Kendinizde yaparsınız cnm göbekten yapın reçete olmayınca bazen vurmuolar hemşireelrrHımm peki iğneyi nasıl vurdunuz canım.?
CAnım eczacılar vuruyor diye biliyorum. Günde bir defa ise eğer iftardan sonra başlayın. Bir de insülin iğnesi alıp kendi de varabilirmiş. Yine okuyup öğrendiğim kadarıyla konuşuyorum. Eczacı gösteriyormuş inçe uçlu iğne veriyormuş vuruyormuşsun. Sanırım gün aşırı onu tam bilmiyorum. Sen detaylıca öğren. Bence Kaan hoca bu konuda iyi göreceksin ki düşmüş olacak endişelenme.Tamam kuzum inşallah tek sıkıntım bunu nerde nasıl yaptıracağım. Ramazandayız ya onu düşünüyorum inşallah en azından düşünce ne bileyim bi Ümit daha olur..
Şey daha önce 4 ml falandı işte hiç takviyeler almadığımız zamanlarda sayı da ml 13 idi. Sonra düzen de sayı ml 24 ve 5 ml çıktı hız da toplam %65 çıktı.CAnım sayı milimde gayet iyi ama milim neden düşük acaba. Bizde de çok değişken araştırmada hep 1 çıkıyor diğer yerde 2.5. Hızı yükseltmek lazım. Ankara düzen abartmış gibi. Takviyelere devam düzelmeyecek gibi değil. Çakşır suyundanda herkes memnun. Onu da mı denesek ne
Tamam canım insan bilmeyince korkuyor. Çok teşekkür ederim.L Longway2015 merionali kullanmadım ama menogon kullandım tüp bebek tedavisinde kullanılan iğneler bunlar. Kendi kendine göbekten uygulanabiliyorlar. Toz su kendi şırıngası ile karıştırılıp insülin iğnesi ucu ile enjekte ediliyor. O kadar dert etme. Youtubeda da videoları oluyor.
Şey demiş canım cuma ve pazartesi Vurun. Biz de cuma başlayalım dedik. Öyle deyince. Yarın eczane ile görüşeyim ben bi.CAnım eczacılar vuruyor diye biliyorum. Günde bir defa ise eğer iftardan sonra başlayın. Bir de insülin iğnesi alıp kendi de varabilirmiş. Yine okuyup öğrendiğim kadarıyla konuşuyorum. Eczacı gösteriyormuş inçe uçlu iğne veriyormuş vuruyormuşsun. Sanırım gün aşırı onu tam bilmiyorum. Sen detaylıca öğren. Bence Kaan hoca bu konuda iyi göreceksin ki düşmüş olacak endişelenme.
Evet o aklıma geldiği için düşündüm kaldım. YouTube ve eczacı yardımı alırım belki. Peki siz hangi Aralık’la vurulmuştunuz canım ?Kendinizde yaparsınız cnm göbekten yapın reçete olmayınca bazen vurmuolar hemşireelrr
Bir de tüp bebek merkezleri yakınlarında ilaçları uygun veren eczaneler oluyor. İstanbulda isen bikaç eczane ismi verebilirim baya fark ediyor fiyatlar.Tamam canım insan bilmeyince korkuyor. Çok teşekkür ederim.
Hadi ya bunu da soruşturayım o zaman. İstanbul da değilim canım yaBir de tüp bebek merkezleri yakınlarında ilaçları uygun veren eczaneler oluyor. İstanbulda isen bikaç eczane ismi verebilirim baya fark ediyor fiyatlar.
Ayyy maşallah cok dua et güzel günlerde hele kalp atışını duy gör duygu patlamasını canımEki Görüntüle 2147020 Kızlar kesemiz bu kırmızı halkanın içinde. Karından baktı vajinadan bakmadı. Çok şükür gördük. 25Mayıs’a da çağırdı kalp atışı için. Allah herkese nasip etsin inşşşşş. Çok güzel bi duygu. Ağladım valla eşim çok heyecanlandı mutlu oldu.
Cnm Allah razı olsun çok teşekkürler:)nasil seviniyorum senin adina bir bilsen. Esime de soyledim hamile kaldi kk dan arkadas diye oda seviniyor :)
Ayyy 4 senedir o kadar çok duymak ve görmek istemişim ki bunları gözlerim hemen doluyor. İnş o sesi de duyarım çok yakında.Ayyy maşallah cok dua et güzel günlerde hele kalp atışını duy gör duygu patlamasını canım
İnş cnm çok teşekkürler. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşşşş :)Gozun aydin cnm Insallah sonuna kadar guzel gidecek hersey ..
Biz menegon kulanmsdi esim canmCanım bazen zor düşen hasarlarda iğne veriyor ve düşüyor die okudum bize vermedi ama iğneler yazılmıyor karneye.Hiranur3434 kullanmıstı die anımsadım.dene bence sonkez bence bu sefer düşücek canım benim
Eki Görüntüle 2147262 Eki Görüntüle 2147263 Kızlar bugün 8. Gün azda olsa silik çıkıo ama pet bardak yoktu zorluklarla yaptım erken gebelik testi deil ayrıca
Ay kalbim bir tuhaf oldu nasıl heyecanlandım.bak Rabbim yeterki dilesin hangi kalitede olursa olsun tutar Allah'ın izniyle ay çok sevindimEki Görüntüle 2147262 Eki Görüntüle 2147263 Kızlar bugün 8. Gün azda olsa silik çıkıo ama pet bardak yoktu zorluklarla yaptım erken gebelik testi deil ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?