İnşallahhh hamileyimdir cnm embryolarım kalitesiz ne bileyim cnm umutlanmakta istemiyorumCnm var bence. Görünüyor yani. Gözün aydın :) kan testi yap istersen yada bekle daha da koyulaşsın. :) senin adına çok sevindim vallahi :)
İnşallahh tutunmuşlardırr cnmAy kalbim bir tuhaf oldu nasıl heyecanlandım.bak Rabbim yeterki dilesin hangi kalitede olursa olsun tutar Allah'ın izniyle ay çok sevindim
Bence var Allah'ın izniyle.cumartesi demi test günün.o güne kadar hergun test yap koyulasir inşallah.curteside kan verirsin.İnşallahh tutunmuşlardırr cnmçok heyecanlıyım
Evet cnm cumartesi 10. GünBence var Allah'ın izniyle.cumartesi demi test günün.o güne kadar hergun test yap koyulasir inşallah.curteside kan verirsin.
Tamam kuzum inşallah tek sıkıntım bunu nerde nasıl yaptıracağım. Ramazandayız ya onu düşünüyorum inşallah en azından düşünce ne bileyim bi Ümit daha olur..
canim cizgi gozukuyor. Kacinci gun embriyosu? Benim 3.gun embriyosuydu ve seninki gibi silikti. Ve benim erken gebelik testiydi. Sende firsatin varsa erken gebelik al yada kan ver acilde. Hemen cikiyor.Eki Görüntüle 2147262 Eki Görüntüle 2147263 Kızlar bugün 8. Gün azda olsa silik çıkıo ama pet bardak yoktu zorluklarla yaptım erken gebelik testi deil ayrıca
bir tane de erken gebelik testi olanlarla yapsana sabah ilk idrar ile bence belirgin çıkacak, hadi gözün aydın :)Evet cnm cumartesi 10. Gün
Gözün aydın canım. Hadi inşallah sağlıkla gelsin gerisi
Canım 5. Gün embryosu ama kaliteleri 3ab birise 4abydi biri 6 hücreli biri 8 hücreli cnm doktor 10. Gün kan tahlili ver demişti bugün 8. Gün bnmki erken gebelik testi deil cnm doktorum kızdı erken tahlil yapmışsın die 10. Gün kan ver dedicanim cizgi gozukuyor. Kacinci gun embriyosu? Benim 3.gun embriyosuydu ve seninki gibi silikti. Ve benim erken gebelik testiydi. Sende firsatin varsa erken gebelik al yada kan ver acilde. Hemen cikiyor.
Yarın yapcam cnm bugün ilk idrar geçtibir tane de erken gebelik testi olanlarla yapsana sabah ilk idrar ile bence belirgin çıkacak, hadi gözün aydın :)
ay tamam tamam canim hatirladim hepsini. Allahim insallah olur. Ben yerimde duramazdim hemen gidip kan verirdimCanım 5. Gün embryosu ama kaliteleri 3ab birise 4abydi biri 6 hücreli biri 8 hücreli cnm doktor 10. Gün kan tahlili ver demişti bugün 8. Gün bnmki erken gebelik testi deil cnm doktorum kızdı erken tahlil yapmışsın die 10. Gün kan ver dedi
erken gebelik testiyle aksam bile yapabilirsin canim. Ben saat 16.00 civari yapmistimYarın yapcam cnm bugün ilk idrar geçti
İlk idrarla yarın yapsam daha iyi sonuç alırım demi cnmerken gebelik testiyle aksam bile yapabilirsin canim. Ben saat 16.00 civari yapmistim
tabii ben dayanamazsan diye demistimİlk idrarla yarın yapsam daha iyi sonuç alırım demi cnm
İnşallah tutmuşlardır canım. Görünüyor baya.İnşallahhh hamileyimdir cnm embryolarım kalitesiz ne bileyim cnm umutlanmakta istemiyorum
Ya süpersiniz teşekkür ederimböyle videolar var canım, izle, yapabilirsiniz. Göbek bölgesi yanlış yapılıp zarar görecek bir yer değil.
Canım çakşır u ben de düşündüm. Ama sonra bi macun hazırlattık adam şey dedi bunun içine koydun ben özünü dedi. Ben de o yüzden suyu almadım.CAnım sayı milimde gayet iyi ama milim neden düşük acaba. Bizde de çok değişken araştırmada hep 1 çıkıyor diğer yerde 2.5. Hızı yükseltmek lazım. Ankara düzen abartmış gibi. Takviyelere devam düzelmeyecek gibi değil. Çakşır suyundanda herkes memnun. Onu da mı denesek ne
AYnen cnm içim kıpır kıpırtabii ben dayanamazsan diye demistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?