. Bir de eşim dün test verdi eğitim araştırma hastanesinde sonuçlar böyle. Düzende çıkan hareketten sonra hiç alakası yok.Eklenmedi bi türlü. A+b %17 İleri hızlı %16 sayı ml 53 diyor. Altta bir şeyler daha yazıyor atabilirsem atacağım. Anlamadım çünkü.
Canım bazen zor düşen hasarlarda iğne veriyor ve düşüyor die okudum bize vermedi ama iğneler yazılmıyor karneye.Kızlar Kaan hoca cevap vermişSaklicennet Bir melek gelsin R rvydmrt -Pandora- merional iğne vermiş. Bide yine impryl. 1 ay sonra tekrar hasar testi versin demiş. Bu iğneyi kullanan var mı? Reçetesiz satılıyor mu ? Nasıl yaptıracağız bu iğne yi.
Son defa daha şansımı deneyim tedavi için ne diyim bilemedim şu an. Sanki çok ilgisiz hadi hayırlısı..
Sen başlamaya karar verirsen bize de söle cnm ben suan inofolic kullanıyorum zeynep sölemişti ama diğerlerini senden duydumAraştırmalarıma göre inofolik omega Q10 astaksantin yumurta gelişiminde çok önemli rol oynuyorlar canım. Ben başlayacağım drla bir görüşeyim de..
Tamam kuzum inşallah tek sıkıntım bunu nerde nasıl yaptıracağım. Ramazandayız ya onu düşünüyorum inşallah en azından düşünce ne bileyim bi Ümit daha olur..Canım bazen zor düşen hasarlarda iğne veriyor ve düşüyor die okudum bize vermedi ama iğneler yazılmıyor karneye.Hiranur3434 kullanmıstı die anımsadım.dene bence sonkez bence bu sefer düşücek canım benim
İğnelerin ucu ince demiştş kaan hoca gittiğimizde şeker iğnesi gibi dedi bizede vermedi keşke verseydi sayıya da iyi gelio hiranurların sayısı fırlamıştı ondan biliyorum kullan aklında soru işareti kalmasınTamam kuzum inşallah tek sıkıntım bunu nerde nasıl yaptıracağım. Ramazandayız ya onu düşünüyorum inşallah en azından düşünce ne bileyim bi Ümit daha olur..
Gozun aydin cnm Insallah sonuna kadar guzel gidecek hersey ..Kızlar kesemiz oluşmuş çok şükür bin şükür. Rabbim hepinize nasip etsin inşşşşş
CAnım sayı milimde gayet iyi ama milim neden düşük acaba. Bizde de çok değişken araştırmada hep 1 çıkıyor diğer yerde 2.5. Hızı yükseltmek lazım. Ankara düzen abartmış gibi. Takviyelere devam düzelmeyecek gibi değil. Çakşır suyundanda herkes memnun. Onu da mı denesek ne
Allah razı olsn cnm inşallah cumartesi test gününCanım naptın test yaptın mı hiç inşallah pozitif olur canım iftar vakti Rabbim hepimizin yüzünu güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?