Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var geçen akşam kanamam oldu acile gittik serum takıldı proluton iğne yaptı bir tanesi de 3 gün sonra yaptır dedi ertesi günü kendi doktoruma gittim düşük tehlikesi var ama şuan kese yukarda rahim ağzında kapalı yat dinlen cleaxne iğneni kes dedi ankarada ki tüp bebek yapan doktorum cleaxne iğneni kesme dedi bende onu dinledim kesmedim belim çok ağrıyor lütfen dua edin benim için sürekli yatamıyorum malum Ramazan eşime iftar sahur hazırlıyorum

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah hiç birşey olmaz.
Boşver sen iftarı sahuru. Sadece kaldır kendi kalksın hazırlasın yemeğini. Sahurda kahvaltı yapsın akşam hazırlayamıyorsa dışarıdan söylesin. Zar zor evlat sahibi oluyoruz. Bazı zorlukları olacak. En azından kritik dönemi atlatana kadar yapsın. Seni kaldırmasın.
Çok da haraketsiz durma ama zaten kendi ihtiyaçların için biraz yürüyorsundur. İlk yapma yemekte çok çok pratik seni ayakta tutmayacak şeyleri yap. Nohut yap k. Fasülye yap. Düdüklü tencere kendi kendine yapıyor sağolsun. Bir iki günlük yaptın mı kendine dinlenme fırsatı oluşturursun. Yakınların Yok mu? Sana yardımcı olsunlar. İnşallah birşey olmaz

R rvydmrt canımmmmm bende gördüm. Hadi hayırlısı senin adına çok sevindim. Yakında topiğimizin ismi hamileler topiği olacak sanki.
Dinlenmeye devam bir savaşçı annesinin imdadına yetişmiştir muhakkak.

Canım yat hiç kalkma hatta tuvaletini bile yatakta yap.esinde idare etsin.canim gebeliğin kıymetli elinizden geleni yapın.Rabbim korusun size bağışlasın dualarimdasin

Birgün benim ismimin yanıma işareti koyacak mısın? Acaba.
cok istiyorum Allah.im insallah nasip eder. Tefriciye okuyor musun bu topikte ve arkadaslar arasinda da cok duydum tefriciye okuduktan sonra hamile kalanlari. Ama Allah nasip edecek bir gun insallah. Merak etme sen

Canım kalp atışını duayayim öyle yazalım ilk sayfaya hamile die
olur canim

Burda benim akrabalarım yok eşimin akrabaları da sağolsun faydaları değil zararları dokunuyor şehir yerinde oturmuyoruz yemek siparişi verirdik merkezde otursak Kolay yemekler yapıyorum inşallah dua edin Beth18 sende buna benzer bir durum yaşamıştın dimi?

Sağolun arkadaşlarım. Olacak sende hamile kalacaksın demeniz bile içimi rahatlatıyor kendi kendime olacak Merve bak arkadaşlarında inanıyor diyorum. İnşallah olacaktır. Bu arada ben bu ay 3 gün hasta oldum normalde 6 gün olıyordum neden böyle olmuş olabilir.
Beth18 evet kuzum başlayacağım inşallah. Her gün 41 Meryem suresinede başlayacağım. Bir şey bana vesile olacak inşallah zamanı da yakındır.

Acaba yorumlamanız mümkün mü daha önce morfoloji % 2 buraya yüklemiştim hasar testi de verdik bir haftaya oda çıkar durum ne sizce.burda ki herkes inşallah bu mübarek ayda güzel haber alıp çok mutlu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…