Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tamam kuzum inşallah tek sıkıntım bunu nerde nasıl yaptıracağım. Ramazandayız ya onu düşünüyorum inşallah en azından düşünce ne bileyim bi Ümit daha olur..
CAnım eczacılar vuruyor diye biliyorum. Günde bir defa ise eğer iftardan sonra başlayın. Bir de insülin iğnesi alıp kendi de varabilirmiş. Yine okuyup öğrendiğim kadarıyla konuşuyorum. Eczacı gösteriyormuş inçe uçlu iğne veriyormuş vuruyormuşsun. Sanırım gün aşırı onu tam bilmiyorum. Sen detaylıca öğren. Bence Kaan hoca bu konuda iyi göreceksin ki düşmüş olacak endişelenme.

L Longway2015 merionali kullanmadım ama menogon kullandım tüp bebek tedavisinde kullanılan iğneler bunlar. Kendi kendine göbekten uygulanabiliyorlar. Toz su kendi şırıngası ile karıştırılıp insülin iğnesi ucu ile enjekte ediliyor. O kadar dert etme. Youtubeda da videoları oluyor.

Şey daha önce 4 ml falandı işte hiç takviyeler almadığımız zamanlarda sayı da ml 13 idi. Sonra düzen de sayı ml 24 ve 5 ml çıktı hız da toplam %65 çıktı.

Tamam canım insan bilmeyince korkuyor. Çok teşekkür ederim.

Şey demiş canım cuma ve pazartesi Vurun. Biz de cuma başlayalım dedik. Öyle deyince. Yarın eczane ile görüşeyim ben bi.

Ayyy maşallah cok dua et güzel günlerde hele kalp atışını duy gör duygu patlamasını canım

Sperm konsantrasyonu42. 1
toplam hareketlilik33
ileri hareketlilik23
yerinde hareketli10
hareketsiz 67
morfoloji5
hareketli sperm konsantrasyonu 14
ileri hareketli sperm 9.5
fonksyonel sperm 1.1
ortalama hız 8
sperm hareket indeksi 36
toplam sperm konsantrasyonu 126.3
toplam hareketli sperm 42
toplam ileri hareketli sperm 42
top. İleri. Har. Sperm 28.5
fonksyonel sperm 3.3
morfolojisi nor al 5.9…

15 gündür promen k keçiboynuzu kürü ve çakşır suyu kullanıyor eşim sizce faydası olurmu birde değerler nasıl??? hayırlı ramazanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…