Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tamam kuzum inşallah tek sıkıntım bunu nerde nasıl yaptıracağım. Ramazandayız ya onu düşünüyorum inşallah en azından düşünce ne bileyim bi Ümit daha olur..
böyle videolar var canım, izle, yapabilirsiniz. Göbek bölgesi yanlış yapılıp zarar görecek bir yer değil.

canim cizgi gozukuyor. Kacinci gun embriyosu? Benim 3.gun embriyosuydu ve seninki gibi silikti. Ve benim erken gebelik testiydi. Sende firsatin varsa erken gebelik al yada kan ver acilde. Hemen cikiyor.
Canım 5. Gün embryosu ama kaliteleri 3ab birise 4abydi biri 6 hücreli biri 8 hücreli cnm doktor 10. Gün kan tahlili ver demişti bugün 8. Gün bnmki erken gebelik testi deil cnm doktorum kızdı erken tahlil yapmışsın die 10. Gün kan ver dedi

ay tamam tamam canim hatirladim hepsini. Allahim insallah olur. Ben yerimde duramazdim hemen gidip kan verirdimDr.lar kizar ona soylemeseydin.

Kizlar size bi sey anlatmak istiyorum
Bizim bir arkadasin (46 yasinda suanda)
Gencken 2 bebegi olmus simdi biri uni.de digeri lisede
Sonra 42 ve 44 yaslarinda yani yillar sonra 2 cocugu daha olmus
En az 15-20 sene gecmistir uzerinden belki
Ya Rabbim nasil ol diyince oluyor

Insallah bebek bekleyen tum arkadaslarima Rabbim nasip etsin.

Canım çakşır u ben de düşündüm. Ama sonra bi macun hazırlattık adam şey dedi bunun içine koydun ben özünü dedi. Ben de o yüzden suyu almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…